Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כולם,

אנחנו מחפשים לרכוש רכב לאמא שלי, כיום בעלת טויוטה קורולה שנת 2005.

הקווים המנחים שלנו הם: (לא מסודרים ע"פ חשיבות)

• רכב קטן, אבל לא מאוד (סביבות הגודל של i20)
  • חסכוני בדלק אך לא חלש מאוד בביצועים.
  • אמין - הוא הולך לשרת אותה למשך הרבה שנים.
  • בטיחותי - כמובן.

אנחנו מתלבטים בשני נושאים:

1. האם בקטגוריה של רכבי מיני, רכישת רכב חדש בסביבות ה-80K כדאית יחסית מאשר רכב מיד שניה בשנתון 2012-2013? בהנחה שהרכב ילווה את אמא שלי לפחות 7-8 שנים, אם לא יותר.
  2. איזה רכב מומלץ מהקטגוריה? מניסיון אישי, מאוד אהבתי את החוויה בדייהטסו סיריון, ניסאן מייקרה ואופל קורסה.

אשמח ליעוץ! תודה רבה מראש

אור

עריכה אחרונה על ידי oryrm19
פורסם

בעיקרון בתקציב הזה אפשר לרכוש רכבי ליסינג 0 ק"מ כמו מאזדה 2 ויונדאי I20 שהדגמים החדשים שלהם שמעבר לפינה גורמים לסוג של מבצעי סוף עונה.

אם מדובר במושמש אני בכ-70K הייתי מחפש קיה ריו בת שנתיים, רצוי מדגם ההאצ'בק המאובזר. סופר מיני מרווחת ונוחה, ביצועים סבירים וגם צריכת הדלק ואמינה בזכות מכלולים פשוטים ולא חדשניים.

פורסם

תודה רבה על התשובה

לגבי ליסינג 0 ק"מ, נשמע לי שבגלל שמדובר בליסינג, הרכבים יהיו "ערומים" מפינוקים כמו מערכת אקלים, הפעלה מההגה וכו'

כמה זה נכון?

פורסם

דווקא ביונדאי I20 האבזור ממש בסדר וכולל מערכת עם שליטה מההגה וחיבור AUX, מראות מתקפלות חשמלית, משענת יד לנהג ובקרת שיוט.

למאזדה 2 חיבור USB ומינוס במראות המתקפלות חשמלית.

• תוכן חדש...