ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לשמוע חוות דעת על הרכב ולוסטר שבשנתונים 2011 2012 איך הוא מבחינת ביצועים? איך הוא בצריכת דלק? מה אלי לבדוק לפני שקונים? עם יש לו מחלות במנוע וכו...
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 930 צפיות
נמאס מהליסינג.... שוקל לקחת רכב שאהנה ממנו ומוכן לשלם יותר השאלה היא כמה יותר? רוב הפרמטרים ידועים, כמה עלה כל חודש הליסינג, כמה הפסדתי סוציאליות וכו. גם ברכב הפרטי הרב ידוע, עלות, בטוחים, דלק, טיפולים, שווי הכסף. העניין הוא שברכב יקר, ירידת הערך היא פרמטר משמעותי אבל ניסתר. ופה אני זקוק לעזרכם: בכמה לדעתכם, תימכר בעוד 4 שנים במוו סידרה-3 משנת 2013 שנקנית עכשיו ב 215אלף ש"ח. אשמח לתשובות לא רק במספרים, אלא גם על מה מסתמך החישוב. תודה.
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
יש ברשותי מזדה 2 סדאן שנתון 2011, עכשיו אני רוצה לעשות טרייד אין או משהו בסגנון על מנת להביא מסחרית (כמה שיותר קטנה) לעסק קטן שאני פותח.. עכשיו העסק עצמו לא מצריך בגאג' גדול, זה פשוט לצורכי מס והקלה באחזקת הרכב.. מה ההצעות שלכם אליי? מה עליי לעשות?
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 467 צפיות
חבר התרבה ומעוניין להתרחב לרכב סטיישן. על הכוונת עומדת פאביה ספייס 2010, 1.6 אוטו'. איך זה שיש סקודה מ2010 שהיא לא TSI? איזה גיר יש לה? בעיות נוספות? אשמח להמלצות על סטיישן 2008 ומעלה, עד 40k ש"ח, לא עגלה (פוקוס) צריכת דלק, בטיחות, אמינות אתם כבר מכירים את הדרישות שיש לא/נשים מרכבים.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל, שלום רב לכלכם, אני חדש אני שוקל לקנות סיאט איביזה FR שלוש דלתות. שלוש שאלות אל חברי הפורום הנכבדים: 1. מה דעתכם על הרכב? 2. שוקל לקנות חדש על פני משומש. האם לדעתכם זה יהייה עדיף לטווח ארוך מבחינת טיפולים, ראש שקט, חיסכון בדלק, קלות יתרה בלמכור את הרכב וכו'? 3. במידה ואני מחליט לקנות חדש, איך עובד כל תכנית המימון לרכב שהבנקים נותנים? במקרה שלי - דיסקונט תודה נ.ב קצת על עצמי - שמי צחי, בן 25. רווק שחי עם שותפים בדירה שכורה, עובד במשרה מלאה בנתב"ג ומרוויח בין 6-7K בחודש נטו
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-- בחיפושיי אחר רכב מסויים, נתקלתי ברכב עם נתונים טובים למדי (מדי?). מדובר ברכב מודל 2013, שגמע עד היום בסה"כ 3000 ק"מ! גם הסיפור שמסר המפרסם נשמע קצת חשוד (הוא לא הבעלים אלא מישהו אחר וכו'). השאלה שלי היא פשוטה? - כיצד מוודאים שרכב אכן עבר את מס' הק"מ המוצהר שלו ולא הרבה יותר? - אני יודע שישנה אפשרות לשנות את מד הקילומטראז'; לא יודע כמה האפשרות הזו נגישה לכולם. נכון, ניתן לקחת לבדיקה, אבל זה לא מספיק לי. השאלה אם יש דרך בדוקה ומנוסה לדעת שרכב עבר מס' ק"מ נמוך כ"כ, ולא, למשל, 20,000 ק"מ? הבנתי מכמה אנשים שיש דרכים לעלות על זה בקלות - מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי בתקציב עד 40K, החיפוש התנקז לשני הרכבים שבכותרת. הדרישות הן: 1. אמינות - כמי שמחזיק כרגע באלמרה 99, אולי אחד הרכבים האמינים ביותר בכבישי ישראל, אז הסטנדרטים שלי לאמינות מאוד גבוהים וארצה עד כמה שניתן לשמור על הסטנדרט. 2. צריכת דלק - אני יודע שלא להיט במשפחתיות, אבל בכל זאת, עד כמה שניתן יחסית לאופציות. 3. נוחות בנסיעה והרגשה כללית בתור נהג וכל הנגזרות של זה, באלמרה הנוכחית שלי אתה ממש מרגיש שיושב על הריצפה והיא גם צפופה מבפנים, העיצוב הדי מכוער של הטידה לא מפריע לי. מחיפוש קצר ביד 2 שמתי לב שניתן למצוא את הניסאן באותו תקציב בשנתונים יותר מתקדמים(2009 לעומת 2007-08 של המאזדות) וגם שמורות יותר מהמאזדות השחוטות ברובן(צ…
