ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני בודק פג'ו 107 שנת 2012 שעכשיו נכנסת לשנת האחריות השלישית. נראה כי לא נעשו ברכב כל טיפולים - היה אמור להיות רק טיפול אחד, אחרי 15K או שנה. הרכב עם 29K ק"מ, יד1 מפרטי + טסט לשנה. מחירון 46000 ש"ח לפי לוי יצחק. מה המשמעות של היעדר הטיפול ואיך לתמחר את זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מצטער מראש אם הכותרת או שאר הדברים לא יהיו תקנים אני חדש בפורום אז ככה אני לפני רכישת רכב חדש ואני מתלבט בין 2 יצרנים אז ככה הכיון הוא הונדה סיויק סדאן / אצבק או טויטה קורולה שני הרכבים שנת 2012 רציתי לדעת חוות דעת או מאנשים שמכירים את הרכב או בעלים של הרכב בפרטים הבאים צריכת דלק טיפולים תחזוקה שוטפת מחלות ידעות תנוחת ישיבה ונוחות נסיעה ( זה רכב שיסע המון) דברים שמומלץ לדעת על הרכב לפני הקניה ביקוש איבוד ערך רציני לאחד מהרכבים ( חשיבה על העתיד והמכירה של הרכב) . אם ישלכם המלצות לרכב בשנתון הזה בסכום של 90-100 אני ישמח דברים שחשובים לי רכבים שלא רואים מוסך חסכונים בדלק אחד ל14-15 ומעלה..! בטיחותים. תודה רבה על העזרה !!(:
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 553 צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת פיאט פונטו איבו 2012 אשמח לקבל חו"ד לגבי הרכב כמו כן מספר הרכב בו אני מתעניין מסתיים בספרות "13" אכב מהשנה הנ"ל שמסתיים ב 13 זה חשוד קצת... מישהו יודע מהי הסיומת הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 579 צפיות
היי, יש לי תקציב מאוד מוגבל של 10K עם חריגה ל-15K. הקרטרייונים החשובים לי הם: אמינות. צריכת דלק. זריזות. אני פוזל בעיקר לכיון הפונטו ספייס בשנתון 2004 +- .. אך אני לא יודע איזה רמת גימור מומלצת וכו' והאם הרכב אכן טוב. לגבי "פוזה" .. לטעמי לכל רכב ניתן להכניס "פוזה" על ידי קוסמטיקה ככה שזה לא ממש משנה לי איך הרכב יראה ועצם העובדה שיהיה לי אוטו בע"ה בגיל הזה מספקת את החוויה. שבת שלום.
רכב חדש 60K 1 2 3
מאת אושריקו-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, אחרי עשור+ בשעה טובה אמא צריכה רכב חדש. כל מה שאני אגיד על השירות שהקורולה (99) עשתה בשבילה במשך למעלה מעשור אין לי מילים ולא צריך להכביר במילים. כעת אני אחזיק אותה לבד באופן רשמי והגיע הזמן שאמא שלי תתחדש ברכב חדש קודם כל התקציב הוא 60K. אז מה שחשוב לה בעיקר, זה שהרכב יפגין אמינות טובה וגבוהה, נחשב כדגם מוצלח, מנוע מינימום 1300-1400 ומנוע כזה שיספק את הסחורה כשצריך אותו. (הטויוטה עשתה את זה יפה מאוד לאורך שנים רבות ). עיצוב לא יזיק, מרווח פנים פחות חשוב, (כמה כבר ייסעו?) תא מטען גדול תמיד טוב. אני אגיד את זה שוב, חשוב מאוד שהרכב יהיה אמין עד כמה שאפשר. כמובן שרצוי שהרכב יהיה קטן (סטייל האצ'בקים ועד קטגוריית סופר מיני ). אישית אוטומטית חשב…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיימות פולו בדגם ה 1.2 TSI עם סאנרוף? ועם כן מה המחירים שהם נעות בשנתונים 2010-12? לא מוצא כלום ביד2
