ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,632 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, היה לי בעבר C3 פיקאסו בנזין 1400 ידנית בליסינג ומאוד נהנתי מהרכב. עכשיו נגמר לי הליסינג ואני מתכוון לרכוש C3 פיקאסו דיזל פרטי. הנסועה השנתית שלי היא בסבייבות 15K בשנה ורובן בעיר. אני יודע שלכאורה הנסועה שלי לא מצדיקה דיזל אבל היות ומנועי דיזל מייצרים מומנט עדיף ואמינות יותר גבוהה זאת נראית לי אופציה מעניינת. שמעתי שנסיעות קצרות בדיזל עושות בעיה במנוע - האם זה נכון? אני די סגור על ה-C3 פיקאסו אבל מתלבט לגבי המנוע.
הודעה אחרונה מאת david_e, -
- 3 תגובות
- 856 צפיות
אני לקראת רכישה של מכונית חדשה. שימוש: 90% נוסע לבד או עם נוסע נוסף. השאר עם שלושה ילדים מתבגרים. הרכב יחליף מאזדה 3 2006. לאחר התלבטויות רבות, ונסיעות מבחן, בסיכומו של דבר דירגתי את המכוניות כך: 1. סובארו xv 2.0 (חיסרון ברעש בתאוצות ומחיר קניה גבוה, עיצוב הכי קל לעיכול מהאפשרויות. אופציה תיאורטית לטיולי שטח) 2. קורולה (הכי קלה לנהיגה ורחבה. איכות הרכבה ועיצוב לא עושים לי את זה, אך יש לי מקום בלב לקורולה...) 3. טויוטה ורסו (לא היתה בתכנון אבל כל המשפחה אהבה את האוטו. לחובתה מחיר גבוה ועיצוב ישן) 4. סיוויק הצ'בק (חיסרון יחידי הוא גודל. כל השאר יושב עלי בול. ממש בול.) 5. אוקטביה (תאוצה לא לינארית, יקרה למשפחתיות, איבוד ערך ואמינות לא ברורה) 6. מאזדה 3 (קטנה ול…
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הבנתי שהדגם האחרון (הדור השלישי) של סקודה אוקטביה יצא ב2013 . זה נכון ? מתי הדגם החדש מגיע (2015 ) ? באיזה חודש ? האם צפויים שינויים גדולים בדגם החדש ? תודה.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום ! הפנו אותי לפו מפורומים אחרים כי אמרו לי שיש פה אנשים בוגרים ומביני עניין וכאן אני אקבל תשובה . אני מעוניין לקנות רכב ומה שחשוב לי זה : ידני ( בלבד ) עד מחיר 70 אלף ש"ח ( אפשר לחרוג באלפים בודדים לא יותר ) שיהיה מראה צעיר עדיף מאובזר ואני מעוניין חדש מהחברה אם יש בתקציב הזה *לא משנה לי כל כך אם יהיו קטנות כי אני לא מתכוון להכניס 5 ברכב , אם צריך יש ל*הורים שלי רכבים בבית של שישה מקומות וחמישה מקומות ונוחים לנסיעות ארוכות *אני מחפש משהו בסגנון של הקליאו ( ואגב בדקתי על קליאו ויש אחת ב70 אלף זה הדגם החדש ? ודבר אחרון מישהו יודע איך הדגם של MG - MG3 ? בתודה ניצן !
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
אהלן! כרגע אני מחזיק פולו 1.2 שנת 2011 ואני רוצה לעבור לגולף, אבל מחיפושים באינטרנט וקריאת מאמרים הסתבכתי לגמרי עם כל הדגמים. אני מחפש דגם של גולף שיהיה לו קצת כח(122 HP ומעלה) סאנרוף ושליטה ממהגה. הבנתי שהדור ה 6 הוא הכי מוצלח אז עדיפות לדור הזה. ואם אפשר קצת חוות דעת על ההיילין 160 כס שממש קורצת לי אבל הבנתי שיש לה בעיית אמינות.
הודעה אחרונה מאת omriT1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי שיש מבצע על הקרוז בלו SPECIAL EDITION ב- 107,900 ש"ח. האם כדאי? אם לא , חשבתי גם על הקיה סיד (הגיר אמין?). תודה.
