ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
איזה רכב טוב יותר? רנו קליאו דור 2 - RXE ידני 1.4 או פיאט פונטו ספייס ידני 1.2 וגם כמה שאלות: 1. איזה מהם יותר אמין לטווח הרחוק? 2. מי מהם חסכוני יותר? 3. למי יש חלפים זולים יותר? והאם בהפרש גדול? 4. אם מצאתי רנו קליאו דור 2 - RXE ידני 1.4 במצב טוב, שווה ללכת על זה?
הודעה אחרונה מאת Ido87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 605 צפיות
אנחנו זוג סטודנטים, מחפשים לקנות רכב קטן לשנינו, שיהיה חסכוני בדלק, ואמין.. רוב הנסיעות שלנו קצרות, אבל אנחנו גרים במקום עם עליות וירידות רבות.. התקציב הוא עד 40 אלף. המליצו לנו על דיהטסו סיריון אבל לצערנו הוא רכב שקשה מאוד למצוא. יש המלצות נוספות? תודה !
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
שלום לכולם, מחפש רכב למשפחה קטנה בתקציב של 45-50K. האופציות שחשבתי עליהן הן: 1. מיצובישי לנסר 2011 2. יונדאי i25 2011 3. מאזדה 2 סדאן 2011 יש לציין כי כל הרכבים הם מחברות ליסינג והקילומטרז' שלהן נע בין 90000-120000. מה אתם אומרים על הרכבים האלו? האם יש רכבים אחרים שאתם ממליצים עליהם?
הודעה אחרונה מאת Ido87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בהמשך לשאלה קודמת שלי. אשמח לשמוע דעת החברים פה איזה קרוסאובר משומש עדיף בתקציב האמור 100-120K. הרכב יעשה 10,000 קמ בשנה. בעיקר בעיר. ולאיזה דברים כדאי לשים לב בקנייה. תודה
הודעה אחרונה מאת gdsr04, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 705 צפיות
*נוסע כ 6 ק"מ בשנה. *בדרך כלל נהג+1 *עדיפות לגיר אוטומט (לא ידני) *רצוי קומפקטי ושיראה כמה שפחות מוסך מה הכי מתאים?
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב משפחתי (זוג + 1 בדרך..) ולהלן שתי האופציות הכי טובות שחשבנו עליהם: 1. יונדאי i25 מנוע 1.4 ששכנה שלנו נהגה עליה שנתיים וחצי מאז 7/12 ועכשיו החברה שלה מחליפה לה רכב (חברת ליסינג oto) מה שאומר שיש לנו עוד אחריות יצרן עליה לכמעט חצי שנה. היא עשתה 61500 א' ק"מ ומשיחה עם סוכנות הליסינג הם מוכנים למכור ב62 א' (מחירון 63 לפי לוי יצחק) מבחינתנו זו אופציה טובה כי זה כמו לקנות מפרטי, אנחנו מכירים אותה, וסומכים עליה שהיא נהגת טובה ללא תאונות, האוטו נראה חיצונית טוב. (כל זאת נאמר לפני שעשינו לו בדיקה). וכמובן אנו מקבלים את הנחת הליסינג. בנוסף , מכיוון שחברת הליסינג היא לא מהגדולות, אין להם מוסכים משלהם מה שאומר שהם מתקנים רק במוסכים מורשים (ואולי אף המרכזי של …
הודעה אחרונה מאת לאון, -
