ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אשמח ליעוץ על מזדה 3 הדור הראשון צרכת דלק וכו' מחיר אחזקה ביטוחים דלק מחיר טיפולים וכו' תודה
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים נאמנים. אחרי שנה עם קיה פיקנטו 1000, החלטתי שזהו - הספיק לי ויותר. חלשה מידי ולא מפצה בצריכת דלק צמאה כמו משפחתית בעליה. לפניה הייתה לי פנדה מקסימה 2008 - אהבתי אותה יותר את עצמי אבקש את חוות דעתכם על רכב אמין, חסכוני (!) ידני כמובן. תווך השנים 2012- 2013. מחיר שנע סביב 50 K. חשבתי על הפנדה החדשה - אך היא מבוקשת, ללא היצע בשוק יד 2. בנוסף נדלקתי על הקליו החדשה אך היא מעבר לתקציב שלי. אשמח לשמוע רעיונות נוספים
-
-
- עוקב אחד
- 57 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
פתחתי דיון דומה לפני כמה ימים, אבל התקציב והדרישות השתנו אז החלטתי לפתוח חדש. אני נהג צעיר, נוסע בסביבות 600 ק"מ לממוצע בחודש ולרוב בדרכים בין עירוניות. המכונית הנוכחית שלי היא פג'ו 206 שנת 2003 ומנוע 1.6, הצריכת דלק שלה משוגעת, היא לא מפסיקה להיכנס למוסך, והתיקונים מאוד יקרים. אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה חסכוני בדלק ובעלויות הטיפול שלו, ואמין - כזה שלא יעשה כמעט תקלות לא צפויות. שאר הדברים הם רק בונוס עבורי ואני מוכן להתפשר למען מכונית חסכונית יותר. אבל בגדול אשמח גם ל - תא מטען בגודל סביר,רעשי מנוגע ורוח שקטים, נהיגה מהנה במיוחד בהחלפת ההילוכים, יכולת להסיע 5 אנשים, ביצועים טובים ביציאה לעקיפות. כרגע שמתי עין על: קיה פיקאנטו, סיאט מי, ויונדאי I10…
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
ברצוני לקנות ספלאש חדשה ידנית יחסית המחיר זול, הנסיעות שלי בעיקר מחוץ לעיר יש לי היום קורולה 2001 ולכן רציתי להתקדם למשהו חדש יותר השאלה שלי מה עדיף האם לקנות רכב משפחתי 2008 כמו לנסר שהציאו לי ואמרו לי שהיא אמינה אבל קצת אוכלת דלק והיא זולה משהוא כמו 47.000 לפי החשבון שלי אם אני יוסיף לספלאש חדשה אני משלם את ההפרש של המחיר ביניהם עם ההפרש של הדלק השאלה האם באמת ספלאש ידנית חסכונית ואמינה שזה הכי חשוב לי ומה עדיף???? שכחתי לציין שהנסיעות שלי בעיקר מהמרכז לירושלים.. ואני עושה משהוא כמו 2500 ק"מ בחודש
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 667 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב משומש (שנתון 2008 לערך). אשמח להמלצות למכוני בדיקת רכב לפני קניה באיזור חיפה / צ'ק פוסט. הבנתי גם שיש מכונים שלא נותנים אחריות על הגיר עבור מכונית עם קילומטראז' גבוה (מעל 70,000 ק"מ). הרכב שאקנה יהיה אם ק"מ יחסית גבוה ולכן אשמח להמלצות על מכונים שנותנים אחריות על הגיר גם עבורו. תודה רבה, עמית
הודעה אחרונה מאת erez_matas, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 808 צפיות
כאמור בכותרת, אשממ לסיוע חברים רכב אשר ישמש לסטודנט נסיעות 20 קמ ביום ואני רחב וגבוה 1.83
הודעה אחרונה מאת Mjko, -
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת michlind, -
- 0 תגובות