הודעה אחרונה מאת boost10, -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני ימים ספורים פניתי לקל אוטו בסניף בעיר מגורי וביצעתי רכישה של רכב. קל אוטו מפרסמים את המודעה הבאה באתר של עיריית הוד השרון http://business.hod-hasharon.muni.il/html5/portalLookup.taf?_id=27419&did=9016&SM= כך שציפיתי לקבל חיישן רברס במתנה כמובטח בפרסום: "הטבה מיוחדת לתושבי הוד השרון הרוכשים רכב בסניף שרונים: חיישני רוורס מתנה!" ביום תשלום מחיר הרכב לאחר שהסדרתי את הכל הבטיחו להוציא שובר לחיישן רברס אבל בסוף מישהי בהנהלה שהיתה אמורה לאשר את ההטבה כפי שמובטח בפרסום סירבה ודרשה לחייב אותי. לטענתה הם כבר משלמים עמלה שמנה לאתר אינטרנט בשם מוטורי שאליו התקשרתי כדי לברר מחיר ולכן כל הטבה בפרסומי קל אוטו לא בתוקף עבורי. בסוף בלית ברירה שילמתי 224 ש"ח תוספ…
הודעה אחרונה מאת boost10, -
- 7 תגובות
- 785 צפיות
אני מעוניין לקנות פולקסוואגן ג'טה 2010 עם 270 אלף ק"מ (מחירון 66 אלף לפני שקלול - ואחרי שקלול של ק"מ זה יוצא 56 אלף) הבן אדם דורש 38 אלף. האם שווה להתעסק ? מה צריך לקחת בחשבון שלוקחים רכב עם כל כך הרבה ק"מ... או שמה עדיף למצוא רכב אחר... ולא להתעסק כלל....
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי ביצעתי בדיקה היום במכון בדיקה - דינמומטר. (מאזדה 3 2008 100k ק״מ) לפניכם התוצאות. מה הליקויים המשמעותיים והקריטים? ואיך כדאי ליישר קו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
שלום! יש לי איביזה שנת 2011 1.2TSI גימור ספורט גיר ידני, אני עם הרכב כבר שנה וחצי וזה הרכב הראשון שלי. אני רוצה להתקדם לרכב יותר חזק, מהנה יותר ועם פוטנציאל שיפור, אני מודע לכך שבזה אני מאבד את החיסכון בדלק שיש למנוע 1.2 ולוקח את זה בחשבון. ההחלטה להתקדם הגיעה לפני כחודשיים ומאז אני בפורומים וביד 2 מחפש רכב אחר, אבל לא נתפסתי על משהו כל כך. בזמן האחרון אחד החברים שלי הראה לי מודעה של איביזה FR מנוע 1.8T שנת 2008 גיר ידני, והרכב תפס לי את העין. מכאן עלו לי כמה שאלות: האם מחיר של כ 60 אלף שקל לאיביזה FR שנת 2008, יד 2 עם קילומטר של 70 אלף זה מחיר הגיוני? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בכמה לדעתכם אפשרי למכור את האיביזה שלי (1.2TSI)? והאם זה מספיק לאיביזה …
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בדגמים הזולים ביותר של כל רכב. הרכב הוא רכב מהעבודה ככה שלא משנה צריכת דלק או עלויות נוספות. מבחינת כוח לפי מה שהבנתי הסקודה חזקה יותר אבל זה לא קריטי, מה שחשוב זה הפנים של האוטו. הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי איזה רכב עדיף מבפנים. (הבנתי לדוגמה שבסקודה אין בלוטות'). בנתיים אני נוטה להעדיף את הפג'ו מכיוון שהיא נראית טוב יותר מבחוץ ובגלל הבלוטות' שמאוד חשוב.
