ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
שלום לכולם. מאחר שמדובר באמא שלי אני די איבדתי את זה. הדרישות הן כאלה: * אוטומט בלבד * אמינות * נסיעות עירוניות לרוב |?| לא חובה אבל רכב טיפה מוגבה בגלל שקשה לאבא שלי לצאת מרכבים נמוכים, אמא היא נהגת עיקרית. * כמובן תמורה לכסף * שנתון נורמלי (5 שנים על הכביש) האמת שהרכב הראשון שעלה לי לראש זה SX4, הוא טיפה גבוה משאר הרכבים, חסכוני יחסית, אמין אבל עדיין יש לי הרגשה שיש רכב שמתאים יותר. פסלתי לגמרי את טויוטה בגלל המחירון המוגזם ביד 2, למרות שאהבתי את האוריס. אשמח אם תזרקו רעיונות, או שתחזקו את ה SX4 מאחר ואין לי ניסיון עם הרכב תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת mohen, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב אני שוקל לקנות BMW Z4 2009 ואני לא יודע מה המחירון הרכב ייבוא אישי ומלא פרטים חסרים ברישיון רכב מה שידוע לי זה שהרכב עלה לכביש בתאריך 08/2008 מנוע 3000 בנזין אוטומט קבריולט(גג נפתח) יד 3 הגיע מארה"ב לא ידוע לי כמה כוחות סוס.. ניסיתי לבדוק במחירון לוי יצחק אבל זה לא עזר לי ממש אם מישהו יודע או יכול לכוון אותי אני אשמח! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sefitur, -
- 8 תגובות
- 938 צפיות
עזרה בבחירה בין שלוש אפשרויות: הונדה סיוויק 2001: יד ראשונה. 170,000 ק"מ. שמורה. מטופלת. נסיעה חלקה וטובה מאוד. מחיר 13,000 ש"ח. פיג'ו 307 2003: 1.6 XR: יד ראשונה. 155,000 ק"מ. שמורה. מטופלת. אפשרות לקבל ספר טיפולים. הוחלף גיר לפני כ- 3 שנים (מניח באזור 100,000 ק"מ). נסיעה חלקה וטובה מאוד. מחיר 14,000 ש"ח. פיג'ו 307 2006 1.6 XR: יד ראשונה. 58,000 ק"מ. שמורה. מטופלת. אפשרות לקבל ספר טיפולים. הוחלף ראש מנוע והוחלף גיר. נסיעה חלקה וטובה מאוד. 19,000 ש"ח. השימוש שלי ברכב: בעיקר לנסיעות בין עירוניות. פעם- פעמיים בשבוע. לפי מה שהספקתי לשמוע ולקרוא מחוות דעת של בעלים קודמים של הרכבים האלה: הונדה ישנה יותר, אך אמינה וזולה יותר לאחזקה. מצד שני, שתי הפיג'ו חדי…
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 913 צפיות
שלום, אני מחפש רכב שישמש זוג צעיר (ללא ילד) לנסיעות בתוך העיר (ר"ג-ת"א) וגם נסיעות בינעירוניות. נסועה שנתית כ-18/20 אלף. אני קצת נואש מכיוון שאני 'תקוע' עם הנושא הזה כבר מספר חודשים. אני מתלבט רבות באם לרכוש רכב משומש, או שמא רכב חדש דרך עסקת ליסינג. התקציב שלי הוא כ-40 אלף ש"ח. התלבטתי לאחרונה בין עסקות כגון: 1) מזדה 2 בליסינג פרטי, עסקה ל-18 חודשים; תשלום חד-פעמי של 6900 ש"ח + תשלום חודשי של 738 ש"ח. בסוף התקופה הרכב חוזר לחברת הליסינג. סה"כ סכום העסקה אחרי שנה וחצי: 20,184. לא כולל ביטוחים וטיפולים. 2) יונדאי i10 בעלות קודמת מליסינג, שנת 2011, 77,330 ק"מ. מחיר: 45,000 ש"ח. טסט עד ה-30/7/15. אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם בנושא ולעזור לי…
