ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת נהג שודים12, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
רכב חדש לצעיר בעיקר נסיעות עירוניות צריכת דלק לא ממש קטגוריה, חשוב מנוע יחסית חזק מה לדעתכם עדיף? תקציב 80-85אלף
הודעה אחרונה מאת d300, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם אנחנו צריכים לקנות רכב חדש לאשתי נסיעות בינעירוניות חיפה-נתניה כל יום וחזרה זמינות די מיידית רציתי את ה208 ידנית הכי זולה אך הן יגיעו אולי במרץ הציעו לי במקום 208 ידנית 1.2 ברמת האבזור היותר גבוהה ACTIVE ב80 אלף( במקום 84) מצד שני אשתי עשתה ניסעת מבחן גם על ה208 וגם כל הI10 שעולה 20 אלף ש"ח פחות ואמרה שטומנם 208 מעולה אך גם I10 הפתיעה אותה לטובה. יש לה כאבי גב כרוניים אני מפחד שבI10 שהוא רכב מעולה לפי כל הסקרים יהיה לה נוח לנסיעות ארוכות כי זה לא הייעוד שלו. וגם למרות ה208 היא יותר יקרה והיא יותר מאובזרת מה שאומר שנקבל את הפרש בעתיד כשנמכור. וכמובן היא הרבה יותר נוחה לנסיעות ארוכות מצד שני היא אומרת שזה הפרש ענק במחיר כבר עכשיו.. תמנעו קונפלי…
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי רכישת היברידית חדשה יחסית. המועמדות לקסוס CT200H או פריוס שתיהן משנתון 2011 2012 אני מעוניין לשמוע המלצות בעיקר בקשר ללקסוס, את הפריוס אני מכיר מצויין ומאור מרוצה, מי מכיר את צריכת הדלק ברכב, מרווח פנימי במושב האחורי, חווית נסיעה וכו. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בין שתי המכוניות: A1 גרסת 1.4 ל- מיני ONE גרסת 1.2 ידוע שבעוד מספר חודשים אודי יוצאת עם A1 שעברה FaceLift. קראתי שהשינויים אינם רק חיצוניים ושצפויים מנועים חדשים (1.0 ליטר עם כ98 כ"ס) וגם המנוע 1.4 צפוי לעבור שינוי מסויים. כמו כן שינויים במכלולים, בהגה וגוף הרכב מתארך בכ-2 ס"מ. אודי יצאה במבצע על הדגם הקודם (נחתך ב-30 אלף ש"ח) ומן הסתם ברצונם להפטר מהמלאי. לי נראה שמבצע כזה מתבקש כי אולי ה A1 החדשה היא רכב אחר לגמרי. שאלתי: איזה רכב מומלץ יותר מבין ה-2? ה A1 הנוכחית או ה ONE החדשה? או האם בכלל כדאי להמתין ליציאת הגרסא הבאה של A1? מה לגבי עלויות תחזוקה של השתיים? בלאי וירידת ערך? תודה גיא
הודעה אחרונה מאת guyzarz, -
- 1 תגובות
- 608 צפיות
צהריים טובים לכולם. ראיתי סובארו שנת 2004 במחיר אטרקטיבי מאוד, אבל היא עם קילומטראז' גבוה מאוד ואחרי שיפוץ מנוע. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם... עד כמה זה יכול להיות חמור בהמשך... ומה כדאי לשלאול את המוחר? בנוסף אם יש עוד חסרונות או יתרונות, או סתם עצות לפני קניה של הדגם הנ"ל. אני אשמח לתגובות...
