Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריוס או יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאון - השאלה אינה כן או לא. השאלה היא באיזה מחיר. במיוחד לגבי היאריס.

פות"ש - לפריוס מצברים בני 7 שנים. לא בטוח מה מצבם. היאריס הינה בעלת התיבה הרובוטית הבלתי אהודה על נהגי ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתחיל מההתחלה: מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב?? אתה משווה 2 רכבים שונים מקטגוריות שונות.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

מעבר לעובדה שקטגוריות שונות, לשתיהן ק"מ די גבוה וניתן למצוא מכוניות עם חצי וגם עם רבע מהק"מ של אלו. גם לא מבין למה להנעל על טויוטה. (מה גם שהיאריס הרובוטית כלל לא מציאה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התשובה שלי הייתה בהתאם לאינפורמציה שניתנה.

מדובר על רכבים עם ק"מ גבוה מקטגוריות שונות, מבלי לתת פרטים נוספים כמו מה דרישות פות"ש או עוד פרטים על הרכבים כגון השוואה מול שאר האקזמפלרים בשוק מבחינת מחיר, ק"מ, יד. וזה עוד לפני שמישהו בכלל יודע מה מצבם

פורסם

זה שהן שורדות לא אומר שאתה צריך לקנות רכב שחוט, רכב זה לא רק מנוע. יש עוד הרבה מסביב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למיטב ידיעתי ניתן להאריך את האחריות של הפריוס עד גיל 10 במחיר 300 ש"ח לשנה כפוף לבדיקה.

אם לא עובר בדיקה לא הייתי קונה או במפחית מחיר ב 6-7 אלף

לי פריוס 2010 דור 3 90K ק"מ אחלה רכב תחזוקה מאוד סבירה וללא תקלות - גם מאוד מרווח

פורסם

טויוטות בדרך כלל שורדות 500 אלף בלי למצמץ..

תשמע, אני עוקב אחרי ההודעות שלך כבר שנים, עם כזאת הערצה עיוורת למותג היפני הייתי מציע לך לאמץ את הסמלון והכותרת שלי.

:roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היו לי 2 קורולות,

אחת RUNX מודל 2003 שנמכרה ב2011 עם 136 אלף קילומטר ואחת רגילה SUN מודל 2007 שנמכרה עם 190 אלף כמעט על השעון.

הדגמים של ה2003 בעייתים מאוד בRUNX חוויתי בעיות בממיר הקטליטי(בעיה מוכרת) ופעמיים בוצה במנוע(גם בעיה מוכרת, נוקה כמובן לפני שנגרם נזק למנוע).

בקורולה הרגילה ב186 אלף הלך לי ממיר קטליטי, אחר כך האלטרנטור התחיל לעשות בעיות המשאבת מים וגם המחשב רכב קיצר, כמו שנאמר, המנוע שלה היה אמין מאוד ובמצב מעולה! אבל הרכיבים מסביב התחילו לעשות בעיות, לכן אם אתה מחפש אמינות רכב עם קילומטרז כזה בגיל כל כך צעיר לא יספק לך את האמינות המוחלטת שאתה חושב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...