ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הוחלט למכור את הקורולה(למי שזוכר מהשירשורים בטכני), צריך עזרה בבחירת רכב. יש אפשרות לחדש("ניילונים") ויש אפשרות ליד שנייה, דרישות: 1. חסכוני יחסית 2. אמין 3. מהנה לנהיגה 4. נראה טוב מעדיף רכב קטן, מיני/סופר מיני אני אישית מעדיף ידני אבל בשל אילוצים כנראה אתפשר על אוטומטי ולכן כל קונצרן VAG נפסל לטעמי(כל נושא הDSG ובעיותיו, מעדיף להתרחק) אשמח להצעות.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החבר הכי טוב של אבא שלי הציע לי פורד פוקוס 2009 ממש בזול והכול והוא גם עושה לי תשלומים ביני לבינו ככה שלא צריך לשלם הכול נסעתי עליה היא ממש נוחה והכול אבל הרגשתי שהיא כבדה כאילו היא סוחבת וראיתי שזה ככה האוטו שווה לי ?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מזדה 3 ספיריט 2009 דור 2 שאני שוקל להחליף בהמשך מתישהו. האוטו מאוד מהיר, אמין ומאובזר יחסית. מה שכן, הבולמי זעזועים מכוילים לקשיחות והצמיגים 17'' חתך 50. האוטו אוחז נהדר אבל קופצני - בשם הספורטיביות. מבחינת היגוי הוא די חד, אמנם פחות מהמזדה 3 דור ראשון שהייתה לי. שמתי עין על הדור ה 3 ואני תוהה איך האוטו מבחינת תאוצה, דינמיקה וגם ובעיקר מבחינת נוחיות נסיעה. האם גם הוא מכויל לקשיחות או שהוא יותר רך? איזה הבדלים נוספים יש? וכן מה לגבי צריכת הדלק?
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
סיריון 2003
מאת gomiriam-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 458 צפיות
שלום לכולם, בהמשך להודעתי הקודמת, מצאתי סיריון 2003 שעשתה 185000 קמ. מנוע 1300, כ"ס- 102 מה לדעתם המחיר אותו שווה הרכב? אני מתלבטת האם לקחת אותו לבדיקה או לא... מקווה שזה המקום המתאים לשאול את השאלה הזאת. תודה לעונים, וסופש נעים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 835 צפיות
שלום אני עומד לקנות קיה פיקנטו 2013 אוטומטית עם 13 אלף ק"מ, הרכב שנה וחצי על הכביש. הרכב עבר טיפול 15 אלף לא מזמן ויש לו טסט לעוד 10 חודשים. הרכב כמעט חדש. מה שכן הרכב עבר תאונה קלה ומה שהוחלף/תוקן זה החלפת דלת, כנף שמאלית קדמית, גריל קדמי ,פגוש, כנף שמאל אחורית ופנס אחורי. הכל תוקן עם חלקים מקוריים ולא רואים שהיה משהו. גם אין שום הבדלי צבע. הכל נראה כאילו יצא מהחברה. אציין שהשילדה ללא פגיעות וגם שום דבר מכני לא נפגע. הכל היה פח בלבד. המוכר דורש מחיר מחירון אבל הוא מוכן להתגמש בסביבות ה 2000 ש"ח מתחת למחירון בגלל התאונה. מה אתם אומרים האם כדאי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
שלום לכולם. אני רוצה בבקשה לקבל מכם חוות דעת,אני מתעניין בקניית audi a3 ספורטבק בין השניים 2006 ל2007 ,גיר אוטמטי, ומנוע 2000, ואני מעוננין לקבל אינפורמציה לגבי, אמינות הגיר והמנוע של הרכב הזה או טיפולים מונעים במידה ויש מחלות לרכב הזה ומה כדי לבדוק בזמן בדיקת הרכב הנ"ל. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת שלומי איבס, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה: אם אני קונה רכב 2014 משומש 5000 ק"מ בלבד שהוא ליסינג תפעולי 10 חודשים .(קל אוטו) עכשיו מוכרים לי בהנחה של 11% . סעיף 22 תת סעיף 1 במכירה שלי בעוד 3 שנים נניח : רשום במחירון יצחק לוי שאני צריך להוריד 22 % מליסינג תפעולי בעבר , ואז הערה: "בשימוש עד 12 חודשים -12% הפחתה" אז כמה זה:22 או 12 במכירה שלי? סעיף 22 תת סעיף 3 תודה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
התמקדתי ברכב לקנייה ואני רוצה לבדוק אותו לפני הרכישה. קראתי שבמכוני בדיקה לא מתחברים למחשב הרכב ולכן הרבה תקלות אינן מאותרות. כמובן שהשילדה תיבדק אבל האם יש טעם בבדיקה בעלות 750 ש"חכאשר מכלולים רבים מנוהלים ע"י מחשב לא יבדקו? מדובר בקורולה רובוטית.
