ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,632 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 732 צפיות
אני יורד מהליסינג שהיה לי עד עכשיו לטובת מקום חדש שרב הנסיעות שלי אליו יהיו באופניים. העניין הוא שבמסלול של המקום החדש יהיה רילוקיישן לחו״ל בפחות משנתיים. אופציה 1 - לשים 20-30K על רכב יד שנייה. העניין הוא שאני מודע למצב הקשה בשוק, וממש הורידו לי את המכנסיים במכירה של הרכב הקודם שלי לפני הליסינג. אין לי רצון להכנס שוב לאיזור הזה לפני העזיבה. אופציה 2 - חבר מהעבודה רכש עכשיו במסגרת המבצעים של יונדאי, i20 עם מקדמה ופריסת תשלומים נוחה, ואופציה שירכשו ממנו את הרכב בתום תקופה מסוימת. אופציה 3 - ללכת לירידי המכוניות בגלילות ולהתפלל האם יש סיכוי לצאת משם עם משהו טוב? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
מתלבטים בין מס' רכבים. את שני אלה אני לא מכיר מספיק... המחשבה היא בעיקר על חיסכון בדלק וטיפולים (תדירות ומחירים של חלקי חילוף). אנחנו משפחה של חמש נפשות והמודל המדובר הוא 2011 בשני הדגמים שהזכרתי. עזרה מישהו?
הודעה אחרונה מאת ofiryeger, -
- 3 תגובות
- 912 צפיות
שלום לאחרונה, ישנן הרבה פרסומות בגין מכירת רכבי יד שניה מחברות השכרה/ליסינג במחירי מבצע. השאלה היא כזו, האם זה כדאי? ז"א, נניח שאני מעוניין בטויוטהקורולה 2010 שמחיר המחירון שלה הוא 60 א' ש"ח והמבצע הוא 52 א' ש"ח בינואר 2015 אולי ישתנה המחירון ויירד בסכום של 7-8 א' ש"ח - כך יצא שרכשתי במחיר המחירון עצמו. האמנם? אם כן, זה בוודאי נכון למי שאין ברשותו רכב וקונה עכשיו בפעם הראשונה, מה שלא ככ משנה למי שיעשה טרייד אין בחברות הללו כי אז גם מחיר הרכב שבבעלותו יירד.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב שני למשפחתי, יש לי רכב ראשי גדול כך שהשני אני רוצה שיהיה קטן וחסכוני, הכיוון שלי הוא עד 15000שח, וזה לנסיעות ממש קצרות כמעט 95% מהזמן. הכיוון שלי הוא: * סיריון 2000-2002 * יונדאי גטס - 2005-2006 יש למשהו השגות או המלצות חמות אחרות? פתוח לרעיונות ודי לחוץ בזמן! תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב, ברצוני לרכוש סיאט איביזה קופרה mk4 בזמן הקרוב וחשבתי להתייעץ קודם עם חברי הפורום לגבי הרכב. מי שמכיר את הרכב יוכל אולי לעזור לי בחסרונות הרכב, בלאי, אמינות, צריכת דלק וכד׳? ומאידך, גם ביתרונות הרכב. מדובר על סיאט איביזה קופרה דור רביעי 1.8T 20V בשנים 2007-2008. תודה רבה (:
הודעה אחרונה מאת Liav-H, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 517 צפיות
