ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
אהלן שמי אור,לפני כמה חודשים הוצאתי רישיון ואני מתעניין בקניית רכב חדש. אשמח אם תעזרו לי התקציב שלי זה בערך 29-35 אלף קודם כול חשוב לי להגיד שאני מעוניין ברכב אוטומטי בלבד,ואם אפשר במנוע מעל 1.6. בנוסך צריכת הדלק שלו שתיהיה נוחה כמה שיותר משהו כמו 1ל9+ ודבר נוסף שמאוד מאוד חשוב לי זה שהרכב יהיה רכב בצורה משפחתית,זאת אומרת רכבי מיני כמו פיאט איביזיה i10 פיקנטו וכדומה לא מעניינים אותי. מעניין אותי רכבים ספורטיבים כמה שיותר (אוהב ללחוץץ ),אבל עם צורה משפחתית בלבד (סדאן ) למשל mazda 3,סקודה אוקטביה,שברולט קרוז,מאזדה 323 (הבנתם תכוונה ) שכן שלי מוכר את המאזדה 3 שלו (2006 או 7 ) אבל אני לא יודע כמה הרכב שלו יתאים לדרישות שלי,שמעתי שהצריכה של המאזדה מאוד גבוה מבחינת ד…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
שלום לכולם .. שלשום התלבטתי בין פיקנטו לI20 והבנתי שפיקנטו היא קופסת שימורים זולה עם מנוע 1000 הבנתי שמאזדה 2 היא סוס עבודה כמעט בלי תקלות אומנם פחות חסכונית בדלק אבל אפשר למצוא אותה באותו מחיר כמו הi20 מחפש שנת 2012 שתחסוך לי דלק עם קילומטרז נמוך מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת ipb87, -
- 0 תגובות
- 525 צפיות
שלום לכולם אני מנסה לרכוש ספארק דרך מימון בנקאי (30k, מהשכרה/ליסינג) והבנק מחייב ביטוח מקיף בנוסף לשעבוד הרכב הבעיה שביטוח מקיף לנהג צעיר מתחיל ב-7k צפונה דבר שלא אוכל לשאת אם כי אין הגיון לשלם חצי מהרכב לביטוח תוך שנה לחצי מכאן נשאלת השאלה מה יקרה עם אבטל את הביטוח שבוע לאחר קבלת המימון? האם הבנק ידע? האם יוחרם הרכב? לחכות לגיל 24 שלא נראה באופק? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Avi03, -
- 3 תגובות
- 650 צפיות
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב את הג׳ולייטה ואני מאוד מתלבט, אני רוצה את הגרסא של ה170 כוח סוס, ואני מתלבט בין הגרסא הידנית לגיר הרובוטי. 1יש למישהו רשמים? איך הצריכת דלק בשניהם? 2.הרובוטית פחות אמינה וכיפית לנסיעה או שכבר לא? 3.המחשב מגביל את ההעברה ברובוטית? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הנושא הזה מתחלק ל-2 נושאים. חלק א': לאחותי יש יונדאי אלנטרה שנת 2000 יד ראשונה (נקנה מהיבואן לפני 14 שנה) עם קילומטראז' של 130,000 במצב מכני טוב מאוד שהיא רוצה להחליף ולקנות במקומו רכב אחר משומש. מה הדרך הטובה ביותר להיפטר מהרכב והאם יש דרך למכור את הרכב לחברות טרייד אין במקום להתחיל להתרוצץ ולחפש קונה פרטי? חלק ב': היא רוצה לקנות רכב חדש עד 35K (עם אופציה להתגמש) חשוב שהרכב יהיה קטן - מיני,אוטומט, חסכוני (כמה שאפשר) ועם שנתון כמה שיותר גבוה. לקנות מאדם פרטי לא בא בחשבון אלא רק מחברת טרייד אין \ ליסינג. איזה רכב אתם ממליצים ומאיפה כדאי לקנות את הרכב שאתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת boost10, -
-
- 1 תגובות
- 553 צפיות
אני בחור צעיר משוחרר. אין לי הרבה נסיעות כרגע אולי בלחץ 50 קמ בשבוע. אני נהג יחיד. מצפה מהרכב שיהיה זול כמה שיותר חסכוני ולא יקר בטיפולים. לא נהגתי לעולם ברכב חוץ מהשיעורים וטסט. אני מתלבט המון זמן איזה רכב לרכוש. ההיגיון אומר ללכת על רכב מיני זול אבל הרצון הוא לקנות רכב יותר מרגש (הונדה סיויק 2003). אבל ההגיון אומר שלי טעם להשקיע בשלב הזה ברכב איכותי אני צעיר ורוצה לחסוך טיפה כסף. התקציב עד 15 אלף ואני לא רוצה ללכת על הפונטו ספייס והגטס שבשנים 2006+ תעלה לי יותר. חשבתי על 206 ידנית. מה דעתכם עליה? איזה שנים לחפש? איזה מחירים? האם היא תספק לי את הסחורה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התקשרתי למפרסם כלשהו בלוח יד2, והוא מסר לי שהרכב שהוא מוכר נקנה באמצעות ליסינג מימוני והוא רשום על שם חברת הליסינג. לטענתו הוא מחזיק בידו ייפוי כוח למכור את הרכב עבור חברת הליסינג, כך שאני ארשם כיד 2. האם ההליך הזה הוא דבר מקובל? או שכדאי להתרחק מכל מוכר שמוכר למעשה משהו שלא שייך לו, גם אם לכאורה יש לו ייפוי כוח מהמוכר?