הודעה אחרונה מאת gtm, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים, עברתי להתגורר בארה"ב ומחפש לקנות רכב יד שניה. הדרישות הן שהרכב יפעל באמינות ועם מינימם סיכוי לתקלות ומינימום תחזוקה לתקופה של כשנתיים, שלאחריה אני אמכור את הרכב בירידת ערך נמוכה ככל האפשר (ואקנה משהו רציני ומהנה יותר) אין צורך ברכב "מפנק" או "מהנה" רק שיביא אותי מA לB באמינות. תחת האילוצים האלו שיהיה זול ככל האפשר. התקציב הוא 8K$. אשמח לייעוץ מהמבינים בשוק הרכבים יד שניה בארה"ב. בהתחלה ננעלתי על יאריס מודל 2007-2008 עם עד 80K מייל. ועדיין דרושה מתיחה לתקציב. ברור שזה יהיה רכב שיראה אמינות גבוהה. אבל אז חשבתי: אם אני מתכנן להחזיק את הרכב רק שנתיים - האם יש רכבים שיראו אמינות גבוהה בתקופת הזמן הזו ויהיו זולים יותר לקניה? תודה!
הודעה אחרונה מאת morpheus1234, -
- 8 תגובות
- 847 צפיות
אני מאוד אוהבת את האמינות, הנסיעה, הסחירות והמראה של הרכב. לא אפרט את דרישותי מהרכב משום שהמאזדה 3 בדגם החדש (2009) עונה על כולן, לכן אני מתכווננת לרכב הזה. התקציב שלי הוא עד 48,000 ש"ח ואני מבינה שבתקציב כזה אצטרך להתפשר על רכב שהיה בליסינג, אך מצד שני אני לא רוצה להתפשר לגבי הקילומטרז שהרכב עבר. ז"א עד 20,000 בשנה. ראיתי מספר רכבים בלוחות שונים שעונים על כל הדרישות שציינתי. הנושאים שרציתי עזרה בהם: 1. האם צריכת הדלק בצורה החדשה חסכונית יותר מהדגם היוצא של 2009 כמו שמספר אנשים אמרו לי? 2. מה צריכת הדלק האמיתית של הרכב בנסיעה עירונית ובינעירונית של הדגם החדש? 3. האם העיסקה בסכום הזה עבור הרכב הזה כדאית?
הודעה אחרונה מאת shirazi, -
חברים, הגיע הזמן שלי להתלבטות על הרכב. מבקש ממכם עזרה בהחלטה לא פשוטה. כמו שאתם יודעים אני בדרך כלל לוקח רכבים לא כל כך סטנדרטיים, אבל אני צריך רכב יומיומי, אמין וחסכוני בדלק כי אני נוסע הרבה מאוד, משהו כמו 40~50K בשנה. בשאיפה אני יסע קצת פחות מזה (יש אופטימיות זהירה לירידה ל35 בשנה), אבל זה פחות או יותר הצפי. אני מתכנן להחזיק את הרכב 5 שנים עם אופציה ליותר. הבחירה הטבעית הראשונה היא דיזל, כלומר זה צריך להיות רכב אירופאי. מכיוון שהאמינות חשובה לי בחרתי גיר ידני. אני לא כל כך מאמין במנועים הקטנים, לכן הנפח הדרוש הוא 2 ליטר. האופציות הזמינות היחידות עם גיר ידני הן פורד מונדאו ואופל אסטרה. אני רוצה רכב נוח ומהנה לנהיגה, משהוא בקלאס D, לכן מונדאו ד…
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום. ברצוני לקנות רכב חדש בתקציב של עד 240K. הדרישות העיקריות הן שהרכב יהיה בתצורת סדאן ומתלים רכים (בסגנון של האמריקאיות הישנות). עד כה בדקתי את וולוו S60, שברולט אימפלה וסקודה סופרב וכולן היו נוקשות מדי. אשמח מאוד לעזרה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשמוע חוות דעת על פורד פוקוס 2008 מנוע 2.0? מה כדאי לשים לב לפני קנייה? האם הדגם ידוע כבעל בעיות מיוחדות? בעיות בגיר? תודה רבה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הנפס 200 אחל המנוע מפיק רק 10 כ"ס. לכן אני שואל כיצד משרד התחבורה מקטלג אותה - עבור איזה סוג של רישיון נהיגה ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 576 צפיות
