Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניים לרכוש מרצדס C מדגם W202.

רובם המוחלט של הרכב הם מונית לשעבר וזה בסדר מבחינתי.

הלכתי לראות C220 שאמורה להיות שמורה - הרכב שנת 97, גימור CLASSIC.

התרשמתי די לרעה מהרכב - מושך בטירוף ימינה, הרכב עבר תאונה מקדימה - הגשר הקדמי עקום - את הפגוש החליפו.

החלפת מיזוג מחם לקר נעשה תחת המכסה מנוע.

המחיר מפתה. הק"מ תיאורטית נמוך.

מישהו יכול לספר לי קצת על עלויות ומחלות של הדגם.ואם מישהו מכיר W202 במחיר סביר (מתחת ל-10) למכירה - שיספר

פורסם

תפנה לחיים לא זוכר את הניק המדוייק אך עד לא מזמן הוא החזיק 2 c240 , בגדול מדובר ברכב דיי חזק שבנוי היטב עוד מהתקופה שמרצדס הייתה בונה רכבים איכותיים ,לא הייתי מתקרב לרכב מוזנח,עליות יישור הקו יעלו בהרבה מאחת שמורה במחיר גבוה יותר. מנסיוני עם רכבים גרמנים מזקנים,לבדוק הייטב משאבת מים,שרשרת תיזמוו, מערכות חשמל,חלונות ,גומיות,כפתורים,שלמות תא נוסעים וכמובן בודי ישר בלי טמבונים ופלסטיקים שבורים.0

Porsche 944 turbo

פורסם

הפוך:cry:

דווקא הדגמים שיוצרו בין 1998 ל 2001 סובלים מאיכות הרכבה נמוכה (יחסית למרצדס).

ולעיניינך.

אין מצב לרכב בן 15 ובמצב תקין ובפחות מ 10 אש"ח. אע"פ שדגמי המוניות הם דגמים מוקשחים (שונים מרכבי הדיזל הרגילים ובודאי מרכבי הבנזין) עם צפי חיים ארוך, עדיין יש בהם בלאי והם דורשים תחזוקה. הייתי מציע שתשנה את הנחות היסוד או תוותר על רכב שכזה.

רכבי מרצדס בגיל הזה סובלים מהמון בעיות פלאסטיקה (אצלי ב C240 זו הבעייה העיקרית) שיקר/קשה לטפל בהן. מניסיוני האישי, בעיות מנוע/גיר לא הופיעו (אחרי 220K ק"מ) אך זה נובע כנראה מתחזוקה שוטפת פאדנטית ב 100K ק"מ שהרכב אצלי (ברכב הקודם של אישתי התגלה המנוע שהוא הרוס בנסועה כזו). בכל מקרה תיקונים היקפיים שוטפים (פלאסטיקה וכו') בגיל כזה יוצאים לי כאלפייה לשנה.

הרכב היחידי שאני מכיר שמתקרב לדרישות שלך הוא הרכב הספציפי שלי אך מחיר המחירון שלו הוא יותר מעשירייה:wink: בכל מקרה אני ממש לא מתכונן למכור אותו ב 10 שנים הקרובות

פורסם

מה הנחת הייסוד שלי?

בקשר לפלסטיקה - זה פחות מעניין אותי.

אם המכניקה שורדת יפה והרכב ייסע כמו שצריך, פחות קריטי לי אם המאפרה שבורה

פורסם

מרצדס + רכב בן 15 + מצב (פחות או יותר) תקין+ פחות מ 10 אש"ח. יש סיבה להנחות אלה? סביר להניח כי תגיע רק ל 2 מתוך ה 4 וזהו.

אם תפרט דרישות/יכולות יהיה יותר קל להתמקד.

ד"א, פלאסטיקה זה המון. לוח שעונים מקרקש, כפתורים מחוקים/שבורים/חסרים, הגה/ידית גיר מקולפים, פתחי מיזוג שבורים/תקועים, דיפון דלתות מתפרק, דיפון גג נופל... להמשיך? אלו הן חלק מהבעיות שראיתי כשרכשתי את הרכב של אישתי.

פורסם

איזה מה- 3?:lol:

רכב בן 15 + מצב (פחות או יותר) תקין+ פחות מ 10 אש"ח = יונדאי גטס/מאזדה.

מרצדס + רכב בן 15 + מצב (פחות או יותר) תקין = רכב כשלי.

מרצדס + רכב בן 15 + פחות מ 10 אש"ח = מה שהציעו לך/מה שתמצא בתקציב הזה.

בכל מקרה היה כאן לפני חודש-חודשיים שירשור של בחור שרכש מונית לשעבר עם חוויות ופירוט עלויות, אני מניח ששם תמצא את הפרטים הראשונים בנוגע לרכבים כאלה.

• תוכן חדש...