ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת לאון, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום חברים. חבר שלי מתכנן לרכוש רכב כמתואר בכותרת אבל לפני כן הוא רוצה לברר מספר דברים. 1.האם הרכב אמין? הרכב מיועד לנסיעה יום יומית של כ100 קילומטר. 2. איך צריכת הדלק שלו? 3.הגיר הזה זה DSG? ואם כן כמה זה בעייתי אם בכלל? תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 3 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שני לבית -הרכב חייב להיות אוטומטי -לא משנה גדול או קטן -חייב להיות אמין (לא רוצה לקוות שיניע בבוקר) -רצוי תחזוקה ורכיבים זולים -רכב ששומר על הערך בעת המכירה ההתלבטויות שלי הן: -סובארו b3 2008 עם ק"מ בסביבות 120k -הונדה סיוויק 2005 עם 120k -פורד פוקוס 2008 מאזדה 3 2007/8
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש חוות דעת או בעלי נסיון שיכולים להבעי דעה על אופל וקטרה 2.2 2003-2005 תקלות נפוצות ,אחזקה (יקרה/ ממוצעת/זולה), חלקים ( יקרים /זולים ) , צריכת דלק , וכו' ...
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני מבקש להתייעץ עמכם בעניין רכישתו של הרכב שבכותרת. הוצעה לי עסקה לרכישתו של רכב זה, מיד ראשונה (פרטית), שנת 2010 עם 75,000 ק"מ ובעלות של 64K. ברצוני לשאול כמה שאלות: 1. האם מדובר בעסקה כדאית מבחינת התמחור שלה? 2. בכ- 8K פחות ניתן לרכוש את דגם הקומפורט בעל מנוע 1.6 ליטר (שנתון ונסועה זהים). האם הפער בין הדגמים מצדיק אף את הפער במחיר? 3. האם פערי צריכת הדלק בין דגמים משמעותיים? 4. מה רמת הסחירות של דגם זה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
ג׳יפון 60K 1 2
מאת sjerby-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חבר׳ה מה העניינים? אז ככה לאבא שלי יש מאזדה 3 והוא מעביר אותה לאחי הגדול והוא מתעניין בג׳יפ או ג׳יפון שיהיה נוח לו ולאמא שלי בעיקר, ההורים בשנות ה60 לחייהם ומעוניינים ברכב גבוה ונוח, עדיפות לחסכוני ובטיחותי כמה שאפשר, בהתחלה אבא שלי רצה ג׳ימני אבל הרכב צפוף ולא מתאים לזוג מבוגר. אני מבין כמעט כלום בג׳יפים וג׳יפונים כי אני מכור לרכבים כמה שיותר נמוכים רציתי את דעתכם בנושא, התקציב הוא איזור ה60-65 אלף, הקריטריונים החשובים הם נוחות נסיעה, ישיבה גבוהה ובטיחות, לאחר מכן צריכת דלק ואחזקה זולה, מדי פעם להגיע לשטח אבל לא לטפס על הרים, אלא לטייל קצת על חול וכורכר בשיפועים איך הטריוס בתקציב הזה? עשוי להיות אופציה מתאימה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, כדי להעביר בעלות צריך להגיע למשרד הרישוי. מה הנוהל (או מה מקובל) מבחינת תשלום? קודם כסף ואז נוסעים למשרד הרישוי או להיפך?