הודעה אחרונה מאת tgt, -
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
הונדה ג'אז או פיאט גרנדה פונטו היו כבר בפורום השוואות בין שני הרכבים, אבל עדיין לא ברורות לי כל הנקודות. דבר ראשון אציג את הדרישות שלי: 1. רכב יד 2, עד 30K 2. ידני 3.חסכוני בדלק 4.מומלץ אמין וטיפולים לא יקרים מידי 5.בטיחותי 6.נוח (יחסית) לנהיגה בעיקרון השנים שאני מכוון אליהן הן פונטו שנת 2008 +-, ג'אז 2003+- מבחינת האמינות אני קצת יותר סומך על הג'אז (הונדה אחרי הכל) למרות השנתון הישן יותר שלה, מצד שני אני לא בטוח לגבי העניין של עלות הטיפולים. בהונדה ג'אז 2003 הטיפולים עדיין יהיו משמעותיים יותר מבחינת מחיר מהפונטו החדשה (2008+)? עדיין לג'אז בשנתון כזה יש יתרון אמינות על הפונטו, שגם היא לא הכי חדשה אבל יותר חדשה מהג'אז בכמה שנים? מבחינת…
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם, אם הכל ילך קשורה החודש אני אקנה רכב בתקציב של 30K. עדיפות ל-25. מעוניין ברכב אוטומטי, אמין, זול לטיפול חסכוני בדלק ובטיחותי..כמובן שעדיף בעל שוק ואיכותי, אבל אני מודע שהתקציב נמוך(יחסית). בקיצור הכי משתלם(:: מנוע 1200! חשוב שאם כבר אוטומט יהיה לפחות קטן. הצעות, הסברים, מה כן ומה לא - יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע מיצובישי האנטר רכב חברה שמרוצים ממנו מאוד בשטח אך פחות כמכונית הנוחה לנסיעה ארוכה ( נוסע המון בין 60-65אלף בשנה) . הציעו במקום העבודה להחליף אותו לראב 4 החדשה , שממבחנים שקראתי וראיתי באינטרנט ניראת אלטרנטיבה מאוד נוחה. הבעיה היא יכולות שטח שלא מתקרבות להאנטר. חלק נכבד מהנסיעות הן ביערות היפים של ארצנו כך שלא מחפש רכב לשטח שטח כמו האנטר אך עדין חשוב תפקוד בשטח של קצת יותר משביל קקל רגיל. ירידת ערך תיקונים וצריכת דלק או מחיר קניה בכלל לא חשובים זה רכב חברה (כמובן שיהיה נחמד לדעת שהרכב אוכל פחות דלק) איך הראב 4 בתור אלטרנטיבה??? חשוב לציין שיש רק 2 אופציות או לישאר עם הרכב הנוחכי או להחליף לראב 4. מתלבט מה יותר חשוב הנוחות או יכולות השטח
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 1 תגובות
- 880 צפיות
שלום רב, התעניינתי בטויוטה קאמרי מיבוא אישי מארה"ב, יש לי מספר שאלות: 1. בסעיף בעלים קודמים רשום ** - האם ברגע שאני אקנה את הרכב סעיף זה השתנה? 2. האודומטר של הרכב הוא ב מיילים אם ניתן וכיצד ניתן להפוך ל ק"מ? 3.אין התייחסות לק"מ שהרכב עבר - ככל נראה קיבל טסט לשנתיים, 4. בתאריך הבעלות רשום 1/8/2012 בעוד הרכב עלה (לפי הכתוב ב- 6/2012), כמו כן תאריך הרישום זהה לתאריך הבעלות. 