ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם מהבדיקות עלו הדברים הבאים הבדיקה של הלסינג 1. בלמים אחוריים לתקן צלחות , דיסקים, לתקן רפידות. 2. תקוני מרכב במשמעות נמוכה: נזק פגושים ובפנלים, סימני פגיעה דופן שמאל, תקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות צבע. הבדיקה שלי: 1. תושבות מנוע פגומות הוסבר לי שהם רכות אבל צריך לשים מקורי ולא תחליפי . אז מתי להחליף? 2. ניקוי ותיקון מערכת קירור. רק להזכיר כי היה נוזל קירור מתחת למינמום, ואח"כ מילאו כנראה. 3. שריפת שמן 4. לתקן ולכון ציר אחורי +7 m/km 5. בלמים לפרק גלגלים לבדיקה 6 חופש ונקישה בשילוב הילוכים , תושבת תיבת הילוכים פגומה?. חוות דעתכם על שתי הבדיקות , רק לעדכן שהרכב יכנס לתיקון ליקויים למוסך פורד של הי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בעלי מעריץ גדול של אימפרזה, עד היום יש לנו אימפרזה 99 כחולה במצב שמור שאין דברים כאלו והוא רוצה כבר חודשים לעבור לטורבו. מבחינת נהיגה אני סומכת עליו והוא הדגיש שהוא רוצה לקנות טורבו מקורית ללא שיפוצים ושיפורים. השאלה שלי היא האם מבחינה כלכלית זה רכב כדאי? לדבריו ההוצאות לא רחוקות משמעותית ממה שהוצאנו עד כה. ביטוח, מוסך, דלק ותחזוקה לדבריו לא שונים בהרבה. עיזרו לי לגבש דעה בבקשה, ניסיתי לקרוא פוסטים על הרכב הנ"ל אך כל המידע שמצאתי הוא מלפני כמה שנים ואני מאמינה שדברים השתנו מאז. דבר נוסף שציין זה שהוא יחפש רכב מגדם זה משנת 2003 והסביבה. תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מבקש את עזרתם לגבי פולו gti. מה הנסיון שלכם עם הרכב? תקלות, תחזוקה וכולו וכולו. האם זה אותו מנוע ידוע לשמצה כמו בגולף הייליין?
הודעה אחרונה מאת elirazb, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים... בן 28 שוקל לקנות קאדילק cts משנת 2008 ומעלה.. למה? א. נראית יפה בעיניי (מאוד יפה) ב. עוצמה 3. מושכת צומת לב (לפחות בעיניי) 4. נוחות (לדעתי) 5. מראה ספורטיבי ! צריכת דלק לא חשובה ..בקושי נוסע 10kבשנה ההתלבטות שלי היא כך : א. עלות טיפולים ביחס לנסיעות השנתיות שלי ב. עלות אגרת רישוי ג. עלות חלפים כגון ברקסים ובולמים וכל מיני ד. האם יש תקלות נפוצות לדגמים אלה ה. איזה נפחי מנוע יש בדגם זה ?? ואיזה מהם מוצלח? ו. ואם מישהו יודע פחות או יותר כמה יעלה לי ביטוח (היסטוריה נקייה) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך לבחור רכב בליסניג עקב החלפת מקם עבודה. כרגע יש לי טויוטה קורולה 2014 (הדגם החדש) וחשבתי לעבור לרכב סטיישן. אבל גם חשוב לי מאוד הנושא של מרחב פנימי במושב האחורי כי יש לי 3 ילדים קטנים, ובקורולה זה הסתדר לי כך או אחרת. האם לדעתכם טויוטה אוריס היברדית סטיישן באה בחשבון לאור האמור לעיל, האם יש לה מרחב פנימי מאחור דומה לקורולה. אם לא, האם יש אופציות אחרות (פוקוס כרגע אין כי עוברת מתיחת פנים ויהיה רק עוד כמה חודשים לכן לא רלוונטי) תודה
