Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

שלשום הלכתי עם חבר שלי למגרש ממנו קניתי לאחרונה מאליבו 2008 בשבילי שעד כה אני מרוצה ממנה.

הוא גם חובב אמריקאיות ו"נדלק" על מאליבו שנת 2008, פרטי, יד ראשונה, 226,000 ק"מ. בנסיעת מבחן שעשינו, הרגשנו מדי פעם בנקישות קלות מאזור ההגה וגם קצת מהאזור התחתון של ההגה(ליד הרגליים). בנסיעה חלקה ומהירה זה לא הורגש כלל, אלא רק בפניות איטיות.

הוא קיבל היסטוריית טיפולים של הרכב הנ"ל, אני מעלה את הקובץ לעיונכם..

מה דעתכם- להתרחק כמו מאש או לשקול בחיוב? המחיר כרגע לאחר התמקחות קלה הוא 33,000 ש"ח עם אחריות לחצי שנה.

תודה ו HAPPY NEW YEAR :-)

היסטוריית טיפו.pdf

פורסם

את האמת לא ניראה טוב,הרבה דברים הוחלפו השנה וזה ניראה כאילו הוא גם יבלה לא מעט במוסכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ממליץ לך לא להתקרב יש לי חבר שהיו לו 2 מאלביו אחת הנפח 3+ ואחת הנפח 2+ של 2012..

הקילומטר גבוה ונראה כמו היסטורית טיפולים מטורפת...

לא יודע מה איתך אצלי למשל במרצדס 110 אלף קילומטר נכנס לשנה השלישית שלו והטיפולים הם רק שמנים וברקסים מדי פעם וזה כי אני גומר אותם.

כל היום קיקים

ולמה אתה מענה אותנו ומצלם קטעים של ה PDF מה אני נמלה איך אמור אמו להבין משהו מזה? תעלה את הקובץ עצמו.

קנה אקורד/B4 מה אתה צריך מאליבו גם יותר זוללת גם לא אמינה בשיט גם פחות ביצועים יותר קשה למכור אחזקה גובהה.

קילומטר ענק זה מפה ולפריקו לא תיהיה לה עוד יד אחריך שתדע כל עוד לא תעיף אותה איך שהבאת.

תראה כמה בעיות יש לה עם השמן :

כמה פעמים החליפו לה את המשאבות את ההזרקות את החיישנים את התקע מה הולך פה.

מה אתה גזור גם שים לב לתאריכים זה רק אני או שהיא כל יומים במוסך?

עריכה אחרונה על ידי AllManMustDie

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

פורסם

לאחותי היתה מאליבו 2005 והיא היתה מאוד מרוצה ממנה, הרכב גמע כמעט 200K עד שנמכר עקב מעבר לרכב גדול יותר- שברולט אפלנדר.

המאליבו רכב שנחשב לאמין אבל כמו כל רכב- בתנאי שטיפלו בו היטב (חוץ מאחותי אני מכיר עוד אנשים שהיו בעלים של שברולט מאליבו והיו מאוד מרוצים מהרכב).

אני ממליץ לך לחפש לו מאליבו אחרת עם ק"מ נמוך יותר והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך יבואן שברולט, אני בטוח שתמצא.

פורסם

כל רכב שווה קניה , השאלה באיזה מחיר ...

כמה המחירון של הרכב אחרי שיקלול ק"מ ?

לפי דעתי הרכב שווה קניה בערך 65-70% מהמחירון שלו לאחר שיקלול .

פורסם

^

לדעתי הוא קיטלג אותה לא נכון. לפי התמונה זאת המאליבו הקודמת (עד 2007 ?), המחיר הריאלי שלה לא מתקרב לכמה שהוא מבקש.

• תוכן חדש...