- 477 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Eliran Pinhas, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני כבר לא יודע מה לעשות. סיטרואן C2 מענישה מדי ולא מספיק מתגמלת. וולוו C30 ידניות אין בנמצא. אז התחלתי לנדוד לכיוון הפונטו איבו עם תיבה ידנית ומנוע המולטיאייר ללא הטורבו (105 כ"ס) - המחירים נראים הגיוניים, למרות שכרגע אין בלוחות את הגרסה הספציפית הזו. יש אחת עם טורבו שנמכרת במחיר לא הגיוני בעליל (75 אש"ח אם אני זוכר נכון) וכל מיני דינאמיקים וספיריטים ו-150ת'ים ונמכרות במחירים ממש לא רעים. השאלות ומה חשוב לי: 1. נוחה? 2. מתנהגת? (כאילו אני מתאר לעצמי שלא, במיוחד עם ההגה שידוע כאחד הגרועים היקום) אבל אולי בכל זאת 3. איכותית/מאובזרת? 4. ת'כלס, אוטו טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 3 תגובות
- 591 צפיות
התבקשתי להמליץ על רכב עבור חברה של ביתי, כרגע עדיין רווקה. נוסעת בעיקר באיזור באר שבע ומיתר, אבל כפעם בשבוע גם לת"א והרצליה. נוסעת עד 15K ק"מ בשנה, פרמטר עיקרי חיסכון בדלק. חשובה גם איכות נסיעה וסחיבה טובה, במיוחד בבינעירוני. נהגה עד עכשיו על I10 דור קודם. שמעה דעות שליליות על הפיקנטו בתחום צריכת הדלק. תקציב: כ-50K. בנוסף, היכן כדאי לה לחפש את הרכב הבא, במינימום סיכון שיעבדו עליה? נא המלצותיכם המלומדות.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , מה אתם יודעים על הרכב , אמינות , נהיגה , טיפולים , תקלות, מחלות, צריכת דלק? איזה מנוע זה gdi? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חשבתי שאני סגור על מאזדה 3 2009 בצורה החדשה אבל אז חבר שיש לו אותה אמר שהיא ממש לא חסכונית ואוכלת משהו כמו 1 ל 9 (באמת?) בנסיעה לא לוחצת מידי ולא רגועה מידי. ואז חשבתי לעצמי אם כבר רכב לא חסכוני מה יש יותר מענין מהמאזדה, הגעתי לשני רכבים אחרים תגידו לי מה דעתכם (יתרונות חסרונות) 1. פורד מונדיאו 2009 2. שברולט מאליבו 2009 מה לגבי עלות טיפול ואחזקה? ברור שהמאזדה יותר זולה אבל אחת מהמכוניות האלה קרובות בכלל לאחזקה והטיפולים של המאזדה? מה הצריכת דלק שלהם? מה האמינות של הרכבים האלה בשנתון הזה? מי מבין שני הרכבים האלה יותר טוב? תודה!
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך את ההמלצה שלכם בין הדגמים , מדובר בקשקאי החדשה , עשו שינוי מדהים ברכב ורמת האבזור פי כמה יותר טובה וגבוהה מהספורטאז׳, הפחד שלי זה המנוע החלש 1.2 טורבו לרכב כזה גדול ושהמנוע כנראה של רנו . עשיתי נסיעת מבחן והוא באמת סבבה לגמרי.מה לעשות אני רגיל ל2000 פלוס ... הבעיה האספקה רק לעוד 4 חודשים. למחזיקים ( הוא שלא ) קשקאי הישנה איך הטיפולים? מחירים ? אמינות? הספורטאז׳ כבר דגם שרץ הרבה זמן היום מוכרים אותו עם מנוע gdi מנוע 2000 הרכב באמת יפה , איך המנוע הזה ? הבנתי שיש שינוי לגבי חיסכון בדלק ? מבפנים הרכב רגיל , אין תוספות וכו׳ כמו בקשקאי , אבל לרכב יש קטע עדיין. למחזיקים ( הוא שלא ) ספורטאז׳ איך הטיפולים ? מחירים? אמינות? כאן מדובר אספקה …
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
צריך עזרה בהתלבטות בין שתי הג'יפונים האלה. אבא שלי בדרך כלל כל שלוש שנים קונה לאנד קרוזר כבר 12 שנים , מהדגם היוצא יש לו שנת 2012 הוא התאכזב , הוא היה רחוק מלפנק רחוק מלהרשים , ובפועל הוא אפילו לא פגש איתו את השטח אז זה מיותר הרכב הזה. מאז שיצא הלקסוס הוא התחיל לפזול אליו , הכנסתי לו את הX4 למשוואה . מה דעתכם על הרכבים?יש לציין שזה מחליף רכב גבוה ומסיבי , אשמח לשמוע יתרונות חסרונות . ומישהו שנסע על אחד מהרכבים חוות דעת . בשניהם מדובר על הדגם המפואר ביותר.
