Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מצטער מראש אם הכותרת או שאר הדברים לא יהיו תקנים אני חדש בפורום

אז ככה אני לפני רכישת רכב חדש ואני מתלבט בין 2 יצרנים

אז ככה הכיון הוא הונדה סיויק סדאן / אצבק

או טויטה קורולה

שני הרכבים שנת 2012

רציתי לדעת חוות דעת או מאנשים שמכירים את הרכב או בעלים של הרכב בפרטים הבאים

צריכת דלק טיפולים תחזוקה שוטפת מחלות ידעות תנוחת ישיבה ונוחות נסיעה ( זה רכב שיסע המון) דברים שמומלץ לדעת על הרכב לפני הקניה ביקוש איבוד ערך רציני לאחד מהרכבים ( חשיבה על העתיד והמכירה של הרכב) .

אם ישלכם המלצות לרכב בשנתון הזה בסכום של 90-100 אני ישמח

דברים שחשובים לי רכבים שלא רואים מוסך חסכונים בדלק אחד ל14-15 ומעלה..! בטיחותים.

תודה רבה על העזרה !!(:

עריכה אחרונה על ידי Eliadprocar
פורסם

לא טויוטה קורולה ולא הונדה סיוויק מציגות צריכת דלק אמיתית של 15 קילומטרים לליטר.

איבוד ערך רציני יהיה לכל רכב שנוסע המון. ככה זה, ככל שאתה נוסע יותר ברכב הוא שווה פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מחפש נוחות נסיעה ורכב חסכוני זה לא הכיוון.

אם אתה מחפש נוחות נסיעה תחתור לרכב אירופאי, אני באופן אישי מעדיף את הנוחות שהצרפתיות מציעות.

צריכת דלק - אם הרכב נוסע הרבה בעיר אז היברידי, אם מחוץ לעיר אז טורבו דיזל.

להלן ההצעות שלי:

רנו פלואנס DCI

רנו מגאן אסטייט DCI

הונדה סיביק הייבריד

טויוטה פריוס

הרנו דיזל, ההונדה והטויוטה היברידיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי דעתי : שני הרכבים מעולים, אני הייתי הולך לכיוון הקורולה, טיפולים זולים יותר ואחזקה שוטפת זולה יותר. לפי דעתי לפחות בשנים הראשונות בשתיהם אתה לא תראה מוסך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רק חבל שלא קראת מה הוא ביקש, הוא רוצה רכב שעושה 1:14-1:15, אתה נעול על היפניות כמו עיוור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

אני מצטער, חשבתי שההתלבטות היא בין סיוויק לקורולה.

שאגב,לפי נסיוני: שתיהן בבין עירוני מגיעות לזה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

"אם ישלכם המלצות לרכב בשנתון הזה בסכום של 90-100 אני ישמח"

יש רכבים לא פחות טובים שבאמת יעמדו בנתון הזה גם בתוך העיר כמו הרכבים שהצעתי. וכן הרשימה גם כוללת שתי יפניות לצד שתי אירופאיות.

פורסם

תודה רבה על העזרה !!

האמת שאני מעדיף יפניות למרות שהרכבים השניים שהצעת עם איכותי נסיעה טובה יותר אך לשוב לי אמינות גבוה של הרכב ! חיסכון בדלק כמה שאפשר ( הנסיעות בין עירוניות )הכיונים הנוספים שלי הם סוזוקי מיציבושי רכבים אמינים ואני נוסע בשנה 25 אלף שזה הממוצע הזה הערך לא יאבד בצורה משמעותית בנוסף אשמח לעוד תגובות תודה רבה למי שענה !!

פורסם

אתה נוסע 25 אלף ק"מ בשנה? אין מה לדבר, דיזל זו הבחירה ההגיונית והנכונה עבורך.

מנוע בנזין לא יניב צריכת דלק של מנוע דיזל ולא יעמוד בעומס של מנוע דיזל, לצורך העניין אם תשים לב מנועי דיזל מחזיקים הרבה יותר טוב ממנועי בנזין מבחינת ק"מ.

יפניות זה לא ערובה לאמינות, והמגאן והפלאונס עם מנועי הדיזל מציגות אמינות מאוד גבוהה. כבר יצא לי לדבר עם נהג מונית, 380 אלף ק"מ על המנוע המקורי ואין שום בעיות, מספיק טוב? חברות ליסינג קונות את זה ושם קורעים את הרכב והרכבים נוסעים פיקס, יותר מזה?

• תוכן חדש...