הודעה אחרונה מאת eladhadar, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש לרכוש סופר מיני אוטומטית חדשה. בין האפשרויות שחשבתי עליהן הן טויוטה יאריס, פורד פיאסטה ואופל קורסה. אני מחפש רכב אמין שהטיפולים לא יהיו היקרים בקטגוריה. מחפש רכב נוח לנהיגה שלא מרגישים כל באמפר בכביש. שמעתי על הDSG דברים רעים ולכן שללתי מכוניות עם גיר כזה. האם זו דעה קדומה מיותרת? אשמח לעצות, תודה
הודעה אחרונה מאת Eliboy, -
-
מעוניין ברכב גבוה. מוכרים כעת טידה 2009 . הוא יחסית גבוה לעומת מזדה וטויוטה קורולה. מה דעתכם על סוזוקי קרואסבור מבחינת גובה, נוחות, צריכת דלק ? ראיתי מבחני דרכים.אני מורה ויש הנחות מידי פעם
הודעה אחרונה מאת יוליוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם, החלקתי אתמול עם האופנוע, למזלי יצאתי כמעט ללא פגע וגם האופנוע לא ניזוק יותר מידי. אבל בדרך הבייתה הבנתי שהגיע הזמן לעבור לאוטו. אז אתקן ואמכור את האופנוע, אוסיף עוד קצת כסף ויהיה לי בערך 20-30 אלף לשים על רכב. מהבוקר אני בשיטוטים באינטנרט ובנתיים אני רק יותר מבולבל משהייתי קודם. אשמח מאד לקבל קצת מעזרתכם. אז קודם כל אני סטונדט אז חסכוני בדלק ואמינות זה חובה. 1. במהלך השבוע יש לי רק נסיעות קצרות למעט בסופשים (שדרות-ירושלים) או לצורך צילומים אני עושה נסיעות של 100 ק"מ הלוך חזור (עד פעמיים בשבוע) 2. אני במאי וצלם וודיאו ויש לי נטייה למצוא מקומות הזויים לצלם בהם שתמיד מצריכים ממני להוריד את האוטו (של ההורים) לשטח קל. 3. יש לי ציוד וצורך להסיע אנשים א…
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי במחיר שבסביבות ה- 100,000 ש״ח אפשר למתוח עוד קצת , אבל לא בהרבה שיהיה מהנה לנהיגה , שיכול להסיע משפחה צעירה, כולל עגלת תינוק. כיום נוסע על a3 ספורטבק 2.0t . 2009 נסועה שנתית כ 25,000 ק״מ. אוהב לטייל ככה שגם גיפון יהיה אפשר לקחת בחשבון לא מעוניין בחדש מהחברה . רוצה יד שניה שנתון גבוהה 2011 ומעלה חשוב שיהיה גם ייצוגי , בכ״ז התפקיד מחייב עליות ביטוח ורישוי לא רלוונטיות - העבודה מכסה ללא מחלות ותקלות נפוצות .. יפני , גרמני , שוודי .. Whatever אוטומטי , ידני לא משנה. אין לי שום כיוון מחשבה .. בשלב הזה אובד עצות לא מחפש מזדה 3 ואחיותיה .. חשוב שיהיה רכב שמהנה לנסיעה ומפנק חשבתי לכיוון הלקסוס או אינפיניטי .. אבל הן…
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
שלום, מחפש רכב קטן ודינאמי. בטווח של קטגוריית המיני. יש לי העדפה קלה לרכב יד2 (נטו בגלל ירידת הערך אל מול רכב חדש מהחברה) (לרכוש מחברת ליסינג עם 0 ק"מ קצת יהיה קשה לאור סוג המנוע\גיר שאני מחפש אבל כמובן שגם בא בחשבון!) ההעדפה בראש ובראשונה היא רכב זריז. הכוונה היא לא תחרויות או פתיחות מ0 ל100... מה שאני כן רוצה הוא להרגיש כח. כשאני רוצה לצאת לעקיפה למשל אני רוצה שיעשה זאת בקלות, כשאני עולה בעליות לכרמל\לצפת אני רוצה שהאוטו לא יתדרדר אחורה ויעלה בקלות... וכו' לכן אני די מתלבט בין מנוע טורבו 1.2, לבין ידני 1.4-1.6... ודי מוציא מהמשוואה את האוטומטיות הקלאסיות. יש לי מס' קווי מחשבה אך אני לא ממש סגור ולא מבין מספיק כדי לדעת על איזה רכב להתמקד - ואשמח את עזרת…
הודעה אחרונה מאת Nissan Ohana, -