הודעה אחרונה מאת פמקין, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 974 צפיות
שבת שלום.. יש לי תקציב של 40 עד 52 אלף בערך..עם שאיפה לא לעבור את ה50 אלף(מחפש רכב חסכוני שיש לו כוח ואמין) אני מחפש רכב סופר מיני כמו סוזוקי סוויפט,טויוטה יאריס,דייהטסו סיריון,מאזדה 2 או יונדאי i20 מבחינת מאזדה ויונדאי אפשר לקנות בליסינג אבל לפי מה שהבנתי התצרוכת דלק שלהם גבוהה(2010-2011 ) טויטה יאריס הבעייה היחידה זה הגיר הרובוטי שלא המליצו לי עליו בגלל שאני גר בירושלים ואני ירגיש אותו הרבה. סוזוקי סוויפט יקרה וקצת קשה למצוא דיל טוב,רכב זריז אבל קצת קטן מהשאר . על איזה דגמים כדאי יותר להתמקד מבחינת אמינות, חיסכון,כוח(שאיפה לקנות מודל 2009 ומעלה)? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם וברוכים הנמצאים (: אני מחפש רכב ומתלבט מה לעשות..... הנסיעות שלי יהיו באר שבע - תל אביב\כפר סבא וכנראה באר שבע - אילת כפעמיים בחודש. מצד אחד אומרים שרכב חדש לא משתלם לקנות עקב ירידת ערך משמעותית בשנתיים שלוש הראשונות ומצד שני שמעתי שירידת הערך ברכב משומש לא בהכרח נמוך יותר לאחר חישוב כלל ההוצאות. האם יש משמעות לרכב חדש שנמכר הרבה מתחת למחירון ובאמת שווה לקפוץ על המציאה (לדוג' קבלתי הצעה למיקרה חדשה ב79000 כשהמחירון הוא 99000)? בנוסף, חשבתי לקנות ידני עקב המחיר הנמוך יותר בקנייה וצריכת דלק טובה יותר אך נאמר לי שקשה מאוד למכור ידני....אשמח לשמוע מה באמת קורה בשוק ולא רק מה שמוכרים מספרים לי.... אין לי בעיה לנהוג ברכב ידני אם זה באמת משתלם (גם במ…
הודעה אחרונה מאת michelle_e, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 852 צפיות
אז כך ההתלבטות היא בין שני הרכבים האוטו שיש עכשיו זה מיצובישי האנטר 2013 שהחליף מיצובישי האנטר 2010 שהחליף היילקס 2007 כולם 4X4 אוטומט . הצרכים מהאוטו ממוספרים לא לפי סדר חשיבות 1. יכולות שטח טובות {נוסע הרבה בשטח } למיצובישי האנטר שיש עכשיו יש יכולות מעל ומעבר ואני לא חושב שההיליקס נופל ממנו 2. נוחות נסיעה { נוסע המון כ 60-65 אלף בשנה } חובה שיהיה נוח {האנטר בסדר אך לא מצטיין } 3. עדיף שיהיה מאובזר כמה שיותר {ללא הוספה של אביזרים } 4.נוחות במושבים האחורים {לא ממש נוח במושבים האחורים לשלושה מבוגרים באנטר} חשוב לציין שצריכת דלק,בלאי,ירידת ערך,מחיר קניה לא רלוונטים לחלוטין בבחירת הרכב הרכב הוא רכב חברה ועל שניהם משלם אותו הדבר . בע…
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
היי, כיום יש ברשותינו Honda Accord 2008 צורה חדשה. היום נסענו לסוכנות הונדה בראשון על מנת להתרשם מדגם 2014 של האקורד. בסוכנות אבא שלי ראה את ה Volvo S60 R-Design ודיי התהלב, אנחנו נשמח אם מישהו יכול לפרט על ההיתרונות של הרכב והחסרונות ובכללי לספר עליו קצת האם יש איתו בעיות ודברים כאלה. חשוב לציין שעד היום ההונדה שלנו לא הייתה במוסך אפילו פעם אחת (חוץ מטיפולים), האם הוולוו אמינה כמו ההונדה ? תודה למי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
