Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא לפורום.

בתקציב שלך תכנס יפה שברולט ספארק - שתענה יפה על דרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיאט פנדה מאוד חסכונית,חלפים זולים,יש גם את האלטו,אני חושב שגם הפיגו 107 צריכה להיכנס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

4 האפשרויות הנכונות לדעתי הן סוזוקי אלטו 1000, פיז'ו 107/סיטרואן C1 1000, פיאט פנדה 1200 וספארק 1200.

הסוזוקי, הפיז'ו (ואחותה התאומה הזהה לבית סיטרואן) יהיו סופר חסכוניות, וכנראה שהפנדה לא תהיה רחוקה מהם, אם בכלל. הספארק נחשבת פחות חסכונית.

כוח מנוע, ברוב התנאים יהיה מספיק לכולן, אם אתה נוהג הרכבה בתנאים טובעניים, חכול להיות המנועי ה1000 יתקשו קצת יותר, אבל יגיעו לכל פינה בארץ.

הספארק והפנה יכולות לקחת 5 נוסעים, הפיזו' והסוזוקי רק 4.

פרט לפיאט לכולן תא מטען פיצפון.

בטיחותית, הספארק עדיפה (4 כוכבים, 6 כריות אויר, וציון יוצא דופן לטובה במבחנים האמריקאים המחמירים), הפיאט אמנם קיבלה ציון של 3 כוכבים כמו הפיז'ו והסוזוקי אך מציעה רק 2 כריות אויר לעומת 4 בסוזוקי ו6 בפיז'ו.

לי אישית ממש הפריע רעש הרוח בספארק, גם השאר לא שיא העידון (פרט לפיאט שאינני מכיר מנסיון אישי), אבל לטעמי עדיפות.

גם מבחינת נוחות נסיעה לטעמי הפיז'ו עדיפה במעט על השברולט והסוזוקי.

לא הייתי שולל את הספארק על סעיף האמינות, וגם לא הייתי חושש מהצרפתיות כי הן בעצם טויוטה ובכלל לא שמעתי על אף אחת מהן שהיא בעייתית במיוחד.

פורסם

חשבתי תאמת על הספארק

אבל יש לי נסיעות עבודה יבנה-תא כל יום

ועוד קצת ציוד עם עוד 2 אנשים..

ניראלי הרכב היה בעייתי בשבילי...

פורסם

לא יודע מאיפה יש לך נתונים כנ"ל אני מכיר יותר מבעלים אחד של בפארק שמדווח על צריכה של יותר מ1:16

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לרכוש את הרכב סיטרואן c4 1.6 שנתון 2011 הדגם החדש.

קיבלתי הצעה ממגרש

יד 1 מליסינג 135000 ק"מ, אוטומט הדגם המפואר עם שנת ביטוח חובה ושנה אחריות על גיר מנוע ושלדה כל זה מסתכם ב51,000 ש"ח רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה וגם מה צריכת הדלק הממוצעת שלה.

בנוסף האם יש פה בעלי רכב מסוג זה שיכולו לתת חוות דעת עליו?

והאם הייתם ממליצים אליו לסטודנט

תודה רבה ויום טוב

פורסם

הרכב לא עונה על אף לא אחד מהפרמטרים שהגדרת לעצמך. יש לו קילומטראז' גבוה מאד. במקומך הייתי ממשיך הלאה ונצמד לפרמטרים הראשוניים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן וערב טוב.

במידה ובכל זאת החלטת ללכת על הסיטרואן, יש כרגע מבצע בלובינסקי טרייד (עברתי שם במסגרת חיפושיי אחרי רכב עבורי) על דגמים אלה ב-30,000 ש"ח. לגבי שנתונים אינני יודע, אך אולי שווה לך לבדוק. המשך ערב נעים :)

פורסם

אני בדיוק קניתי הונדה ג'אז ידנית 2004.

עולה כ 30,000ש"ח

למרות 10 שנים של הרכב, איכות ההרכבה הגרמנית נשמרת מצויין.

עושה 1:17 ושמתי לב שאם הרגל לי פחות כבדה, אז אפילו יותר ....

חוץ מזה הונדה זה הונדה וגם טיפול גדול במורשה, לא היה בשמיים.

הבעיה היא למצוא אחת כזו ..

פורסם

רכב יקר לתקציב שלו, ואגב כדאי שתעשה שיעורי בית, הונדה היא מכונית יפנית.

1:17 אני עושה ברכב יותר מודרני משלך שלא שובר את הגב.

(שאגב כן יכול להתאים לפותח השרשור בתקציב, רנו קליאו ידנית 2012)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...