Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה, ישנן הרבה פרסומות בגין מכירת רכבי יד שניה מחברות השכרה/ליסינג במחירי מבצע.

השאלה היא כזו, האם זה כדאי?

ז"א, נניח שאני מעוניין בטויוטהקורולה 2010 שמחיר המחירון שלה הוא 60 א' ש"ח והמבצע הוא 52 א' ש"ח

בינואר 2015 אולי ישתנה המחירון ויירד בסכום של 7-8 א' ש"ח - כך יצא שרכשתי במחיר המחירון עצמו.

האמנם?

אם כן, זה בוודאי נכון למי שאין ברשותו רכב וקונה עכשיו בפעם הראשונה, מה שלא ככ משנה למי שיעשה טרייד אין בחברות הללו כי אז גם מחיר הרכב שבבעלותו יירד.

פורסם

אני לאחרונה קניתי רכב ולפי מה שהבנתי זה לא באמת כזה משתלם. רק אם באמת מצליחים ללחוץ על הסוכן ברמה מוגזמת. אבל אני לא רואה את זה קורה (מנסיון מהימים האחרונים)

פורסם
שלום

לאחרונה, ישנן הרבה פרסומות בגין מכירת רכבי יד שניה מחברות השכרה/ליסינג במחירי מבצע.

השאלה היא כזו, האם זה כדאי?

ז"א, נניח שאני מעוניין בטויוטהקורולה 2010 שמחיר המחירון שלה הוא 60 א' ש"ח והמבצע הוא 52 א' ש"ח

בינואר 2015 אולי ישתנה המחירון ויירד בסכום של 7-8 א' ש"ח - כך יצא שרכשתי במחיר המחירון עצמו.

האמנם?

אם כן, זה בוודאי נכון למי שאין ברשותו רכב וקונה עכשיו בפעם הראשונה, מה שלא ככ משנה למי שיעשה טרייד אין בחברות הללו כי אז גם מחיר הרכב שבבעלותו יירד.

מחיר המחירון של טויוטה קורולה 2010, ושל כל רכב משומש אחר, יורד בכל חודש ולא אחת לשנה. זה נכון שבינואר ירידת המחיר היא קצת יותר משמעותית מהירידה של פברואר, מרץ או כל חודש אחר בשנה שהוא לא ינואר, אבל זה לא משהו עד כדי כך דרסטי כמו שאתה מתאר.

אני בספק אם המחירון של המכוניות המשפחתיות ירד ב-8000 ש"ח בחודש ינואר, זה נדיר מאוד שיש ירידה כל כך חדה במחירון של רכבים בקבוצה הזאת.

פורסם (נערך)

בא נגלה לך סוד: מכירות החיסול ברוב חברות הליסינג קיימות כל השנה עם קצת כושר מיקוח. למעט מקרים מאד חריגים, הם לא זולים. להפך. אבל מצד שני מאד נח להתנהל מולן. פחות כאבי ראש ברוב המקרים. אם הרכב נראה לך זול משמעותית, תתחיל לחשוד. הטיוטה שלך במבצע כמו ספר בשבוע הספר... תעשה סקר שוק, תעשה שעורי בית לפני שאתה קונה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...