Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי איביזה שנת 2011 1.2TSI גימור ספורט גיר ידני, אני עם הרכב כבר שנה וחצי וזה הרכב הראשון שלי.

אני רוצה להתקדם לרכב יותר חזק, מהנה יותר ועם פוטנציאל שיפור, אני מודע לכך שבזה אני מאבד את החיסכון בדלק שיש למנוע 1.2 ולוקח את זה בחשבון.

ההחלטה להתקדם הגיעה לפני כחודשיים ומאז אני בפורומים וביד 2 מחפש רכב אחר, אבל לא נתפסתי על משהו כל כך.

בזמן האחרון אחד החברים שלי הראה לי מודעה של איביזה FR מנוע 1.8T שנת 2008 גיר ידני, והרכב תפס לי את העין.

מכאן עלו לי כמה שאלות:

האם מחיר של כ 60 אלף שקל לאיביזה FR שנת 2008, יד 2 עם קילומטר של 70 אלף זה מחיר הגיוני?

חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בכמה לדעתכם אפשרי למכור את האיביזה שלי (1.2TSI)? והאם זה מספיק לאיביזה FR שנת 2008? חשוב לי לציין שהקילומטראז' באיביזה שלי די גבוה (85 אלף) בעקבות היד הקודמת.

בנוסף הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום האם כדאי לעשות את המעבר הזה?

איך הטיפולים של הFR לעומת ה1.2?

האם יש מחלות ידועות לFR ובכללי איך האמינות שלה?

והייתי שמח לשמוע אולי יש לכם רעיון לרכב אחר להתקדם אליו?

תודה

פורסם

מה לגבי קופרה 1.4? 180 כ״ס, ולהשאר בשנתון גבוה יותר, אני גם חשבתי ״להתיישן״ אבל ירדתי מזה מהר מאוד, מה התקציב שלך? קריטי ידני?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

כנס ללוי יצחק (win win.co.il) תקליד את הנתונים של הרכב שלך ותקבל מחירון, אל תשכח להכניס שקלול (של קמ וחודש עלייה לכביש).

בקשר לאיביזה הישנה, לדעתי אל תירד בשנים אלא אם תיקנה משהו חזק יותר (לאון, או איביזה קופרה/fr).

בהצלחה.

פורסם

לא כל כך הבנתי את התגובות שלכם, אולי לא הסברתי טוב אז אעשה קצת סדר:

האיביזה קופרה לא על הפרק בכלל, לא מתאים לצרכים שלי כרגע. אני מתעניין רק בfr 1.8,

התקציב שלי הוא השווי של האיביזה שיש לי עכשיו. כרגע אין לי מעבר לזה להשקיע

לגבי התגובה האחרונה, המטרה של הירידה בשנתון היא לעבור למשהו חזק יותר, לאיביזה fr.

פורסם

יש שקוראים לזה לרדת בשנה לעלות באיכות.

מעבר לזה אתה צריך לבדוק את ההבדל של האיכות

רכב בא כחבילה ולא רק ככוח או צריכת דלק.

יש מעבר אם זה משתלם לך?אתה תגיד.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...