שלום לכם ולילה טוב! לפני כמה זמן פירסמתי כאן נושא על כך שאני מחפש רכב כיפי לנהיגה עד 50,000. נקצר סיפור ארוך , לאט לאט אני מוצא את עצמי נסגר על פיאט בראבו. אני שם לב שהיא פשוט ערך טוב לכסף (היא נימכרת הרבה מתחת למחירון שלה ), חסכונית וחזקה יחסית, מרווחת ופשוט יפה יותר מרוב הרכבים במחירים האלה.. תוכלו לשפוך לי קצת יותר אור על הרכב? רמות גימור ואיבזור , אמינות ומחלות מיוחדות? ובאשר לחווית הנהיגה , קראתי קצת ביקורות , אמרו שההגה חסר תחושה כי הוא חשמלי , הוא כל כך גרוע? עד לא מזמן נהגתי ברכב המשפחתי שהוא יונדאי IX35 , שגם לו יש הגה חשמלי , חסר תחושה לחלוטין , ומשעמם , יש מה לשהוות בינהם? ובאשר לתיבת הילוכים , לפי מאמרים יש רובוטי או ידני. אבל ביד 2 מפורסמות כמה…
הודעה אחרונה מאת M55power, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 614 צפיות
שלום, השתחררתי מהצבא והחלטתי שאני צריך מכונית, עכשיו המכונית תשרת אותי לעבודה ולחזור כלומר 20 ק"מ, פלוס נסיעות לפעמים בסופשים, ככה שבסך הכל אני אסע מקסימום 5k קילומטר בשנה.. כאשר באוקטובר מתחיל ללמוד ולא אצטרך אוטו... התקציב שלי הוא עד 15k, ורציתי לדעת אם אפשרי למצוא מכונית שתספק אותי או שלמרות שלא אסע הרבה עדיף לנסות להשיג עוד 20k ולקנות 2008+ סופר מיני עם קילומטרץ נמוך יחסית? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה, שלום לכולם אני משה, חייל, אני חדש בפורום הזה. חבר המליץ עליו ואמר שיש פה אנשים שמבינים עניין וידועים לעזור בצורה טובה מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא רכב כמה שיותר חסכוני, כמה שיותר אמין.. ודי זול, בכל זאת, לא כולנו רוטשילד מחיר: עד 10,000 ש"ח גיר: ידני שנתון: 2000 ומעלה אופציות שחשבתי עליהם: פיג'ו ופיאט דגש חשוב: אני לא מבין גדול ברכבים, לכן אם החלטתם לעזור לי והבאתם לי דגם של רכב, אשמח אם תביאו לי את הדגם המלא, (וגם להגיד את היתרונות והחסרונות.) לדוגמא:
הודעה אחרונה מאת MosheNachum2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 540 צפיות
בין השנים 2011-2013 , התקציב נע בין 60 אלף ל-90 אלף ש"ח כאשר הרכבים המבוקשים הם מאזדה/טויוטה/יונדאי. אשמח להמלצה מבין חברי הפורום. הרכב המועדף מבין שלושתם הוא מאזדה 3 , כאשר ראיתי שיש 2 סוגים - אקטיב/קומפורט. אשמח לדעת את ההבדלים ביניהם. בנוסף ,אשמח לדעת מה ההבדלים בין שנת דגם 2012 לשנת 2013 במאזדה. תרגישו חופשי להמליץ מנסיון אישי ולמנות את החסרונות/יתרונות בכל רכב.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
אני שוקל להחליף גולף 1.4 TSI שנתיים אצלי בידיוק מהיבואן לגימני ידני חדש . עשיתי היום נסיעת מבחן על הגימני הידני, ויש לי מספר שאלות: מציעים לי בסוכנות חבילת ספארי בעלות של 5000 ש"ח שכולל צמיגי 50/50 נדמה לי של Goodyear ו - 3 מיגוני תחתית. האם זה נשמע כידאי ? אשמח לדעת הערכת מחיר ביטוח לגימני ידני חדש לפי ניסיונכם עבור נהג ותיק ללא תאונות ?, האם זה יקר יותר מרכב רגיל בגלל שמדובר על רכב שטח ? או שבערך כמו רכב רגיל באיזור ה - 4000 ש"ח ? תודה, בריאן לב-ארי