הודעה אחרונה מאת itayab, -
יונדאי I20 ידנית
מאת st48- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מעוניינת לקנות יונדאי I20 ובמקרה מצאתי ידנית שנת 2012 אני נוהגת שנים על ידני ולכן לא אכפת לי לקנות ידני או אוטומט . נוהגת כ 5000 ק"מ לשנה בעיקר בתוך העיר, וחשבתי על יונדאי או פיקנטו רציתי לדעת איך האוטו והאם ללכת על הידני או לחפש אוטומט במחיר גבוה יותר ? או בכלל לקנות פיקנטו? רוצים עליו 50,000 שח יד 1 42 אלף ק"מ , מנוע 1.2 עדיין באחריות יצרן ל9 חודשים. מה דעתכם ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חבריי הפורום היקרים, טיילתי כאן לא מעט ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי אז החלטתי לפתוח נושא חדש. השתחררתי לפניי כחודשיים ואני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של כ 20K ( אם אמצא משהו טוב בפחות עדיף כמובן) כמובן שהעדפה שלי זה לרכב קטן משהו כמו 206 בשנתון 2004-2006 אבל כל מי ששאלתי אמר לי לא להתקרב לצרפתיות... חשבתי גם על הונדה סיוויק עד 2006 יש לחבר שלי אחת 2002 והוא אמר שהיא ממש לא זוללת דלק. ברור שלי שאי אפשר לקבל הכל בתקציב כזה אך אשמח להצעות הכי טובות שאפשר לקבל. רכב צעיר חסכוני אמין עד כמה שאפשר וברור לי שרוב האמינות תלויה בכמה טיפלו ברכב לפניי. אפשר גם ידני לא ממש משנה לי. תודה מראש חברים.
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכווןן להשקיע גג עד 100 אלף למכונית, החלום היה פולו גיטיאי, אבל אין מה להשוות מבחינת האיכות של האאודי. מה יתן תמורה יותר טובה לכסף שלי? אני רואה שאאודי A1 2011 אני יכול להביא בסכום כזה וזה בערך אותו מחיר של פולו GTI 12
הודעה אחרונה מאת edan839, -
אבאו- המלצות
מאת gomiriam- 6 תגובות
- 753 צפיות
הציעו לי אבאו בדגם המפואר ב16000 לא מכירה את הדגם. מה ההמלצות לגביו? שוב תודה
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי 5 שנות נהיגה על הרכב של ההורים החלטתי לקנות רכב לעצמי. התקציב שלי הוא 20 אלף כרגע. חשבתי על גטס משנתונים 05-06 או אולי פיג'ו 206 מאותם שנתונים. בסהכ אני מחפש רכב שייסע 30 קמ ליום. לא יותר מדי אבל גם לא מעט, לא מחפש רכב ספורט או משהו עם מנוע חזק. פשוט רכב שייסע כמו שצריך. עדיפות לידני, גם מבחינת עלות וגם צריכת דלק. חשבתי אפילו ללכת לכיוון אקסנט של שנות 2000. האם אחת מהאופציות האלו רלוונטיות או שתמליצו לי על משהו אחר? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת LuppiK, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 779 צפיות
