Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרכב בשביל ילד בן 17? (Audi A3 2004)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חיפשתי רכב בשבילי ונתנו לי תקציב של 40K ומצאתי את זה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=77e17b38f53a98c19c2422e333ef3113c46&Code=91f013b6c5fd8a8833e14313798fe86e

עכשיו רציתי לדעת אם מישהו מנסיון עם הרכב יכול לאמר לי איך הוא בשביל ילד בן 17 מבחינת דלק, תחזוקה, מנוע ובכללי כרכב בשבילי.

אני חושב שהוא אחלה רכב ובדיוק בשבילי אבל אני פשוט רוצה לשמוע חוות דעת של אחרים עליו...

פורסם

יד שביעית!?!? מטריד מאוד

נראה שלא מעט בעלים קודמים של הרכב הזה מיהרו למכור אותו. וזה כנראה בגלל שהוא התגלה כבעייתי מאוד.

הייתי מוותר

אני מבין את הפיתוי בלרכוש אודי 3 דלתות. אבל יד שביעית זה סימן רע מאוד. אל תמהר תמצא רכב אחר.

פורסם (נערך)

לא מסכים. הרבה פעמים הרכבים האלו נקנים בשביל הפוזה ולכן אנשים מוותרים עליהם מהר מאוד כשמבינים שהם לא פרקטיים, ולא זולים לאחזקה. לכן מספר הידיים הוא בדרך כלל גבוה.

לפותח השרשור. האם רכב לילד בן 17? תלוי. אתה משלם את הביטוח, הדלק והתחזוקה? אם לא בכיף. אם כן, אז לא. ביטוח לרכב כזה יכול לעלות אלפים רבים של שקלים. מעבר לכך, האחזקה השוטפת לא זולה אם תטפל במקומות רציניים ( ואם לא אתה לוקח סיכון לא מחושב ). צריכת הדלק תהיה סביב ה 8-9-10 ק"מ לליטר. תעשה את החשבון לבד.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

בתקציב שלך הייתי הולך על איזה גרנדה פונטו/פונטו איבו.

אמינות מאוד,נראות נחמד מאוד,חסכוניות ובכללי רכב מעולה לבן 17.

תראה פה בפורום מכירה,יש אחת לבנה שנראת טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חברה מצטער, בטעות שמתי את הלינק הלא נכון

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=14e682a1f6b0a56c5822177a2c8bf13302e&Code=91f013b6c5fd8a8833e14313798fe86e

זה הלינק....

יד שביעית!?!? מטריד מאוד

נראה שלא מעט בעלים קודמים של הרכב הזה מיהרו למכור אותו. וזה כנראה בגלל שהוא התגלה כבעייתי מאוד.

הייתי מוותר

אני מבין את הפיתוי בלרכוש אודי 3 דלתות. אבל יד שביעית זה סימן רע מאוד. אל תמהר תמצא רכב אחר.

לא מסכים. הרבה פעמים הרכבים האלו נקנים בשביל הפוזה ולכן אנשים מוותרים עליהם מהר מאוד כשמבינים שהם לא פרקטיים, ולא זולים לאחזקה. לכן מספר הידיים הוא בדרך כלל גבוה.

לפותח השרשור. האם רכב לילד בן 17? תלוי. אתה משלם את הביטוח, הדלק והתחזוקה? אם לא בכיף. אם כן, אז לא. ביטוח לרכב כזה יכול לעלות אלפים רבים של שקלים. מעבר לכך, האחזקה השוטפת לא זולה אם תטפל במקומות רציניים ( ואם לא אתה לוקח סיכון לא מחושב ). צריכת הדלק תהיה סביב ה 8-9-10 ק"מ לליטר. תעשה את החשבון לבד.

אני עושה חצי חצי עם ההורים התחזוקה והביטוח זה הם, הדלק כנראה אני... בדקתי והיא עושה 1 ל 10

בתקציב שלך הייתי הולך על איזה גרנדה פונטו/פונטו איבו.