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 794 צפיות
פרטים: שברולט סוניק 2011 האצבק מנוע: 1.4 ליטר 100 כוחות סוס קילומטר: 46000 יד ראשונה. מחיר שהכר מבקש: 49000 שח מתלבט לגבי מחיר טיפולים, אחזקה שוטפת, תצרוכת דלק (נסיעה מהקריות לחיפה)... לזוג צעיר לבערך שלוש עד חמש שנים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב בין 25K ל30K.(נהג צעיר) דרישות: אוטומט, כמה שיותר חסכוני, אמין (ככה שלא לבקר במוסך כל שני וחמישי), שנתון כמה שיותר גבוה. סופר מיני\משפחתית לא ממש משנה. מתלבט בין סובארו אימפרזה למאזדה 3 וטויוטה קורולה, לא פוסל סופרמיני למרות שכל ההצעות פה הם משפחתיות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
היי לכולם ראיתי היום 4 ג'אזים שונים. שלושה מהם נראו לי ממש טוב. שמורות היטב כך שמבחנתי כולם שווים למעט קילומטרז שונים. אהבתי יותר את ההרגשה מבחינת הגודל והנראות של הג'אז 2007 אך אני חושש בגלל שהיא עם תיבה רובטית לעומת הרציה ב2006. מה דעתכם? מסוכן לקחת רכב משנתון כזה עם תיבה רובטית? ממש חשוב לי האמינות של הרכב. מוסכים מוציאים לי את כל ההנאה שבחיים האלה חח יום ראשון אני שואף לקחת אחד מהם ואם הכל תקין בבדיקה אז לקנות. אשמח לדעתכם. תודה רבה ושבת שלום תומר
הודעה אחרונה מאת tomer_123, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניים לרכוש מרצדס C מדגם W202. רובם המוחלט של הרכב הם מונית לשעבר וזה בסדר מבחינתי. הלכתי לראות C220 שאמורה להיות שמורה - הרכב שנת 97, גימור CLASSIC. התרשמתי די לרעה מהרכב - מושך בטירוף ימינה, הרכב עבר תאונה מקדימה - הגשר הקדמי עקום - את הפגוש החליפו. החלפת מיזוג מחם לקר נעשה תחת המכסה מנוע. המחיר מפתה. הק"מ תיאורטית נמוך. מישהו יכול לספר לי קצת על עלויות ומחלות של הדגם.ואם מישהו מכיר W202 במחיר סביר (מתחת ל-10) למכירה - שיספר
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם. אני ממש מתלבט הדגמים של המכוניות מיני: יונדאי i10 , פג'ו 107, סוזוקי ספלאש, ופיאט פנדה. כמה שאלות - דבר ראשון - האם בכלל שווה לקנות את המכוניות האלה במצב משומש? הן יחסית מאוד זולות חדשות, ואני קצת מפחד שמכונית כזו מתקלקלת מאוד מהר, אולי זה סתם בגלל שהן נראות כל כך שבריריות... ? אני ללא ספק כרגע צריך את המכוניות לצרכי נסיעות קצרות כמו לעבודה, לחברים, להורים וכו'... כולן בטווח העירוני+. אבל מדי פעם אני נהנה לסוע מחוץ לעיר, והייתי רוצה לדעת אם באמת המכוניות האלה מחזיקות נסיעה ארוכה אחת ל... אני לא מדבר על ניסעה לאילת או לחרמון, אבל אם למשל מכונית כזו לא סוחבת בעליות לירושלים, אשמח לדעת... בנוסף אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת על הדגמים האלה …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 486 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב בין 20K ל25K דרישות: אוטומט, אמין, חסכוני (נפח עד 1400), משנת 2005 ומעלה, עדיפות על רכב קטן. עשיתי רישיון לפני כ6 שנים ובפועל נהגתי פחות מחודש מלפני 3 שנם, כך שאין לי שום ניסיון וידע בתחום. בגלל זה מעדיף אוטומט. הייתי רוצה חאצ'בק (פחות ארוך, אין צורך בתא מטען גדול). רכב ישמש לנסיעות לעבודה (מראשל"צ לפ"ת) ונסיעות בעיר. בין האופציות: אופל קורסה, סקודה פאביה ,סיאט איביזה, סוזוקי איגניס, פג'ו 206. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים האלו וכמובן, הצעות אחרות. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת dimany4, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. תקופה שאני מתלבט, ומסיבות שלא אתעמק בפוסט הזה אך אשמח לפרט בפרטי, החלטתי שמסחרית כזאת או אחרת תתאים לי בדיוק. על כן, אני פותח בפניכם כמה שאלות שיש לי צורך למענה וקשה לי נורא להאמין שכל בית עסק ציבורי יפעל לטובתי, בנושא הזה. המטרה, בסופו של דבר, להפוך את תא המטען של המסחרית לחדר עבודה. וכאן עולה שאלה ראשונה, האם יש את האפשרות להשתמש במנוע המסחרית כמקור חשמל ראשי 24/7 או שישנו צורך במקור אחר לדוגמא, גנרטור או אנרגיה סולארית - כל הצעה אחרת תתקבל ותשקל בברכה. באופן כללי, מסחרית בילוש של הCIA כמו בסרטים, מערכת מחשב ומסכים. אני לא נעול על גודל תא המטען, או החברה שעליה אסתמך ועל כן אני פונה אליכם בשאלתי השניה. איזו היא המסחרית שתענה על מטרותיי באופן יעיל. …
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אז כמו שהבטחתי בפוסט הקודם למי שעקב, מצורפת התמונה של הרכב שרכשתי. Stone היקר שדאג ללוות את ה]וסטים שלי לפני ובמהלך הקניה ובעצם לעוד ( שלא זוכרת את שמם), וגם לאלו שקראו לקנייה שלי "אסון". הנה הupdate . ( תזכורת, רכשתי רכב טויטיה יאריס, 2004, יד 1, 175,000 ק"מ ב-29.500 ש"ח ). טפו טפו, הרכב עובד ומתפקד נפלא. צריכת הדלק שלו בלתי רגילה. לחיוב כמובן. בערך ( עוד לא חידדתי את הנתון המדעי ) 1:18-19. יתרונות: מצב מכני מצוין, די שמור למעט כמה מכות, טופל רק במוסך מורשה- אז יש לי את רשימת הטיפולים וזה מעולה למעקב לרכב בן 11), תחושת נסיעה חלקה ונעימה, ורכב די נוח לאנשים נמוכים ( מי שנמוך/ה יבין זאת ויעריך זאת . חסרונות: ישנה נורה דולקת ( של חיישן חמצן) -700 …
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קילומטראג' 110. יד שניה. יש די הרבה אבל מה באמת משמעותי, או יכול להפוך למשמעותי? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 4 תגובות
- 937 צפיות
אהלן, בעל גולף 1.4 122 כ"ס, נורא נהנה מהרכב ובעיקר מהטכנולוגיה, מערכת מולטי, החזקת הברקס וכ'ו (כן השטויות האלו עושות לי את זה) עכשיו יש לי אפשרות להחליף לשירוקו 2012, בעקרון וודאי שהייתי מעידף את השירוקו, אבל כיוון שמדובר באותו מנוע ואותם כוחות סוס, אני כבר לא כלכך בטוח.. האם יש הבדל משמעותי בחווית הנהיגה בין שני הרכבים? אני מודע לכך שהשירוקו יותר נמוכה ורחבה, אבל האם זה ממש מורגש בנהיגה? נ.ב. השירוקו ידנית והאם יש צ'יפים שיכולים להרים את הביצועים של אחד הרכבים בצורה משמעותית?
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 722 צפיות
שלום לחברי הפורום המעוללים ההחלטה על רכב שני נפלה ואני מאמין שנצליח לגרד 20K+ לעניין (אבל נעדיף לשים פחות) הנסיעות הן כמעט מאה אחוז בין עירוני לא צריך רכב גדול (כבר יש סניק במשפחה) הייתי שמח לרכב שעלה לי חיוך על הפנים ולכן הלב מאוד רוצה קליאו ספורט אבל המוח דורש קודם כל בטיחות ואמינות ולכן הרשימת עדיפות היא: בטיחות אמינות הנאה שנתון גבוה ממשיטוטים ביד2 הרשימה היא די מצומצמת יונדאי גטס - הבטחות לא מזהירה ואוטו אנמי לחלוטין פיזו 206 1.4 -דגם מיושן ומאוד תלוי בבעלים מבחינת אמינות פונטו ספייס - זול , אבל לא כזה בטיחותי ויחסית דגם מיושן פונטו גראנדה - המובילה מבחינתי , קשה למצוא שלא היו בהשכרה. מנוע 1.4 מיושן פיאט פנדה - כמו …
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם האם פורד פיאסטה Ambiente ידני 2012 1.25 סמ"ק עם 101 אלף ק"מ קנייה כדאית ? אני יודע שהקילומטרז' גבוה מאוד עבור שנתים שנתיים וחצי (40 אלף לשנה) אבל המחיר נשמע סביר, 41 במקום 52.800 עוד לא יצא לי לעשות בדיקה במכון, הטיפולים לא נעשו במוסך היבואן אלא בנקודות שרות של פורד האם יש אלטרנטיבות טובות יותר? 107 שהיא לא באותה קטגוריה למשל( ראיתי המליצו עליה הרבה בפורום) או אולי פאביה, המעט יותר יקרה... מחפש בעיקר ידנית תודה לכל המכובדים על התשובות והעזרה
