Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר ב-100-120 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאלה קודמת שלי. אשמח לשמוע דעת החברים פה איזה קרוסאובר משומש עדיף בתקציב האמור 100-120K.

הרכב יעשה 10,000 קמ בשנה. בעיקר בעיר. ולאיזה דברים כדאי לשים לב בקנייה. תודה

פורסם

בעיקרון זה שאשתך אוהבת יותר את העיצוב שלו.

אפשר לבדוק את הסקודה יטי שאמור להיות חסכוני יותר אבל הוא גם קטן והעיצוב שלו פחות אהוב ע"י בנות המין היפה, לפחות אצלי בבית.

אני אישית בגלל הנסועה הנמוכה הייתי פחות מוטרד מצריכת הדלק וההתלבטות הייתה בין יונדאי IX35 לקיה ספורטאז' למאזדה CX5 שהוא הפייבוריט שלי אם תמצא אחד ב-120K.

פורסם

אםה אתה מחפש רכב לא לשטח ומוכן להתפשר על ידני- יש לך סוזוקי SX4 קרוסאובר חדשה מהניילונים ועוד יישאר לך עודף ביד.

אם אתה לא רוצה לקחת אותו תמיד תוכל להשאיר טיפ קטן על עצה טובה...:lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה מחפש רכב לשטח אז תקנה כבר ג'יפ אמיתי ולא משהו ממשפחת ה"פנאי-שטח".

אם אתה אכן מעוניין בכל משפחת הCX5, ספורטאז',IX35 וכו' אז תשים לב שקיה הוציאו עכשיו את הספורטאז' באיזור ה130 לרכב חדש.

זה כבר די קרוב לתקציב שלך, אבל שוב- תלוי מה הצרכים והשימוש היומיומי

פורסם

הספורטאז אכן מפתה אבל מנוע 1600. זה מספיק? השאיפה היא למנוע חזק. הרכב הקודם היה סונטה עם מנוע 2400

פורסם
הספורטאז אכן מפתה אבל מנוע 1600. זה מספיק? השאיפה היא למנוע חזק. הרכב הקודם היה סונטה עם מנוע 2400

נסיעת מבחן תפתור כמה שאלות .

פורסם

אם אתה נוסע מעט קנה יונדאי טוסון/ספורטאז' 2010.

תשאר עם עודף של הרבה עשרות אלפי שקלים ביד, ותקבל מנוע V6 נהדר.

יש פה אפילו אחת שמורה למכירה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסיעת מבחן תפתור כמה שאלות .

צודק. אין כמו להרגיש את האוטו בעצמך.

עשיתי עליה נסיעת מבחן וההבדל של ה1600 לא מורגש. חזק כמו ה2000.

אבל..שוב - אין כמו להרגיש את האוטו בעצמך.

פורסם

תודה לכל המשיבים החכמתי מאוד

בסוף קניתי את IX35 דגם פרימיום חדשה משלמה סיקסט בעיסקה של 0 ק"מ ב-140,000 ש"ח. (ראיתי שחרגתי מהתקציב):)

הקרב הסופי היה בין אותו רכב שנת 2012 ב-125 אש"ח

השיקול היה שמכיוון שאני מחליף פעם ב-5/6 שנים העובדה שאחשב יד שניה תהיה פחות רלוונטית אך בינתיים אני נוסע ברכב יד ראשונה שעלה לי 10% יותר זול מחדשה אצל היבואן וגם שאמכור עוד 5/6 שנים אמכור רכב בין 6 ולא בין 9/10

כמו שאמרתי תודה לכל המשיבים שהחכימו אותי ועזרו לי מאוד

נסיעה טובה

• תוכן חדש...