הודעה אחרונה מאת 146 ti, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ההורים מעוניינים להחליף את הרכב שבבעלותם (סוזוקי סוויפט 08) שמשרת אותם מזה מספר שנים. מה שהם מחפשים ברכב החדש שיהיה גם הוא בקטגוריית סופר מיני, זה בעיקר נוחות נסיעה - יש להם הרבה תלונות על כך שהסוויפט אינה נוחה ומרגישים את פגעי הכביש היטב, לכן תכונה זו חשובה מאוד והם מעוניינים לבטל את העניין הזה עד כמה שניתן. מעבר לכך, אבא שלי הוא נהג יחיד ברכב ועל כן אין נוסעים נוספים כבדרך קבע ומרווח פנים לא סופר חשוב. עדיפות לצריכת דלק דומה לסוויפט ואם ניתן אף טובה יותר. אופי הנסיעות לרוב הוא בין עירוני, לעבודה וחזרה, נסיעה שרובה מישורית ואורכת 22 ק"מ בסה"כ ביום. חוץ מזה, שהרכב יכלול אבזור פנים טרוויאלי, כגון שליטה ובקרה מההגה, עלות אחזקה לא בזבזנית, ואיכות בניה…
הודעה אחרונה מאת Nachum987, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 950 צפיות
שלום, אני מחפש רכב עבור נסיעות בינעירוניות, תל אביב-נתניה, ידני וחסכוני מבחינת הדלק. חשבתי על סוזוקי אלטו ידני שנת 2011+-. רציתי לדעת מה דעתכם והאם קיימות עוד אופציות תודה
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
אני חייל משוחרר בעל פולו 98 כרגע...מעוניין להישתדרג ברכב חדש התקציב הוא עד 40 אלף...מחפש רכב משנת 2004 ומעלה עדיפות לאוטמט ולרכב טיפה ספורטיבי(כן אני יודע שאוטמט וספורטיבי לא מסתדרים ביחד ) לא מעוניין בצרפתיות תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Anton Belov, -
- 0 תגובות
- 433 צפיות
אז ככה הרכב הקודם שלי סיים את חייו ואני צריך רכב חדש אני מוקבל בתקציב של עד 15 אלף אולי חריגה של עוד אלף אני צריך את עזרתכם הרכב צריך להיות אוטומט בעל צריכת דלק סבירה אמין וחלפים זולים כן אני יודע שזה הרבה דרישות למחיר כזה אנא עזרו לי בבקשה מה ששמתי עין בנתיים שברולט אופטרה/אבאו 2006 יונדאי אקסנט 2004-2006 עזרה ידידיי?
הודעה אחרונה מאת Avi13, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אשמח לשמוע חוות דעת על הדגמים הנ"ל מבחינת אמינות, צריכת דלק ומחירי טיפולים ואחזקה כללית. ורציתי גם לשאול באילו מחירים היא נמכרת במקומות כמו לובינסקי טרייד ואוטו סנטר וכו'... כי ביד 2 המחירים מתחילים מ-18,000 ואני רוצה לדעת אם לצפות לרכב במחיר של 24 אלף +- זה ריאלי או לא. ושאלה נוספת, האם התיבת הילוכים של הרכב היא אוטומטית רגילה או רובוטית וגם חוות דעת עליה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי חברים. אני בעל פוקוס 2007 מרוצה איך רוצה לשדרג. התלבטות היא בין דגמים של פוקוס 2011+2012.