שבוע טוב צריך עזרה בבחירת רכב לזוג צעיר עד 10,000 ש"ח, חייב להיות אוטומט הרכב מיועד לנסיעות קצרות יחסית מהעבודה הביתה. חשוב שיהיה אמין, עלות אחזקה נמוכה וחסכוני עד כמה שאפשר בדלק. אוטומט כמובן, עד 10,000 ש"ח תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חברות רבות (שלמה sixt, קל אוטו, carcost ועוד) מציעות למכירה מאזדה 2 דינמיק חדשה (0 קילומטר) בכ27% הנחה. למיטב הבנתי, ההנחה הגדולה נובעת מהכניסה הקרובה של מאזדה 2 החדשה Demio לשוק (בסביבות מרץ) והצורך להיפטר ממלאי הדגם הקודם. אנחנו מחפשים רכב לנסיעות ארוכות לנהג יחיד (כ25K-30K ק"מ בשנה), וגם צריכת הדלק היא פקטור מסויים בעניין. מתכוונים להחזיק את הרכב לפחות שנתיים-שלוש. 1. האם זו נראית לכם עסקה משתלמת? האם יש קאצ' במחיר הנמוך? 2. האם בעסקת 0 קילומטר האוטו נרשם כיד 1 בבעלות פרטית או ליסינג (הנתון הזה השתנה לאחרונה בעקבות החלטת שר התחבורה או שאני טועה)?, ואם כליסינג - האם רישום כזה משפיע משמעותית על מחיר הרכב במידה שנרצה למכור אותו בעוד כמה שנים (ובהנחה שאני …
הודעה אחרונה מאת פוצינו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן , אני לפני רכישת הרכב הראשונה שלי התקציב שלי די מגובל עד 15K ראיתי פיגו 206 ביד 2 נחמדה במחיר של 11500 שח עם קמ ממש נמוך 145K הנתונים יותר מידי טובים האם אני צריך לדאוג? מה שגם הרצתי חיפוש בגוגל על מספר הטלפון ומצאתי שאותו אדם מוכר מוצרים שונים ועוד מיצובושי אחת אבל בשמות שונים לרכב יש ספר טיפולים האם להתקדם הלאה לבדיקה או לברוח ?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 819 צפיות
אהלן, אשמח לעזרה זקוקה להמלצה על רכב קטן עם מנוע 1300 (או יותר) בתקציב של עד 15000 גג (עדיף פחות) יש המלצות? סוג מסויים? שנה מסויימת? לא יודעת ככ מאיפה להתחיל. תודה!
הודעה אחרונה מאת gomiriam, -
-
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש רכב קטן, חסכוני בדלק ואוטומטי ומתלבטת בין כל סוגי הדגמים הקיימים. הצרכים שלי : נסיעות קצרות מדי יום מהבית לעבודה של כ-4 ק"מ כל כיוון + נסיעות פעם בשבועיים לת"א או פ"ת. התקציב : 60 אלף. איזה רכב כדאי לי לקנות? האם חדש? יד שנייה? איזה דגם? מליסינג? ק"מ 0? מפרטי? יש כל כך הרבה אופציות שאני קצת אבודה... וגם אין לי מושג מה מתאים לי. אשמח לעזרה, תודה רבה מראש אוריה
הודעה אחרונה מאת oriyad, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים התבקשתי לעזור למישהי למצוא רכב חדש עם דרישות קצת מסובכות ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין מדובר ברכב לבחורה צעירה אך בעקרון, אך ישמש כדי להסיע אשה מבוגרת (עם כסא גלגלים) מדי פעם. התקציב הוא קצת בעייתי: בעקרון היא קיבלה פטור ממס לפי דגם מייצג של שברולט קרוז 1.6 (שאני לא יודע בדיוק כמה מס זה כי אני לא מוצא את הפרטים האלו באינטרנט) ואת ההפרש היא תשלם מהמכירה של הרכב הנוכחי שלה (מאזדה 3 2008 ) יש פה פארדוקס קטן, בעקרון הרכב חייב להכיל באגז' מספיק גדול כדי להכיל כסא גלגלים סטנדרטי (גם אם לא בצורה מרווחת, לפחות שיכנס איכשהו) אבל מצד שני - היא רוצה רכב כמה שיותר קטן ורצוי מאוד האצ'בק מדובר בבחורה שלא מבינה כלום ברכב ולא רוצה להגיע למוסך בכלל, אלא רק לש…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 901 צפיות
