Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 208 GTI/Audi A3/Alfa giulietta

Daniela Aira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שה- DSG מהנה לנהיגה כשהוא עובד, אבל מה לעשות שהידני מהנה לא פחות - זה הכל תלוי בדרישות של בעל הרכב.

למשל אין לי פה פקקים בכלל, ואני נהנה לנהוג ברכב ספורט עם גיר ידני, מכאן שאין שום מצב בעולם שאני ארכוש רכב ספורט עם גיר אוטומט, וזה לא משנה כמה מהר הגיר הזה מעביר הילוכים ולא משנה שיש כפתורים להעברה ליד ההגה. כל אחד והדרישות שלו...

בוא נגיד שלא סתם פולקסווגן חוזרת לייצר את הרכב הזה עם גיר ידני - הלקוחות ביקשו, היצרן אמר בעצמו.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לאחר נהיגת מבחן על המיטו וה 208 GTI זאת ההתרשמות שלי:

-לדעתי ה 208 מבחינת גימור ואיכות החומרים של תא הנוסעים עושה עבודה טובה יותר - אתה מרגיש שאתה ברכב יותר איכותי ב 208

-למיטו שני מצבי נהיגה: דינאמי ורגיל - הדינאמי הרבה יותר מהיר וחד אבל בשני המצבים היציאה מהמקום לא מהירה - וישנה הרגשה שההילוך הראשון לא מושך אותך יותר מידי ורק עושה הרבה רעש - ב 208 ההתנהגות הרבה יותר חדה, הרכב מגיב הרבה יותר מהר ואפשר למשוך את הראשון עד 50 קמש...

-למיטו יש עיצוב חיצוני יותר מרשים

-מבחינת מחיר - למרות הפרסומים שהמיטו תלתן עולה 149K על הכביש ואחרי הנחה זה יוצא 156K - למרות שלא ביקשתי צבע מיוחד או תוספות - לך תבין.

לסיכום ה 208 יותר מהנה, מרגישה יותר איכותית ויותר זולה...אז אין כאן התלבטות

פורסם
אז לאחר נהיגת מבחן על המיטו וה 208 GTI זאת ההתרשמות שלי:

-לדעתי ה 208 מבחינת גימור ואיכות החומרים של תא הנוסעים עושה עבודה טובה יותר - אתה מרגיש שאתה ברכב יותר איכותי ב 208

-למיטו שני מצבי נהיגה: דינאמי ורגיל - הדינאמי הרבה יותר מהיר וחד אבל בשני המצבים היציאה מהמקום לא מהירה - וישנה הרגשה שההילוך הראשון לא מושך אותך יותר מידי ורק עושה הרבה רעש - ב 208 ההתנהגות הרבה יותר חדה, הרכב מגיב הרבה יותר מהר ואפשר למשוך את הראשון עד 50 קמש...

-למיטו יש עיצוב חיצוני יותר מרשים

-מבחינת מחיר - למרות הפרסומים שהמיטו תלתן עולה 149K על הכביש ואחרי הנחה זה יוצא 156K - למרות שלא ביקשתי צבע מיוחד או תוספות - לך תבין.

לסיכום ה 208 יותר מהנה, מרגישה יותר איכותית ויותר זולה...אז אין כאן התלבטות

היא 145K עכשיו במבצע ה-208

• תוכן חדש...