Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג סטודנטים, מחפשים לקנות רכב קטן לשנינו, שיהיה חסכוני בדלק, ואמין.. רוב הנסיעות שלנו קצרות, אבל אנחנו גרים במקום עם עליות וירידות רבות..

התקציב הוא עד 40 אלף.

המליצו לנו על דיהטסו סיריון אבל לצערנו הוא רכב שקשה מאוד למצוא.

יש המלצות נוספות?

תודה !

פורסם

יונדאי i20 ופיאסטה,אמינות ביונדאי האיבזורמטוב מעט,לפיאסטה איכות חומרים נעימה יותר.

דווקא יש מלא סיריונים ביד 2.

הייתי בודק גם את היונדאי i10 עם מנוע 1.25.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

פיאט פונטו גרנדה/איבו משנעת אותי ואת אשתי כבר שנה, לא ביקרה במוסך עדיין, עושה 1:13/14 בנסיעות בינעירוניות+חיפה. מאובזרת יותר מכל האפשרויות לעיל, אבל חלשה למדי (חסר הילוך שישי). תריץ חיפוש כאן בפורום תוכל למצוא הרבה ביקורות טובות ורעות עליה ולהחליט לבד.

אם אתם מאזור הצפון, ואם אינכם סולדים ממותג פיאט, אתם מוזמנים לפגוש אותי ולהתרשם מהרכב 'על רטוב'.

רכב כמו שלי (איבו 2011 spirit) אפשר למצוא באזור התקציב שלכם, הוא מגיע עם סאנרוף, מגנזיום, מע' BT אינהרנטית, 6 או 7 כ"א ויש לו עוד כל מיני פיצ'רים נחמדים (לדוגמא מושבים אחוריים שמשטחים לחלוטין, מאוד עוזר כשצריך להעביר דירה / משהו גדול).

בכל מקרה בהצלחה !

עריכה: שכחתי לציין שמדובר בגיר ידני/רובוטי בלבד, אז אם אתם רק בקטע של פלנטרי זה לא יתאים

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סיריון קשה מאוד למצוא? איזה שנתון ותת-דגם?

אגב, הוא רכב מיני מרווח, לא סופרמיני ולא באמצע.

בסוף 2009 ותחילת 2010 עלו על הכביש הרבה רכבים כאלה מתת הדגם הבכיר במבצע "חבר" (90K ש"ח). הרצתי עכשיו חיפוש זריז ביד2 ובאמת שלא ברור לי איך לא מצאתם כזה. המחירים בהחלט בתקציב שלכם.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...