Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה חברים על כל ההמלצות !

סדאן\הצ'בק לא יתאימו - צריך להיות סטיישן או קרוסאובר משפחתי עם תא מטען משמעותי - הכנסת עגלה, ציוד קמפינג וכו' בהחלט נדרש לנו והפורד טורר הצטיין בתחום מבחינתי :)

ניסיתי את האופל סטיישן וממש לא התלהבתי... עיצוב פנימי ותחושה די מבאסת.. ולא הרגיש לי נוח כמו הפורד.

רנו פלואנס ניסיתי תקופה כרכב חלופי - לא התלהבתי בלשון המעטה...

אני פוזל לכיוון הקרוסאוברים - במיוחד אם יאפשרו טיול שבילים משפחתי (כלומר 4X4 ולא הנעה קדמית בלבד..וגם בגדול מרווח יותר מהג'יפונים הקטנים).

האופציות לסטיישן כרגע במקום החדש הן קיה סיד, יונדאי i30 החדשה בהפרש של 200ש"ח.. ובעוד 200ש"ח מהברוטו גם סוזוקי קרוסאובר...

למרות שאני דווקא פוזל לעבר האחרונה (קרוסאובר אמיתי שיאפשר לי טיול שבילים משפחתי יתקבל בברכה..אך לפחות יצטרך להיות 4X4), אני תוהה אם יש חלופות - או צפויות להיות כאלו בדגמי 2015?

טווח שווי רכב כולל בין 4K ל 4.5K סביר בעיני...

פורסם
מה לגבי 308 סטיישן עליה המליצו כאן כמה חברים?

אני מחפש לנסות במציאות ולהתרשם.. למרות שכרגע לא היה באופציות ליסינג של אלדן...

פורסם

סובארו פורסטר אולי תחרוג מהתקציב אבל רכב בול!

גם ה XV יעניין אותך,ה 1.6 אולי יחרוג במעט בתקציב מצד אחד,אבל פשרה גדולה לטעמי בזמינות הכוח.

פורסם
סובארו פורסטר אולי תחרוג מהתקציב אבל רכב בול!

גם ה XV יעניין אותך,ה 1.6 אולי יחרוג במעט בתקציב מצד אחד,אבל פשרה גדולה לטעמי בזמינות הכוח.

פורסטר לא ראיתי באופציות הליסינג...

הXV החדש דווקא מדליק - נראה אם יש אופציה ולאיזו גירסא...

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-84afcff67979441006.htm

בינתיים, מבדיקת השוואות סטיישנים ברשת - נראה כי הקיה סיד אכן מומלצת... אך ממש לא התלהבתי במיוחד.. מקווה שבדגמי 2015 יהיה משהו אטרקטיבי יותר...

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-e9e53600d844f31006.htm?Partner=interlink

פורסם

אכן סובארו XV נשמעת אופציה טובה עבורך. יש גרסת 'ליסינג' 1.6 יגני או אוטומט שלא אמורה להיות יקרה בהרבה, אמנם רכב רצת עצל אך נראה טוב ןעם יכולת שטח לא רעה בכלל עם הנעת 4×4

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אתה כ"כ אוהב את הפוקוס, קח אותה מאובזרת ועם מנוע חזק יותר. ההבדל בתשלום החודשי אמור להיות זניח.

הסוזוקי קרוסאובר מרגיש קצת זול מדי.

הסובארואים מאוד מעניינים, שווה בדיקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני באותו העניין כמוך... האופציות שלי הן אסטרה טורבו או יונדאי - נפרד לצערי מהפוקוס.

עשיתי נסיעת מבחן באסטרה... אחלה רכב! מנוע חזק ונחמד, רייד שקט ונוח, ואבזור שלא רואה את היונדאי. כנראה שאלך על האסטרה.

ממליץ בחום לעשות נסיעת מבחן על שתיהן ולהחליט

פורסם
גם אני באותו העניין כמוך... האופציות שלי הן אסטרה טורבו או יונדאי - נפרד לצערי מהפוקוס.

עשיתי נסיעת מבחן באסטרה... אחלה רכב! מנוע חזק ונחמד, רייד שקט ונוח, ואבזור שלא רואה את היונדאי. כנראה שאלך על האסטרה.

ממליץ בחום לעשות נסיעת מבחן על שתיהן ולהחליט

ניסיתי כבר את שתיהן בנסיעת מבחן.. ממליץ לך לבדוק גם את הקיה סיד אם יש אופציה - מאלו שניסיתי - היא החבילה העדיפה בעיני במידה ואלך על סטיישן מהמצאי הנוכחי.

ולגבי הקרוסאובר - דווקא אופציות מעניינות כמו הסובארו XV והמאזדה CX5 - נפסלו על הסף לצערי כשראיתי את נפח תא המטען שלהן...

גדולים יותר עשויים למתוח מעבר לתקציב - אולי הקיה ספורטאז' - אך אבדוק זמינות ועלות בימים הקרובים. גם אאוטלנדר מעניין - אך מעל התקציב...

אנסה להתעכב כמה שבועות בתקווה שאולי דגמי 2015 יושקו עם משהו מעניין יותר - אולי הפורד פוקוס החדשה?

פורסם

אאוטלנדר ידני? המחיר עכשיו הוא 130 אלף..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ניסיתי כבר את שתיהן בנסיעת מבחן.. ממליץ לך לבדוק גם את הקיה סיד אם יש אופציה - מאלו שניסיתי - היא החבילה העדיפה בעיני במידה ואלך על סטיישן מהמצאי הנוכחי.

ולגבי הקרוסאובר - דווקא אופציות מעניינות כמו הסובארו XV והמאזדה CX5 - נפסלו על הסף לצערי כשראיתי את נפח תא המטען שלהן...

גדולים יותר עשויים למתוח מעבר לתקציב - אולי הקיה ספורטאז' - אך אבדוק זמינות ועלות בימים הקרובים. גם אאוטלנדר מעניין - אך מעל התקציב...

אנסה להתעכב כמה שבועות בתקווה שאולי דגמי 2015 יושקו עם משהו מעניין יותר - אולי הפורד פוקוס החדשה?

הפוקוס החדשה לא תגיע לפני מרץ לארץ.

מאפשרויות הסטיישן אצלנו יש רק אסטרה או יונדאי לצערי... אני כבר נוטה לאסטרה. מחכה לאישור שהיא מגיעה עם מערכת המולטימדיה אצלנו ואסגור הזמנה... לצערי לא אוכל להתעכב כי אני חייב את הרכב כשאתחיל לעבוד שם.

ממש מתפלא על נושא המטעןן במאזדה... אני דווקא חושב שהוא ממש נחמד, ובגדול, זה אחלה רכב.. הייתי מעדיף אותו על כל SUV LIKE אחר

פורסם (נערך)

אמרת שגם משפחתית גדולה טוב לך, אז תבדוק את מאזדה 6 סטיישן, יפה מאוד ואמורה לספק את הצרכים שלך (למעט 4x4 כמובן).

מה שכן, הוצגה כבר מתיחת פנים לדגם ואין לי מושג האם כבר הגיע לארץ/מתי מגיע, אבל בליסינג זה אמור להיות פחות רלוונטי..

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

ממליץ לך לנסות את המאגאן סטיישן עם מנוע 1.2 ליטר טורבו, ואו הדיזל , הכיול שונה מהפלואנס והרכב לטעמי מהווה פשרה מעולה למי שמוכן להביט על רכב סטיישן עם תא מטען ענק..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...