הודעה אחרונה מאת brianla, -
- 3 תגובות
- 884 צפיות
שלום, אנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש. הדרישות שלנו הן: 1. חסכוני (אנחנו נוסעים 30K ק"מ בשנה) 2. מקום מאחורה לשלושה ילדים (כאשר כולם קטנים ויקח זמן עד שהגדול יעבור לבוסטר צר) 3. בגז' גדול (כל שבת אנחנו מעמיסים את העגלה והמזוודות ונוסעים להורים) כרגע עלתה לגמר טויוטה אוריס סטיישן היברידית. אשמח לשמוע מה אתם חושבים והאם ידוע לכם משהו על הרכב הזה. אני יודעת שהוא יחסית "חדש" על הכביש. חשבנו גם על יונדאי i30CW אבל הבנתי שהיא מאבדת מערכה הרבה יותר מהר מטויוטה, וגם שהיא לא כזו גדולה. כמו כן, יצא לי לנהוג במשך שנה על פורד פוקוס טורר שקיבלתי בליסינג (שעונה על כל הדרישות שלנו) אבל אני לא רוצה לקנות אחת כזו בגלל הגיר הרובוטי שלה. אשמח להארות. תודה רבה. הד…
הודעה אחרונה מאת spe9, -
סיאט איביזה
מאת door2005- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו יודע כמה עולה: צבע מערכת מולטימדיה ומגנזיום לאיביזה של ה80000?
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בעבר חיפשתי משהו קטן (מיני) אבל עקב התרחבות במשפחה החלטתי לחכות וכעת הגיע זמן לרכוש רכב מישפחתי. אז התחלתי את החיפושים דרך חברות הליסינג במטרה לחסוך בזמן וכאב ראש, אבל בדיעבד נראה שגם עליהם קשה לסמוך ואצטרך להתעזר בסבלונות ולחפש רכב מידיים פרטיות. הדרישות: -תקציב עד-54 אלף -תא מטען גדול (אפשרי גם רכב סטיישן) -לא חייב להיות חיסכוני מאוד כי הרכב לא יסע הרבה (מעריך 5-10 אלף בשנה) -אמין -שנתון גבוה (רכב חדש כל שאפשר) בגדול אני לא נעול על רכב ספציפי אבל יש כמה רכבים שאני לא מעוניין בהם. ניסיתי את פוקוס 2011 הצורה הישנה ומאוד לא התחברתי לרכב הזה מאף בחינה. לא נוח, כבד ופשוט לא. מאוד אהבתי את ג'טה בצורה הישנה (2011), אבל הרבה אומרים שיש …
הודעה אחרונה מאת ted9, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי את התוצאות ממכון הבדיקה, הבוחן אמר שבסדר, אפשר לשמוע מה אתם חושבים חברים? כאמור, מאזדה 5 שנת 2007 עשתה כבר 166 אלף ק"מ. כרגע המחיר המדובר הוא 52 אלף. אשמח לשמוע חוות דעת גם על המחיר.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 917 צפיות
שלום, יש לי כרגע סיטרואן קסרה שנת 2003, אוטומטית. פצצה מתקתקת (עבר כבר 270,000 ק"מ. ויש עוד קצת תקלות) בכל מקרה החלטתי להשדרג ולרכוש רכב קצת יותר חדש, ידני ושיהיה מיני בשביל החיסכון. אני רווק, כמעט תמיד נוהג לבד ברכב ולכן לא אכפת לי שיהיה לי רכב קטן. יש לי מוסך קרוב לבית וחלקי חילוף שעושים לנו מחירים טובים כי הם חברים. העבודה נמצאת במרחק של 4 קילומטרים ממני לכן במהלך השבוע אני בקושי נוסע. כמעט כל סופש אני נוסע לצפון - 80 ק"מ הלוך + 80 חזור. אני לא עושה הרבה ק"מ בחודש - בין 500 ל800 התקציב הוא 23,000. אבל לאחרונה שמעתי דברים ממש טובים מחברים על סוזוקי אלטו - לחבר אחד יש 2012 ידני, לאחד אחר 2014 ידני לכן חשבתי לקנות סוזוקי אלטו שנת 2011, ידנית. ראית…