5. רישום מקורי- יבוא אישי משומש- מה המשמעות? 6. בהגבלות רשום הגבלת מכס לצורך העברת בעלות - מה זה? 7. הסכום ששולם ברישיון עומד על 9788 ש"ח - הרכב קבוצה 6 לא נראה לי סביר בעליל , ברגע שנניח ואני רוכש רכב כזה מה צפויה להיות העלות? 8. מי מכיר את הרכב ויכול להעיד על צריכת דלק אמיתית? 9.…
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב. החלטתי לקחת רכב מהעבודה - האפשרויות הן טויוטה קורולה או קיה סיד סטיישן. שנה 2015. אני לא כל כך מצליח להחליט. אשמח לעזרה... תודה רבה מראש! אלכס
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קיימת כזאת אפשרות? ואם כן, המחיר למכונית הכי זניחה שיכולה להיות, גם אם ידני, הוא (?) והאם יש אפשרות לליסינג מימוני לנהג חדש? זה פשוט מאוד נוח לי, הם שוברים את הראש על טיפולים, טסטים, ביטוח וכיוצא בזה, אני רק שם דלק ונוסע תרתי משמע.
הודעה אחרונה מאת Tronie, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי כולם, אנחנו מחפשים לרכוש רכב לאמא שלי, כיום בעלת טויוטה קורולה שנת 2005. הקווים המנחים שלנו הם: (לא מסודרים ע"פ חשיבות) רכב קטן, אבל לא מאוד (סביבות הגודל של i20) חסכוני בדלק אך לא חלש מאוד בביצועים. אמין - הוא הולך לשרת אותה למשך הרבה שנים. בטיחותי - כמובן. אנחנו מתלבטים בשני נושאים: האם בקטגוריה של רכבי מיני, רכישת רכב חדש בסביבות ה-80K כדאית יחסית מאשר רכב מיד שניה בשנתון 2012-2013? בהנחה שהרכב ילווה את אמא שלי לפחות 7-8 שנים, אם לא יותר. איזה רכב מומלץ מהקטגוריה? מניסיון אישי, מאוד אהבתי את החוויה בדייהטסו סיריון, ניסאן מייקרה ואופל קורסה. אשמח ליעוץ! תודה רבה מראש אור
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
הי לכולם, בחרתי רכב, העברתי אותו היום בדיקה ועכשיו נשאר רק להעביר בעלות. המוכר הוא אמריקאי שלא דובר עברית ואין לו מושג על מה הוא חתם לפני כשנתיים כשקנה את הרכב ולקח את ההלוואה במימון ישיר. אשמח לדעת מה הפרצדורה לצורך ההעברת בעלות. נשאר לו 25,000 חוב למימון ישיר ומחיר הרכב הוא 50,000. אני קצת לחוץ לקנות, אני כבר שבועיים בלי רכב ואני ללא ספק כבר משתגע!!! תודה תומר
הודעה אחרונה מאת tomer_123, -
-
אתר carcost
מאת dandan12- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אתם אומרים על האתר carcost.co.il ? לכאורה קניה על בסיס נתוני האתר מתחשבת בעוד עלויות חוץ מדלק. האם הנתונים בו נראים לכם אמינים? חלק מהדברים שם היו נראים לי מוזרים קצת...