אז אחרי התלבטויות ובדיקות, הגענו לקו הסיום. זוג+1, לרוב נסיעות עירוניות ומידי פעם מחוץ לעיר, מחפש איזון בין יופי/הנאה/אמינות. מתלבט בין שני הדגמים האלו, להלן הפירוט: קליאו : בעד - מראה חיצוני ספורטיבי מאוד יפה (העדפה אישית, אבל בכל זאת), אבזור (כל מה שיש בפיאסטה+מרימי שמשות, חיישני אור/גשם, 4 חלונות חשמל ועוד), מנוע (זריז, חסכוני, שקט ופשוט כיף), תא מטען (הבדל קטן, אבל יכול להיות קריטי) נגד - אמינות (?), רמת הרכבה (טובה, אבל לא כמו...), מחיר (יקרה ב-8000 ש"ח בערך) פיאסטה: בעד - מראה חיצוני (לא כמו הקליאו, אבל סביר בהחלט בגרסה החדשה), מחיר, סחירות (?), איכות הרכבה טובה נגד - מנוע עייף וחלש מאוד, אבזור (למרות המולטימדיה שיש, אבל ברמת הרכב עצמו כמעט…
הודעה אחרונה מאת mightybear, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום מדובר ברכב משנתון 2008 השכרה לשעבר עם כ-100 אלף ק"מ. אבקש לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון קודם עם הרכב, בדגש על אמינות וחיסכון בדלק (הרכב אמור לשמש משפחה קטנה). אגב - המראה החיצוני סביר לחלוטין מבחינתי. תודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בהמשך לפוסטים קודמים שלי בחיפוש מתנת יומולדת לאמא.בסופו של דבר מצאתי את הרכב שעליו אני מוכן לשים כל שקל בחיוך. למרות שהתקציב נמתח החלטתי ללכת על הונדה סיווק סדאן מודל 2011. בבדיקה שקיבלתי בחברת ליסינג של קומפיוטסט הכל תקין למעט תיקוני צבע ומצב קוסמטי. בבדיקה שאני לקחתי מטעמי האישי נמצאו כמה ריגקטים.רק אחד מטריד אותי והוא רעש במערכת שסתומים.אני באופן אישי לא שמעתי משהו חריג,ועוד קרוב משפחה שנוסע על הונדה כזו לא הבחין. הבוחן במכון אמר שזה תקין ואין ממה לחשוש. כל שאר הרגקטים הנוספים כולם יתוקנו ויסודרו ע״י החברה. מה אתם חושבים? מצרף תמונות של 2 הבדיקות.
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 792 צפיות
שלום מחפש רכב לזוג צעיר בתקציב של עד 50K - 60K. קיבלנו הצעות לאיביזה 2012, 1200TSI עם 96 אלף ק"מ ב 48K והצעה למיקרה חדשה 2014 ב 61K או בעוד שבועיים 2015 באותו מחיר. כנראה שהכיוון כרגע זה המיקרהת האם זה נראה לכם כדאי או שיש רעיונות יותר משתלמים? תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן... זה רכב ראשון שלי שאני קונה ודוגרי - אני לא מבין גדול... בתור נהג חדש המליצו לי על המאזדה הזאת מצאתי מאזדה 323 - שנת 2001 - 1800 סמ"ק - עברה 190 אלף ק"מ - יד3 איך הרכב הזה? או אולי יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון בסביבות ה-14-15 אלף... תודה
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, נתקלנו בשתי מודעות שונות על מכירת רכב של לכאורה זרים (גרמני ובריטי) שגרו בארץ ולקחו עימם את הרכב לחו"ל כאשר עזבו את ישראל ומחפשים למכור אותו שוב בארץ במחיר נמוך בהרבה מהמחירון (50%). בשני המקרים המוכרים טוענים כי הכל נעשה בשיטה פשוטה למדי דרך משלוח דרך חברה מאורגנת (על חשבון המוכר) ועם אפשרות להתחרט על הקניה תוך מספר ימים. הדרישה היא להעברת חלק מהסכום לאותה חברה לפיקדון ובמידה ולא מעוניינים לבצע את הקניה הסכום מוחזר. האם מוכר לכם? נשמח לכל התייחסות.