מחפש רכב ידני חסכוני עד 20000 ראיתי פיאט פנדה שנכנסת לתקציב הזה מבקש חוות דעת על הפנדה ועל אופציה אחרת
הודעה אחרונה מאת danielobreja, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני רואה הרבה פרסומים לטרייד אין יבואן איך עובד העסק הזה? אם אני מעוניין במכונית מיני/סופר מיני בעלות של 70 אלף ש"ח חדשה מהיבואן ויש ברשותי רכב שמחיר המחירון שלו הוא 60 אלף ש"ח אני מגיע שם את הרכב מוסיף 10k ש"ח? נשמע לי קצת פשוט מידי למדינה בה אנו חיים אשמח להסבר על תהליך הטרייד אין מאנשים בעלי ניסיון תודה רבה
הודעה אחרונה מאת brianla, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: FTDD, bgcolor: #FFFBFF, colspan: 1][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%]שלום אשתי היא עולה חדשה שעדיין זכאית להטבה של ייבוא רכב במסים מוזלים וללא הגבלת שנתון. אני מעוניין לייבא פורשה 911S בת 4 שנים. הייתי מעוניין לדעת מה היא עלות הטיפולים הממוצעת לרכב הנ"ל, ומה עלות הביטוח? נ.ב. כאשר אני מסתכל באיביי או באתרים למכירת רכבים משומשים נראה כאילו המחיר שאנשים מבקשים לרכב בן 4 שנים הוא כמעט כמו המחיר לרכב חדש אני לא מצליח להבין את זה.... מה מחיר המחירון לפורשה 911S בת 4 שנים באירופה/ארה"ב? [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
שלום רב לכולם, אז הגיע הזמן להחליף רכב לאחר שלוש שנים ואשמח לעזרת חברי הפורום המנוסים... אנחנו משפחה עם שלושה ילדים. צרכים- נסיעות משפחתיות בארץ, טיולים וכו- נו משפחה רגילה וכאלה...מקום למזוודות, לילדים מאחורה ונוחות נסיעה/מרווח פנים עם מקסימום פינוקים אלקטרוניים תחת המגבלה שכל דגם שאקבל יהיה ברמת הליסינג והאבזור בהתאם ולכן בעלי רכבי ליסינג דעתכם חשובה. להלן האלטרנטיבות: טויטה קורולה סאן מאזדה 3 אקטיב אופל אסטרה ברלינה 1400 סמק כולל הסטיישן יונדאי i30 דגם אינספייר כולל סטיישן יונדאי i35 אינספייר אשמח להמלצות לבחירה, מניח שזה גם מבחר מאוד מייצג של רכבי חברה אז זה בוודאי יעניין עוד רבים. כמובן שנלך גם להתרשם פיזית אבל דעת בעלי ניסיון סופר חשובה לנו, …
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
שלום אני מחפש רכב מנהלים, כבר הרבה זמן הייתי בהתלבטות אם ללכת על קטגורית המנהלים(חלום ישן שלי) או על רכב מיני שובב וזריז(מאוד), בסוף החלטתי על רכב מנהלים. חשוב לי מאוד מרווח ,נוחות נהיגה ,אמינות ומעדיף שהצבע בפנים יהיה קרם/בז'(צריכת הדלק לא מעניינת). המתמודדים הם: 1.שברולט מאליבו 08-09. 2.טיוטה קאמרי 07. 3.סיטראון c5 08. מישהו יודע מה ההבדלים ברמות גימור במאליבו? ביד שתים רשום LT וLTF בicar רשום Executive וLuxury וגם שמתי לב למודעות ביד שתים שרשום שיש מושבי עור אבל לא מצאתי בשום מפרט שרשום שיש מושבי עור. דיברתי עם מוסך שמתמחה בצרפתיות והוא דווקא אמר לי שהc5 אמינה, האם זה נכון? התקציב הוא 50 אלף ואני מעדיף כמה שפחות. נ.ב. יש לציין שאני ממש לא …