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם, ברשותי פולו 2008 אוטומטית שמשרתת אותי נאמנה, הרכב לא הולך ונהיה צעיר יותר, והק"מ אוטוטו מתקרב ל165,000, ולמרות שהרכב בסך הכל במצב מצויין, ללא תקלות או בעיות ועושה את העבודה בצורה הטובה ביותר, אני עדיין חושש שבאיזה יום בהיר אחד אזדקק לשיפוץ גיר, תלך מערכת מחשב מנוע או השד-יודע-מה. לכן אני חושב למכור את הרכב ובסכום הזה +- לרכוש לי איזו אלטו או i10 ידניות. ברור לי שהנוחות לא תיהיה אותה נוחות, ושהרכב יהיה חלש יותר משמעותית. הדגש הוא על עלייה בשנתון, קניית רכב חדש יותר ועל הדרך חסכון בדלק, מה טוב. המטרה היא רכישת רכב שנתון 2010-2011, האם הרכבים האלו מחזיקים מעמד? מבחינת איכות הרכבה, מנוע (3 ציל'), האם הם יכולים לשמש לנסועה יומית של 60-70 ק"מ ו…
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי חברים, סגרתי עם אלבר מחיר הכולל טרייד אין על ה207 שלי, הרכב הוא פיאט בראבו סנסיישן שנת 2011 עם 80 אלף ק״מ התוצאות ״בדיקה״ שהם הראו לי היו פשוט פנטסטים, בדיקה נקייה לגמרי פרט לכמה מכות ושריטות בפח. בולשיט מחר אני הולך לראות את הרכב עצמו ורציתי לדעת איפה מומלץ לעשות בדיקה לרכב ומה הרגישויות שלו שכדאי לבדוק בעצמי? אם יש מוסכי פיאט ידועים שמבצעים בדיקות או לפחות הסתכלות כללית על הרכב כי אעדיף מישהו שמבין בקונצרן מאשר בדיקה סטנדרטית מכוסתחת. ועוד שאלה, במגניפיקו יש את המנופים של העברת הילוכים מההגה, אם אני משיג הגה של מגניפיקו ומרכיב בסנסיישן, הנושא יעבוד? תודה
הודעה אחרונה מאת elisb, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, לאחר שכבר החלטנו על המגאן או הפלואנס שקצת צפופות לנו, שני מבוגרים ושלושה ילדים בגילאים 3 עד 10, התחלתי לחשוב על הלטיטיוד, רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמעותי בהוצאות אם נחליט על הלטיטיוד? מה יהיה ההבדל בצריכת הדלק, הביטוחים הטיפולים ואובדן הערך? זה יהיה הרכב היחיד במשפחה עם נסועה של כ25K ק"מ בשנה והרכב ישרת אותנו לפחות 5 שנים. התקציב הוא 100K ניתן למתוח לכוון ה115K.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 873 צפיות
היי חברים, יש לי פוקוס מהדור הישן ואנחנו צריכים עוד מקום נוסף לחבר חדש במשפחה אז רוצים לרכוש מיניואן וחשבתי על: מאזדה 5 מיצובישי גרנדיס הונדה סטרים המוסכניק המליץ לי על מיצובישי (גרנדיס או אאוטלנדר 7 מקומות), הבעייה שהם קצת יקרות יותר ולא ממש מוצעות למכירה, במיוחד לא האאוטלנדר 7 מקומות, המאזדה זמינה ומאוד פופולרית אבל הבנתי שהיא דיי צפופה מאחור ולא מזמן גיליתי על ההונדה סטרים אבל אני לא ממש מכיר אותה. חשוב לי (לא לפי הסדר): תא מטען שיכול להכיל עגלת תינוק ומזוודה (אני מבין שברכבים האלו לא יהיה לי תא מטען כמו של הפוקוס) בטיחות, אשתי מסיעה את הילדים כל יום לא ליסינג/השכרה וכו' מקסימום יד שנייה צריכת דלק עלות תחזוקה קילומטראז' ה…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי , אשמח לדעתכם בנושא . פורד פוקוס 2010 1.6 דגם טרנד 69.000 קמ ליסינג מחיר מבוקש 56900 שח מצורף דוח בדיקה , כמו כן אשמח לדעתכם על אמינות הרכב בכללי / מחלות / צריכת דלת תודה BREAKING.pdf REPORT.pdf GEAR.pdf FIRSTPAGE.pdf ENGINE.pdf
הודעה אחרונה מאת nath, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 705 צפיות
שלום, מעוניין בפורס פוקוס החדשה, ראיתי רכב מליסינג עם תאריך עלייה לכביש אוק' 11 90 אלף ק''מ זה הקומפיוטסט מהחברה (כמובן שאם אני אוהב את הרכב אחרי שיביאו אז אני אעשה קומפיוטסט חדש בעיר) השאלה שלי מה זה הנעת כוח? ומה תיקנו פה אם בכלל? תיבת ההילוכים היא אוטומטית. כדאי לקנות רכב עם תיקון כזה? תודה מראש לעונים.
