Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה206 2008 זאת האחת שבתל מונד? נסעתי בה, בתאוריה הרכב נשמע מצויין, מאישה מבוגרת שנסעה מעט והיה ספר טיפולים שהראה על תחזוקה שנתית, מעט מאוד מכות בפח ושמור מבפנים. אבל בנסיעה עצמה הוא היה רועש, זאת הייתה ה206 היחידה שנסעתי בה אז אני לא יודע אם זאת בעיה בה או בכל ה206. המוכר היה בחור נחמד מאוד.

לגבי ההבדלים בגימור, חיפוש ארוך בפורום אמר משהו על לחפש רק One Line אם הולכים על השנים האחרונות כי יש בה יותר כריות אוויר, אבל אני לא זוכר באיזה שרשור קראתי את זה.

קודם כל תודה רבה על התגובות שמחתי שמישהו ענה לי סוף סוף על הרמת גימור.

ולא, הרכב שראיתי לא היה מתל מונד, בכל מקרה אשקול זאת, אם אראה את הרכב מתל מונד.

כמו שזה נראה כרגע ורשמתי בפוסט הקודם, כנראה שאני נוטה כרגע חזרה לפונטו ספייס 2003 100K קילומטר כדי לחסוך בהוצאות של קניית הרכב ולשמור קצת בצד ליישור קו אם צריך ו'שיפורים' עתידיים..

פורסם

אשמח לחוות דעת על הפונטו ספייס של שנים 01-03 ברמת גימור elx.

הבנתי שחוץ מהתחממות מנוע בקיץ, אין לה מחלות בכלל ושהיא מאוד אמינה וחסכונית עם טיפולים זולים מאוד. יכול להיות אופציה טובה יותר מה206.

אם מטפלים בה טוב ודואגים לנוזל קירור הבנתי שאין מה לפחד מההתחממות. אז מה אומרים?

• תוכן חדש...