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
- 1 תגובות
- 649 צפיות
שלום חברים אני מעונין להחליף את הפיג'ו 206 שלי מצאתי במגרש רכבים את הרכב הבא: גולף פלוס שנת 2006 1.6 יד 2 - 130 ק"מ פרטי אוטומט(TRENDLINE כס102) קישור לרכב: http://www.trendcar.co.il/product.php?product_id=8847&category_id=49&sub_category_id=457 איך הרכב מבחינת אמינות ? מה המחלות שלו? איך הביצועים? צריכת דלק? איך הדגם הזה ספציפית?( במגרש רוצים 32K המחירון 35K תודה
הודעה אחרונה מאת חיימז, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן שלי להשתדרג ברכב, כיום יש לי רכב מסוג מיצובישי לנסר הצורה החדשה נפח מנוע 1.8 שנת 2008. בחודש האחרון אני קורא המון ומנסה להבין מה יותר טוב ואני לא כ"כ מגיע להחלטה סופית ,הייתי שמח לקבל עזרה. כיום אני מתלבט בין 2 רכבים , הונדה סייויק סדאן/האצ'בק שנת 2012/13 או טויוטה קורולה 2013(הצורה החדשה). המחירים של שני המכוניות האלה זה פלוס מינוס אותו דבר לפי מה שראיתי. מה אתם אומרים ? כל דעה תתקבל בברכה שיהיה שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Ilya G, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב ראשון. אנחנו זוג + שני קטנים (בוסטר וכסא תינוק). הצרכים שלנו: מקום לעגלה. שתהיה אוטומטית. נסיעות עירוניות יומיומיות, ומידי פעם בינערוני. העדפות לפי סדר חשיבות: 1. אמינות. אין לנו זמן, כוח וכסף למידי הרבה בעיות. 2. בטיחות. בכל זאת ילדים. 3. חסכון בדלק. 4. נוחות. מרווח ונוחות נסיעה. חשבנו על סופר מיני. היה לנו פיאט פונטו לחודש בערך ומבחינת מרווח היה בסדר. כמו"כ, האם בתקציב הזה ניתן לקנות מליסינג או רק מפרטי? ואם כן האם זה כדאי? אנחנו ממש לא מבינים בכל העסק הזה, נודה לכל מי שיכול לייעץ לנו. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Yehuds, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לאחר 3 שנות ליסינג עם טויוטה קורולה משפחתית שוקלת לרכוש רכב משפחתי אך עם מראה מעט ג'יפוני . השיקול הוא תצרוכת דלק ואין לי בעיה אפילו עם ידני . בעבר היה לי פג'ו וביליתי במוסכים לא מעט ודי נשבעתי שלא אתקרב לרכב צרפתי יותר. האם למישהו יש ניסיון עם רנו קאפצור (מחיר די אטקטיבי לרכב שאני ראיתי בן שנתיים). מה התקלות הנפוצות שלו? האם כדאי לקנות ידנית? האם ישנן המלצות לקרוסאובר אחר עד 110,000 ש"ח בן שנתיים שלוש גם כן אפשרות.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 524 צפיות
שבוע טוב לכולם. אני מחפש רכב מעבר למשפחתי רגיל. התמקדתי בחיפוש אחר אופל וקטרה אבל אין אותם הרבה בשוק. התעניינתי בג'טה אבל מאוד מפחיד אותי הגיר (dsg בשילוב עם הtsi) התקציב שלי הוא 55k-60k אשמח לקבל את דעתכם המלומדת, איזה רכב לקנות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shay1985, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אנא עצתכם: ברשותי יונדאי I30CW גיר ידני 1.4 BLUE שנרכש כחדש ב-3.2012. בתום כמעט 3 שנים (וסוף האחריות) הרכב צבר 95,000 ק"מ. בסה"כ עד כה הרכב מצוין, אמין וחסכני מאוד (15 ק"מ לליטר בממוצע על כל התקופה!). אני מתלבט לגבי מכירתו: 1. האם יהיה קשה למכור רכב כזה עם גיר ידני? או שמא דווקא הם יקרי מציאות ולכן מבוקשים? 