הודעה אחרונה מאת niv, -
- 0 תגובות
- 446 צפיות
שלום, מה דעתכם על הסיויק האצ'בק 2007-2008? צריכת דלק, אמינות, איכות חומרים וגימור, תיבה רובוטית, כל דעה או מידע יתקבל בברכה! תודה
הודעה אחרונה מאת Ariel Nitzan, -
- 6 תגובות
- 970 צפיות
אני כבר שבועיים בהמון התלבטויות ומחשבות, לא הצלחתי להבין מה אני מחפש. לפני כמה חודשים פתחתי שרשור על רכב ספורטיבי, אבל מהר מאוד זה ירד מהפרק עקב התרחבות המשפחה. עכשיו הדרישה היא רכב שיהיה : 1. כמה שיותר בטיחותי, שנתון 2007+ (אם כבר, אז ISOFIX). 2. גדול ומרווח, מפתח תא מטען מספיק גדול להכיל עגלת תאומים. 3. יתן משהו אקסטרה - אני רוצה רכב שיהיה כיף לנהיגה, ו/או רכב שיתן תחושת יוקרתיות. 4. צריכת דלק שפויה. 5. נסועה צפויה בערך 10-13K לשנה. מכיוון שהבנתי שבגלל שינוי הדרישות רכב פאן כבר לא יהיה, פניתי לכיוון הסמגנט של C5/מונדאו/407 כדי לקבל רכב שמצד אחד ספג מכה במחירון השוק שלו כדי שאצליח להכניס את זה בתקציב, ומצד שני יתן לי "פאן" מסוג אחר, מהסוג של הפאר וה…
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מחפשת המלצות לרכב אוטומט, חסכוני בדלק עד 20,000 ש"ח רוב הנסיעות הם בתוך העיר, רוצה רכב אמין שלא צורך הרבה טיפולים, ביטוח לא יקר... לא צריך ביצועים מרהיבים - פשוט רכב להגיע איתו ממקום למקום בלי דאגות ושחיטת כיס. אנחנו זוג + 2. כמו כן האם כדאי לחכות לתחילת השנה האזרחית או שהמחיר לא מושפע? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 1 תגובות
- 460 צפיות
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום לשאול זאת או בפורום הכללי. אבל אני מחפש המלצה למכון בדיקה בירושלים, עדיף לא באזור תלפיות. תודה
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 666 צפיות
שלום, אני מחפש רכב 7 מקומות שיהיה גם נוח לנסיעות יומיות. מבדיקה של השוק, ברור לי שהרכבים האלה לא חסכוניים בדלק יותר מדי וזה בסדר כי מדובר על 1000 ק"מ בחודש פחות או יותר השאלה לגבי הדודג' היא יותר מבחינת אמינות ועלות טיפולים ותיקונים אם מישהו מכיר או שיש לו ניסיון תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שכן מבקש למכור אופל אינסיגניה 2013 עקב נסיעה לחו״ל ( אכן כך הדבר ) 2000 סמ״ק טורבו , 220 כ״ס , דגם SRI , הרכב ללא מכות או תאונות , השכן אדם אמין . הרכב נסע עד כה 15000 ק״מ . האם כדאי להשקיע ברכב כזה ( מחיר מחירון ) ? השאלה מתייחסת לרכב עצמו ולא למחיר . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ronen7, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אהלן חברים, אני עומד לפני הגשמת חלום של כ10 שנים אחורה ולייבא מוסטנג (קבריולט). התקציב שלי עומד על סביבות ה200,000 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. עשיתי בדיקה, ומצאתי את הנתונים הבאים: מוסטנג קבריולט V6 2014 17,000-18,000$, מה שאומר כ170-180 אלף שקלים אחרי ייבוא ומיסים. מוסטנג קבריולט GT 2014 כ24,000$, מה שאומר כ220-240 אלף שקלים אחרי ייבוא ומיסים. (מדובר על יד שנייה ממגרשי רכב בארה"ב) השאלה שלי היא כזאת: האם תוספת ה40-60 אלף שקלים הזאת באמת שווה את השדרוג לGT. אולי בכלל עדיף לייבא את הV6 ולשפר אותה בארץ ב20-30 אלף שקלים, ולקבל הספק שמתקרב לGT...? כך יוצא שבאיזור ה200,000 אני מביא מוסטנג V6 עם ביצועים שלא נופלים מהGT. מה המחשבות שלכם בעני…
