Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו היתה אחת למכירה בסוכנות בב"ש מהתצוגה... גם שם נאמר לי כי הגג הוא התקנה מקומית.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לא הייתי מתעסק עם התקנה מקומית

אם זאת התקנה מקומית סביר להניח שמדובר בחברת ובסטו ואתה יכול להיות מאוד רגוע. זאת חברה גרמנית שעושה את הגגות לרוב היצרנים. אם היית מקבל את זה מחו"ל או בארץ לא היית מרגיש בהבדל, לא באיכות ולא בעבודה.

פורסם

לא בדיוק. מרבית הגגות אפטר מרקט לא נכנסים ״פנימה״ בפתיחה אלא יוצאים החוצה. בשבילי לפחות זה הבדל משמעותי.

הפולו יאנג בשנים האלו הוצעה עם אופציה לגג שמש חצי פנורמי דומה לזה של האיביזב

פורסם
לא בדיוק. מרבית הגגות אפטר מרקט לא נכנסים ״פנימה״ בפתיחה אלא יוצאים החוצה. בשבילי לפחות זה הבדל משמעותי.

הפולו יאנג בשנים האלו הוצעה עם אופציה לגג שמש חצי פנורמי דומה לזה של האיביזב

הפולו יאנג ( ידנית בלבד ) הוצעה עם גג שמש חצי פנורמי נפתח לגמרי בשונה מהאיביזה בה לגג יש רק אפשרות לעלות כמה סנטימטרים למעלה ( מצב מציץ).

לי ברכב יש חצי פנורמי נפתח לגמרי כמו בסיאט לאון ומציק לי שהוא עולה למעלה ולא נכנס בפנים, לדעתי פחות יפה במיוחד שיש גם את הרשת הקדמית הזו שצצה כשהגג נפתח שעוד לא הבנתי מה בדיוק הקטע שלה.

פורסם

הרשת הזאת היא מסיט רוח.

אני מסכים לגבי הגגות הפנורמים, כשהם פתוחים זה נראה כאילו העמיסו פלטה על הגג.

• תוכן חדש...