שלום לכל חברי הפורום המעולה הזה, אני מחפש רכב לנסיעות בין עירוניות לירושלים, בדקתי את הפיקנטו ואת יונדאי I-10 החדשה, עד שעשיתי נסיעת מבחן על האיביזה החדשה, וגיליתי רכב חזק ומתאים לנסיעה בין עירונית (יותר מהקוריאניות) רגע לפני שהזמנתי את הרכב, החלטתי לחזור הביתה ולעשות קצת מחקר. לצערי גיליתי שלל טענות נגד הגיר של האיביזה ה- DSG7 שסובל לכאורה מאמינות ירודה. טענות רבות נגד היבואן צ'מפיון מוטורס ותלונות על מחירי חלפים וטיפולים גבוהים. משקלול הטענות והעובדה שהם מעניקים רק שנתיים אחריות, התחלתי להסס. אשמח מאוד אם בעלי ניסיון אם האיביזה יוכלו לענות לי על 3 שאלות: 1. האם ההתרשמות נכונה? האם הטיפולים יקרים משמעותית יחסית לחברות רכב אחרות? …
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
אשמח להמלצות למכוני בדיקת רכב לפני קנייה באיזור תל אביב (דרום)כמובן חשוב שיהיו אמינים
מאת michaelpres- 0 תגובות
- 528 צפיות
תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת michaelpres, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב לאחי הוא מחפש עד 80 אלף שקל שיהיה מהיר וחסכוני חסכוני ומהיר לא הולך יחד הכוונה שלי שיהיה מהיר זה מתחת ל9 שניות מאפס למאה כמובן עדיף כמה שפחות דבר שני שיהיה חסכוני יחסית לא מתחת 1:10 ורצוי שיהיה גם אמין רצוי אוטומט לא חובה
הודעה אחרונה מאת din264, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל החברים, אני מבקש לקנות הונדה סיוויק 5 דלתות 2008 מצורף טופס בדיקת הרכב שנערך לפני כחודש ישנם הערות שהמוכר הגדיר אותם ככסת"ח של מכון הבדיקה בסעיפים: מנוע והעברת כוח. לא אני הזמנתי את הבדיקה אלה המוכר שעשה טרייד אין. אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה לאחר תיקון הליקויים במתלים והרפידות. אודה לתשובות בנוגע לכסת"ח, ידוע לי שהרכב עם גיר רובוטי ולחוסר הנוחות היחסית אני מוכן. תודה, יורם Test.pdf
הודעה אחרונה מאת פוצינו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני כרגע חשבתי על הונדה סייויק האצ'בק החדשה שנת 2010\2011 מה אתם אומרים? יש עוד הצעות? אני בעיקרון לא אכפת לי מחיסכון בדלק כי אני לא הולך לנסוע עם הרכב הרבה אז הפרט הזה לא חשוב לי חשוב לי שיהיה לי נוח, שהנהיגה תיהיה נוחה שיהיה מאובזר ויפה שיראה טוב מבחוץ כמובן ושלא יראה מוסך חוץ מטיפולים
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
ראיתי אלפא רומאו 159 בקריות, הוא מבקש 59000 שח, היא עברה 78000 ק"מ, צבע שחור וידנית. האם מישהו מכיר את הרכב הזה או לקח לבדיקה? התפרסמה בשבוע שעבר. הבעלים אומר שהיתה מטופלת במוסך מרכזי עד 60000 ק"מ, כולל טיימינג, הוא מתחייב על גיר, מנוע ושילדה. הוא החליף אותה עם רכב שהיה לו, ובינתיים יש לו אותה רק חודש וחצי והוא רוצה למכור בגלל שזה לא מתאים לבת הזוג שלו. הוא אמר שרשום שהוא יד ראשונה אבל יש תוו סחר/סוחר, לא כל כך הבנתי מה המשמעות, אבל הוא אומר בגלל שהחליף את הרכב שלו במגרש ושם קיבל אותה. לפי הנתונים על הנייר היא נראית בסדר, יש הצעות/הבהרות לדברים שכדאי לשים לב אליהם? אני מתכנן לבדוק את זה אצל מיכאל מ GTA ומכון מממ (לפי מה שקראתי בהמלצות כאן בפורום). …
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
ממה שקראתי בפורומים השונים, יצא לי להתקל בהרבה מדי זוועות. אבל כולן התרחשו עם דגמים של 2009 ואולי 2010. בדגמים המאוחרים יותר של בגולף, היו אותן תופעות? ובאופן כללי, מה דעתכם על הרכב? אני מחפש משפחתית עם טיפה פלפל שתנעים את הנסיעה לירושלים בכל בוקר. כמובן שבטיחות מאוד חשובה לי, נוחות ומרחב. אולי בכלל עדיף לי ללכת לדגם gti 2010?