קיה פורטה 2010 ושברולט קרוז. לגבי פוקוסים: או פוקוס 2 האחרונים שיצאו עד 2011 כי אני מכיר היטב את האוטו וממש מת על האוטו הזה. פוקוס 3 של שנתון 2011+ 1.6 הבנתי שזה רובוט ודי נלחץ מזה(סדאן בלבד) קיה פורטה 2010 נראה שתמורה טובה לכסף+ביצועים טכניים טובים אבל יש שמועה של חומרים לא איכותיים. שברולט כרוז 2011 עם 6 הילוכים שהפסיקה להיות עגלה כבר לא מכיר בכלל אבל נראת לא רע ותמורה נמוכה של כסף למרות השנתון. צריך המלצה מי נגד מי,מי שומר על הערך בצורה הכי טובה ועלות תיקונים+תדירות ביקור מוסך. חשוב מאוד(!) בטיחות כי יש ילד ונוחות נסיעה. תודה מראש. כמו כן האם מומלץ לעשו…
הודעה אחרונה מאת ReifA, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם: אני קונה רכב פעם ראשונה ואני מבקש את עזרתכם בקניית רכב יד 2. ראשית אציין שאני מחפש רכב עם גיר ידני בדווקא, והתקציב שלי הוא עד 35000 ש"ח. כמו כן, השימוש שלי ברכב הוא בדרך כלל נסיעות עירוניות, (ונסיעה בינעירונית פעם בשבוע) ואני נוסע כמעט לבד ברכב. אני מתלבט בין פיאט פנדה 1.2 שנת 2012 (יד 1) שעשתה 65000 ק"מ ועלותה כ-35000 ש"ח. לבין סקודה פאביה 1.4 שנת 2009 (יד 2) שעשתה 120000 ק"מ ועלותה כ- 32000 ש"ח. אני מתכוון להחזיק ברכב שנים. וחשוב לי האמינות של הרכב. תודה רבה לכל העוזרים לי
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
שלום, רכב ראשון תקציב עד 20K. לא מתכוון לנסוע הרבה כך שצריכת דלק פחות חשובה. הרכבים שצדו את עיני: סיטרואן - C4 פורד - פוקוס רנו מגאן 2 קיה - סראטו כל הרכבים מודל 2006-7 בסכומים 15-19K יתרונות חסרונות? רכבים נוספים שכדאי לחפש? **שאלה נוספת - מכון בדיקה מומלץ באזור המרכז? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכוון להחזיק בו כשנתיים. תודה!
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
לאחרונה חשבנו במשפחה להביא רכב גדול לכל המשפחה(וולוו 90XC דיזל 2011+) והסתקלנו במחירים ביד2 ומשום מה כאשר מצאנו מחיר נורמלי, אז המודעה הייתה שקרית(בעזרת חיפוש תמונה של הרכב בגוגל הובלתי לאתרים של יד2 בחו"ל) אז כאשר ראיתי מודעות של אותו הרכב בחו"ל במחירים מצחיקים, חשבתי לעצמי, למה לא לנסות להביא אותו מחו"ל? התחלתי לחפש קצת באינטרנט על העניין אבל כל אתר שני שנפתח לי בלבל אותי עוד יותר אז כאן אני בעצם שואל, מה עולה לי להביא רכב משומש מחו"ל? (הבנתי שלפי חוקי התעבורה הרכב צריך להיות מסוג שקיים בארץ, ופחות מ24 חודשים על הכביש) ואיך התהליך בדיוק עובד? (אם זה עוזר, יש לי קרובי משפחה באירופה שכל אחד מהם נוהג על רכבים שבארץ עולים כל אחד יותר מ100 אלף שקל ושם הם עולים בקושי …
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 962 צפיות
אני חדש פה בפורום, ההורים שלי רוצים להזמין את יונדאי i35 מחברה. ורציתי לשאול אתכם חברי הפורום חוות דעת על הרכב, חסרונות ויתרונות. ב2014 היא עברה מתיחת פנים,האם היא עברה שיפור משמעותי מאז או לא. ורכב בא אם מערכת מובילאיי כסטנדרט האם המערכת עוזרת או מציקה?
