Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית Sandero Stepway חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב טוב אמין ולא יקר בטירוף, ראיתי שיש Sandero Stepway 2015 של dacia ב 71,209 שקל, עם 3 שנות אחריות....

מה אתם אומרים?

פורסם

תקף לכל רכב של דאצ'יה

מצטט מהשרשור בלי לערוך:

הרכב החל להימכר לפני פחות משבוע, עוד אי אפשר לקבל רשמים.

אני מציע לקרוא מבחני דרכים מהעולם, ללכת לראות את הרכב באולם התצוגה ולבקש נסיעת מבחן, לא קונים רכב רק על סמך האינטרנט.

איתמר

לגבי אמינות הרכב, חזור לפה עוד 5 שנים נראה מה יהיה לאנשים להגיד. לגבי כל השאר, במקרה הטוב יהיה לך פה חבר או שניים שלקחו את הרכב הנ"ל כרכב השכרה באירופה, וגם אז סיכוי יחסית נמוך שזה היה אותו דגם בדיוק.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

קשה לדרוש מהרכב להיות אמין כשאין עדיין רשמים ממנו.. בתקציב הזה הייתי בודק את הריו, רכב שכבר הוכיח את עצמו כאן בארץ, יש לה יתרון במדד של תמורה ומחיר לכן זו אופציה שהייתי בודק והיא עדיין במסגרת התקציב. רכבים נוספים בקטגוריה הם ספייס סטאר שלפי מה שהבנתי חסכונית בדלק, אבל שם זה נגמר. ואולי היאריס, שאותה אישית אני לא מכיר אז קשה לי לחוות דעה.

פורסם

יאריס יקרה מהותית, ריו יקרה יותר וחלשה יותר, ספייס סטאר זו בדיחה לעומת כל המכוניות שרשמת.

הדאצ'יה הזאת מבוססת על המנוע של הקליאו החדשה, בנתיים הוא מציג אמינות טובה.

מה שכן לרעתם יאמר נושא הבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, אבל מאיזה מקור?

העלו לפה לא מזמן איזה סקר אמינות גרמני נחשב, שמהרשימה השחורה שלו נעדרו כל רכבי VAG אאל"ט.

גם לי הסנדרו נראה מעניין, אבל איפה אני אקבל נתונים שמראים אמינות על הדגם הספציפי הזה?

פורסם

אתה חושב שרכבי ואג הם ברשימה שחורה של אמינות? אתה ממש לא בכיוון.

פרט לנפלאות הdsg7 ואיזה סיפור עם מותחנים - שכנראה כולם נפתרו - הרכבים האלו מאוד אמינים.

בייחוד בגרסאות הדיזל ידני המאוד נפוצות באירופה

פורסם

בגרסאות הדיזל הידניות הן גם מציגות כאן אמינות מצוינת ועל זה אין ויכוח ויעידו על כך מורי הנהיגה ונהגי המוניות בארץ, בד בבד אין היגיון לשלם מחיר מופרז על מכונית כמו אוקטביה כשאפשר לקבל פלואנס דיזל ידנית תמורת 120-130 אלף ש"ח, שנכון לעכשיו מציגה אמינות לא פחות טובה מהאוקטביה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה חושב שרכבי ואג הם ברשימה שחורה של אמינות? אתה ממש לא בכיוון.

פרט לנפלאות הdsg7 ואיזה סיפור עם מותחנים - שכנראה כולם נפתרו - הרכבים האלו מאוד אמינים.

בייחוד בגרסאות הדיזל ידני המאוד נפוצות באירופה

xסבבה, ואני חושב שזה יהיה גם הסיפור עם הסנדרו מבחינת דיווחי אמינות, כי יש גרסת דיזל 1.5 שמיסוי ירוק הופך אותה (להבנתי) ללא רלוונטית לישראל. אז יכול להיות שהרבה מרוצים ממנה אבל זה לא אותו דגם שמשווק פה.

נראה לי רכב מאוד מעניין. אם הוא טוב לדרכים משובשות ושבילים קלים אז בכלל אני שם עליו עין.

• תוכן חדש...