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 853 צפיות
אשמח לחוות דעת על הרכב.האם הוא באמת רועש בנסיעות בינערוניות? ואיך צריכת הדלת.תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eliordadon, -
כבר מספר שנים יונדאי הינו מותג הרכב הפופלרי בישראל , גם קיה עושה חייל. יחד היצרן הוא שליט בלעדי בשוק המקומי . איך זה קורה? אני מניח שהם עובדים חזק מאד בליסינג , אבל גם בליסינג יש למשתמש יכולת בחירה. אני שואל מאחר שאני מאמין שהיפניות חסכוניות יותר ובד"כ גם איכותיות יותר (מזדה , הונדה , טיוטה ,סזוקי , ניסן) . נכון יש ליונדאי וקיה מבחר גדול של רכבים וזה מסייע אבל גם לטיוטה יש והיא לא מגיעה למחצית הכמות המצרפית של הקוריינים. בעיניי זאת חידה. מה דעתכם , למה בוחרים קוריניות ??
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 50 תגובות
- 9 אלף צפיות
טוב אני תמיד שונא ואוהב בו זמנית את התקופה הזאת בחיים של התלבטות לגבי רכב חדש, בעבר העלתי פה נושא בנוגע לCLA, אך היום נכנסו בטווח המחיר גם האינפינטי והלקסוס שהוצעו לי. מה הטווח? ניחשתם נכון בין 240-300 אש''ח. מה הדרישות? 1.אני יורד מרכב מנהלים די מפנק, אז כדרישה ראשונה רכב שלא יפול ממנו באיכות (ברור שאף אחת מהן לא תיפול, רק אומר). רכב שצועק פרימיום! 2.גאדג'טים! אני אוהב שיש במה להתעסק, (פה לוקחת האינפינטי ללא צל של ספק). 3.כוח, פה היד די נטויה לכיוון הQ50 וCLA מסיבות ברורות. 4.נשמע דבילי אבל שאני קונה רכב ב300 אלף שקל, אני רוצה שזה יראה כמו רכב ב300 אלף שקל, יהיה את אפקט ההגעה. לדוגמא מהלקסוס לא נפלתי,אפילו האקורד מרשימה יותר בפן הזה, המרצדס וואו, האינפינטי …
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר עצות שקיבלתי פה מחברי הפורום, בדקתי את הדברים קצת לעומק והבנתי שהגרנדה פונטו יכולה לענות לצרכים שלי, אז לאחר בדיקות (בעיקר קריאה בפורום). לגבי הגרנדה ראיתי שבמסגרת התקציב שלי (עד 30 אלף) אני יכול לקנות שנתון 2008 עם רמת אבזור dynamic. לגבי האיבו (שנתון 2010) ראיתי שאם שיש מספר אנשים שמוכרים אותה באזור ה 30-35 (אני יכול קצת להתגמש אם הרכב שווה את זה) אבל פה אני כנראה אצטרך להתפשר על האבזור לקחת רמת אבזור יותר נמוכה. בכל מקרה אני מתכוון לקחת נפח מנוע 1400, אבל אני קצת חושש מכל המנועים הקטנים. לא אכפת לי ידני\ או אוטומט. לגבי הרובוטי האם כדאי להימנע הבנתי שלא כולם אוהבים את הרובוטי? אני לא רוצה אוטו שיתקשה בעקיפות\עליות וכו', אני לא מחפש מטוס אבל ר…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אקורד 97, סונטה 99,ניסן מקסימה 98,טויוטה קרינה 98,מאזדה 626,גאלנט 99
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב שני שישמש בעיקר נסיעות של 20 ק"מ ביום + נסיעות עירוניות קצרות. התקציב הוא בין 15-25 אלף שקל. מה חשוב לי? - אמינות - תחזוקה בעלות סבירה - צריכת דלק סבירה - עדיפות לרכב עם isofix (לשם קשירת כסאות בטיחות) - תא מטען שיכול להכיל עגלה (מכאן שאני לא מחפש מיני, אלא משפחתית) לאחר חיפושים בלוחות יד 2 הגעתי לכמה דגמים מועדפים: סוזוקי בלנו (עד 2002) סוזוקי ליאנה (עד 2005) סובארו אימפרזה (עד 2007) לנטיס (עד 2004) מזדה 3 (2004) טויוטה קורולה (2001-2004) אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ"ל, בעיקר לגבי אמינות, עלות טיפולים וצריכת דלק. תודה!
