Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדיפות למיני.

התכנון הוא לא לנסוע כזה הרבה משהו כמו 20KM ביום. (תלוי איפה אני אעבוד)

חשוב לי שהאוטו יהיה כמה שיותר חסכוני בהוצאות ביטוח ובדלק (חשבתי על פג'ו 107)

אם אני אחליט מדי פעם לטייל ולסוע לצפון/דרום שיהיה לי חסכון משמעותי בהוצאות הדלק.

חוץ ממה שציינתי, אין לי יותר מדי דרישות מהאוטו.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

הפיגוע אכן מאוד חיסכונית תודות לגיר הרובוטי,לא יקרה לאחזקה.

יש גם את הפיאט פנדה,היא נוחה יותר ומנוע שקט יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן - אני מקווה שלא התכוונת לפיגוע :)

אבל אכן הפיג'ו חסכוני ואחזקה זולה.

פנדה רכב שנראה קצת מיושן אבל מאוד חסכוני ומאוד זול לאחזקה, אמין מאוד. יש לשכן שלי והוא לא היה במוסך כבר כמה שנים חוץ מטיפולים.

20 ק"מ ליום זה לא הרבה אז תחשוב על יונדאי גטס, אמינה אבל לא חסכונית בדלק.

פונטו גרנדה, רכב מאוד אמין וחסכוני בדלק, מרווח ונעים לנסיעה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

התיקון האוטומטי הזה..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

זה תלוי איפה אני אעבוד, אם זה יהיה בכפ"ס/רעננה/ת"א המרחק גדל והחסכון הופך להיות משמעותי יותר.

בגיחות קצרות לצפון/דרום יכולות להחסך 100 ש"ח על התדלוק.

בכל מקרה אני לא מעוניין בצריכת דלק כמו של קיה פיקנטו.

שקלתי גם לקנות רנו-פלואנס חשמלית אבל ירדתי מזה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אני מציע לבדוק את הגיר של הפז'ו, זה גיר רובוטי חד מצמדי. הוא לא מתנהג כמו גיר אוטומטי פלנטרי ולכן כדאי לבצע נסיעת מבחן ולהחליט האם ההתנהגות שלו מתאימה לך ונוחה לך. יש אנשים שאוהבים, יש אנשים שלא יסתדרו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...