הודעה אחרונה מאת sapancool, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה המלצות לגבי רכב סופר מיני עד 85K-90K זוג צעיר עם ילד בדרך ואוטומט תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
אהלן, לא מזמן התחלתי לראות הרבה מאוד פרסומות שרצות על HighWay Motors, לא ממש הבנתי את השיטה כיצד היא עובדת אצלהם. הם רושמים 100% מימון לרכב חדש. הכוונה שאני משלם ללא מקדמה 36 חודשים ולאחר מכן מה קורה? כמו כן, חיפשתי עליהם באינטרנט ואין שום איזכור בגוגל חוץ מפוסט בפורום ועמוד פייסבוק. מה אתם אומרים עליהם?
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, העדיפות כרגע היא ל-פיג'ו 206 XS או XT (הגג מאוד מחמיא לרכב) או פיאט פונטו , רציתי מאוד HGT אך אני מאוד פוחד להסתכן בכך שהרכב יהיה חור בכיס מבחינת תקלות .. כך שאני מאוד זקוק לעזרתכם. הצרכים שלי : אמינות. צריכת דלק נמוכה. זריזות. חשוב לי שיהיה מראה צעיר יחסית , הפונטו לא מגיע עם גג למעט ה-HGT אך הסברתי מה הפחד שלי , אולי תוכלו להוריד ממני את החשש הנ"ל. הרכב לא יסע הרבה מאוד , לב"ס וחזרה , יציאות מדי פעם , רוב הזמן הוא לסידורים בעיר , לא מעבר כך שאין נסיעות ארוכות מאוד (יכולות להיות מדי פעם אבל פעם בכמה זמן). מה הייתם ממליצים?אשמח לעוד רכבים מעבר לשנים שנתתי כאן , כי חשבתי גם על מאזדה 323 וכו'.
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
דודג' קאליבר
מאת Sarabmk- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, מעוניינים לקנות דודג' קאליבר שנת 2010-2012 יודעים שאין לרכב הזה שוק גדול בארץ אבל הוא נחשב לרכב טוב כל המודעות שבדקנו, מוכרים אותן במחירים מתחת למחירון. תוהים אם מומלץ לקנות או לא? מכירים? יודעים? נשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אנחנו שלושה נפשות בבית כולל תינוק, אני מחפש רכב מנהלים בתקציב 30K, הרכב ישמש אותי לנסיעות סופי שבוע, יסע 200-250ק"מ בשבוע. הדרישות שלי מהרכב שיהיה רכב בטיחותי, מרווח פנים גדול שיהיה מספיק מקום ל סלקל, תא מטען גדול (מקום לעגלה), מנוע חזק, מאובזר, אמין וחסכוני בדלק(יחסית לגודל מנוע). במהלך החיפוש מצאתי שני רכבים, הראשון זה מרצדם E240 שנת 1999 יד2 עם 200,000 ק"מ רכב שמור ומטופל במוסך מורשה. הרכב השני נתקלתי בו בלוחות וולוו S60 מנוע 2400 אטמוספרי SE שנת 2005 יד2 עם 170,000 ק"מ. על איזה רכב אתם ממליצים?מה היתרונות מה החסרונות?ואיזה רכבים יש עוד להציע בתקציב הזה? תודה מראש על העזרה. אליאס
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה הצעות של כל אחד בין שלושת המתמודדות הבאות: בכולן הכוונה לגרסה האוטומטית-חדשה. סיאט איביזה AM5 החדשה שיש כיום במבצע(292) אופל קורסה 1.4 אוטומט(285) פיגו 208 חדשה 1.2 רובוטית(311) בעקרון מעבר לייעוץ מי מהן הכי כדאית. שאלה נוספת: האם הן מתאימות לעגלה???? לכל אחת רשמתי את נתוני היצרן לתא מטען. תודה לכל מי שיעזור!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום אני מתלבט בין קניית פאג׳רו 2008 וקומנדר 2008, אשמח לשמוע פרטים על יכולות בשטח וכ׳ו. תודה