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני סטודנט בן 26 ולאחרונה החלטתי להצטייד ברכב חדש. הדרישות: מחפש את החבילה הכוללת הטובה(והמשתלמת) ביותר, שילוב של חיסכון, מחיר, עיצוב ונוחות. חשבתי ללכת על רכב ידני (חיסכון של כ-20 אש״ח) שנמצא כבר שנה על הכביש (עדיין חדש אך כבר אחרי איבוד הערך המשמעותי). חשבתי על: רנו קליאו 0.9 טורבו-בנזין: יתרונות: רכב מרשים, דגם חדש, איבזור חסרונות: נוחות(?), קצת מצועצעת מדי, סחירות בהמשך(?) מחיר: רוב הרכבים ביד שניה הם מהדגש המפואר ביותר. כ-70 אש״ח למודל 2013. *אפשר גם להשיג את דגם ה1200 ידני בכ-60 אש״ח. פורד פיאסטה 1.25 ידנית: יתרונות: עיצוב, נוחות(?) חסרונות: דגם ישן(!), אבזור מחיר: כ-60 אש״ח למודל 2013 חשבתי גם על סוזוקי סוויפט ופיג׳…
הודעה אחרונה מאת or_b7, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים, שלשום הלכתי עם חבר שלי למגרש ממנו קניתי לאחרונה מאליבו 2008 בשבילי שעד כה אני מרוצה ממנה. הוא גם חובב אמריקאיות ו"נדלק" על מאליבו שנת 2008, פרטי, יד ראשונה, 226,000 ק"מ. בנסיעת מבחן שעשינו, הרגשנו מדי פעם בנקישות קלות מאזור ההגה וגם קצת מהאזור התחתון של ההגה(ליד הרגליים). בנסיעה חלקה ומהירה זה לא הורגש כלל, אלא רק בפניות איטיות. הוא קיבל היסטוריית טיפולים של הרכב הנ"ל, אני מעלה את הקובץ לעיונכם.. מה דעתכם- להתרחק כמו מאש או לשקול בחיוב? המחיר כרגע לאחר התמקחות קלה הוא 33,000 ש"ח עם אחריות לחצי שנה. תודה ו HAPPY NEW YEAR היסטוריית טיפו.pdf
הודעה אחרונה מאת yev, -
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
שלום לכולם/ן, אז בשעה טובה רכשתי היום רכב ( יד 2 ) . רבות נעזרתי כאן בחברי הפורום, ועל כך אני באמת באמת מודה לכולם על העזרה, העצות והתמיכה. מדהים כמה שעולם וירטואלי מספק ( בייחוד שיש אנשים נפלאים מאחורי המקלדת). רציתי לשתף בכמה דברים שלמדתי תוך כדי ( לא הרבה אבל עדיין). אולי זה בכל זאת יחדש למישהו.. עניין אפוטרופוס על רישיון הרכב: אני קניתי רכב יד 1 מצעירה שקנתה את הרכב טרם מלאו לה 18. אי לכך, אמה נרשמה תחת בעלים נוספים עם סייג : אפוטרופוס. אנחנו חשבנו לתומנו די בייפוי כח של האמא להעברת בעלות. אז זהו שלא. אם עדיין רשום על הרישיון רכב "אפוטרופוס", צריך לגשת למשרד הרישוי, לבטל את האפוטרופסות, ואז לעשות העברת בעלות ( זאת ובמידה שבעל/ת הרכב לא עשו כך ברגע שמל…
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות רכב בערך עד 35 אלף ומתלבט בין רכבים האלו: יונדאי i30 מזדה 3 (גם הצ׳בק וגם רגילה) סובארו אימפרזה מנוע 2.0 מיצובישי לנסר הדור החדש כל הרכבים של השנתון 2007 או 2008 אולי תמליצו משהו אחר אני מחפש בעיקרון אוטו אמין, לא כזה שותה דלק, יחסית זול בטיפולים ובכללי מה מתוך ארבעה האלה הכי בסדר? אולי גם גרמנים באים בחשבון. אולי 35k זה קצת מדי אבל אם אני יסגר על משהו בטוח יכול לחסוך עוד. תודה!
