Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יורד מהליסינג שהיה לי עד עכשיו לטובת מקום חדש שרב הנסיעות שלי אליו יהיו באופניים. העניין הוא שבמסלול של המקום החדש יהיה רילוקיישן לחו״ל בפחות משנתיים.

אופציה 1 - לשים 20-30K על רכב יד שנייה. העניין הוא שאני מודע למצב הקשה בשוק, וממש הורידו לי את המכנסיים במכירה של הרכב הקודם שלי לפני הליסינג. אין לי רצון להכנס שוב לאיזור הזה לפני העזיבה.

אופציה 2 - חבר מהעבודה רכש עכשיו במסגרת המבצעים של יונדאי, i20 עם מקדמה ופריסת תשלומים נוחה, ואופציה שירכשו ממנו את הרכב בתום תקופה מסוימת.

אופציה 3 - ללכת לירידי המכוניות בגלילות ולהתפלל :) האם יש סיכוי לצאת משם עם משהו טוב?

תודה רבה!

פורסם

1) זה מה שאני הייתי בוחר ולדעתי החלופה שתעלה לך בסוף הכי פחות כסף.

2) קח בחשבון שיחליפו לו את הרכב במידה והוא ישדרג לרכב חדש אחר במקום הרכב שיש לו כיום.

3) עדיף להמנע, מה שמגיע לאירועים האלה זה המיץ של הזבל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תקנה טויוטה יאריס, לא משנה מאיזה שנתון. חוקי השוק משום מה לא פועלים על המכונית הזאת וגם ירידת הערך שלה (במיוחד בשנתונים המוקדמים) קטנה מאוד יחסית למכוניות אחרות.

אם תקנה אחת במצב נורמלי ותשמור אותה במצב טוב במהלך השנתיים הקרובות, קשה לי להאמין שתתקע איתה לכשיגיע היום למכור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קנה לעצמך שברולט ספארק בת 3. עולה סביבות 30K וכשתמכור עוד שנתיים לא יישאר הרבה מה להפסיד, היא תימכר בסביבות 15K ואני מתאר לעצמי שיש ביקוש גדול לרכב קטן וידני בן 5 במחיר כזה. השוק שלו ברמות מחיר כאלה יהיה היסטרי.

פורסם

אתה גם יכול לקחת רכב מיני בליסינג פרטי - זה יוצא בערך 1500 ש"ח לחודש כולל ביטוח וטיפולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...