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
אשמח לעזרה. מדובר בתקציב של עד 30 וקצת... לסטודנטית. איזה מכל הסוגים עדיף? בכל הסוגים מדובר בשנתון של 2008 צריכת דלק חשובה אך גם אבזור( וכן בניסן מיקרה בשנתון הזה אין ככ) הייתי שמחה גם ליונדאי איי 10 אך היא לא בתקציב שלי תודה ראש!
הודעה אחרונה מאת lll111, -
-
קרייזלר 300c
מאת ronen7- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 682 צפיות
מעוניין לקבל חוו״ד בקניית קרייזלר 300c משנת ייצור 2010-2011. האם ידוע על בעיות אופייניות , מחיר למול מחירון וכו. בעיות ידועות וכו, על הפרק קרייזלר יבוא אישי במחיר מחירון. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ronen7, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש אחד כזה שנים 2008-2010. יש 1600 ויש 2000 ,הבנתי שב1600 יש רק רובוטי וב2000 יש גם רובוטי וגם אוטומטי (AL4?) האם כך. האם מנוע 1600 יחסוב? כמה הרכב שוקל? האם זה המנוע הישן 110 כ"ס או המנוע החדש (120)? איך ההתנהגות של הגיר הרובוטי לעומת קורולה למשל. האם אמינות הגיר גרועה כמו המוניטין שלו? תודה
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- 0 תגובות
- 461 צפיות
שלום לכולם ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה בפורום. אם כבר יש אשמח להפנייה . אני מתלבט בין טויוטה לנד קרוזר קצרה לבין פאגרו קינג . כרכב א כלומר לרוב נסיעות בעיר, שטח מדי פעם . ידוע לי שהטויוטה נחשב אמין וטוב אך אין לי מושג לגבי הפגרו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kikoo, -
- 0 תגובות
- 583 צפיות
שלום, אני מחפשת לקנות רכב משני למשפחה צעירה. כיום בעלי ואני עושים כ-35,000 ק"מ בשנה כאשר הרכב הראשי שלנו עושה כ-25,000 ק"מ בשנה שרובן נסיעות בינעירוניות - I30CW. אני מחפשת רכב קטן יותר (במידה וזה חוסך כסף) וחסכוני שעליו אוכל לבצע קילומטרים רבים ובתקווה לחסוך בעלויות הדלק והטיפולים. תקציב - 40,000 ש"ח בתודה מראש, קרן
הודעה אחרונה מאת קרן1234, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני רכבים 1. ניסאן מיקרה 2011 . 2. פולו שנת 2011 מנוע 1200 DSG. אשמח לתשובות מבחינת: מקום מאחורה צריכת דלק בעיות טכניות נפוצות בטיחות זה שתי סוגי רכבים שונים לגמרי.. המחירים של שניהם בערך אותו דבר 50K-60. הרכב ישמש אותי בתוך העיר ומחוצה לו אבל בדגש על בתוך העיר.. אשמח לתשובות עם הסבר , תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתעניין ברכב סופר מיני חדש לקרוב משפחה, הדרישות לפי סדר חשיבות: 1. אוטומטי 2. מרווח 3."דיגיטלי"- כמה שיותר הייטקי, דמוי חללית כלשונו, כרטיס חכם, תצוגה דיגיטלית וכו'. 4-מחיר 5-צריכת דלק. יש המלצות ?
