Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

אני רואה שלא פשוט למצוא את מה שרציתי והחלטתי לעלות שלב וכנראה להגיע לתקציב עד 50K לגבי רכב מיני גיר אוטומט רגיל לא רוצה רובוטי

הפעם ההתלבטות בין טיוטה יאריס שנת 7\2006 לפי יד 2 מבקשים בערך בין 40-44K

אוסוזוקי סוויפט שנת 8\2007 לפי יד 2 מבקשים בערך בין 40-45K

אז שוב בבקשה צריך את עזרתכם המקצועית.

לגבי כל הצרכים שמצויינים הנ"ל אלה מה שחשובים לי:

הצורך שלי וחשוב שלי שהוא יהיה אמין, חסכוני, בטיחותי, חלקים זולים, פחות אראה מוסך, שיהיו טיפולים לא יקרים, חווית נסיעה ממוצעת, יהיה ניתן למצוא חנייה בקלות ויחזיק לי להרבה שנים כמובן.

הנסיעות שלי לרוב מרמת גן הרצליה, מהרצליה לפתח תקווה או להפך אפשר להגיד 50 60 ק"מ ביום.

מישהו שהוא מוסכניק אמר לי סוזוקי סוויפט זאת גורטאה יש לה 3 בוכנות שאין לי מושג מה זה אומר וטיוטה יאריס עדיף בהרבה, ברור לי שיש הבדל בין השנים ובטח גם הנפח מנוע משתנה מן הסתם מ1300 ל- 1500.

אבל מה הייתם עושים במקומי אם הייתם צריכים לבחור בין שני המכוניות הללו כמובן לפי השיקולים שהעליתי שחשובים לי?

תודה רבה מראש

בהתייחס למה שכתבת כאן . ממליץ לך על הטויוטה יאריס .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כנראה בחיים לא אצליח להבין איך אנשים מוכנים לשלם סכומים כאלה על רכבים כל כך ישנים ומיושנים ללא שום ערך מוסף.

טויוטה יאריס משנת 2006 זאת אותה היאריס שנמכרה בארצינו כבר בשנת 2000. (אותן שתי כריות אוויר, ABS, מזגן וזהו) רכב שתוכנן בשנות ה-90.

כשאתה מדבר על הסוויפט לפחות מדובר ברכב שיצא ב2007, שמגיע כבר עם 6 כריות אוויר ועוד כמה אביזרים שיותר מתאימים לשנות האלפיים.

שלא נדבר על כך שבאותם 40-45K אתה כבר יכול להרשות לעצמך רכבים מורדניים הרבה יותר (2010 לפחות), שמגיעים עם אבזור בטיחותי מתקדם (למשל מערכת ESP) ועוד שלל פינוקים. לא כל דבר שאין לו סמל של טויוטה או לא מיוצר על אדמת יפן לא ישרת אותך באופן נאמן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני מסכים עם האנשים שטוענים לקחת כמה שיותר רכב בשנתון חדש יחסית.

אתה חייב לקחת בחשבון את נושא הבלאי- ככל שרכב יותר זמן על הכביש אז יש בלאי מצטבר-אטמים שמסיימים את חייהם, צינורות שיש להחליף וכו'. עדיף כמה שיותר רכב בשנתון חדש. את זה חוויתי עם האקסנט 2005 שלי, בלאי טבעי שהיה צריך להחליף כל פעם שהופיע נזילה מאטם שסיים את חייו.

אם כבר הוספת 10K, בתוספת של עוד 10K תוכל לקנות I10 חדשה מהחברה, רק בגיר ידני.

בכל מקרה, אני ממליץ לך, אם אתה משקיע 50K לא לקנות רכב שיותר מ-5 שנים על הכביש. זה לא שווה את הכסף, בתוספת של 10K תוכל לקנות רכב חדש מהחברה.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
בהתייחס למה שכתבת כאן . ממליץ לך על הטויוטה יאריס .

1- מוסכניק איך לומר אולי טוב בעבודה,אבל לגבי דעות של רכב אממ לא משהו.

אורי,איך בדיוק הסוויפ לא עונה על ההגדרות הללו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה למגיבים

אני מעוניין אך ורק במיני ואוטומט.

לא קיבלתי דעה אם סוזוקי שווה את המחיר שלו ואם כדאי לקנות אותו או לא?

ואם הייתי מכניס לקטגוריה קיה פיקנטו או סוזוקי סוויפט? מה עדיף מה יותר שווה

פורסם
1- מוסכניק איך לומר אולי טוב בעבודה,אבל לגבי דעות של רכב אממ לא משהו.

אורי,איך בדיוק הסוויפ לא עונה על ההגדרות הללו?[/quote

לשמחתי יש לי נסיון גם עם סוויפט וגם עם היאריס .

אנסה לקצר את התגובה מניסיון אישי .

הסוויפט קטן צפוף ולא נוח לנסיעה... יש המון רעשי רוח והכל כמובן ביחס לטויוטה .

היאריס לעומת זאת (גם אם תרד בשנתון ) עדיין יותר אמינה יותר שקטה ויותר נוחה . ואפילו הצלחתי לחסוך יותר בדלק לעומת הסוויפט .

הייתי הולך על יאריס מבלי לחשוב פעמיים .

היתרון היחיד שיש לסוויפיט שהוא מעוצב נהדר .

ושוב, זו דעתי האישית .

פורסם

אם אתה מעוניין במיני כדבריך אז אתה צריך להשוות פיקנטו לאלטו.

סופרמיני זה כבר סוויפט מול ריו. לרעת הריו עומד גיר 4 הילוכים מיושן.

פורסם

אורי - אין ספק שהבאת לי דוגמא מציאותית הכי טובה בגלל שנהגת על שניהם

וזה נתן לי להבין הרבה דברים שלא חשבתי עליהם. תודה

יואב - מה זה אלטו? איזה יצרן דגם לא שמעתי על זה עד היום, אשמח לשמוע יותר פרטים על רכב זה.

נהייתי מבולבל את האמת כבר לא יודע מה לקנות..

פורסם

סוזוקי אלטו , המיני של סוזוקי דיי נפוצה, לדעתי חוץ מחסכון בדלק לא עדיפה בכלום על המתחרות,בטיחות תת רמה ביחס לשאר הקטגוריה.

מכיוון שהתחלת את השרשור בקטגוריה של סופרמיני עדיף שתשאר שם. (סוויפט ,גטס או I20 אם נכנסת בתקציב).

ולא את היאריס, אמינה כן , אבל במחיר שלה אתה יכול לקבל רכב יותר מודרני.

פורסם

הייתי הולך על יאריס מבלי לחשוב פעמיים .

היתרון היחיד שיש לסוויפיט שהוא מעוצב נהדר .

אני מבינה שבטיחות מבחינתך זה לא שיקול...

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...