הודעה אחרונה מאת moosh, -
-
- 1 תגובות
- 672 צפיות
שלום לחברי הפורום היום עברתי במקרה ליד מגרש יד שניה וצדה את עיני גולף נוצצת חדשה לחלוטין עם הניילונים ו 20 ק״מ על השעון. ופה קצת התחלתי לחשוד,ושאלתי את מנהל המגרש איך הגיעה לידו הגולף ? לטענתו,הגולף נרכשה ע"י המגרש בגלל שלקוח ביטל עסקת ליסינג. הכל טוב ויפה,וגם המחיר מעולה,אבל אני לא שקט,אני לא מבין בטריקים ובשטיקים של עולם מכירות הרכב. מה אני אמור לחפש ? מה אמור להדליק לי מנורה אדומה ? והאם אני מקבל אחריות ל 5 שנים על ה DSG כיד שניה ? , בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על מנועי TSI 1.2 בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
בתהליך הקנייה והמכירה ישנה אי בהירות, ערפל, לגבי מחיר השוק של הרכב, האם המחיר שאנשים דורשים ביד 2 הוא מחיר הוגן ? האם צריך להתמקח ? על כמה לסגור ? מה ההשפעה האמיתי להפחתה של רכב יוצא ליסינג ? ומספר ידיים ? וקילומטראז ? מטרת השרשור, לתת מידע אמיתי ומתומצת של עסקאות שנסגרות בשוק, אני אתחיל: 1. בחודש ספטמבר 2014, מכרתי הונדה סיוויק שנת 00, יד רביעית,פרטית, 325,000 ק"מ, מצב חיצוני צבע דהוי, מצב מכני מצוין, מחיר מחירון 15,000 ש"ח העסקה נסגרה על 9,000 ש"ח. 2. באותו חודש נרכשה טויוטה פריוס, מודל 2008, יד ראשונה, 180,000 ק"מ, מצב פנימי וחיצוני מצוין, מחיר מחירון היה 66,000 ש"ח, העסקה נסגרה על 43,500 ש"ח. ועכשיו... אתם מוזמנים להרים את הכפפה.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים אני לקראת החלפת הרכב שברשותי לאון 1.8 TSI. אני מאוד בהתלבטות מכיוון שאני מאוד אוהב את רכביי VAG אבל רוצה הפעם ללכת על משהו שונה. התקציב הוא בערך 170000 אלף ₪ דרישות : חדש. זריז ( לפחות כמו הלאון לא צריך מעבר לזה אבל לא רוצה חלש). חסכוני ( לא מחפש 1 ל 50 אבל ל1-13-14 זה סביר ) משפחתי ( יש לי שני ילדים). יוקרתי . מתקדם טכנולוגית ומאובזר. איכותי . הסתכלתי כבר על הA של מרצדס לפני כשנה, התברר שמדובר בעיקר בסמל ולא ברכב לפחות לא בתקציב הזה. בדקתי היום את הלקסוס, קצת פלסטיקית וחלשה משמעותית מהלאון מרגישים שזה טיוטה מפוארת. אני שוקל את ה1 של במוו החדשה שתגיע. ה…
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה בדקתי אוטו שראיתי ביד 2 וגיליתי שהאדם הוא סוחר רכב. הבנתי שלא מומלץ לעשות איתם עסקים. מישהו יכול להסביר לי למה, אני קצת חסר ניסיון בתחום.