היי אני מחפשת לי רכב ראשון קטן וזול. ראיתי למכירה אופל קורסה GLS ידני 1.2 שנת 2000 ב8000 ש״ח. רציתי לקבל חוות דעת מהמכירים את הרכב. במידה והרכב לא מומלץ, על מה כן הייתם ממליצים? התקציב הוא 10,000 ש״ח. תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי סבב התייעצויות בשבוע שעבר סביב רכישת משפחתית ידנית (תקציב עד 100K ש"ח) יצאתי לסיבוב סוכנויות (אבל הספקתי רק חצי ממה שרציתי). ראיתי את ההונדה סיביק האצ'בק, שאין מה לדבר - קנתה אותי. מנוע 1800 חזק, במבצע סוף שנה (עם מרכאות או בלעדיהן), איש המכירות נתן לי שפע של תוספות (חיישני רוורס, מערכת מולטימדיה ובטח שכחתי כמה דברים), והכל ב-121K. גבוה גבוה מהתקציב שלי. ראיתי את היונדאי I30CW, שכרגע נראית לי המועמדת העיקרית. מכונית גדולה, מרווחת מאוד גם מאחורה וגם בתא מטען, רמת גימור גבוהה כסטנדרט, ומחיר של כ-104K לפני משא ומתן כלשהו. הבעיה היא מה שמסתתר מתחת למכסה הקדמי - מנוע 1400, עם 100 כוחות סוס. היום יש לי פוקוס 2006 עם מנוע 1600 ו-100 כוחות סוס ואני…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 650 צפיות
שלום רב. אני בן 21, חייל. אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות בעיר ומחוצה לו, שיהיה חסכוני בדלק, וזול לאחזקה. חשוב לי מאוד שהרכב יהיה מאופיין גם בין היתר, בחוזק מנוע לנסיעות ארוכות פעם בחודשיים בערך, כמו אילת/רמת הגולן. החשיבות, שאם הרכב יהיה בעל גיר ידני או אוטומט, איננה מפריעה לי כלל. התקציב הוא 30K. בנוסף ארצה לדעת בבקשה, מאיזה מקום כדאי ואמין, אפשר להתחיל חיפוש לקניית הרכב שתציעו לי לקנייה. העלו בי הצעה למחשבה, כמו הפורד פוקוס 2007 נפח מנוע 1600, שדיי עונה על הקריטריונים, אני מניח. מה דעתכם? אני ארצה בבקשה לדעת במה אתם מציעים לי לבחור ולברור, מבין מגוון הרכבים. ואיך להתקדם הלאה, תוך כדי ידע מעמיק למהלכים קדימה. תודה רבה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לאחר התלבטויות רבות צמצמתי אפשרויות ל- יונדאי I30/I30CW או סקודה רומסטר. הרומסטר קורצת לי בגלל המרחב... לאחרונה גדלה לנו המשפחה. אז קודם כל - השוואה בין היונדאי לסקודה מבחינת דלק, אמינות ועלות תחזוקה. שאלה שניה: האם ביונדאי I30 יש הבדל בין ה"רגילה" לסטיישן מבחינת צריכת דלק ועלות תחזוקה? מדובר ברכבים 2008-2009. בנוסף- האם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק בין הנ"ל למאזדה 3? אם יש הצעות נוספות (כשהמדדים שכתבתי קודם הם החשובים בעיניי), אשמח לשמוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
רנו קוליאוס
מאת IONI1-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 683 צפיות
מדובר בחמי, בן 65 (פלוס) שסובל מכאבי גב כרוניים. מתנייד כעת עם קאיה קרניבל ישנה (בנזין)ומתלונן על בעיות חניה וצריכת דלק מוגזמת. רוב הזמן לבד במכונית, עם נסועה של כ- 10K לשנה. לאחרונה, החליט לשדרג למכונית חדשה יותר, אך לצערו, לא הצליח אפילו להכנס למושב הנהג בשל כאבי הגב. אתמול, נסע עם חבר ברנו קוליאוס שנת 2009 ולא רק שהצליח להכנס בנוחות, גם לא הרגיש זעזועים במהלך הנסיעה. משיטוט בפורום יש מעט מאוד חוות דעת על הקוליאוס. האם יש טעם לשדרג או להשאר עם הקרניבל הישנה (שנת 2002) ?