אני נהג חדש ואנחנו מתכננים לקנות רכב שישמש בעיקר אותי, הדרישות מהרכב מהחשיבה ביותר אל הפחות הן: 1. אוטומאטי 2. מהנה לנהיגה ואמין 3. חסכוני חשובה לי יותר ההנאה בסיבובים וכדומה ולא בהכרח רק ההאצה בקו ישר למרות שחשובה לי זמינות כח ויכולות האצה.. חשבתי על הפיג׳ו 206 אבל שמעתי שיש בעיית אמינות עם הגיר האוטומטי שלה (al4) אז רציתי לדעת אם יש לה מתחרות שיתאימו לדרישות שלי או אם בעיית האמינות היא סתם סטיגמה.. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
שלום אני מתעניין בקניית רכב מיני / מיני משפחתי לא חדש (2011-2012) שיהיה נוח, חסכוני ואמין חשבתי לכיוון של היונדאי i25 או הקיה ריו אשמח לשמוע המלצות ולקבל עזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמחזיק ברכב הנ"ל. בעיקר מתעניין בנתונים כמו צריכת דלק ממוצעת ונוחות עירונית. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
שלום לכולם, החזקתי ברשותי דייהו מאטיס 2001 במשך שנתיים - רכב ראשון. מבחינת תחזוקה במשך השנתיים עלות הטיפולים הייתה 5000 ש"ח לערך (לא יותר) (כולל יישור קו התחלתי). מעוניין ברכב חדש. הייתי באלבר וקיבלתי הצעה בעבור יונדאי אקסנט שנת 2008 200,000 + ק"מ - משרד הביטחון. בעלות של 19,000 ש"ח. אני מעוניין ברכב שיעלה באזור ה20,000 ש"ח. תחילה חשבתי על ידני וקטן. קראתי כאן המון המלצות על יונדאי גטס ועל פונטו ספייס - לא מעוניין ברכבים הנ"ל. לאחר מחשבות עם עצמי ראיתי ששברולט עושים עסקת מימון - 300 ש"ח כפול 36 חודשים + 16,700 ש"ח. המחשבה על רכב חדש עלתה בעקבות הרצון שלא להתעסק בטיפולים ובמיוחד לא בחיפוש ביד 2 - לצערי הייתה לי חוויה רעה עם סוחרים רמאים. מה ממל…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 7 תגובות
- 890 צפיות
היי. מצאתי רכב באחד מהלוחות רכב ברשת,יש לבחור GOLF שנת 2000 עם נפח מנוע 2300 אוטומת עשתה 150 אלף ק''מ. הנה שני תמונות של הרכב שלו,הוא דורש 17 אלף. ולי יש פולו קלאסיק שנת 2000 עם 118 אלף ק''מ,יד רביעית נעשה טיפול של החלפת 2 צמיגים קדמיים,4 רפידות בלמים,2 דיסקים,חיישני רוורס,הגה קשה כנראה בעיה במשאבת הגה(שמן הגה לא עזר לי),יש מכה גם בטמבון מצד ימין כמו שרואים,ושפשוף מממש קל בצד ימין(יצא החלק פלסטיק הלבן,הוא אצלי צריך להדביק) הנה תמונות. דיברנו קצת והוא מוכן להחלפה+כסף מצידי שאני יוסיף לו 11 אלף שקלים,דיל טוב לשני הצדדים לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רוצה חוות דעת לגולף 2008 1.4 טורבו תצרוכת דלק? אמינות? תקלות בגיר/ מנוע? שאלתי שני אנשים מומחים ב-וואג אחד אמרי לי רכב מומלץ אין לו שום בעיה חוץ שהוא אוכל שמן והשני אמר לי אל תתקרב לדגם הזה - לך על ה122כ"ס (מארק6) קראתי עוד באינטרנט וגם לא כל כך עזר לי מישהו עם ניסיון ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת umry, -
- 4 תגובות
- 717 צפיות
בהמשך לאשכול הזה הגעתי להחלטה ללכת או על הפולו (2000-2001) או על גטס ידנית(2003-2004). חשוב לי האמינות,חסכון בדלק,תחזוקה זולה. מה כדאי?