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 653 צפיות
אני שוקל לקנות רכב מהדגם בכותרת, לצערי המבחר של רכבים קומפקטים עם תיבת הילוכים ידנית בארץ מצומצם מאוד. זה הרכב היחיד שראיתי שיש בו מבחר מסוים ולא צריך להסתפק באחד נדיר שנמכר פעם בשנה. במרק 6 המתלה האחורי הרב חיבורי הגיע גם בגירסאות הבסיס, בניגוד למרק 7 שלהבנתי בכלל לא נמכר בארץ עם תיבה ידנית. ידוע לי שהמנוע הוא מדגם מיושן עם שני שסתומים לצילינדר בלבד, ללא תיזמון משתנה, הזרקת דלק ישירה או טורבו. הטכנולוגיה מסתכמת בסעפת יניקה משתנה. יחד עם זאת, הפשטות יכולה להיות גם יתרון מבחינת תחזוקה זולה. הדבר היחיד שדורש בו תחזוקה היא רצועת טיימינג מגומי. לפני כעשר שנים הייתה בבעלותי גולף מרק 4 עם מנוע דומה מאוד, כך שאני יודע בערך למה לצפות. אשמח לשמוע מכל בעלי ניסיון עם…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
אני סטודנט ומתנייד כ3 פעמים בשבוע מאשדוד לירושלים. כרגע בבעלותי אופל קורסה OPC שעושה צריכת דלק מצוינת - 1-13.6 היות ואני נוהג חסכוני. אך בשל המרחקים התחלתי לשקול מעבר לרכב דיזל על מנת לחסוך בהוצאות. הדגם היחיד שעניין אותי בטווח המחירים (מוכן לשים עד 200K לרכב שאינו ספורט) זה הניסן קשקאי שבגרסת הדיזל והאבזור הגבוה מגיע לכ189 אלף ש"ח לפי האינטרנט (עוד לא הייתי באולם תצוגה). אז מספר שאלות - אם כרגע לפי הנתונים הקשקאי עושה 21.7 ק"מ לליטר / 4.6 ליטר ל100 ק"מ (לפי שני אתרים שונים) האם זה ריאלי? או שהנתון האמיתי רחוק מזה? עד כמה שווה לי "לשדרג" (מבחינתי זה לשנמך) כדי לחסוך בעלויות? (מדובר ב3 שנים של לימודים, כאשר בסמסטר ב הנסיעות יגדלו ל4 פעמים בשבוע). האם ההבדל באמת משמע…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טויוטה קורולה מכרו השנה יפה מאוד. מישהו יודע מניסיון אישי מה צריכת הדלק בפועל בכביש בין עירוני? ומה צריכת הדלק בכביש עירוני? מה היה השנה שגרם להצלחה כזאת?
הודעה אחרונה מאת vday, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 642 צפיות
שלום אני צריך להחליף את הרכב איזה מבין השניים שציינתי יותר חסכוני? אמין? בשיקולי כסף יותר מאשר שיקולי נוחות וביצועים איזה עדיף בהנחה ששניהם באותו המצב? ואוטומטיים בתודה אלעד
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת של מביניי עניין בנוגע לתוצאות בדיקה לרכב: 1. מנוע : רעש מערכת תיזמון ושסומים, לחץ דחיסה לא זהה (84,85,87,82), נזילות שמן קלות (דובר על הזעה בלבד), סימני קורוזייה בחיבורים. 2. בולמים חלשים בנסיעה 3.נקודת הפרדה גבוהה בקלאץ (הבעלים טוען להחלפת קלאץ לפני 20000). אשמח לקבל תגובות במהרה כדי לדעת אם לסגור. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שבת שלום וחג שמח דבר אשון! :-) לשאלתי , בקרוב מאוד אני מעוניין לקנות רכב , אפשר להגיד ראשון (אני לא נהג חדש אני נוהג כבר 6 שנים והרבה). מה שאני מחפש ברכב זה קודם כל שיהיה מהנה לנהיגה , שיהיה מתקשר וזריז בפניות. שיהיה קטן יחסית (עד 4 מטר) כי אני גר באיזור בעייתי מאוד בחניה במרכז תל אביב. שיהיה אמין . צריכת דלק הכי פחות חשובה לי.. עם כל זה , אחד הרכבים שאני מחפש הוא אלפא רומיאו GT שהיא באורך היא 4.3 , ואני ממש לא בטוח לגביי האמינות שלה (למרות שאני מנסה להתנתק מהמוניטין הלא כך רלוונטי להיום שלהם שהוא בכלל משנות ה -70 , אבל עדיין מציק קצת בראש). האם כדאי באמת לחרוג מהנורמה ובשביל פעם אחת לנסות , וללכת על האולי "הרפתקה" הזו? או אולי לנסות BMW 325, שלפחות באמינות יהי…
הודעה אחרונה מאת M55power, -
אבא שלי נוסע כבר 7 שנים על סובארו B4 2007 ומאד מרוצה, לא חשב למכור כרגע. פתאום בא מישהו שהוא מכיר, והציע לו 45K על הרכב, כשהמחירון הוא 41K, אז הוא נאלץ למכור עכשיו צריך למצוא לו מחליפה דחוף, הרכב עובר לקונה שבוע הבא. בעבר הוא היה נוסע די הרבה (הסובארו עם 160K), עכשיו בפנסיה הוא לא צפוי לעשות יותר מ-10K בשנה. הוא אוהב רכבים מאובזרים ו'מכובדים', נוסע באזור הצפון ההררי, אז צריך רכב זריז יחסית, אבל אין צורך ביכולות ספורטיביות. כמובן - אמין, צריכת דלק זה לא פרמטר קריטי לאור הנסועה הנמוכה יחסית. תקציב בין 30 ל-40K, רצוי שנת 2008 ומעלה, רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי אקסמפלר שנשמע שמור יחסית מסוכנות טרייד מוביל. מדובר בדגם reference מבציר 2011 יד ראשונה פרטית עם 50 אלף על הכביש. הרכב צריך להגיע לסוכנות ביום שלישי ואני רוצה לקחת אותו לבדיקה. האם יש מחלות מיוחדות לרכב (קראתי שיש בדגמים מסויים תקלה בכניסה להילוך 3)? מה אפשר לבדוק עצמאית לפני שאני מכניס את הרכב למכון? עד עכשיו נסעתי בקורולה מזדקנת שעברה אליי מההורים. ככה שאין לי יותר מידיי ניסיון עם רכבים מודרניים. קצת על עצמי... נוסע כל יום מקרית-גת לבית שמש מעדיף גיר ידני. תודה וגוד שאבס!