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 922 צפיות
שבת שלום חברים התייעצות לגבי קניית קיה ריו (הגרסה חדשה) שנת 2012 5 דלתות דברים שאני רוצה לדעת: 1- נוחות 2- צריכת דלק 3- אמינות 4- אבזור ומולטימדיה 5- הבדלים בין הרמות גימור השונות (LX ל EX) 6- קנייתו מחברת ליסינג/ השכרה 7- מחיר ואם יש עוד משהו שתוכלו להוסיך אני ישמח
הודעה אחרונה מאת shimib1977, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת, האם יש בארץ רכב משפחתי שאינו מיניוואן או ג'יפ שניתן לשים בו במושב האחורי שלושה מושבי ילדים ? מישהו מכיר או התנסה או שאין חיה כזאת ? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל יש לי שאלה, יש לי יונדאי אקסנט שנת 2005 מנוע 1500 עם 220,000 ק"מ יד חמישית. קניתי את הרכב לפני שנה, הרכב נוסע מעולה, מעט מאוד תיקונים שגרתיים והוא באמת לא עושה בעיות מבחינה מכנית. לעומת זאת, מבחינה חיצונית הצבע של הרכב גמור ומתקלף ויש לא מעט שריטות. השאלה שלי היא האם לנסות למכור אותו? החשש שלי שאם אני אחזיק אותו עוד שנה-שנתיים, כבר לא אצליח למכור אותו, ואם כן אז במחיר מגוחך של 5000 שקלים ואף פחות. (קניתי אותו ב14,000) מה לדעתכם אני צריך לעשות? לסחוב עם הרכב עוד שנה-שנתיים או לקנות חדש?
הודעה אחרונה מאת antonyo, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום לאחר חיפוש נרחב בפורום בנושא זה, מפנה את שאלתי אליכם בתקווה למציאת פתרון הולם : החודש התרחבנו והפכנו להיות משפחה עם 3 ילדים קטנים (תאומים בני שנתיים ותינוק קטן שנולד החודש.) היום נוסעים ביונדאי I25 (ליסינג) שלא מספקת את הצרכים שלנו. בשבועיים האחרונים אין באפשרותנו לנסוע יחד כמשפחה אלא לארגן רכב נוסף (מההורים) ולנסוע למקום חפצנו בנפרד, בשני רכבים שונים. כמו שאתם מבינים, ברשותנו 2 כסאות בטיחות וסלקל לתינוק. הם אינם נכנסים אחד ליד השני במושב האחורי הצר, וגם ניסיונות חיפוש ובדיקה של החלפת המושבים לבוסטרים צרים יותר לא הועילו. לצערי ברכב גם לא ניתן לבטל את כרית האוויר הקדמית כך שלא ניתן למקם את הסלקל שם. מכיו…
הודעה אחרונה מאת אושרי29, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
שלום. יש לי תקציב של 15 אלף ואני מחפשת מכונית עם גיר ידני בלבד. אני מתלבטת ואשמח לעצה - מה עדיף: מכונית משנתונים 97-2001 כמו הונדה סיוויק שתעלה לי בסביבות 9,000 ובעודף שיישאר איישר קו, או לקנות מכונית מיני מדגם מתקדם יותר בכל הסכום? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
בחיפושיי אחרי רכב חדש הלכתי לראות היום A4 שנת 2008 (הצורה החדשה) , מנוע 1800 טורבו 160 כ"ס. יש משהו שכדאי לשים לב בדגם הזה , המלצות חוות דעת וכדומה יתקבלו בברכה. אגב בחיפוש במחירון לוי יצחק באינטרנט לא הצלחתי להגיע למחיר של הרכב משום מה גם לפי הקוד של הרכב שיש ברשותי , כאילו והרכב לא מופיע שם , אם יש למישהו את המחירון בדפוס ויודע אם מופיע שם הדגם אז זה הקוד שלו 0019-2251
הודעה אחרונה מאת ultras_monkeys, -
- 0 תגובות
- 698 צפיות
מתי יוצג למכירה בישראל פורד פוקוס החדש 2015 עם מתיחת הפנים ומנועי ecoboost החדש ?