2. האם בחישוב כלכלי של עלות שנתית, כדאי לי למכור או עדיף להחזיקו עוד שנה/שנתיים? (אני יודע שרכב מאבד בשנים הראשונות יותר מבשנים שלאחר מכן, אבל מצד שני אני עושה הרבה ק"מ בשנה (35,000) ובעוד שנה-שנתיים זה יהיה לי כנראה רכב בן כחמש עם לפחות 150,000 ק"מ... 3. מבחינת האמינות של הרכב הספציפי, מה אני צפוי לעבור אתו בשנתיים הבאות? אודה לעצת מנ…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. ואני ואישתי רוצים לקנות רכב משפחתי חדש וכרגע התלבטות בין שלושת הרכבים שציינתי בכותרת. סיבה לקנייה זה שדרוג של סוזוקי 2003 שכבר בקושי סוחבת וחשבנו לקנות רכב אמין וחסכוני שימשוך יותר מ3 שנים. ממה שאני הבנתי, ראפיד (ספייסבק) וטולדו זה אותו רכב מבחינה מכנית ובטולדו הציעו לי טיפה יותר שדרוגים לפנים הרכב. השאלה שלי היא, האם יש הבדל אמיתי בין הרכבים או שאלה באמת שני רכבים זהים עד כדי מערכת מולטימדיה או משהו בסגנון? בנוסף, שוקלים טויוטה - ברור לי שזה רכב בקטגוריה יותר גבוה מאשר שני הקודמים. רציתי לשאול האם שווה להשקיע עוד כ10-12 אלף שח נוספים לטובת טויוטה (יותר נעימה בפנים והבנתי שנסיעה שלה גם כן יותר נוחה)? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב עד 35 אש"ח והפיאט ברבו 2009 דיי קרצה לי. אשמח לשמוע ביקורות לגבי הרכב, בין השאר איזה מחלות יש לו, כלומר למה כדאי לשים לב לפני הרכישה. כמו כן, אשמח לקבל המלצות לעוד רכבים בסגנון זה בתקציבים אלו. תודה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני שוקל לרכוש מגאן דיזל זולה במחיר עד 10,000 ש"ח. בתקציב נכנס דגם רנו מגאן דור ראשון (שנים 1998-2003). הבנתי שיש מנועי דיזל בנפח 1.9 ליטר. ראיתי שיש מנוע דיזל אטמוספירי - אבל ממש חלש 64 כ"ס . תאוצה ל 100 כמעט 20 שניות. האם הוא שווה משהו ? אולי פשוט ואמין . מנגד ראיתי שיש גרסאות של אותו מנוע 1900 עם מנוע טורבו דיזל עם הספק סביר של סביב 100 כ"ס וביצועים נורמליים. (12-13 שנ' ל - 100 קמ"ש). האם יש סיבה לא ללכת על מנוע הטורבו דיזל החזק ? איך אמינותו ביחס לחלש האטמוספירי ? איך ההבדל בצריכת הדלק ? ואם ללכת על הטורבו דיזל ראיתי שיש שתי סדרות - ישנה יותר -dTi מול dCi חדשה יותר . מה ההבדל ביניהן ? האם החדשה עדיפה בכל מצב ? מה ההבדל באמינות , בביצועים ובחסכון …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אנשים, קיבלתי הצעה לרכוש סקודה ייטי שנת 2012 במצב מצוין עם קילומטרז נמוך יחסית במחיר מעולה. אף פעם לא שמעתי על הרכב הזה ורציתי לדעת חסרונות/יתרונות ממי שמכיר. תודה
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 435 אורחים (הצג רשימה מלאה)