הודעה אחרונה מאת מוסך תלפיות, -
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
זה הפוסט הקודם שלי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551263-עזרה-בהתמקדות-על-רכב-משפחתי/page2 אחרי שקיבלתי קצת יותר כיוון ויצאתי לחפש רכבים לפי המלצותכים ראיתי כמעט את כולם. הסלקצייה שעשיתי היא כך. גטה-ירדה מפרק בגלל עליות אחזקה וירידת ערך. קייה פורטה-עוברת את התקציב שלי בהרבה. יונדאי I30-חביבה אך מעדיף סדאן. יונדא I25-היחדיה שהתלהבתי ממנה ובה התמקדתי. קיבלתי הצעה מאחת חברות הליסניג על הI25 שהיא הכי אטרקטיבת לי. אשמח אם תעזרו לי להחליט אם העסקה משתלמת או לא. אז ככה: יונדאי I25 כסופה. מודל 2011 תאריך עלייה לכביש 31.12 101KM 1400 סמק. הרכב נקי מתואונות,מכות למעט החלפת מראה בצד הנהג.(כל זה לפי מה שהסוכן רואה בהיסטורייה של…
הודעה אחרונה מאת Stone, -
- 2 תגובות
- 753 צפיות
שלום לכולם, זו היא ההודעה הראשונה שלי בפורום למרות שאני נכנס כל יום מספר חודשים... אני מחפש רכב בתקציב של עד 30 אלף ש"ח, אפשר להוסיף עוד קצת אם הרבה ממש שווה את זה. הרכב יהיה רכב שני בבית ולכן במהלך השבוע הוא יסע לא יותר מ15 ק"מ בתוך העיר,אך בסופשי שבוע אני נוסע לאזור אריאל/צפון על מנת לרכב. הנסיעות בסופשי שבוע הן מינימום 200 ק"מ (100 לכל כיוון) ואנחנו לפחות 3 רוכבים (עם ציוד) בכל נסיעה שמתחלקים בדלק. עד עכשיו הייתה יאריס 2002 שהייתה צפופה וקטנה והיתרון היחיד שלה היה בתחנות דלק ליטר אחד ל15. הדרישות מהרכב הבא: שיהיה קצת יותר מרווח מרכבים רגילים (חשוב תא מטען כמה שיותר גדול בשביל להכניס ציוד דאון-היל) נוח לנסיעות מעל 100 ק"מ. צריכת דלק לא נוראית (מעל …
הודעה אחרונה מאת Stevenkler, -
I35 חוות דעת
מאת ד ו ד-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מעונינים לקנות איי 35 פרמיום, מבקש מהמנוסים לציין חסרונות בולטים שנתקלו בהם ואולי להציע אחרות שעדיפות באותה קבוצת מחיר
הודעה אחרונה מאת y360, -
-
- 1 תגובות
- 596 צפיות
היי, אני מחפשת סיאט איביזה ויש גם את דגם הסטיישן אני מחפשת את מנוע 1200 TSI השאלה שלי היא האם למישהו יש נסיון איתה והאם יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין הרגילה לסטיישן תודה
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 941 צפיות
היי, אני מחפש רכב חסכוני בדלק עם גיר אוטומטי במחיר של עד 20 אלף ש"ח. הנסועה היומית היא מכפר וויתקין לתל אביב, רכב. נהגת בלבד. חשוב שיהיה אמין וזמין בשוק. אשמח לכל המלצה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רכב אך להורים שלי אין ולא היה ולא יכול להיעזר בהם. חברים מייעצים לי עצות שונות וסותרות ורציתי להתייעץ גם כאן. מעוניין לקנות רכב בטווח מחירים של 15-20K. גיר אוטומטי. עדיפות לרכב קטן יחסית. 1. מישהו יכול להמליץ לי על רכבים מומלצים? 2. לאחר שהחלטתי על רכב ואף מצאתי מוכר. אני רוצה לקחת את הרכב למכון לבדיקה, האם זה מקובל לסכם עם המוכר שבמידה ומתגלים ליקויים משמעותיים בבדיקה במכון הוא ישא בעלות הבדיקה? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