הודעה אחרונה מאת ALB, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 815 צפיות
טוב אז ככה יש לי כרגע מאדזה 121 שנת 98 ידנית,אני סטודנט שלומד די קרוב לבית אבל יש לי שלושה פעמים בשבוע נסיעות לאימונים מחוץ לעיר משו כמו 100 קילומטר הלוך חזור כל פעם(כולל עליות לא קלות),האוטו כרגע אוכל בין 1/12.5 1/13 פחות או יותר וזה די סביר.. העניין הוא שיש לי טסט עוד חודשיים לעשות ואני פוחד שבטסט הוא יצטרך טיפול גדול ורציני ומכביד כספית..(ציריות,טיימינג(אם יש) וכאלה..) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99…
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברי פורום יקרים, אני בוחן רכב מרשת Carter (מקבוצת כלמוביל). הרכב המיועד הוא: דגם: פיאט פונטו איבו - 150TH שנה: 2012 אוגוסט הילוכים: רובוטית DuaLogic יד: ראשונה ק"מ: 62,803 מחיר: 58 אלף שקל מחירון יד2: 62 אלף שקל תוצאות הבידקה (יש לציין מטעמם!) היא כדלקמן: 1. קורוזיה וסימני נזיקה במערכת קירור 2. זווית ציר פגועה - דורשת כיוון פרונט 3. בולמי זעזועים חלשים 4. נקישה בשילוב הילוך 5. תיקוני פח וצבע יש לציין כי הרכב מגיעה עם דיבורית, שלשם התקנתה נקדחו חורים בפלסטיקה של הרכב. בנוסף פגיעות הצבע הם די משמעותיות בגלל צבעו השחור של הרכב. ללא פגיעות שילדה או גיר. כמובן שאקח את הרכב לבדיקה מטעמי - אך מתוצאות הבדיקה למעלה - מה אתם אומרים - האם שווה …
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכולם, אני צריך רכב אמין וזול לאחקה לצורך נסיעות עירוניות ובינעירוניות קצרות של כ100קמ פעם בחודש. חשוב לי שהרכב יעמוד בתקציב, יהיה זול לתחזוקה ועם צריכת דלק הגיונית. לא חשוב לי גיר אוטומט\ידני וגם גודל הרכב לא משנה. המליצו לי על יונדאי אקסנט שנתונים 2006-2008. לפי מה שהבנתי הרכב נקנה ונמכר בזול, מבחינת אחזקה הוא סביר ויחסית אמין. האם כדאי, ואם כן מה מחלות וממה להיזהר? (הבנתי שהרבה רכבים כאלה נמכרים שהיו בשימוש מסחרי כזה או אחר וכדאי להימנע מהם) מעבר לזה למה עוד כדאי לי לכוון? והכי חשוב זה ממה צריך להיזהר בקטע של טיפולים כלומר שרשרת טיימינג לדוגמא זה לא עסק זול אז למה עוד לשים לב כדי להימנע מטיפול מאוד יקר זמן קצר אחרי הרכישה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ... אחרי שהגעתי לתקציב של 80 אלף קראתי קצת על מכוניות והאלפא מיטו נראית כמו אחלה אוטו, אך קצת יקרה ועם שוק בעייתי יחסית. - הבנתי שעדיף להתמקד בדגם של ה155 כ"ס ורציתי לשאול עד איזה שנה יש את הדגם הזה ? 2011 ? או שאולי שגם ה135 טובה / אפשר להתקין איזה צ'יפ ? - בנוסף רציתי לדעת אם יש הבדלים מבחינת הרמת גימור של האיבזור ? או שכולם באים סטנדרט מהחברה ? - בתקציב הזה על יש אוטו אחר שמומלץ עם מפרט דומה למיטו ?