הודעה אחרונה מאת spring, -
- 0 תגובות
- 443 צפיות
יש לנו כרגע סוזוקי סוויפט 2008 , כרגע זוג +1 ומחכים בעוד 4 חודשים לעוד תינוקת. חושבים על החלפת רכב לרכב יותר מרווח (2012+). תקציב של 65-70 אלף, לא רוצים רכב איטלקי או צרפתי וכמובן רק אוטומט(לאישה). אשמח לעצה ממישהו שיותר מבין ברכבים ממני ויוכל יותר למקד לדגמים מסויימים.
הודעה אחרונה מאת oksagi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, עומדת בפני האפשרות לבחור בין פלואנס 1.6 בנזין לפלואנס 1.5 דיזל. אלה האפשרויות היחידות. כרגע יש ברשותי פלואנס דיזל ואני מרוצה מאוד מהמנוע, בעוד שה 1.6 שהיתה לי לפני זכורה לי כעצלה במיוחד. עם זאת, הסבירו לי שבדגמים החדשים ישנו מנוע חזק יותר. בבדיקה באתר (הישראלי) של רנו מתברר שהדבר נכון- המנוע החדש הוא בעל הספק ומונט גבוהים יותר (115/15.9), ותיבת ההילוכים הוחלפה מה-DP2 לתיבה רציפה. בנוסף, זמני 0-100 שמצויינים באתר זהים לדגמי ה-1.6 והדיזל. מכיוון שמדובר ברכב שאינו משווק במרבית מדינות אירופה, אני מתקשה למצוא מקור מידע נוסף בעניין. שאלתי היא כזאת: האם יתכן שה-1.6 שופר עד כדי כך שהוא חזק וגמיש כמו הדיזל, ומה עדיף לי לקחת? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי החלטתי להחליף את הפיג'ו 206 שלי ברכב חדש יותר ואני מתלבט בין סיאט לאון 1.2tsi ידנית סוזוקי קרוסאובר ידנית ורנו קליאו 0.9 טורבו על מה לדעתכם כדאי ללכת בהתחשב בזה שאני נוסע הרבה ככה שחשוב לי נוחות נסיעה וצריכת דלק טובה. ושהרכב יהיה יחסית מרווח. גם המלצות על דגמים נוספים יתקבלוץ תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם אני בחור בן 24 שוקל לקנות הונדה אקורד אוהב.מאוד תרכב.הזה נסיעות בעיקר יציאות ועבודה מיתלבט בין המנוע 2000 ל2400 מה יותר טוב מבחינת ביצועים וחיסכון בדלק? ומה את חושבים על ההונדה אקורד בכללי אוטו ממולץ? בשנים 2007 עד 2011 הסיבה שאני מחפש רכב כזה כי אני אוהב.מנועים חזקים ומחפש רכב שאהנה כמה שיותר מהנהיגה שלוו ואעלה חיוך בכול פעם שאלחץ קצת.על.הגז
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- 1 תגובות
- 472 צפיות
אהלן ההתלבטות הייתה בין דארק אופל (שחור סגול) שלא בחבילת פרימיום לבין צבע אחר שכן בחבילה. חשבתי על לבן פנינה, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכם, עבר הרבה זמן ושוב באותה דילמה. מתישהו יגיע הזמן להחליף את הרכב (S3 2008 ) ואני מאוד רוצה לא לרדת ברמה (ביצועים, אמינות...). התחלתי להתלבט עם עצמי. איזה רכב ספורט הייתם קונים בסביבות ה-300K? הפעם יש בנוסף שתי דרישות חדשות, לצערי. 4\5 דלתות ואוטומט... Golf R? S3? 135i? A250? A45AMG? 1M? RS3? (מה המחירים שלהם?) יש לי גם נושא לא סגור עם צ'מפיון/אודי שהבטחתי לעצמי להתרחק מהם וזה גם נקלח בחשבון. יש עוד אופציות שאינן בכיוון הזה? (אני כבר פחות מעודכן...) תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכם חברי הפורום היקרים. מזמן לא הרגשתי את ההרגשה המבלבלת הזאת בבחירת רכב חדש, כזכור הייתה בידי החלטה כמעט ודאית לגבי רכישת גי'פון מדרכות בשם Q5, עד שחלפה על פניי CLA שחורה ב431 ועצרנו ברמזור יחד, נעצתי ברכב מבט מלא זימה ועד היום אני לא יודע אם בתוך הרכב הייתה בחורה או גבר כי החלונות היו כהים ברמה של 100% אני מוכן להישבע. (אני מנחש שגבר והוא קצת נבהל מהמבטים ). בכל אופן יותר מידי מידע חוץ מסקירות ביוטיוב ו1 או 2 בארץ לא מצאתי. בפגישה עם נציג מכירות בכלמוביל הייתי, צפי הספקה הוא מרץ (אמיתי לחלוטין). דגם רצוי על הכביש באיזור ה280 אש''ח כולל אגרות וכמה חמוצים בצד. רכב מבחן? החל מינואר... אני מאו-דדד אשמח לקצת רשמים על האוטו מבחינת תקלות שכבר הספיקו להתגלות…