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
שלום, אני סטודנט שמחפש רכב עד 25 אלף, מעדיף ידני כי זה לא מפריע לי (פחות בעיות, צריכה יותר טובה). רצוי שהרכב יהיה צעיר ולא יהיה חלש מידי (היו לי לאנטיסים וזה היה בסדר). אין לי משפחה או ילדים לגדל אז לא משנה הגודל הדלתות וכו'. חשבתי על הפג'ו 206xs ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם או היה להם את הרכב, וכמובן אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת erangiladi, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 891 צפיות
שלום לכולם, לפני קצת פחות משנה קניתי סוויפט ידנית חדשה. מאוד מרוצה מהרכב והכל היה ורוד (כלומר לבן פנינה) עד שהפקקים נתנו אותותם והתחילה לכאוב לי הרגל (ובעיקר הברך) מהקלאץ'. כבר שבועות שאני מנסה בכל פעם תנוחה אחרת, אבל לא ממש עוזר (בכל תנוחה חלק אחר מתחיל לכאוב). אי לכך ובהתאם לזאת, נראה לי שאין מנוס מלחזור לאוטומט (אלא אם כן יש לכם רעיונות נוספים). מתלבט כרגע בין מיני לסופר מיני. האפשרויות: 1. סוויפט אוטומטית - למה שוב: צריכת דלק טובה, אהבתי את התנהגות הכביש שלה. הבנתי שמתישהו הולך להיות שדרוג קטן לסוויפט מבחינת שיפור במנוע ואולי תיבה רציפה. השמועות נכונות? ואם כן מה הצפי? 2. מאזדה 2 החדשה - מתי צפוייה לנחות בארץ? 3. i10 - למה כן:…
הודעה אחרונה מאת niger21, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים, צריך את עזרתכם בהמלצה. אני מחפש לקנות רכב שני שייסע בערך 70 ק"מ ביום ולכן חשוב לי שיהיה חסכוני. אני לא מתכוון לקנות את הרכב ולכן אני מחפש עיסקאות מימון (לא הנושא). החלופות שאני בוחן כרגע הן: 1. קיה פיקנטו אוטו' - 79,500 ש"ח 2. סיאט איביזה 1.2 TSI אוטו' - 79,900 ש"ח 3. מיצובישי ספייס סאטר 1.2 אוטו' - 72,900 ש"ח (מבצע של חבר) אשמח להמלצות לגבי הרכבים שציינתי ו/או רכבים נוספים שלא לקחתי בחשבון ש: 1. אוטומטיים 2. חסכוניים 3. לא יותר מ-80K תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, יש לי צורך ברכב משפחתי, נסיעה כל יום לעבודה אשקלון > ת"א וחזור. אני לוקח טרמפיסטים, ולכן עדיף שיהיה גם נוח להם ברגליים בספסל האחורי וכן רחב, שיוכלו להכנס אפי' שלושה לא בלחץ. חשוב לי שתשדר קצת יוקרה גם. הרכב הקודם והראשון שלי היה קורולה רובוטי 2008 GLI, והלכה לעולמה, אז אני רוצה להשתדרג לאוטומט רגיל גם. אני רגיל ללחצני פיקוד מההגה על הווליום של המערכת ועל הרדיו, וכן לפיקוד על כל החלונות מהדלת של הנהג, אז זה גם רצוי שיהיה לי ברכב הבא. עדיפה אחת שלא ידועה כשתיינית דלק חריגה. לפי מה שהצלחתי למצוא כרגע, יש לי התלבטות בין: - שברולט מאליבו Hi-Tech אוט' 2.4, 2011 - MG 550, 2011 - הונדה סיוויק סדאן החדשה Comfort א…
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 998 צפיות
היי, אני מחפש איפה אפשר לבדוק לנדקרוזר בחיפה.. לפני קניה. לשים לב שזה קרוזר גי'פ. יש מכלולים 4על4 וכדומה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם בעקבות המודעה הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?554732-Subaru-turbo אני בתקופתו חיפשתי רכב שיהיה בעל פן ספורטיבי אך כעת אני צריך שזה יתאים גם למשפחה. הרכב מתוכנן למשפחה, מתחתן בקרוב ומאמין שיבואו גם ילדים בהמשך לכן בטיחות ואמינות דיי חשובים לי. אני שמעתי על הרכב הזה רק דברים טובים אך אשמח לייעוץ מחברי פורום שיותר בכירים ממני. האם גילו (2006) ו 106000 קילומטר יכולים להוות חיסרון? יש חשש לקחת כזה רכב בן 8 שנים? או שזה ממש לא הרבה בשבילו? אשמח לכל עזרה שהיא. שוב מדגיש, אני מחפש רכב שיהיה לי קצת מעניין וזריז, אבל מאד חשוב לי הבטיחות והאמינות שלו כי זה יהיה לטווח של 3-4 שנים. מודה לכל מי שיעזור מראש על העזרה. …