הודעה אחרונה מאת Adi Kaslasi, -
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
שלום... אני הולך להחליף רכב בפעם השלישית ואחרי שדי נפתלי בפעמיים הקודמות (גם שבדקתי בבדיקת קניה) מעניין אותי לדעת מה אני יכול לעשות בעצמי על מנת לבדוק באופן מירבי את רכב? מה שאני עושה כרגע זה: בודק את המרכב של הרכב מתחת למכסה מנוע, מתחת לגלגל רזרבי ומאחורי הגומיות שעוטפות את הדלתות בודק העברת הילוכים והיגוי בכביש מהיר בודק שהשמנים לא שרופים בודק שהטורים לא "רוקדים" בעמידה במצב P והמנוע לא מגמגם ובודק כמובן מצב נזילות וגומיות באופן כללי הנראים לעיין מה עוד חשוב ויכול אדם לבדוק בעצמו בעת רכישת רכב מיד 2?
הודעה אחרונה מאת ted9, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 552 צפיות
חברים, חבר רוצה לרכוש אוקטביה 1.8 אבל מחירי הביטוח לא שפויים. אני גם הסתכלתי עכשיו ואפילו ל1.2 הביטוח בהשוואה למשפחתיות אחרות, יקר הרבה יותר. ידוע לי שזו כתוצאה ישירה מכך שהרכב גניב ביותר, אבל ניתן למצוא ביטוח במחירים נורמליים? אני יודע שהאוקטביה נחשבת כאחת המכוניות הנמכרות בקבוצה, אבל זה נראה לי הגיוני אם הביטוח יקר כלכך. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, שוב אני מתעייץ מאחר ואני ממש מתלבט קשות, האם לקחת ליסינג או לרכוש. קיבלתי מספר הצעות: פלואנס 14 - 1.6 אמביאנס 0 ק"מ כולל כל האבזור ב 10 מקדמה, 1500 חודשי ל30 חודשים ובסיום 66000 שלמה סיקסט - גטה 2015, 10 מקדמה, 1680 ל32 חודשים בסוף 51000 ליסקאר - גטה / אוקטביה 1.2 tsi 2015 10 מקדמה, 1900 ל36 חודשים ובסוף 37000 השאלה, האם הרכב משועבד לשלמה סיקסט או ליסקאר, האם יהיה פחת של 20 אחוז במידה וארכוש את הרכב וארצה למכור אותו בעתיד? אופציה נוספת שאני חושב עליו האם לקחת פשוט הלוואה של 60-70 ולקנות איזה פורטה 11-12 פרטית. אני כבר לא יודע לאיזה כיוון ללכת תעזרו לי להחליט. הנסועה השנתית שלי 30-33 אלף ק"מ בשנה בטיחות בג…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט ולאחרונה פתחתי בחיפושים אחר הרכב הראשון שלי. אני מחפש רכב זול לתחזוקה (זול בדלק, חלפים, אמין), שיהיה נוח, שיהיה קטן ושיראה טוב. חשוב לי גם שהוא יסחב בצורה סבירה את המסלול פתח-תקווה - אריאל פעם-פעמיים בשבוע, שהוא מסלול לא קל במיוחד. ההתלבטות שלי היא בין פיאט פונטו ספייס שנים 2004 מנוע 1.25 ומעלה לבין פיג'ו 206 2003 מנוע 1.4 ומעלה, שתיהן ידניות. ראיתי בפורום הרבה שרשורים על שני הרכבים אבל לא השוואה ביניהם. רציתי לדעת ממה להיזהר כשניגשים לחפש את הרכבים הנ"ל. האם להסתכל על קילומטראז'(ומה גבול הקילומטראז' שממנו לא כדאי לי לקחת)? ידיים פרטיות או לא? תקלות מוכרות וכו'. עוד דבר שאשמח אם תוכלו להגיד לי, עד כמה קשה ההגה של ה206?נניח ביח…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים. שמי עמרי ואני לא הכי מבין בעולם ברכבים. הרכב ישמש רק אותי. מעולם לא קניתי רכב, זה יהיה הראשון (אם יהיה). אני מחפש רכב לא גדול מדי (סופר מיני) עם גיר רגיל ומעדיף מנוע סולר. (העדפה לחסכוני ונהנה יותר מתאוצה דיזלית ) לשאלתי - מצאתי מודעה של סוחר לגבי יונדאי i20 דיזל ידנית. לא ראיתי עוד כאלו בארץ, מה אתם חושבים? לגבי היונדאי - 1600 סמ"ק טורבו דיזל, 130000 ק"מ שנה 2009. מחיר 40000
