Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה חשבנו במשפחה להביא רכב גדול לכל המשפחה(וולוו 90XC דיזל 2011+) והסתקלנו במחירים ביד2 ומשום מה כאשר מצאנו מחיר נורמלי, אז המודעה הייתה שקרית(בעזרת חיפוש תמונה של הרכב בגוגל הובלתי לאתרים של יד2 בחו"ל)

אז כאשר ראיתי מודעות של אותו הרכב בחו"ל במחירים מצחיקים, חשבתי לעצמי, למה לא לנסות להביא אותו מחו"ל?

התחלתי לחפש קצת באינטרנט על העניין אבל כל אתר שני שנפתח לי בלבל אותי עוד יותר

אז כאן אני בעצם שואל, מה עולה לי להביא רכב משומש מחו"ל? (הבנתי שלפי חוקי התעבורה הרכב צריך להיות מסוג שקיים בארץ, ופחות מ24 חודשים על הכביש) ואיך התהליך בדיוק עובד?

(אם זה עוזר, יש לי קרובי משפחה באירופה שכל אחד מהם נוהג על רכבים שבארץ עולים כל אחד יותר מ100 אלף שקל ושם הם עולים בקושי 10 אלף דולר-BMW X5 2009 לצורך העניין)

פורסם

כמה עולה? - מחיר הרכב בחו"ל + מיסים עליו, שנגזרים מקבוצת הזיהום שלו (בעיקר).

רכב כמו הוולוו שציינת, מן הסתם לא זוכה לשום הטבה מיסויית, וזה אומר שאתה צריך להוסיף בערך 115% על המחיר שלו בחו"ל.

מה התהליך? - חפש בפורום. יש על זה הרבה שרשורים. תכלס, לא כדאי לך להתעסק עם זה בעצמך, ועדיף לך לשלם לסוכן מקצועי שיעשה את זה. (יש המון, חפש בגוגל - אם תרצה, אוכל להפנות אותך לאחד שאני מכיר כמקצוען בתחום). המחיר - בערך 4000$ נוספים.

שורה תחתונה - כנראה שלא משתלם. זה בדר"כ משתלם רק ברכבים מאוד יקרים, או ברכבים עם הטבות מיסוי מיוחדות שלא תמיד מגולגלות לצרכן ע"י היבואן הרשמי - כמו רכבים היברידיים.

פורסם

(אם זה עוזר, יש לי קרובי משפחה באירופה שכל אחד מהם נוהג על רכבים שבארץ עולים כל אחד יותר מ100 אלף שקל ושם הם עולים בקושי 10 אלף דולר-BMW X5 2009 לצורך העניין)

לא הבנתי את הרלוונטיות...?

• תוכן חדש...