Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלו...כנראה הבראבו היא קלף חזק בשוק המשומשות,גם הרכב בגודל בינוני פלוס, גם זריז ומוגדש,חסכוני יחסית למנועים חזקים ונפח

גבוה יותר ,אמינות יחסית גבוהה ונראית טוב,אחזקה זולה ועולה בסוף כמו חצי פלוס מהמתחרות היקרות יותר ובסוף אפשרויות שיפורי שילדה והספק

מכובדות...קלף חזק ומנצח כבר אמרתי???

גם אני לפני חודשיים השתעשתי ברעיון של בראבו,אבל לא בא לי עוד רכב גודש במשפחה. אחלה רכב נראה ונשמע גם כאחלה קניה ובסוף סוף

לא נשמע פה ציוץ אחד שהרכב הוא סוג של פשרה כל שהיא.

ממש סוכריה.

פורסם

bikmik, תיזהר כשאתה כותב דברים כל כך משבחים על הבראבו, יש בפורום אנשים שכשהם קוראים את זה הם יוצאים מדעתם ועושים הכל כדי לשכנע אותך שאתה טועה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תודה על התיקון יואב, כנראה שכל הידניות שראיתי היו מהגרסא החלשה יותר. שמח לשמוע שיש גרסא מוגדשת... (מחפש כזו בעצמי כרגע) :mm_yeah:

לידיעתי המעט מוגבלת החל בשנת המודל 12 יובאו לארץ רק גירסאות ידניות ונטולות טורבו עם 90 סוסים. 11 ו 10 מוגדשות ידניות ורובוטיות בשתי גירסאות הגימור דיינמיק וסנסיישן. 09 מגניפיקו מוגדשת נטולת ESP, אולי גם פחות כריות אויר, אבל מנופי הילוכים מאחורי ההגה ברובוטי, ג'אנטים מרשימים מאוד ופסי ניקל למכביר.

פורסם
bikmik, תיזהר כשאתה כותב דברים כל כך משבחים על הבראבו, יש בפורום אנשים שכשהם קוראים את זה הם יוצאים מדעתם ועושים הכל כדי לשכנע אותך שאתה טועה.

לא... יש אנשים שמאבדים פרופורציות...

פורסם (נערך)
אני מוכר.צבע לבן 45700 ק״מ. סינסיישן על הכביש אפריל 2012 .רובוטי .רוצה?

נשמע טוב , שלח לי בפרטי עוד פרטים עליה?

מחיר מבוקש היסתורית טיפולים? וכו'?

שים לב לתקציב שלי , רשמתי אותו (כולל טיפולים ויישורי קו).

בכל אופן שכנעתם אותי , בסביבות סוף מרץ אני מקווה כבר למצוא אחת , אני מתחיל לחפש... רק צריך לסגור פינה עם נסיעת מבחן על רובוטי לוודא שהיא מתאימה לי. אני מבין שהיא לא כמו הקורולה, צריך רק להתנהג אליה כמו תיבה ידנית.

אבל ידנית היא עדיין בעדיפות אצלי.

תודה רבה לכולכם!!!!

!!BRAVO here I come

עריכה אחרונה על ידי M55power
פורסם
לא... יש אנשים שמאבדים פרופורציות...

האוטו הזה אינו פרארי קטנה, גם לא מרצדס או ב.מ.וו, אבל הוא גם לא משפחתית סטנדרטית ומאוד ממוצעת, הוא מאוד נחמד ויש לו לא מעט נקודות זכות בדמות נהיגה מענגת יחסית וביצועים סבירים פלוס והכל בחבילה נאה די פרקטית ואפילו אמינה, תוסיף לענין מחיר מצחיק, משהו בסגנון יאריס כפולת גיל וקיבלת באמת משהו די חריג בנוף הזה של מכוניות יד שניה. אז מה רע ?

פורסם

כלום. רק שהוא קטן וצפוף ממשפחתית סטנדרטית. מרגיש איכותי פחות מגולף לדוגמא.

גיר בינוני מאוד

לזכותו מנוע טורבו מחיר נמוך יחסית. זהו

פורסם

גיר בינוני מאוד

הייתי שמח לשמוע מהן האלטרנטיבות מבחינתך, בהינתן המחיר. לא בציניות - אני מחפש כרגע בראבו מהסיבה שבא לי רכב לא קטן עם זיקה לביצועים ותג מחיר של 50K גג, וטרם מצאתי אלטרנטיבה ראוייה שאינה ישנה/יקרה בהרבה. אני משתעשע קלות ברעיון של אלפא 159 אבל היות ואיני בקיא בתחום הרכב אני חושש ממצב של חתול בשק שיגרור עלויות תחזוקה גבוהות.

קיצר לבינתיים, בראבו נראית לי די יחידה מסוגה בשילוב של תג מחיר נמוך, עם ביצועים ושנתון סבירים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

והנה הם הגיעו..

אוריו -

רוב השוק לא קונה בראבות, לא קנה אותן כחדשות ולא כמשומשות.

יש לא מעט אלטרנטיבות. הבראבו מציעה חבילה מעניינת למי שמחפש שילוב של רכב משפחתי קומפקטי, שנתון חדש, מחיר נמוך יחסית.

כל פעם שאני מעז לכתוב שבראבו זה לא הרכב הכי טוב בקטגוריה עטים עלי כאן ואז איכשהו אני לא בסדר ואתם לא כת מעריצים עיוורת

פורסם

גיר בינוני מאוד

ברשותך נקצר, תביא לי גולף מקבילה באותו מחיר, לקחתי בראבו. יום טוב.

פורסם

זה נחמד לזרוק דברים בלי לנמק.

אתה מוזמן לקחת מה שבא לך. מצידי תקנה גם אופניים עם גלגלי עזר.

עובדתית אגב, פיאט היו מתים שהבראבו תעשה עבורם מה שהגולף עושה עבור פולקסווגן. את נתוני המכירות של השתיים אי אפשר אפילו להתחיל להשוות.

לקחתם איזה רכב איזוטרי ועשיתם ממנו מרכבת האלים.

שאומרים לכם שיחסית למחיר רכב נחמד - מצטטים מייד חוקי פורום ואחר כך מתחילים לזרוק רפש

יום נהדר

פורסם

לפותח השרשור, אני ממליץ לך לקבל דעות של אנשים שאין ברשותם בראבו, ככה תקבל דעות הגיוניות.

יתרונות:

מנוע טוב, מחיר טוב, עיצוב יפה (לטעמי), התהנהגות סבירה, אופציה להעלאת ההספק בקלות ובזול.

גזרת החסרונות

גיר אוטומטי זוועתי שנותן לך הרגשה שכל הרכב מקולקל.

איכות חומרים בינונית.

הגה גרוע.

זהו, זה בסה"כ רכב נחמד עם ערך שוק נמוך שהופך אותו לקנייה נורמלית.

• תוכן חדש...