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
שבוע טוב, השבוע הגשום והקר שעבר עלינו הכריח את הרכב להראות עד כמה מערכת האוורור תורמת לבטיחות ונוחות. במילה אחת, אכזבה. המטרה היא נסיעה ללא אדים על החלונות והמראות יחד עם טמפרטורה נעימה בסלון הרכב . משום מה האדים נעלמו רק לאחר הפעלת המדחס(ײמזגןײ). הפעלת המזגן כמובן מקררת את האוויר ברכב, לא הרגשתי נוח גם כאשר חוגת הטמפרטורה הצביעה על אוויר חם: בסוף הסקלה-מחניק, באמצע- קריר (מפני שגם המדחס עבד), לא הצלחתי להתאים טמפרטורה כך שהמערכת תסיר אדים וגם תספק טמפרטורה נעימה בסלון הרכב. כשכיביתי את המדחס ופתחתי טיפה את החלון - השמשה התמלאה אדים ונהיה די קריר ולא נוח. אבזור נוסף שבטח היה תורם רבות לבטיחות (לא בטוח שיש כזה בכלל) - ייבוש/ניגוב ה מראות מטיפ…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לקחתי רכב לבדיקה לפני קניה - סוזוקי ספלאש 2013. הבודק אמר שהרכב במצב מעולה, אבל רשום "לפרק גלגלים לבדיקה". האם זה מקובל שהבדיקה לא כוללת את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות רכב טוב אמין ולא יקר בטירוף, ראיתי שיש Sandero Stepway 2015 של dacia ב 71,209 שקל, עם 3 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Stone, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום לכולם אני מחפש חוות דעת לרכב אאודי a3 בין השנים 2006 עד 2007 רמת גימור שארפ מנוע 1600 או 2000 אני מעוניין לקבל חוות דעת על הרכב ברמת תצרוכת הדלק לשני סוגי המנוע אני מעוניין לקבל חוות דעת על המנוע והגיר שלהם האם הם בעייתים ונוחות כללית של הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת שלומי איבס, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, קראתי פה לא מעט על הרכב ונראה שזו אופציה טובה בפרמטר של עלות תועלת,ובכלל. למרות נושא תקלות החשמל ועוד,לא אוכל להגיע לתקציב בו נכנסות שנים 2007 וצפונה ולכן אבקש להתמקד באלה שנכנסות בתקציב. הרכב ישמש לנסיעות בתוך העיר משהו כמו שלוש פעמים בשבוע,מינורי לגמרי. מיועד לחמותי שמוציאה את הילדים מהגן ומבית הספר שלוש פעמים בשבוע וארצה רכב בטיחותי יחסית לתקציב עם אמינות סבירה. רכב זה יחליף קסארה 2001 מנוע 2000 שהייתה מצויינת שנתיים וחצי ועכשיו התחילה עם בעיות כאלה ואחרות שהחלטתנו להחליף. אני מעדיף לרכוש ממוכרי הפורום מטעמים ברורים אך לא מצאתי כזו. בנוסף,יש 406 2002 בלוח שנראית סבירה. לא יודע הרבה על מידת האמינות שלה,אשמח לחוו״ד. בנוסף,משיטוט מהיר ראיתי גם מגאן…
הודעה אחרונה מאת Johnathan, -
- 2 תגובות
- 953 צפיות
שלום וברכה, אני מתלבט לרכישה הבא לעשות יבוא אישי של אודי A6/A7. השאלה האם זה שווה את הכאב ראש. יש איזה אתר שאפשר לדעת מה בדיוק העלויות בסיפור הזה? כל החברות שדיברתי איתם שומרות את הקלפים קרוב לחזה. אני רוצה לאתר לבד את הרכב באירופה. כל השאר שהם יעשו. אני מבולבל....
הודעה אחרונה מאת Aino,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אוטו פריק
- GTI33
- 318i
- D1winner
- tomerR
- מחכה
- Aviady001
- yoav911gt2
- laviil
- G. P. Magnus
- DubelBoom
- WideFocus