הודעה אחרונה מאת Dj Shai, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלוםם אני מחפש רכב עם הנתונים הבאים: חסכוני ידני אמין זול בטיפולים עם תקציב של 35000... אשמח לתגובות תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, כיום אני נוהג על סקודה אוקטביה, מעניין אותי לדעת האם האוקטביה נוחה יותר מבחינת רכות מתלים בנסיעה עירונית ושיבושים רבים בכביש מאשר רכבים כמו קיה ספורטאז' החדשה/מאזדה CX5/הונדה CRV. בעבר נהגתי על שברולט טרייל בלייזר והנסיעה הייתה כמו חלום ובאמפרים חולפים כלא-היו. חוץ מהרכבים שציינתי ישנם רכבים נוספים גבוהים ואמינים או שבעיקרון רכב משפחתי נוח יותר מג'יפוני סופר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת איש שטח, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
הזמנתי את הרכב הנ״ל אבל אני מתלבט אם לממש את הקניה בגלל המנוע החלש (115 כ״ס 17 קג״ם)יחסית לרכב בגודל כזה.אם מישהו התנסה בנהיגה בנסיעת מבחן או שכבר נמסר לו רכב כזה אשמח לחוות דעתו,דרך אגב נסיעת המבחן שביצעתי לא ממש עזרה לי להגיע להחלטה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת עמי ו., -
עזרו לי לדרג - מגוון אפשרויות סביב 65K - ולוסטר, סיויק האצ'בק, קליאו החדשה, מיטו 1 2 3
מאת MoonKnight- עוקב אחד
- 36 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, אז אני מתחיל להתכנס לכיוון כמה דגמים סביב ה 65K שח. העדיפות היא ידני, שיזוז (אפס לשישים חשוב מאפס למאה), מאובזר וחסכוני (דלק, ביטוח טיפולים) ואחרון חביב - צעיר!. יש כמה רכבים עליהם אני חושב: 1. רנו קליאו החדשה - שנת 2013 900 ידני - מחירון סביב ה 65 ; המעט מוכרים שראיתי מפרסמים סביב ה 80K ?! ; כמה שונה מה- 1200 דגם ה 75 כ"ס? 2. יונדאי ולוסטר - 2|2011 1600 ידני - מחירון סביב ה 70 ; אשמח להסבר לגבי רמות הגימור אינספייר, פרימיום ו GLS ? 3. סיוויק האטצ'בק החדשה - 2009.10 - 1800 אוטומט מחירון סביב 65 ; מה ההבדל בין קומפורט לספורט? האם ניתן למצוא ידני? ראיתי שיש כאלה מליסינג די עירומים (אפילו ג'נטים לא) מה עוד ההבדלים? 4. מיטו - 2010.11 - 135\155 כ"ס, מחירון סביב …
הודעה אחרונה מאת MoonKnight, -
- 0 תגובות
- 705 צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקנות קיה פיקנטו אוטומטית כרכב שני. נתקלתי בקישור במספר קישורים המדברים על כך שהפיקנטו עברה שדרוג קוסמטי, שינוי במנועים, בידוד רעשים, ושינוי בתא הנהג. להלן הקישור הרציני ביותר הכולל השוואה בין הדגם היוצא לנכנס: http://indianautosblog.com/2013/08/2014-kia-morning-korea-92442 סוכנויות הרכב מסיבות מובנות, לא יאשרו אם זה נכון או לא כדי לא לפגוע במכירות, השאלה שלי היא האם מישהו יודע האם יש פיקנטו חדשה שתגיע ב2015? אני ממש מתלבט אם לקנות פיקנטו כעת או להמתין. תודה רבה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת jonathan3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 581 צפיות
רציתי לשמוע את דעתכם על הרכב הנ“ל. מה שחשוב לי הוא בעיקר אמינות (גיר dsg אמין? נוטה לתקלות?), צריכת דלק מחלות מיוחדות (במידה ויש) וסחירות עתידית. אבקש התייחסותכם לגבי מנוע 2000 בנזין.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 409 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- TomerP
- אלי27
- Shmelov
- iEminem
- adir10
- Renaultrap
- orsh99
- david3692
- srool
- RK
- swiv