Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב קטן ודינאמי. בטווח של קטגוריית המיני.

יש לי העדפה קלה לרכב יד2 (נטו בגלל ירידת הערך אל מול רכב חדש מהחברה)

(לרכוש מחברת ליסינג עם 0 ק"מ קצת יהיה קשה לאור סוג המנוע\גיר שאני מחפש אבל כמובן שגם בא בחשבון!)

ההעדפה בראש ובראשונה היא רכב זריז. הכוונה היא לא תחרויות או פתיחות מ0 ל100... מה שאני כן רוצה הוא להרגיש כח. כשאני רוצה לצאת לעקיפה למשל אני רוצה שיעשה זאת בקלות, כשאני עולה בעליות לכרמל\לצפת אני רוצה שהאוטו לא יתדרדר אחורה ויעלה בקלות... וכו'

לכן אני די מתלבט בין מנוע טורבו 1.2, לבין ידני 1.4-1.6... ודי מוציא מהמשוואה את האוטומטיות הקלאסיות.

יש לי מס' קווי מחשבה אך אני לא ממש סגור ולא מבין מספיק כדי לדעת על איזה רכב להתמקד - ואשמח את עזרתכם...

1. סיאט - איביזה\לאון - הפחד הוא שביד2 אני אתקל בDSG הישן יותר והידוע לשמצה... (לגבי הידניות - לא מכיר מספיק...)

2. אופל אסטרה טורבו - פעם נסעתי עליה והיא פשוט היתה כיפית

3. פולו\גולף - אני קצת פחות מכיר את הרכבים הללו לצערי ויש הרבה תתי-דגמים ואני ממש לא יודע לאן לכוון ואם בכלל זה רכב שבא בחשבון.

כמובן שחשוב לי גם עלות הביטוח והתחזוקה השוטפת (לא סטודנט שחייב לגרד כל שקל, אבל עדיין לא רוצה בכל טיפול שגרתי לקרוע את הכיס)

צריכת הדלק - רק שלא יטחן דלק. 1:10-1:15 בעיר\בינעירוני זה מספיק לי

אמינות ובטיחות - סופר חשובים לי.

מקווה שנתתי מספיק פרטים ותוכלו להכווין אותי לדגמים ולשנתונים יותר ספציפיים בחיפוש אחר הרכב :)

תודה רבה

פורסם

לא יהיה לך קל למצוא פולו ב 60K אבל אני בהחלט יכול להמליץ לך על האוטו. אוטו קטן,זריז,חסכוני.

משנת 2010 אתה יכול למצוא TSI מנוע 1.2. בגולף המנוע הוא 1.4TSI. כמו כן, אתה יכול לחפש גם פאביה TSI.

הפאביה מאוד דומה לפולו(מבחינת ביצועים,מנוע...)

• תוכן חדש...