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כאמור, מחפש רכב זול, אמין וחסכוני. מיועד לנסיעה של כ 60ק"מ בכל יום. עדיפות לאוטומט, אבל לא קריטי. ראיתי בלוח 3 רכבים מסוג פיאט פונטו, אחת יד 3, שנת 2003, עברה 165K, דגם מפואר 60כ"ס. נראת במצב טוב, ורשום כי מטופלת. טסט עד 7/15. מחיר: 8,500שח. השניה יד 4, שנת 2002, עברה 81K, לא רשום בדיוק איזה דגם אבל ELX כלשהו (60/80) ואוטומט. גם נראת טוב, ק"מ קצת מחשיד, נאמר כי היא אחר טיפול גדול. טסט עד 2/15. מחיר: 10,000שח. השלישית יד 4, שנת 2002, עברה 150K, דגם 80כ"ס, אוטומט. לפני חצי שנה הוחלף ראש מנוע וחוטי הצתה. טסט לא צוין, דורש 8,000שח. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
אשמח לשמוע חוות דעת על אאודי A1 1.4T שנתונים 10-12 קראתי קצת וראיתי שאין הבדלי ביצועים בין הגיר הידני לאוטומט, גם בצריכת הדלק וגם בביצועים . איזה גיר יותר מומלץ מבחינת אמינות ? מה לגבי הסחירות שלה ? נמכרת במחיר מחירון או מתחת ? ושאלה אחרונה לגבי עלויות אחזקה, האם לצפות לעלויות אחזקה של רכב פרמיום או שהיא יותר בסדר גודל של הונדה סיוויק האצ'בק מאותו שנתון ?
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
חוות דעת על Polo GTI 1.4 DSG
מאת Guest- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי. אני מחפש רכב ספורטיבי ואוטומטי עד 100K. אני אשמח לשמוע חוות דעת ופרטים נוספים על Polo GTI 1.4 DSG 2011-2012. צריכת דלק, מחלות ילדות, ביטוח, אמינות, מחירי טיפולים, שמירת ערך וכדומה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שישרת אותי בצורה אמינה ככל האפשר בנסיעותי. אני נוסע על בסיס יומי קרוב ל-50 ק"מ ביום, בנסיעה שרובה המוחלט היא מחוץ לעיר. יש לי 2 בקשות אופיניות; אמינות, וצריכת דלק. בנוגע לצריכת דלק, צריכה טובה עבורי היא 1-11 ומעלה. אני בסה"כ נהג מאוד רגוע שמשתלב רבות בנתיב הימיני. האמינות, זה תחום קצת טריקי, אבל אני מאמין שהוא די משתלב לכולם על אותו הבסיס- רכב שיעשה לי כמה שפחות בעיות והפסדי ימי עבודה. כרגע על הכוונת שלי- ניסאן אלמרה 02/03 ניסאן פרימרה 02/03 (אחרי מיקוח) סובארו אימפרזה גראנד לאונה 01 סובארו אימפרזה ניו אייג' 01/02 כמו שניתן לשים לב, העדפה היא לרכבים משפחתיים. במידה ויש לכם מה להוסיף על הדגמים הספציפים, ו/או המלצות על דג…
הודעה אחרונה מאת duki, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ עמכם לגבי קנייה של רכב עבורי שישרת אותי במהלך עבודתי, אני נוסע הרבה, בערך 40K קמ בשנה. אני לא מאלה שמחפשים רכב זריז/חזק/מהיר וכו' הדרישות החשובות, לפי סדר החשיבות הן: 1. נוחות (למשל קרוז קונטרול-חובה) 2. צריכת דלק 3. אמינות 4. בטיחות תקציב נע בין 40 למקסימום 55 אלף שח.