הודעה אחרונה מאת fishmanl, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 546 צפיות
שלום לכולם אנחנו זוג צעיר שמתלבט בין מספר דייהטסו סיריון, בתקציב של כ- 30,000 ש"ח. האם עדיף לקנות רכב בשנתון נמוך יותר (2006) עם כ- 100,000 קילומטר או שנתון חדש יותר (2008 ) עם כ- 130,000 קילומטר? השנתון 2006 יד 2 פרטית, השנתון 2008 יד 2 היד הראשונה ליסינג. לרכב שנתון 2006 יש היסטורית טיפולים ממוסך מורשה. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני מחפש לקבל צריכה אמיתית למצבים הבאים ברכבים הנ"ל : 1. צריכה ממוצעת רגילה ברגוע (בדר"כ כשהאשה נוסעת) 2. נסיעה ממוצעת רגילה+ (בדר"כ כשהגבר נוסע) 3. נסיעה נמרצת. המטרה היא לקבל מדד להשוואה בין רכב משפחתי רגיל (מאזדה 3, קרוז כדגמים מייצגים) לבין המנהלים (מאליבו, 407) וגם ביניהם שכן למאליבו יש מנוע גדול משמעותית אבל מצד שני שמעתי שהוא יחסית חסכוני. הקרוז עלה לפרק כשמישהו מהמשפחה סיפר לי שהבן שלו והשכן שלו קנו כזאת והם מרוצים עד הגג (שנת 2013), אני מחפש בסביבות 2008-2009 וקראתי ביקורות רעות עליו, האם יש הבדלים בין השנתונים? תודה.
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם המבצע של הסיאט איביזה האוטו' מנוע 1.2 TSI עדיין יהיה תקף גם בשנת 2015? ואם כן, ימכרו את הדור החדשה של האיביזה או עדיין של שנת 2014?
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 524 צפיות
שלום, אני מחפש רכב ביניים עד לרכישת רכב חדש במבצע "ח.ב.ר". תיבה אוטומטית - חובה. תקציב עד 10K ש"ח. אין משמעות לצריכת דלק בשל נסועה נמוכה. עלויות אחזקה זולות. רצוי שהרכב יהיה סחיר כדי שאוכל למכור אותו מהר. אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
ראיתי היום קורולה 2009 GLI רובוטית 54,000 ק"מ. המוכר מבקש 53,000 ש"ח. בהיסטורית הטיפולים של הרכב ראיתי "החלפת מחשב גיר" בשנת 2011. הרכב ישמש כרכב שני לנסיעות של 10K שנתי. האם אחזקת הרכב הזה יקרה יחסית? הגיר הרובוטי של דגם 2008 שונה מהגיר של 2009? האם רכישת הרכב היא בבחינת להכניס ראש בריא למיטה חולה?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב אשמח לעצמכם פריוס 2008 עם 270 אלף או יאריס 2008 רובוטית עם 180 אלף.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אוטו פריק
- GTI33
- 318i
- D1winner
- tomerR
- מחכה
- Aviady001
- yoav911gt2
- laviil
- G. P. Magnus
- DubelBoom
- WideFocus