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז אחרי שצמצמתי אפשרויות, נהגתי קצת על גטס 06, שמרגישה קצת כמו משהו שיצא מביצת הפתעה (גם מבחינת איכות חומרים וגם קצת מבחינת המנוע), החלטתי לצמצם את האופציות שלי ל206. ההתלבטות היא בין: * פיג'ו 206, שנת 2008 יד 3 100,000 קילומטר 1.4 ONE LINE * פיג'ו 206, שנת 2006 יד 2/1 140,000~ קילומטר 1.4 xline השאלה העיקרית היא, האם כדאי ללכת שנתיים אחורה ולקחת רכב שעבר פחות או ידיים, או שאין כל דבר רע ברכב מ2008 יד 3? ראיתי כמה כאלה, לא אחת. אפשרות שנייה, היא לקחת מ05/06 את דגם הXS 1.6 , האם הוא זללן דלק לעומת הדגמים האחרים ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת LuppiK, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים. לפני כמה זמן מצאתי בשביל אמא שלי (אם הנכם זוכרים את השרשור) יונדאי I20 מאובזרת ברמת האיבזור הכי גבוהה עם כל התוספות, ק"מ נמוך, צבע חמוד, מודל סביר (2012) במחיר סביר. הקאץ' הוא שהרכב במימון כאילו ואנחנו לא ממש מבינים איך זה הולך ובגלל זה אמא שלי ירדה מהרכב. עברו כמה שבועות טובים ולא נמצאת כלה נורמלית במחיר סביר ואני חופר לה להסתכל בחזרה על הרכב, אבל שוב, השיטת מימון הזאת לא מוכרת לנו מי יודע מה והייתי שמח לשמוע מכם. הבנאדם טוען שהוא יד ראשונה והרכב מליסינג מימוני. תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 655 צפיות
שלום לפני כשבוע וחצי נדלקה לי נורית בקרת המנוע ברכב. אני לא רואה צריכת דלק גבוהה בהרבה מהרגיל למרות שאני חושש שהרכב צורך טיפה יותר אך לא בדקתי זאת לעומק. לגבי "הסחיבה" של הרכב, הוא אף פעם לא היה מרצדס אבל לדוגמא בעילות של חיפה לא הצלחתי לעבור את ה60 קמ"ש כשהרכב ריק. שוב אדגיש שאני לא באמת זוכר שהרכב היה סוחב בצורה מטורפת בעבר, תמיד הוא היה טיפה כבד ומתאמץ. בכל אופן, המסוכניק המליץ לי לשים K44 ולראות אם הבעיה נפתרת. הנורית עדיין דלוקה. דברתי בטלפון עם מוסך כלשהו ונאמר לי שאולי מדובר בפלאגים. אני רוצה להגיע מוכן למוסך - מהם הדברים שיכולים לגרום לנורה להידלק ומה פחות או יותר הדברים הראשוניים שמחליפים כדי לראות עם הבעיה נפתרת? אני מניח שמחליפים חלק או שתיים, מאפסים …
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 693 צפיות
אותו מנוע לשניהם? איזה רכב יותר איכותי מבין השניים?
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
שלום לחברים, אני מתלבט בין רכישת מאזדה cx5 ניסן קשקאי וטיוטא רב4 ( כולן 2015) רציתי להתייעץ אתכם מה כדאי בשתי השאלות הבאות (בהתעלם משאלת העלות - היא די זהה ): 1. מבחינה טכנית איזה רכב היתם בוחרים בתחשב בכך שהנסיעות שלי הם עיקר בכבשים ומעט בשבילי קקל לכל היותר. 2.מבחינה עיצובית - איזה לדעתכם יפה יותר ( כמובן לדעתכם) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ani101, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, הגיעה שעתי לבחור רכב חדש מהעבודה. בשנתיים וחצי האחרונות נסעתי על יונדאי I35 וכעת אני יכול לבחור מבין הרכבים הבאים (בכולם מדובר על הדגם הבסיסי): 1. סקודה אוקטביה 2. ג'טה 3. מאזדה 3 4. יונדאי I35 5. טויוטה קורולה חשוב לציין שאנחנו הורים לשני ילדים קטנים (3 ו - 5) ומתכננים עוד אחד בקרוב. רצוי שהאוטו יהיה מאובזר ככל הניתן, בטיחותי ומרווח. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 435 אורחים (הצג רשימה מלאה)