אמינות מאוד,נראות נחמד מאוד,חסכוניות ובכללי רכב מעולה לבן 17.

תראה פה בפורום מכירה,יש אחת לבנה שנראת טוב.

זה בעייתי כי אני ממש לא אוהב את הפיאט...

פורסם

כשתקבל באותו הכסף רכב שנת 2010 במקום 2004 אתה תתחיל לאהוב :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סתם שתדע שהגיר האוטומטי לא הכי אמין וכשהוא מתקלקל אתה לא רוצה לדעת כמה עולה שיפוץ לדבר הזה...

בנוסף יש לך מלא מחלות מוכרות של אודי בשנתונים האלה שהם קילוף הציפוי המקולל בקונסולה ובידיות וכפתורי החלונות והתאורה.

לפני שאתה קונה תבדוק טוב טוב איפה טופל הרכב ,ובאיזה חלפים וכמובן האם השתמשו בנוזל קירור מקורי , המכלולים מאוד רגישים למי ברז וכל מיני נוזלי קירור סוג ז',וכמובן תבדוק האם בוצע טיימינג ומתי ?

אם תיפול על אחת "עייפה" שלא תוחזקה כראוי אתה תבקר המון בפורום בכדי לחפש בעלי מקצוע לשלל התקלות שהיא תעשה לך....

בהצלחה בחיפוש...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

בתקציב הזה הייתי שוקל ברצינות (ושקלתי) וולוו C30 מהדגמים לפני מתיחת הפנים (2007-9). הרבה יותר תמורה ביחס לאוודי בזכות ירידת ערך תלולה הרבה יותר. במחיר הזה אתה יכול למצוא מכוניות שנת 2008 עם מנוע 2.4 ותיבה אוטומטית. לטעמי הוולו גם נראית יותר ייחודית ומעניינת, אבל זה רק אני.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ברח כמו מאש! חבר שלי קנה כזאת בדיוק "מציאה" מאחד השכנים שלו בבניין האוטו היה יד 2 עם 70 אלף קילומטר, הוא רכש סיאט חדשה והציעו לו עליה סכום מעליב בטרייד, שילם עליה 30 אלף ש"ח,(טופל במורשה כל הטיפולים קבלות, נראה מצוין, חוץ מטמבונים שהוא צבע כשקנה את הרכב, הכנף הקדמית הוחלפה ממכה שהאוטו היה חדש) האוטו היא נראה כמו מציאה בהתחלה אני התאכזבתי מהמשפחתית שקניתי לעצמי כסטודנט במקום רכישת הרכב הזה! אחרי 8 חודשים הוא מכר את הרכב ב 33 אלף שח ( יותר ממה שהוא קנה אותו ) ואם תשאל אותי זה שקנה אותו יכל לקנות אותו ממנו גם ב 26! האוטו לא ייצא מהמוסך,הוא שיפץ את הגיר אחר כך התחילו תקתוקים מקדימה, החליט לטפל לא במורשה החליפו חצי אוטו עד שמצאו תרעשים, אחר כך נדלקה מנורה של הממיר השאיר עוד 2400 ש"ח! תתרחק חביבי, קח תרגליים שלך וברח! קנה פונטו כמו שהמליצו לך

פורסם

בגיל שלו לפעמים רואים יותר את החיצוניות של הרכב "הפוזה" ולא פרקטיות ודברים כאלה אם אתה מחפש הרפתקאות ורכב שבאמת יש עליו פוזה אז תלך על האודי אבל אם אתה מחפש משהו יותר אמין ויותר פרקטי או אפילו חס וחלילה חסכוני יחסית לזה אז תלך על רכב אחר ועם טיפה השקעה ועיצוב אישי תוכל להפוך אותו גם לסוג של "רכב פוזה" אבל בטוב טעם.

• תוכן חדש...