Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו פורסטר 2.5XT טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות המודעה הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?554732-Subaru-turbo

אני בתקופתו חיפשתי רכב שיהיה בעל פן ספורטיבי אך כעת אני צריך שזה יתאים גם למשפחה.

הרכב מתוכנן למשפחה, מתחתן בקרוב ומאמין שיבואו גם ילדים בהמשך לכן בטיחות ואמינות דיי חשובים לי.

אני שמעתי על הרכב הזה רק דברים טובים אך אשמח לייעוץ מחברי פורום שיותר בכירים ממני.

האם גילו (2006) ו 106000 קילומטר יכולים להוות חיסרון? יש חשש לקחת כזה רכב בן 8 שנים? או שזה ממש לא הרבה בשבילו?

אשמח לכל עזרה שהיא. שוב מדגיש, אני מחפש רכב שיהיה לי קצת מעניין וזריז, אבל מאד חשוב לי הבטיחות והאמינות שלו כי זה יהיה לטווח של 3-4 שנים.

מודה לכל מי שיעזור מראש על העזרה.

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

תוסיף נסועה שנתתית שלך ואז נוכל לכוון יותר.

רכב אמין מאוד בדרך כלל אבל וותיק על הכביש ויש הפתעות "גדולות'' באחזקה מידי פעם,אל תצפה לאמינות של רכב בן 4 שנים למשל.

נסיעה חלקה ומהירה והיגוי מפתיע לטובה יחסית לג'יפונים מסוגו,מהנה מאוד לנסיעה ושוק השיפורים גדול מאוד לגביו.

השילדה שלו היא של ה B3 הצפופה, אז נוסעים מאחור יסבלו קצת יותר.

רכב רב תחליטי לגמריי וצריכת דלק גבוהה 6.5-7.5 לליטר קמ ומחוץ לעיר מקס' 1-12 לליטר קמ הכי טוב ואופטימי.

נסועה שנתית די קריטית למרות שיש רכבים שעברו 200000 ויותר ועדיין בועטים כמו כלום. רכב שדורש אחזקה גבוהה ונותן בהתאם.

אחת המחלות הנפוצות של הפורסטר הם הרפידות שלא מחזיקות מעל 12000 קמ דבר שמייקר את האחזקה שנתית. חוץ מזה רכב פולחן

לאלה שנדבקו במחלתו וכנראה הרכב הבא שלהם יהיה סובאר פורסטר. נמכר סביב המחירון של לוי יצחק אבל קשה למוכרו. אלה שטופלו

כראוי ונראים מצויין נמכרים סביב המחירון.

פורסם

שלום ותודה קודם כל.

ישמש כרכב שני בגלל הצריכת דלק, אני מאמין שיהיה רק לנסיעות ארוכות מאד (אילת, צפון) ולעבודה נסיעה יומית של 5 קילומטר לכיוון.

ובטח מדיי פעם לפעם בשביל ההנאה והכיף.

האם ישנם דברים מסויימים ששווה לשים לב אליהם בבדיקה של הרכב? "מחלות" של הרכב, דברים שנוטים לבלאי גבוה מהרגיל חוץ מהרפידות?

שוב פעם תודה לכל העוזרים!

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

מנסיון של B4 סטיישן, מנוע 2.5 ללא טורבו, צריכת הדלק היתה 8.5 ליטר ל 100 ק"מ על פני 3000 ק"מ עם רכב עמוס + ציוד בדרכים פתלתלות עם עליות וירידות בהרים. למרות שהיתה ללא טורבו נסעה חזק ולא פחות חשוב ה 4X4 הקבוע לכביש מדביק את הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...