הודעה אחרונה מאת Upgalil, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, נתקלתי במישהו שפירסם סיאט איביזה למכירה במחיר ממשך מגוחך, כשיצרתי איתו קשר מתברר שהבנאדם חזר לאנגליה יחד עם הרכב וכעת רוצה למכור אותו כי הוא לא יכול לנסוע איתו שם(נוסעים שם הפוך) מבירור מולו הרכב כרגע הויבר לטיפול של חברת שליחויות בשם Bindezmaf Cargo GmbH הם העבירו לי את רשיון הרכב בצילום והציגו בדיקה שעשו. החברה הזו כביכול דואגת לכל הפרצודורה של להביא את הרכב חזרה לארץ לטפל בבירוקטריה ולעשות העברת בעלות בשם הבעלים. כמה שאלות לי למי שכבר עשה משהו כזה בעבר או מכיר את הסיכונים ואיפה אפשר ליפול בכזה דבר: 1.האם החברה הזו מוכרת וניתן לסמוך עליה? 2.החברה מבקשת פיקדון של 50% מערך הרכב עד שהרכב מגיע אליי האם זה נשמע הגיוני והאם אין בכך סיכון? 3.הרכב רשום על שנ…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם! האם יש למישהו המלצות על מכון בדיקה לרכב באזור רמת גן גבעתיים? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, המליצו לי אתמול פה בפורום על I30, עכשיו ראיתי כל מיני ביקורות שזה רכב חלש שלא סוחב בעליות וגם לא חסכוני בדלק ואמרו לי פה שהוא חסכוני. אשמח לקבל קצת מידע על הדגמים למינהם איזה חסכוני ואיזה כדאי שיהיה חזק כי אני מחפש רכב חזק בכביש וסוחב שמנוסע חלק אם יש המלצה לדגם אחרת מסוג 1600 אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת busta20, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר חוויות של תקלות בפג'ו 206 [הפג'ו האחרונה שאני נוגע] המליצו לי על פונטו ספיייס , קיימות עם תכונות נחמדות של 150,000K ויד שנייה ? מה המחלות חוץ מהגה סיטי ?
הודעה אחרונה מאת ergo, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 926 צפיות
היי, אנחנו נמצאים אזור הסיליקון ואלי בארה״ב ואנחנו צריכים לרכוש רכב. התקציב שלנו הוא כ 20K דולר ואנחנו רוצים רכב חדש (לא משומש). לאחר בחינת האפשרויות הראשונית שלנו, הגענו למצב שאנחנו מתלבטים בין פריוס (דגם c - לא החללית הענקית שיש בארץ), לבין קורולה ובהמשך גם נוספה היאריס אחרי שראיתי אותה והתלהבתי (כי היא גם קטנה, גם יפה והכי חשוב גם נוחה לי מבחינת הכיסאות - חשוב כי קשה לי לשבת בכיסאות רכב בגלל הגב). עכשיו מבחינת המחיר פה כולן פחות או יותר באותו התקציב (1500$ הפרשים פחות או יותר) והדלק פה הוא פחות משמעותי מאשר בארץ כמו שבטח אתם יודעים. ההתלבטות כרגע היא מבחינת אמינות, בטיחות ונוחות רכב לנהיגה כאשר רוב הנסיעות הן מרחקים קצרים (15 עד 30 דקות) ולעיתים יהיו…
הודעה אחרונה מאת miritush, -
-
- 13 תגובות
- 61.5 אלף צפיות
שלום לכולם, איפה בודקים עיקולים של משרד הרישוי? האם צריך ללכת אליהם או שזה מתבצע בדואר בזמן העברת בעלות? לרשם המשכונות יש שירות חדש ונחמד שמאפשר בדיקה מהמחשב: https://nesach.justice.gov.il/mashkonot/forms/fmashindex.aspx אך האתר של משרד הרישוי לא מציע אינפומציה מועילה... שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Step
- amit54
- WideFocus
- בנא
- santiago
- גולדן191
- Igalz
- Night Driver
- הדיין
- david3692
- omerkot