הודעה אחרונה מאת OrBenDavid, -
- 5 תגובות
- 914 צפיות
התעניינתי בטויוטה קורולה ראניקס עד 30000 אפשר המלצות?! תודה
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- 1 תגובות
- 683 צפיות
מישהו יכול להמליץ על מכון אמין לבדיקת רכב לפני רכישה בלב המפרץ?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
סוויפט 2008
מאת lll111- 5 תגובות
- 844 צפיות
האם כדאי לי לקנות סוויפט 2008 עם 100 אלף קמ שהיא כבר יד 3? אני חוששת מלהיות יד 4 בגלל היום שבו אני אצטרך למכור אותה. כל הידיים פרטיות. היא במצב מכני וחיצוני טוב מאד. אני מתכננת להיות איתה 3-4 בטוח. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת lll111, -
חושב לקנות את הרכב, מישהו מכיר את הרכב ? האם יש מחלות לרכב ? מה תגידו על חסרונות ויתרונות של הרכב .
הודעה אחרונה מאת Eilon Arama, -
האם זה באמת ליקויים בעלי משמעות נמוכה כמו שכתבו לי בקומפיוטסט או שעדיף לרדת מהקנייה של הרכב הזה מדובר בפורד פיאסטה שנת 2011 (מצורפת תמנה)
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
שלום לכולם, אני נפרד מהפיג'ו 307 Sw בשמחה, ומחפש רכב 7 מקומות בתקציב עד 80K. אמינות מעל הכל. מהקריאה בפורומים שמתי לב לאורלנדו (לא בתקציב), גרנדיס ירדה מהפרק בגלל צריכת הדלק המוגזמת. נשארו ורסו, טוראן, גלאקסי, אשמח לדעתכם בין 3 אלו.
הודעה אחרונה מאת חיפאי גאה, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
היי, חדש בפורום עשיתי הזמנה של במוו 320i עם קיט M. אבל חבר שלי ביאס אותי ואמר לי שהוא נראה קצת מבוגר וגדול ויותר רכב לאנשי עסקים. פחות לצעירים בת"א. ואמר לי לקחת את ה220 בחבילת אבזור הרגילה businees (ענייני תקציב) אני אוהב יותר את הצורה של ה320 אבל הוא באמת גדול יותר לתל אביב והוא לא קופה כמובן... 1. קיט M זה עם צמיגים רחבים יותר, הנמכה ומתלי ספורט, הגה ספורט, מושבי ספורט. פינוק. 2. ה220 באה עם פליפרים בהגה (החלפת הילוכים) אבל בלי הגה ספורט, מושבי ספורט וכד'. מה אתם אומרים ? תודה לעוזרים....
הודעה אחרונה מאת rvs, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אוטו פריק
- GTI33
- 318i
- D1winner
- tomerR
- מחכה
- Aviady001
- yoav911gt2
- laviil
- G. P. Magnus
- DubelBoom
- WideFocus