דבר ראשון אני בן 24 וזה הולך להיות הרכב הראשון שלי את רוב הנסיעות שלי יהיו עירוניות, בסופ"ש כנראה זה יהיה בינעירוני, בכללי אני לא יקרע את הכביש עם הרכב, אל תמליצו לי על רכב יותר זול, כי אחי עשה תטעות הזאתי ויוצא שאתה נכנס ויוצא מהמוסך ושילם על הרבה תיקונים וכבר יכל לקנות אוטו ב50 אלף, אני מהאלה שאוהב להשקיע ולהיות בשקט ל 5 פלוס השנים הבאות, ברכב אני יהיה הנהג העיקרי אבל אחי כנראה יקח אותה מדי פעם. אני כרגע מדבר רק על סיאט איביזיה יש סיאט איביזה רכב ספורט 3 דלתות 1.6 מנוע, ב 50 אלף שנת 2009 (עשה 90 אלף קילומטר) ויש סיאט איביזה Reference עם 5 דלתות ורק מנוע 1.2 ב 50 אלף אבל שנת 2013 ! (עשה 38 אלף קילומטר) או בכלל ללכת על משו פחות יקר, סיאט איביזה Referenc…
הודעה אחרונה מאת andybrami, -
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 1 תגובות
- 706 צפיות
אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בטרייד אין וקניה מול סוכנות ליסינג/ השכרת רכב יתרונות וחסרונות אל מול קניה עצמאית מאנשים פרטיים והאם זה משתלם בכלל לקנות? מה טיב הרכבים ומה ההטבות שאפשר לקבל בקנייה מסוכנות? (הכיוון הוא קיה ריו יונדאי I25 או דומיהן) תודה
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מרסדס C200 קופה 2007 במחיר טוב. הרכב יפה מאוד ושמור. ההתלבטות היחידה זה התחזוקה וביטוחים. אומרים לי שזה סתם הוצאה גדולה ומיותרת. האם זה באמת נכון ויש כזה הבדל גדול? מה סדר גודל כללי לשנה? ואם משווים לרכב עממי יותר. (כרגע יש לי סוויפט GLX חדשה בת פחות משנה) אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות. (חשוב לציין שאין לי משפחה ואני כן מעדיף רכב עם שתי דלתות. פשוט בא לי)
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 603 צפיות
היי! אשמח לייעוץ. מה שידוע לי על הרכב: שנה : 2010 ק"מ: 52,000 תיבה: רובוטית נפח: 1400 מס בעלים: 2 מחיר: 39,000 הבעלים הנוכחי אומר שהרכב קיבל מכה והחליפו לו את הדלת עוד כשהיה באחריות יצרן. וגם יש כמה שפשופים אבל לא דפיקות. ושהוא מתחייב על גיר שלדה ומנוע. ממליצים לקנות? שווה או לא שווה? ואיך הרכב הזה בכללי?
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 837 צפיות
ברשותי לנטיס 2001 מנוע 1.8 עשתה 200 אלף ק''מ יד 01 סך הכל הרכב מצב מצוין. הציעו לי החלפה על לנסר קלאסיק, 2005 מנוע 1.6 אוטומט עשתה 135 אלף ק''מ יד 02 טסט שנה, הדגם הרגיל לא מפואר מגיע עם טאסות,לא הייתה ליסינג או השכרה פרטית. רציתי לדעת מה הפלוס ומינוס בין שני הרכבים, ברור לי שהלנסר יותר חדשה ונראית יותר יפה, אבל שמעתי שאין לה שוק קשה למכור, והיא מרגישה כבדה וחלשה ואוכלת הרבה דלק, כמה זה הרבה ביחס ללנטיס?(הלנטיס עושה לי 1 ל-11 משולב הרוב עירוני) החלפה ראש בראש. אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובות
- 544 צפיות
דיזל 320000ק"מ. אני מאוד התלהבתי למרות שידעתי שבשנתון כזה המון בעיות אבל עצם שהאוטו מטופל היטב התעלמתי ורציתי אותו אבל כל המכריםהזהירו אותי לא לעשות את הטעות הזו
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבת שלום, אבי החליט להחליף את הרכב, ומחפש רכב לעבודה (מורה לנהיגה), שיהיה גבוה (מה שנקרא ג'יפון / קרוסאובר) בתקציב של 120K בערך, אם כי זה גמיש (יש לנו גם "חבר" אז זה רלוונטי). הדרישות: 1. ידני. 2. בנזין / דיזל, די חסר משמעות העלויות, בסופו של יום, דומות למדי. 3. גבוה, כמבר אמרתי? 4. דברים שחשובים ללימוד נהיגה, כמו שדה ראייה טוב לכל הכיוונים (לשם ההשוואה, ניסאן ג'וק נפסל על הנושא הזה מראש), נוחות נהיגה עם הקלאטש, וכו'. המועמד המוביל כרגע הוא סובארו XV 1.6 ידני. נכון, הוא פשוט מאוד מבחינת אבזור, והוא חלש, אבל הוא יפהיפה (פחות משנה) ויש לו יכולת לרדת לסיבוב בשבילים שהם קצת יותר משבילי קק"ל שזה פלוס רציני מאוד). גם הסוזוקי קרוסאובר עלה כאופציה, אבל לא מ…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 956 צפיות