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 600 צפיות
שלום רב לקראת הולדת הבן השלישי עלה הצורך להגדיל את המוששב האחורי... עד עכשיו היתה ברשותי טויוטה קורולה 2008 רובוטית (שעשתה את עבודתה נאמנה בלי תקלות אבל לא נכנס לדיון הזה), אבל הסיכוי להכניס למושב האחורי שלה שני בוסטרים וכסא בטיחות קטן מאוד, ובאופן כללי היא צפופה אני מעוניין ברכב מרווח ששלושה כסאות יכנסו בו ללא קושי. לא מעוניין ברכב עם 3 שורות מושבים. חשוב לי שהרכב יהיה אמין, צריכת דלק פחות קריטית אלא אם מדובר בזללן אמיתי . ביצועים..כשהילדים יעזבו את הבית מבדיקה ברשת ראיתי שהמתאימה ביותר כרגע היא רנו סניק אבל אבל אני מודאג מנושא האמינות שלה. רכב נוסף שמשך את עיני הוא הונדה FRV אודה לכם אם תוכלו לענות על מספר שאלות: 1. לגבי קורולה רובוטית- מה מצב השוק של…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 732 צפיות
אני יורד מהליסינג שהיה לי עד עכשיו לטובת מקום חדש שרב הנסיעות שלי אליו יהיו באופניים. העניין הוא שבמסלול של המקום החדש יהיה רילוקיישן לחו״ל בפחות משנתיים. אופציה 1 - לשים 20-30K על רכב יד שנייה. העניין הוא שאני מודע למצב הקשה בשוק, וממש הורידו לי את המכנסיים במכירה של הרכב הקודם שלי לפני הליסינג. אין לי רצון להכנס שוב לאיזור הזה לפני העזיבה. אופציה 2 - חבר מהעבודה רכש עכשיו במסגרת המבצעים של יונדאי, i20 עם מקדמה ופריסת תשלומים נוחה, ואופציה שירכשו ממנו את הרכב בתום תקופה מסוימת. אופציה 3 - ללכת לירידי המכוניות בגלילות ולהתפלל האם יש סיכוי לצאת משם עם משהו טוב? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
מתלבטים בין מס' רכבים. את שני אלה אני לא מכיר מספיק... המחשבה היא בעיקר על חיסכון בדלק וטיפולים (תדירות ומחירים של חלקי חילוף). אנחנו משפחה של חמש נפשות והמודל המדובר הוא 2011 בשני הדגמים שהזכרתי. עזרה מישהו?
הודעה אחרונה מאת ofiryeger, -
- 3 תגובות
- 912 צפיות
שלום לאחרונה, ישנן הרבה פרסומות בגין מכירת רכבי יד שניה מחברות השכרה/ליסינג במחירי מבצע. השאלה היא כזו, האם זה כדאי? ז"א, נניח שאני מעוניין בטויוטהקורולה 2010 שמחיר המחירון שלה הוא 60 א' ש"ח והמבצע הוא 52 א' ש"ח בינואר 2015 אולי ישתנה המחירון ויירד בסכום של 7-8 א' ש"ח - כך יצא שרכשתי במחיר המחירון עצמו. האמנם? אם כן, זה בוודאי נכון למי שאין ברשותו רכב וקונה עכשיו בפעם הראשונה, מה שלא ככ משנה למי שיעשה טרייד אין בחברות הללו כי אז גם מחיר הרכב שבבעלותו יירד.
הודעה אחרונה מאת save,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,056 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- matan_mil
- Avia
- סידן
- aviaviavi
- איציק נ.
- gpm11
- bv12
- ypz
- sperial
- WideFocus
- laviil
- amirtoar