Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גולף 2013 או שירוקו 2012


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בעל גולף 1.4 122 כ"ס, נורא נהנה מהרכב ובעיקר מהטכנולוגיה, מערכת מולטי, החזקת הברקס וכ'ו (כן השטויות האלו עושות לי את זה)

עכשיו יש לי אפשרות להחליף לשירוקו 2012, בעקרון וודאי שהייתי מעידף את השירוקו, אבל כיוון שמדובר באותו מנוע ואותם כוחות סוס, אני כבר לא כלכך בטוח.. האם יש הבדל משמעותי בחווית הנהיגה בין שני הרכבים? אני מודע לכך שהשירוקו יותר נמוכה ורחבה, אבל האם זה ממש מורגש בנהיגה?

נ.ב. השירוקו ידנית

והאם יש צ'יפים שיכולים להרים את הביצועים של אחד הרכבים בצורה משמעותית?

פורסם

רכבים דומים מאוד. לא הייתי מחליף רכב מוכר ברכב אחר בשביל לקבל את אותה הפלטפורמה בפער של שנה אחת.

 

צ'יפים יש הרבה: APR, GIAC, Upsolut ועוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

לי אישית רכב ידני עושה את זה יותר, למרות שה DSG וה TSI עובדים נהדר יחד. ככה שיש פה שינוי שיכול להיות משמעותי.

 

ברור שהעיצוב המוחצן יכול לעשות לך טוב על הנשמה וגם לסביבה.

 

אישית לא הייתי מתיישן בשנה בשביל שינוי כה מינורי בחבילה הכוללת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה"טכנולוגיה" של מערכת מולטימדיה והחזקת הברקס בזינוק בעלייה,נמצאת היום כמעט בכל סופר מיני מודרנית,סתם לידיעתך

 

אני לא הייתי מחליף רכב שאני מרוצה ממנו ויודע את ההסטורייה שלו לטובת רכב אחר,אתה הולך לרדת בשנת הייצור ולהמשיך עם אותו המנוע.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

×
×
  • תוכן חדש...