Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר חדשה ב 172,000 או אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי טויוטה פיריוס פלוס עדיפה לך, תקבל רכב עם 7 מקומות וזה יהיה יותר נוח וחסכוני בדלק.

שווה בדיקה.

לחבר טוב מהעבודה יש כזו והוא מאוד מרוצה ממנה.

מצטרף להמלצה, הרכב חסכוני, מרווח מאוד בפנים למשפחה, מרגיש איכותי למדי. אני מאוד התרשמתי מהרכב לטובה. הרכב הזה יחסוך בדלק סכומים מאוד מדמעותים לאומת הפורסטר, במיוחד שפותח השרשור רשם שהוא לא צריך את 4X4.

אם מתכוונים להחזיק את הרכב כ3~5 שנים, ההפרש במחיר מצטמק לאומת רכבים זולים יותר בקניה, הפרש בדלק יכסה את זה וגם הרכב יהיה יקר יותר במכירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צויין שצריך תא מטען גדול.

תא המטען של האאוטלנדר ארוך יותר מזה של הפורסטר (לא תמיד הנתונים ה"יבשים" נותנים את כל התמונה).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

כמה שאני מבין, לפריוס פלוס ניתן לקפל את שורת המושבים השלישית ואז מתקבל תא מטען ענקי, רחב ובעל העמסה נוחה יחסית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

הפריוס פלוס מכוער, אחד הרכבים המכוערים על הכביש לדעתי.

זה נשמע שטחי אבל לחלק מהרוכשים זה משמעותי.

הפורסטר גם רחוק מלהיות מלך יופי, אבל לפחות יש לו סקס אפיל מסוים של רכב שטח.

מלבד זאת, לפי קריאת כתבות, לפריוס פלוס ביצועים חלשים במיוחד.

וכשזה נאמר, למשפחה בעלת 3 ילדים, הפריוס פלוס מתאים יותר, לאור שלושה מושבים נפרדים במושב השני והחסכוניות שלו מהווה באמת יתרון משמעותי ביותר.

אפשר לשקול את הפיקאסו c4 דיזל, דיזל 2 ליטר עם גיר אוטמטי פלנטרי, או דיזל 1.6 עם גיר רובוטי חד מצמדי ומחיר מאד נוח. שניהם יהיו לדעתי בפועל חסכוניים באופן דומה לפריוס פלוס ויתנו ביצועים עדיפים, בגירסת ה- 2 ליטר, עדיפים משמעותית.

הפיקאסו עדיף על הפריוס פלוס כמעט בכל פרמטר ובכלל מדובר ברכב משובח ומודרני.

שמירת הערך של הפיקאסו הקודמת, הייתה בניגוד לתדמית, לא פחות ממצויינת, ירידת ערך של כ- 10 אחוז לשנה, כמו הטויוטה וורסו לצורך העניין.

לפיקאסו יש גם אחריות לחמש שנים (שנה רביעית וחמישית על הגיר והמנוע בלבד).

את הפיקאסו ניתן גם להשיג בתנאים אגריסיביים.

בקיצור, הבחירה המובילה לדעתי (לפחות עד הגעת הפורד smax החדש).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני קורא כאן בפורום ובכלל חבר בפורום וואג (יש לי גולף) אבל החלטתי להגיב לשם שינוי כאן.

אבא שלי קנה בתחילת השנה את האוטלנדר במבצע חבר, היה לו שני מאזדה 5 ב6 שנים האחרונות ששירותו אותו נאמנה יחסית, הוא עצמאי וסוחב הרבה כלים בתא המטען.. נוסע כ30-40 אלף ק"מ בשנה ולפחות 60 אחוז בינעירוני.

הוא ממש מרוצה מהאוטלנדר, רמה אחרת מהמאזדה 5, יושבים גבוהה וממש מרווח, בעיקר לנהג

ועם מושבים מקופלים מאחור תא המטען גדול משמעותית משל המזדה, גבוהה יותר ועמוק באיזה 15-20 ס"מ.

צריכת דלק ממוצעת בערך 12 ק"מ לליטר (סביבות 600 ק"מ על מיכל דלק)

בקיצור.. במחיר של חבר זה באמת אחלה רכב, לא לשטח אבל שבילים, אתרי בנייה וכו' הוא מעל ומעבר

פורסם

הפורסטר הוא רכב מעולה. כנראה הטוב ביותר בקטגוריה שלו, ויודע לעשות חיים קשים לרכבים בקטגוריה מעליו (בשטח) ובקטגוריה מתחתיו (בכביש).

אבל עם כל המחמאות, לא ברור לי למה לחפש רכב בקטגוריית SUV, כשאתה בעצם לא צריך אף אחד מהיתרונות שיש לקטגוריה הזו להציע.

אם הדרישה היא לתא מטען גדול, הפתרון הנכון הוא סטיישן. ועם 3 ילדים (קטנים?) לא הייתי טורח אפילו לנסות רכב עם 5 מקומות.

סטיישן 7 מקומות הוא הפתרון הנכון, או מיניוואן.

כך או כך, לא הפורסטר ולא האאוטלנדר עונים על הצרכים שלך. ופה אני מציע לחזור ולקרוא את הדברים שאמנון כתב בהודעתו האחרונה, כי לדעתי הוא מביא עבורך את הפתרון הנכון.

פורסם

נהגתי בפורסטר המדוברת.

הרכב ממש ממש נוח.

משכך שיבושים בצורה מעולה, מרווח וכייפי.

לפי דעתי, אם אתה לא צריך 7 מקומות, זאת בחירה מעולה במחיר המבצע שציינת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה לכל המגיבים, ירדתי מעניין הפורסטר האמת כיוון שיקר יותר מרכב שאינו SUV או 484 ואין לי צורך בכזה. אעדכן בבחירתי

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב לכל אלו שכססו ציפורניהם בשאלה איזה אוטו איש שהם לא מכירים בחר...0ובמיוחד לך אייל : )

אתמול קניתי ושילמתי על אוטלאנדר 7 מושבים, אכן היה במצבע חבר סופשנה, מחיר די טוב. 157000 7 מושבים. תודה על העצות.

• תוכן חדש...