Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, כרגע אני נמצא בשדרוג של הטריוס 2011 שלי לרכב חדש[ברוך שפטרנו (:]

וההתלבטות כרגע היא בין יונדאי accent i25 בגרסת ה 1400 לעומת קיה ריו . אוטומט בשניהם.

כרגע נוטה מעט לכיוון הקיה אבל רציתי לשמוע עוד חוות דעת מאנשים שמבינים בתחום קצת יותר :roll:

חשוב לציין שרוב הנסיעות ביום יום הם לא ארוכות , ובעיקר עירוניות.

[ואין צורך ברכב משפחתי גדול יותר].

כמובן שאם יש לכם הצעה לרכב אחר בטווח מחיר גודל קטגוריה הזו אז הצעות נוספות התקבלו בברכה (:

יום טוב ותודה לכל המשיבים.

פורסם (נערך)
תקפוץ לבדוק את האופל מריבה, אינני מכיר אותה, אבל על הנייר היא נראית אטרקטיבית.

תודה על ההצעה. נתונים נראים טוב אבל חייב לשלול בגלל הלוק ה "וואני" שלה שדיי הוריד לי.

עריכה אחרונה על ידי nadster
פורסם

הייתי בודק גם את הטויוטה ספייס-ורסו, חסכונית מאד ומרווחת.

הונדה אינסייט 0 ק"מ מליסינג - אפשר לרכוש מאוויס, נכנסת בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקתי את ההונדה לפני כן. האוטו משך אותי אבל מחפש משהו יותר קומפקטי, יש סיבה למה לא לקחת רכב קטן יותר ? ואם כן אשמח לדעה לגבי קיה ריו.

פורסם

היונדאי I25 והריו (אני מניח שסדאן) הן סופר מיני עם בגאז', אתה צריך להוביל עגלה או משהו בסגנון או שאפשר לרכוש גם האצ'בק?

התזמון של ההחלפה שלך קצת בעייתי, אתה מכוון לקטגוריית הסופר מיני שעתידה לעבור מהפך בקרוב עם המאזדה 2 החדשה בדגמי האצ'בק וסדאן, אופל קורסה המחודשת, יונדאי I20 החדשה, סקודה פביה החדשה, הונדה ג'אז החדשה, ואולי גם יחידות הנעה חדשות בפיג'ו 208.

אישית מהיצע הסופר מיני הנוכחי אני הייתי בודק את הטויוטה יאריס או הספייס וורסו ואם אתה זקוק לתא מטען גדול אז את רנו קליאו סטיישן.

פורסם
סוזוקי קרוסאובר במבצע הוט - 115.

אני מניח שגם בלי מבצע ניתן אולי להגיע למחיר דומה

איפה פרסמו את המחירים של המבצע?

פורסם

אם אינסייט גדולה מידי, נסה ג'אז היברידית.

מרווח פנים מעולה, בגאז' סביר, תנוחת ישיבה גבוהה, ראות מעולה, קלה לתמרון, 5 כוכבים במבחני ריסוק, חסכונית מאוד בעיר.

לחובתה מתלים לא משהו, כך שמבחינת נוחות נסיעה והתנהגות כביש השיפור מול הטריוס לא גדול.

מוכרים כאלו 0 ק"מ ב100 וקצת אלף ש"ח.

פורסם

אני הייתי הולכת על הקיה.הריו היא משפחתית קטנה ואמינה. בכלל הם השתפרו מאוד בשנים האחרונות. לי יש את הפיקנטו ואני מאוד מרוצה. אני חושבת גם שויזואלית הן יפות יותר.זו המכונית הנמכרת ביותר השנה, נראה לי הימור די בטוח.

פורסם

אני חושב שקודם כל ההבדלים בין קיה ריו ליונאדי i25 הם לא תהומיים, ככה שהחלטה לכאן או לכאן היא לא גורלית..

אם הייתי נמצא בהתלבטות דומה אני חושב שהייתי נוטה לכיוון הריו, בעיקר בגלל שהמרחב הפנימי קצת יותר נוח

וגם אני חושב שהשוק יד שנייה שלה קצת יותר חזק (את זה תוכל לבדוק בעצמך).

• תוכן חדש...