הודעה אחרונה מאת emzama, -
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
בס''ד אני מחר בעזרת השם נוסע לבאר שבע לקנות רכב איזה מכון בדיקה מומלץ ? ומה בבדיקה זה כסת"ח וממה לחשוש ?
- 4 תגובות
- 982 צפיות
אני מעוניין לקנות קיה פורטה שנת 2012, ראיתי שיש שתי דגמים LX EX ראיתי ששניהם נפח 1600, מישהו יודע מה ההבדל ביניהם ואם הוא משמעותי בקנייה ואחר כך גם במכירת הרכב יהיה איזה יתרון כלשהו? חוץ מזה רציתי לשאול רכב משפחתי בתקציב של 60-63 אלף יש הצעות מעניינות אחרות שכדאי לקחת בחשבון. בעיקרון הרכב הוא לאבא שלי, נוסע לעבודה וחזור ביומיום פעם בשלושה חודשים בערך נסיעה ארוכה, צריכת דלק לא צריך שיהיה ממש חסכוני אבל לא שתיין, משפחתי ואמין הכי חשוב, ושייראה גם טוב.
- 0 תגובות
- 452 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת shliomik, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 678 צפיות
שלום, אני מחפש המלצה על מכון בדיקה טוב והגון באזור רמת גן/תל אביב. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 535 צפיות
ערב טוב איך הרכב מבחינת חסכוניות אמינות וסחירות(ירידת ערך וקלות מכירה)ע''פ הסדר הנל,נסיון אישי יתקבל בברכה אם זה משנה אז דגם אוטומט GLX 1500
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 803 צפיות
היי , הכותרת אומרת הכל. מחפש רכב ליחיד , חסכוני , אמין , רצוי ידני משנתון מעל 2008. תקציב עד 40-45 עדיפות ליפני / קוריאני. תודה
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן. מחפשים אוטו חדש, מרווח מאחור (3 ילדים), תא מטען גדול, אין צורך ב 4*4, מעדיפים משהו מהרכבים הגבוהים יותר (אך לא בהכרח) במבצע של חבר אני יכול לקנות פורסטר X ב 172,000 שמעתי דברים מצויינים על הרכב, במחיר דומה או מעט יותר נמוך אפשר גם אוטלאנדר חדשה. אמנם הפורסטר הוא 4*4 אך כאמור אנחנו לא צריכים את זה (יכול להיות נחמד אך לא שווה הוצאות נוספות נלוות) המלצות? אשמח לשמוע גם המלצות לרכבים אחרים שעונים על הצרכים, פשוט אם הפורסטר באמת כזה טוב אולי שווה את המחיר המוצע? תודה. אה כן רכב עם פתחי מיזוג במושבי האחוריים יכול להיות נחמד בקיץ היקראלי (בפורסטר אין)
הודעה אחרונה מאת tsachil8, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן חברה, בסוף החודש אני מחליף מקום עבודה (שדרוג משמעותי) ובין היתר מחזיר את הפוקוס סטיישן 2013 שברשותי וצריך לבחור רכב ליסינג חדש (או לוותר כמובן ולהוסיף לברוטו ). אני עם שני מתבגרים וזאטוט (סלקל), מחפש רכב עם מרווח ותא מטען גדול - לפחות כמו הפוקוס ששימש אותנו בהצלחה לטיולים ומסעות אני יכול כמובן לקחת שוב פוקוס - אך הגיר הרובוטי ממש מייאש אותי.. אז הזדמנות לשיפור עמדות אם ניתן... למרות הביקורות בפורום - מלבד הגיר שהתחיל לבעוט ולזייף סביב ה30K, סה"כ נהניתי ממנו מאד (נוחות הנסיעה, האבזור והמרווח). הציעו לי מהמקום החדש i35 בן שלושה חודשים.. אך לטעמי אין לו הנוחות של תא המטען כמו בפוקוס סטיישן... i30CW לא הלהיב אותי במיוחד ובחרתי את הפוקוס כבר על פני…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Step
- amit54
- WideFocus
- בנא
- santiago
- גולדן191
- Igalz
- Night Driver
- הדיין
- david3692
- omerkot