Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין אודי A1 ל MINI ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

A1 ידנית עם סטייל עדיין תהיה מחוסרת אבזור הכרחי לעומת המיני ONE: מולטימדיה, מחשב דרך, TPMS, בלוטות', התנעה באמצעות כפתור ופנסי ערפל. לזכותה של ה-A1 יאמר, שהיא מגיעה עם עור להגה ומגנזיום מקורי.

:idea:
פורסם

מחירי המבצע הם מחירי הסגירה הרגילים. A1 ידנית עם סטייל אמורה לעלות 130, כמו A1 אוטומטית בלי סטייל, המפורסמת כרגע ב"מבצע".

נראה לי שמשהו לא יושב אצלך טוב בנוגע להבדל בין הגרסאות.

פורסם
מחירי המבצע הם מחירי הסגירה הרגילים. A1 ידנית עם סטייל אמורה לעלות 130, כמו A1 אוטומטית בלי סטייל, המפורסמת כרגע ב"מבצע".

נראה לי שמשהו לא יושב אצלך טוב בנוגע להבדל בין הגרסאות.

א. על פי הסוכנות לא נותרו A1 ידניות (להזכירך הם רוצים להעיף את המלאי)

ב. גרסת SPORTBACK 1.4 עם STYLE תעלה בין 140 ל-150.

במיני לעומת זאת : MINI ONE עם גלאי אחורי ואזעקה ורכב בצבע לבן - 130,000. כל תוספת נוספת (חישוקי מגנזיום וכו') אתה תקבל אלפייה פלוס או פלוס פלוס.

פורסם (נערך)

אתה מדבר על מיני ו\או A1 ידניות? נא הבהר.

האמת, קצת צובט לי בכל פעם שאני עובר על יד ה-A1 של שכן שחונה ליד הבית.. רציתי את ה-A1 מזה שנתיים והתבאסתי על האבזור כל הזמן הזה. אני יודע שעשיתי את הבחירה ה"נכונה" עם המיני, ושפרימיום אין משמעותו רק איכות חומרים (לא שהמיני חלשה בזה, היא חזקה מאד - רק ל-A1 יתרון קל עליה בהיבט זה) אלא גם:

טכנולוגיה - המיני מגיעה עם כמה יתרונות טכנולוגיים משמעותיים, מפאת גילה הצעיר וגם מפני של-BMW אין פלטפורמה המונית כמו לאודי להישען עליה (הפולו). למשל, היא יודעת לבדוק את מפלס השמן שלה, יש לה מנגנון פתיחת מכסה מנוע עם שני שלבים כמו בסדרה 1 ומעלה, מערכת להפיכת אנרגיית בלימה לחשמל כמו בסדרה 1 ומעלה, כפתורי ממשק שחשים מגע, פתח תדלוק שמסונכרן עם הנעילה המרכזית, אפשרות לכוונן את התמיכה הצידית במושבים, מערכת שמע מושקעת (שמגיעה מ-BMW, בעוד שאודי נשענת על רכיבים זולים יותר של VAG בדגמי הכניסה מחוסרי האבזור) וחלונות נפתחים ונסגרים קצת כשאתה פותח את הדלת (כמו ברכבי יוקרה מהשורה הראשונה).

הנאה מנהיגה - טוב, אין טעם להרבות בדברים. במקרה הטוב, כך על פי ביקורות, ה-A1 מיישרת קו עם המיני.

אבזור - פה המיני באמת זורחת. אם תבדוק, תראה שהיא לא נופלת בהרבה ממה שסדרה 1 מגיעה איתו! יש לה אפילו תאורת אווירה שמוסיפה מאד לתחושת היוקרה, אם תשאל אותי (בסדרה 1 אין אפילו לא כאופציה, באופן מוזר).

בשורה התחתונה, המיני חבילה טובה יותר. אל תסמוך על מתיחת הפנים להציל את האודי, מפני שכשמה כן היא; לא מדובר ברכב חדש. לעומת זאת, אם הייתה מוצגת היום A1 חדשה ושתי המכוניות היו שקולות מן הבחינות שלעיל, הייתי בוחר באודי ולו בשביל תא הנוסעים שגורם לך להרגיש שאתה בלימוזינה קטנטנה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם (נערך)

אני מדבר על MINI ONE ידנית לעומת A1 SPORTBACK עם STYLE גיר רובוטי.

ברור לי שמיני משתמשת בטכנולוגיות מתקדמות יותר מאשר A1. אף אחד לא חולק על זה.

פשוט באבזור STYLE אתה מכל הרבה יותר (כולל גג פנורמי) וצבע לבן/שחור מטאלי + 5 דלתות. בעוד שב MINI חישוקי מגנזיום יעלו עוד 4000 שח שערורייתים וצבע מטאלי 3200. מה שמביא את הרכב למחיר של 137,000 לעומת כ-145,000 לאודי. אל תשכח שהמנוע של MINI ONE ידנית מנפיק פחות כ"ס מה-1.4, הגיר ידני לעומת אוטומטי (נראה לי שהרבה יותר קל יהיה למכור רכב עם גיר לא ידני, מנסיון ...פעמיים)

עריכה אחרונה על ידי guyzarz
פורסם

המיני לא מזמן עברה עדכון, מדובר ברכב מוצלח עם שוק יד 2 לוהט.

הa1 דגם שהולך להיות מוחלף, לטעמי פחות מוצלח ומרגיש עני בגרסתו הבסיסית. למרות שמנוע ה1.4 מעולה.

פורסם

זה דיל טוב. מעניין שה-A1 ללא סטייל ועם 3 דלתות נמכרת כעת ב-130. להוסיף עוד 14 אלף ש"ח ולקבל סטייל + שתי דלתות נוספות זה אחלה. הייתי בטוח שרכב בתצורה הזו ימכר ב-155.

אם אתה זקוק לשתי הדלתות הנוספות ולא חושש מ-DSG, לך על זה.

פורסם
המיני לא מזמן עברה עדכון, מדובר ברכב מוצלח עם שוק יד 2 לוהט.

הa1 דגם שהולך להיות מוחלף, לטעמי פחות מוצלח ומרגיש עני בגרסתו הבסיסית. למרות שמנוע ה1.4 מעולה.

אז זהו שאם בכסף עסקינן, צ'מפיון מוכנים להתגמש הרבה הרבה יותר כדי למכור. אתה משלם פחות ומקבל יותר. זה ההבדל היחיד פה.

• תוכן חדש...