Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש.

הדרישות שלנו הן:

1. חסכוני (אנחנו נוסעים 30K ק"מ בשנה)

2. מקום מאחורה לשלושה ילדים (כאשר כולם קטנים ויקח זמן עד שהגדול יעבור לבוסטר צר)

3. בגז' גדול (כל שבת אנחנו מעמיסים את העגלה והמזוודות ונוסעים להורים)

כרגע עלתה לגמר טויוטה אוריס סטיישן היברידית.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים והאם ידוע לכם משהו על הרכב הזה. אני יודעת שהוא יחסית "חדש" על הכביש.

חשבנו גם על יונדאי i30CW אבל הבנתי שהיא מאבדת מערכה הרבה יותר מהר מטויוטה, וגם שהיא לא כזו גדולה.

כמו כן, יצא לי לנהוג במשך שנה על פורד פוקוס טורר שקיבלתי בליסינג (שעונה על כל הדרישות שלנו) אבל אני לא רוצה לקנות אחת כזו בגלל הגיר הרובוטי שלה.

אשמח להארות. תודה רבה. הדס.

פורסם

בהנחה שמדובר ב 30,000 בבינעירוני אז הכיוון צריך להיות דיזל.

אני חושב שרנו פלואנס דיזל תתאים. מחיר של משפחתית רגילה עם מנוע חזק ומאוד חסכוני. לדעתי זו אחת המשפחתיות המרווחות ביותר שנמכרות כיום.

יש גם ידנית שתחסוך לך בעלויות הרכישה ותהיה אמינה יותר. לדעתי הידנית 123 אלף.

יש רנו מגאן סטיישן דיזל. אני משער שבמושב האחורי היא קטנה יותר מהפלואנס אבל סטיישן זה מאוד שימושי.

פורסם (נערך)

לא פלאונס ולא מגאן אלא אחותן: רנו גראנד סניק דיזל 1.5 ליטר.

פשוט בשאר לא נכנסים שלושה כסאות תינוק בנוחות (כולל עוגני איזו פיקס לכל מושב). אני אופתע מאד אם הצלחתם לעשות זאת עם הפוקוס.

תבדקו בשטח או עם מטר רץ. בנוסף: לסניק תא מטען שמאפשר להכניס יותר מעגלה אחת. אין לו תחרות מבחינת נפח משום משפחתית סדאן.יש בו מעל 500 ליטר אחסון. תוכלו לשים בבגאג' גם מטען לסוכות.

כמובן מצויידת בכל כוכבי הבטיחות וכו'.

Renault_31187_1_6.jpg

יש רק שתי בעיות: בעיות חשמל לפעמים והשנייה: היבואן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ממה שהבנתי דווקא האוריס היא די צפופה מאחור וכנראה פחות תתאים לך.

אני בחרתי בקיה סיד סטיישן. יש גם את הi30 סטיישן ואוקטוביה סטיישן שקצת יותר יקרה

• תוכן חדש...