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
שלום היום צץ מועמד חדש לרשימת התלבטות לגבי הרכב הבא - יונדאי סנטה פה, דיזל ברמת גימור supreme. אודה לחוות דעת מבעלי ניסיון לגבי עלויות אחזקה (נאמר שלי שטיפולים פעם בשנתיים או 30K), צריכת דלק בפועל ואמינות/איכות הרכבה של הרכב - דברים שקשה להתרשם באולם תצוגה או נסיעת מבחן בודדת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ליסינג בצער, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום היום לקחתי את הרכב יונדאי גטס GLI 2008 לפני קנייה לבדיקה במכון. צירפתי לכם את הדוח בדיקה. הרכב יד 2 לפני זה היה בבעלות קודמת בהשכרה מאלדן הוא עשה עד עכשיו 115,700 האם שווה לקחת את הרכב לאחר התוצאות הנ"ל? אני מודה לכם מראש
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש לקנות אאודי A3 יד שניה שנת 2001 מנוע 1800 3 דלתות. ספציפית הרכב עצמו הוא יד 4, 134 אלף ק''מ וקוסמטית פנים שמור ויפהפה וחוץ למעט מכה קטנה שאפשר לסדר בעצמי עם פן וקצת מכות. כולם מפחידים אותי שגרמני, זה יקר, הון תועפות לעומת כל רכב אחר, שותה דלק וכו הפרטים שאני מעוניין לדעת 1)זה תקלות (מחלות, חוזרות) של הרכב, טווח עלויות של תקלה 2)והפרשי עלויות טיפולים שוטפים לרכב יפני קטן ממוצע אחר. 3)צריכת דלק אמיתית. בגדול אני חייל משוחרר בן 22, משתמש בצורה יומיומית לנסיעות לירושלים, תל אביב לצורך עבודה לימודים ובילויים. למרות השנה והיד הרכב משך אותי מאד, גם בגלל הפנים ביחס למחיר שהוא מוצע, וגם בגלל הבגז', אני מתופף פעיל וזקוק לבגז' גדול לנייד את המע…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 608 צפיות
מתלבטים בין שני הרכבים הנ"ל, איזה מהם מומלץ יותר? שמענו שהטויוטה קורולה שיוצרה בשנים 03-04, פחות מומלצת משנים אחרות- זה נכון? מחפשים רכב משפחתי, רוב הנסיעות קצרות, נסיעות יומיומיות סביב הבית עם הילדים למקומות הלימוד, חוגים וכו', נסיעה לעבודה במרחק של פחות מ-30 ק"מ לכל כיוון. מידי פעם יש נסיעות ארוכות יותר, בעיקר עם הילדים. יש לנו מאזדה לנטיס שנת 98 ומאוד מרוצים מהרכב, אך רוצים להחליף עקב התיישנות.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הי לכולם מתלבט בין 208 GTI חדשה לבין A3 1.8 2013 או גולייטה תלתן ירוק 2013 אין לי בעיה עם 3 דלתות או ידני - מחפש אוטו מהיר בעיקר ביציאה מהמקום עם פלפל ושלא יקרעו אותי בטיפולים. רוב הזמן אני נהג יחיד אז מקום מאחור זה לא שיקול חשוב. תקציב באיזור 160000...האם ללכת על 208 חדש או להתפשר על משומשים עם כל הכאב ראש הכרוך בכך.
הודעה אחרונה מאת brianla, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga