ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 831 צפיות
עדיפות למיני. התכנון הוא לא לנסוע כזה הרבה משהו כמו 20KM ביום. (תלוי איפה אני אעבוד) חשוב לי שהאוטו יהיה כמה שיותר חסכוני בהוצאות ביטוח ובדלק (חשבתי על פג'ו 107) אם אני אחליט מדי פעם לטייל ולסוע לצפון/דרום שיהיה לי חסכון משמעותי בהוצאות הדלק. חוץ ממה שציינתי, אין לי יותר מדי דרישות מהאוטו.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום. לאחר חיפושים רבים אחר רכב מנהלים עבור אימי, הוחלט בסופו של דבר שהפרמטר החשוב ביותר הוא הנוחות - כמובן אחרי האמינות . לכן, החלטתי שאני מתביית על הרכבים שמציעים את הנוחות ה'אמריקאית' - כדוגמת השניים שצוינו בכותרת. גם פורד פיוז'ן בא בחשבון באמצעות הייבוא המקביל של איילון, אבל לא ברור לי מתי הרכב אכן יעלה בפועל על כבישי ישראל. ככל שאני מתלבט, אני לא מצליח להגיע להכרעה - לכל רכב מאלו שציינתי יש יתרונות וחסרונות. הקאמרי - כנראה האמינה ביותר מצד אחד וגם זריזה מרווחת חסכונית ושקטה מאוד, מצד שני (לגבי ההיברידית מאלבר) אני קצת חושש מהמערכת החשמלית ומהצורך להחליף סוללה. מבירור שערכתי, נראה שמוסכי יוניון לא מוכנים להציע את שירות הארכת האחריות שלהם על הס…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 722 צפיות
הי אני ואשתי רוצים לרכוש רכב עקב לידה קרובה של ילדנו הראשון, שנינו מעדיפים לנהוג ברכב ידני ונשמח לשמוע המלצות על רכבים אמינים המתאימים להגדרה זו. הקריטריונים החשובים לנו: אמינות (כנראה יפני או קוריאני) חיסכון בדלק מחיר - עד 35,000 ש"ח. המליצו לנו על יונדאי אקסנט אך אנחנו לא רואים שיש ידני. כמו כן, ראינו שבפרמטרים שהגדרנו אפשר למצוא מיצובישי לנסר במחיר לא גבוה, האם מישהו מכיר ויכול לחוות דעה? תודה עופר
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי (ברשות אישתי) סובארו אמפרזה 2008 עם כ-170 אלף ק"מ. האוטו עבר תאונה לא נעימה לפני כשנתיים אבל לא שילדה או משהו כזה (הכל הוחלף/תוקן) בכל אופן האוטו נוסע בובה ואין לו שום בעיות. ברצוננו להחליף כבר את הרכב ואנחנו בדילמה. מצד אחד אשתי מאוד רוצה אוטו חדש מהניילונים אך אני לא מת על הרעיון של לספוג את ירידת הערך הרצינית הראשונה. אני בדעה של לקנות 2014 עם מעט ק"מ ואחריות (הרי הרכב חדש !!!). מה דעתכם ? ובנוסף איזה רכב לקנות ? בתקציב של כ-100 אלף היא הייתה מעוניינת בסופר מיני. מה דעתכם על רנו קליאו החדשה ? היא ממש "חמה" עליה, אך מפחידה אותי המחשבה על ההמשך (כן, כן, סטיגמות). חשבנו גם על I20, יש לנו סוג של מכר שיש בבעלותו סניף של יונדאי וגם מו…
הודעה אחרונה מאת elad tzadok, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 994 צפיות
ההתלבטות היא בין יונדאי גטס - 2006 ומעלה הצורה החדשה מנוע 1400. לבין פיאט פונטו בעלת 80 כוחות סוס כמובן שעדיפות לאוטומט בשניהם. האם תוכלו לתת לי ביקורות מניסיון אישי או מהיכרות שלכם עם הרכבים מבחינת: צריכת דלק, טיפולים, חלפים וכל הכרוך באחזקת רכב כי מן הסתם זו תיהיה הפעם הראשונה שלי. מצד אחד אני רוצה את הנוחות נסיעה ורכב שלא יהיה "עגלה" ומצד שני אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף. עוד שנה וקצת אני יסיים את תקופתי כנהג צעיר לכן אני רוצה רכב יחסית זול. (בין 10-20 אלף שקל). שאלה נוספת. יונדאי איי20 שנת 2011 יד 2 ליסינג לשעבר עם 135000 ק"מ ללא תאונות עם בדיקה הכל. מחיר 40000 ש"ח זו ממש מציאה ?! ואם כן כמה יתנו לי עליה עוד שנתיים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת PureSus, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 815 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש רכב חדש. עד היום נסעתי על פיג׳ו פרטנר 2007 מנוע 2000 טורבו דיזל, רכב אמין, חזק אבל מסחרי ולא נוח לי איתו יותר. אני מחפש רכב חדש, אני רווק, גודל לא קריטי. אני נוסע על ידני ולא מחפש אוטומט. שמעתי דברים טובים על סוזוקי ספלאש, מה דעתכם? אני לא מתלהב ממש מעיצוב הפנים ולא מעיצוב החוץ, נראה לי צעצוע. אני רגיל למנוע חזק, יהיה לי מאוד קשה להכנס לעגלה של 1200... מה אתם אומרים? הדרישות שלי: אמינות חיסכון בטיחות מנוע חזק חווית נהיגה בלוטת׳ usb וכו׳... אפשר לדחוף עד 40k וקצת, מעדיף שלא. גיא
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- 1 תגובות
- 807 צפיות
שלום אני מוענין לרכוש את הרכב! ורציתי לדעת עלויות החזקה ? יותר בכיוון של עליות טיפולים. וחלפים פחות תצרוכת דלק !
הודעה אחרונה מאת brianla, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מי זה שנים רבות אני חולם על אלפא 156 ידנית ועכשיו ראיתי אלפא 156 ידנית שנת 2005 , 160 אלף ק"מ, במחיר סביר אבל! מה שמפחיד שהיא יד 6!! שאני לא יודע מי נהג עליו, איך טופל וכל זה כדאי ללכת לראות\לבדוק? או לרדת מי העניין? איך האוטו בכללי מבחינת אחקה? אמינות? חלקים זמינים? אני יודע שהיא לא זולה כמו לנטיס אבל שאלה כמה היא תיהיה יקרה? אציין שאני נוסע מעט 5000 ק"מ בשנה אבל עדיין רוצה אוטו שכיף להכנס עליו! מה עדיף יותר ? הדור הראשון של 156 TS2000 או השני (2003-2005)? לא שיש דור ראשון ידני למכירה אבל לידע כללי
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב. יש לי תקציב של כ-100 אלף ש"ח. מבירור שערכתי עם חברות הליסינג באפשרותי לרכוש פאסאט 2011 (צורה חדשה) או סקודה סופרב שנת 2012 . אני יודע שמדובר ב"מכוניות אחיות", אבל גם בין אחיות יש אחת שמוצלחת יותר. חשוב לי אמינות, צריכת דלק וסחירות. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת hotride, -
שלום לחברי/ות הפורום, מה שלומכם/ן? אני פונה לחברי/ות הפורום במטרה לייעוץ לרכישת רכב חדש מקטגוריית מיני ואשמח לקבל הכוונה מחברי/ות הפורום המבינים/ות עניין יותר ממני בתחום המוטוריקה. על עצמי... שמי אופיר, בן 30, רווק, מתגורר ברמת גן ואיש הייטק ללא אמצעי תחבורה. אני מעוניין לרכוש רכב חדש (יד ראשונה) מסוכנות יבואן (לא סוכנת ליסינג ו/או אחר) ואני מביע התעניינות בשלושה רכבים והם: 1. רכבים בהם אני מביע התעניינות: Kia Picanto, Model 2015 - לחץ/י: http://kia-israel.co.il/motors/picanto/ Kia Picanto Sport, Model 2015 - לחץ/י: http://kia-israel.co.il/motors/picanto/ Hyundai i10, Model 2015 - לחץ/י: http://www.hyundaimotors.co.il/models/i10/ …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
יאריס או i20 1 2
מאת barcohen-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי לכולם, אני ובן הזוג מחפשים לקנות רכב קטן, אמין וחסכוני בתקציב של 40 אלף פחות או יותר צמצמנו את האפשרויות ליאריס או i20 ולא מצליחים להחליט בניהן בתקציב הזה מצאנו יאריס 2007/8 או יונדאי 2010.. כמובן עם קילומטראז' 110 ומעלה מצד אחד טויוטה זה טויוטה והוא גם חסכוני יותר מצד שני לא עדיף ללכת קדימה בשנים? כרגע יש לנו גטס 2004.. אשמח לשמוע דעות לכאן או לכאן.. תודה!!
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי/מנהלים משנת 2010 והלאה עד עלות של 90K. אני נוהג בסביבות 12,000 ק"מ בשנה, נהיגה משולבת עירוני ובינעירוני. הדברים החשובים ביותר הם בטיחות הרכב, נוחות הנסיעה ואמינות הרכב, צריכת דלק לא קריטית בגלל מיעוט הקילומטראז' אבל עדיף רכב שלא זקוק לתחנת דלק צמודה, אני מאמין שהרכב ישאר ברשותי כ3 שנים.
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 919 צפיות
במקביל לירידת מחירים של המכוניות ולכך שחסכתי קצת כסף בזמן האחרון אני חושב אולי לשדרג. כרגע יש לי מונדאו 2002 , מצב פצצה אבל עדיין מדיי פעם אני חושב להחליף אותה, ויש 2 מועמדות בלבד: או מודנאו 2007 או 2008, איזה רכב עדיף לדעתכם? לפי קריטריונים: 1. אמינות 2. נוחות וחווית נהיגה 3. צריכת דלק אם אני יקח מונדאו 2008 זה יהיה ה-trend x או ה-titanium, אם 2007 זה יהיה ה-GHIA. ההבדל במחירים הוא בסביבות ה-12 אלף. בסה"כ מרוצה מאוד מהרכב הנוכחי אבל זה משהו שאני חושב עליו ואני אשמח לקבל יעוץ. אשמח לשמוע , תודה
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מברר קצת לגבי פריוס 2009/2010. כמה זמן מחזיק המצבר ההיברידי וכמה עולה ההחלפה שלו? שמעתי שזה ממש יקר, השאלה לכמה זמן זה מחזיק.......
הודעה אחרונה מאת spring, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, יש לי דייהטסו שרייד שנת 97 ידני עשה 68 אלף ק"מ יד ראשונה טסט לשנה והחלפת מצבר . כמה לדעתכם יש לבקש עליו ? המחירון הוא 6700 אם מציעים לי 6000 כדאי למכור ? או שהוא שווה יותר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני נוסע מחר בבוקר לראות גולף 1.6 ידנית שנת 2000 דגם BASIC 117K קילומטר וכנראה אחריה אני נוסע ישר לראות פולו 1.4 ידנית שנת 2002 דגם BASIC 100K קילומטר . מה צריך להסתכל על כל אחד מהרכבים האלה בבדיקה הראשונית ? בעל הגולף טוען שהצריכת דלק 1/14, KML אומר 1/12 , האם מישהו התנסה עם רכב כזה? חוות דעת תתקבל עליו בברכה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת LuppiK, -
- 3 תגובות
- 704 צפיות
שלום חברים אני רוצה להשתדרג וראיתי את ה I35 שדיי הרשימה אותי לפני שאני הולך לבדוק בחברות הליסינג הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים פחות או יותר שאני יגיע מוכן נצא מנקודת הנחה שלרכב אין מכות והמצב המכני שלו טוב כמה שווה רכב עם 50 אלף קילומטר שנת 2011 מליסינג?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי אתמול פורד פוקוס 2003 חמש דלתות נפח 2000 עם ק"מ של 134,930. רציתי לדעת על מה לשים דגש בבדיקה את מה לתקן ומה זה סתם כסת"ח. ממה שאני יודע חייב להחליף רצועה אביזרים בגלל שהיא שורקת לאחר ההנעה, תושבת מנוע שרכב רועד קצת ממנה והחלפת שמן ופילטר גיר כי גם לא הוחלפו אף פעם וגם הגיר קצת מתנהג מוזר. תודה!
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה עדיף? המוסכניק אמר לי "תביא ת'אוטו ואנחנו נבדוק אותו. עזוב אותך מכוני בדיקה, חבל על הכסף". אז איפה באמת עדיף, במכון בדיקה שזה התפקיד שהוא אמור למלא או במוסך שמטפל באמת ברכבים ביום יום ומכיר לא רק את הבעיות אלא גם את הפתרונות? אז זה נכון שאומרים שהם תמיד מכסת"חים את עצמם ובסוף מביאים רשימה שאם אתה לא "בעניינים" אתה לא באמת יודע הרבה מה לעשות איתה חוץ מללכת למוסך ולקבל הצעת מחיר לתיקונים, אבל מה באמת עדיף?
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני חיפשתי רכב בשבילי ונתנו לי תקציב של 40K ומצאתי את זה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=77e17b38f53a98c19c2422e333ef3113c46&Code=91f013b6c5fd8a8833e14313798fe86e עכשיו רציתי לדעת אם מישהו מנסיון עם הרכב יכול לאמר לי איך הוא בשביל ילד בן 17 מבחינת דלק, תחזוקה, מנוע ובכללי כרכב בשבילי. אני חושב שהוא אחלה רכב ובדיוק בשבילי אבל אני פשוט רוצה לשמוע חוות דעת של אחרים עליו...
הודעה אחרונה מאת nirko, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אבקש את עזרתכם במעבר על בדיקת דייהטסו סיריון 2007 לפני קנייה. הרכב יד 2, עשה 104,000 ק"מ עם היסטוריית טיפולים במוסך מורשה, כאשר בדיוק הגיע מועד הטיפול השנתי. הבדיקה הוזמנה ע"י, מחיר הרכב הינו 26,000 (לאחר הורדה במחיר על התיקונים שיש לבצע). חשמל: פנסים קדמיים לא תקינים - הם עובדים אך מעט מלוכלכים, המוכר מטפל בנושא. לוח מחוונים - כנ"ל. צמיגים - המוכר מחליף ל4 צמיגים חדשים. תודה
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 771 צפיות
אהלן, כנראה אמכור את האקסנט באיזור ה3.5-4 אלף ש"ח ככה שיש לי תקציב כאמור 10-12 אלף שקל חשוב לי שהרכב יהיה ידני, עם פחות מ220-230 אלף, לא יד גבוהה מדי (שלישית מקובל), חסכוני ותיקונים זולים , כאמור אני חייל יש לי 3 אופציות כרגע: גטס 1-1.3 ידנית יש אפשרויות אפילו עד שנתון 2006 אקסנט חדישה יותר ממה שיש לי כרגע , ממה שאני חוויתי אחלה אוטו או סיריון אבל בשנתון נמוך לעומת הגטס אשמח גם לחוות דעת על הפיאסטה הישנה יותר (2000-2003) (ידנית כמובן) מה דעתכם חברי הפורום?
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אתמול ביקרתי בפי גלילות ב-SWITCH. הם הציעו לי שברולט ספארק 2011. צירפתי את תוצאות הבדיקה. נסעתי על הרכב והוא מתנהג למופת. אין רעשים מהמנוע, ההילוכים עוברים חלק. החלק הבעייתי הינו פנס אחורי שבור שמלא חלודה וצריך להחליפו - האם מחליפים את כל מכלול הפנס? מה לגבי המנוע? האם ההערה שבטופס הבדיקה הינה כסת"ח של המכון או ליקוי אמיתי? בנוסף ישנם תקוני מרכב במשמעות נמוכה, נזק לפגושים ומכסה מנוע הוחלף? האם זה בלאי סביר כתוצאה מעלייה על מדרכות וכו' או שזה יכול להעיד על תאונה כזו או אחרת? ב-SWITCH טוענים שהכל זה פגיעות בפלסטיקה אחרת הם לא היו לוקחים את הרכב, ואף נותנים אחריות לחצי שנה. לא יודע מה לחשוב, אנא עזרתכם. בדיקת רכב.pdf
הודעה אחרונה מאת lahav28, -
- 0 תגובות
- 528 צפיות
שלום, אני מחפש רכב למשפחה עם 2 ילדים קטנים, זאת אומרת שצריך שיהיה מקום לעגלות בבגאז' (לפחות לעגלה גדולה אחת). התקציב עד 25 אלף שקלים. וכמו הרוב מחפש שיהיה קל להחזקה ואמין עד כמה שאפשר. חשבתי על סובארו אימפרזה, טויוטה קורולה, מאזדה 3, ניסאן אלמרה. כולם בסביבות שנים 04-06 אשמח לחוות דעת על המכוניות מבחינת מה המחלות שלהן ועלויות אחזקה (ברור לי שלא הכי חסכוניות בדלק) ומה לבדוק כשבאים לקנות את הרכב. תודה רבה (:
הודעה אחרונה מאת bla92, -
- 1 תגובות
- 591 צפיות
אהלן חבר'ה . חברה שלי עברה בשעה טובה טסט . ואני רוצה לקנות לה רכב . התקציב הוא 12-14 אלף . חשוב שיהיה אוטומט בלבד . אני מחפש רכב אמין ,חסכוני , ובטיחותי . אני חשבתי על רנו מגאן 2004 מהסדרה הראשונה או מגאן הצורה החדשה יותר 2006 . מצאתי כבר כמה מציאות יפות יד 2 עם 120 אלף קילומטר בלבד . במצב מעולה . מה שכן קראתי ככה על כל מיני ביקורות של אנשים שאומרים שהרכב אוהב בעיות חשמל וכו' . לי אישית היתה מגאן 2003 5 שנים והיא עשתה לי את העבודה באופן מצויין . פה ושם הלך פלאג' אבל חוץ מזה רק טיפולים שותפים . זהו אשמח להמלצת שלכם פה. תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות בזמן הקרוב רכב לאחר שהרכב שלי הושבט ונהיה טוטלוס אני מחפש רכב קטן לא משפחתי התקציב עד 30K מעדיף אפילו עד 26K יש לי כרגע התלבטות מאוד גדולה בין יונדאי גטס 2008 דגם GLX או GLS לבין טיוטה יאריס קטנה 2001 2002 מה אתם אומרים מה עדיף בינהם? הצורך שלי וחשוב שלי שהוא יהיה אמין חסכוני בטיחותי חלקים זולים פחות אראה מוסך שיהיו טיפולים לא יקרים חווית נסיעה ממוצעת יהיה ניתן למצוא חנייה בקלות ויחזיק לי להרבה שנים. הנסיעות שלי לרוב מרמת גן הרצליה, מהרצליה לפתח תקווה או להפך. אם יש הצעות אחרות גם אשמח לשמוע, תודה
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בירור לגבי תיבת הילוכים DSG שלום לכם בהרבה מהמכוניות כיום עם תיבת הילוכים DSG - רובוטית - מצמד כפול. קראתי כמה כתבות שקיימת תקלות בתיבות אלה. אני שוקל לרכוש רכב גולף GTI מעל 2010 ממליצים לי ללכת על התיבה הזאת או לחפש משהו אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת Avishai22, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 692 צפיות
שלום, עד לפני כמה שבועות הייתה לי קורולה 2001 שהתהפכה לה בסערה.. מעוניין להשקיע ברכב עד 40k בערך... חשוב לי בעיקר אמינות, בטיחות (הקורולה בהחלט הצילה את חיי), וחיסכון בדלק... מעוניין בשנה בין 2008-2010 פלוס מינוס.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D!&p=1011959&viewfull=1#post1011959 המליצו לי כל כמה משפחתיות קטנות שאשמח לשמוע ולקבל מיקוד בעניין... …
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אנשים אישתי צריכה רכב חדש, בגלל בעיות גב יש דרישה לרכב לא נמוך (כמו היונדאי גטץ שהיה לה קודם), ולכן אני מניח שהפתרון הוא קרוסאובר. בעיקר נסיעה עירונית, עם פעם-פעמיים בשבוע נסיעה של עד 120 ק"מ (הלוך חזור ביחד). לא יראה שטח ואין צורך ב-4X4. גיר אוטומטי. עיצוב כמובן גם משחק. רכב שיהיה נוח לשים בו שני כסאות בטיחות במושב האחורי. העדפה שלה היא CX5 אבל אלו מפורסמות ביד2 במינימום 125K וזה מעבר לתקציב. הסתכלנו עד כה על ניסאן קשקאי 2010-2011 באזור ה-90 אלף שח. למרות שהיא לא בטוחה שהרכב נראה לה. ניסיתי למצוא קיה ספורטג' (בעיצוב החדש) בתקציב אבל מצאתי רק יד2 אחרי ליסינג. ידוע לי שמוכרים חדשה ב-135K אבל שוב מעבר לתקציב, וגם מנוע 1.6, מרגיש לי חלש מדי. …
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת שבת,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 388 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- zvit
- Nico62
- NEW10
- 3n
- farkash7
- omricn
- sperial
- SlowRide
- IsraCar
- elibaba
- Sparrow420