שבוע מבורך לכולם,צריך את עזרתכם. חמי מעוניין לרכוש רכב.חמי פנסיונר צבא,משמע מבצעי "חבר" רלוונטים( אם מישהו מודע למבצע דרכם אשמח לשמוע פרטים). כפי שהבנתם מהכותרת,ישנם שתי התלבטויות עיקריות: האם חדש דרך "חבר" או משומש שכבר ספג את ירידת הערך הגדולה? התלבטות שניה-חמי הוא מ"חסידי" טויוטה,יש לו אחת משנת 96 שאותה מוכר בלב כבד כי היא כבר עשתה את שלה,הבעיה שבני הבית מתנגדים בתוקף לעוד טויוטה,במיוחד מהשנתונים שהוא מחפש (2010 עד 2014),בגלל כל חרושת השמועות והמקרים של תקיעת דוושת הגז וכו׳,הם כבר דאגו להראות לו סדרת כתבות מדאיגות והוא דיי בדרך לרדת מקורולה,כהזדמנות אחרונה ביקש ממני לערוך בירור ואת זה אני חושב שיותר מראוי לברר כאן. בכל מקרה אשמח לשמוע עוד דעות לגבי רכבים מומל…
הודעה אחרונה מאת royph, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 499 צפיות
מה השנים הטובות והאמינות של הגטס?? המפרט הטכני נפח 1,400 200,000 קילומטראז שנת 2004 יד 4 מה אומרים שווה מבט?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
אז ככה, נניח שאני מחפש רכב יוקרה (משומש), על כל המשתמע מכך - עידון, כוח, אבזור - אבל באריזה קטנה. אני יודע שיש מתח בין שני אלו: עם עידון, כוח ואבזור בא גם הגודל ולהיפך. אך בכל זאת, מה האפשרויות? האמריקאים והאסיאתים לא מייצרים יוקרה בקטן, אז נשארנו עם האירופאים. האודי A1 נראית לי כאופציה עם הפוטנציאל הרב ביותר (איכות חומרים, שקט ונינוחות, ירידה לפרטים קטנים) אבל יש לה שתי בעיות גדולות: DSG ואבזור. אני רוצה רכב אוטומטי וה-DSG מרתיע (מבחינת אמינות). כמו כן, גם בגרסא המאובזרת, הרכב מאובזר בקמצנות. מה עם המיטו? עליה אני יודע מעט פחות מהאודי. יש בה אבזור רב יותר, יש TCT (שזה בעצם DSG באיטלקית, ללא בעיות אמינות משמעותיות עד כה) אבל היא לא מעודנת ומלוטשת כמו האודי היכן …
הודעה אחרונה מאת מוטורקאר, -
- 0 תגובות
- 461 צפיות
בעיות/תקלות ידועות לרכב? מה מצב הגיר והטורבו אחרי 3-4 שנים? האם הביטוחים גבוהים ביחס למשפחתיות מקבילות? מה מצב סחירות המותג והדגם בימים אלה? תודה לבעלי הניסיון
הודעה אחרונה מאת Yellow Engine, -
- 3 תגובות
- 551 צפיות
שלום רב, בשעה טובה החלטנו להתקדם עם הרכב למשהו חדש יותר מסוזוקי בלנו 96 לא שיש לנו בעיות פשוט רוצים שדרוג. הרבה מחשבות עולות בראש ואשמח לעשות קצת סדר בעזרתכם . דרישות רכב : כנראה שהוא יירכש מיד שניה - לא חדש מיבואן אוטומט עדיפות 5 דלתות , אבל לא חובה תא מטען - מתאים לעגלת תינוק יפני / קוריאני בעדיפות אמין ממוצע קמ שנתי שאני עושה עומד על 30,000 קמ בשנה מאחר והעבודה נמצאת מחוץ לעיר. * חשבנו לחפש אולי רכב היברידי בשביל לצמצם עלויות דלק. אשמח לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת BOGO, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מיני בעיקר שתהיה חסכונית בדלק שתהיה אוטומט ושתהיה אמינה מה אתם ממליצים? (מחפש 2012 ורצוי שהגם החלונות וכמה שיותר אוטומט ברכב) תודה מראש על התגובות!
הודעה אחרונה מאת ipb87,