הודעה אחרונה מאת מוטורקאר, -
- 38 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני אותו הבחור שדיבר על הסיווק הקופה שבסוף ירדתי לגמרי ממנה, החלטתי לפתוח את העניניים ולהסתכל על הווגיות שמציעות רכבים ידניים לא רעים בכלל. לבנתיים הכי מושך אותי הלאון MK1 שנת 2002-3 , אחריה האיביזה MK4 שנת 2004-5 ואחריהם הגולף MK4 . התקציב שלי עומד יחד עם ההורים על 27 - 30 אלף שקל (תלוי אם הקנייה שווה את זה). הרכב יהיה מיועד אך ורק לי, אך תיהיה עזרה מהצד של ההורים לגבי ביטוח וחלפים (אמא שלי תסע עליו בשעות שאני לא). הצרכים שלי הם רכב שנראה טוב מבחינה חיצונית, דיי שקט (רק לא מנוע דיזל), ידני כמובן ואם קצת "אנרגיה" במנוע. ק''מ מתחת ל 160 אלף , יד אני משער שעד יד 5 (04 ברישיון) וזהו בגדול. רוב הנסיעות יהיו עירוניות. אבא שלי נגד הלאון ודווקא לכיוון רכבי הדי…
הודעה אחרונה מאת _DownLoaD_, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
עוד כמה שעות אני צריך לבדוק קיה פיקנטו אוטו' יד 2. לפי מה שהבנתי הרבה אנשים התאכזבו שהיא לא חסכונית ,כמה היא עושה לליטר בפועל? מה לגבי איכות החומרים מרגישים שזה רכב מיני זול? מה הקטע של 7 שנים אחריות? זה באמת תופס?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 711 צפיות
אחרי כמה שנים טובות עם רכב חברה, אני צריך לרכוש רכב פרטי, שינהגו בו אני ואשתי. שנינו מעדיפים גיר ידני. העניין הוא שכבר כמה שנים טובות שאני נוהג על טנדרים, ברלינגו ופיורינו, והתרגלתי לייתרונות שלהם - המון מרווח, המון מקום אכסון, ישיבה גבוהה, צריכת דלק נמוכה במנועי דיזל. שדה ראייה גדול רחב - שמשה קדמית גבוהה מאוד, וכל הייתרונות האלה לא באים על חשבון בעיה במציאת חניה, לפחות לא בפיורינו, שיש לה אורך כללי של סה"כ 10 ס"מ יותר מסוויפט. לפחות פעמיים בשבוע אני נוסע ברכב עם אופניים, וגם הובלת האופניים מאוד נוחה בטנדרון. יותר מאשר ברכב "פרטי". אני מתלבט עכשיו האם ללכת על סופר מיני או טנדרון. הבוקר הייתי בסוכנות אלבר שליד העבודה שלי, לא הייתה שם שום סופר מיני ידנית. בכל…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 2 תגובות
- 838 צפיות
שלום רכב שלא ביצע טסט במשך שלוש שנים ונקנה בכינוס נכסים על ידי בעל הרכב כלומר בעל הרכב קונה(פודה) את הנכס במחיר הגבוהה ביותר שהציעו הרוכשים... האם עליו לשלם את שלוש השנים של הטסטים שלא עשה בעצמו? ומה דינו של רוכש שאינו בעל הרכב וזוכה במכרז ? האם משלם 3 טסטים? תודה
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
המלצות מסויימות לגבי רכישה מאלדן? איך השירות שלהם? המלצות לרכישה מחברת ליסינג אחרת? כנראה אלך על KIA CEED SW או I30CW. המלצות נוספות לרכבים בתקציב הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת CiViC91, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 945 צפיות
שלום, בגלל שבקרוב יתווסף לנו בן משפחה, חשבנו לשדרג בצער רב את הפונטו ספייס לרכב חדש. בגלל שבליסינג של הייטקזון יש מחירים נמוכים מאוד (אשמח באם תתקנו אותי), חשבנו שבמקום לקנות יד 2 מרווחת, אפשר לקחת ליסינג. הפונטו מאוד מאוד חסכונית בדלק והיא אוטומטית, ופרט לציריה, לא ביצעתי שום תיקון אחר (טפו טפו) אז למצוא רכב יד 2 שיפגין אמינות דומה וצריכת דלק דומה יהיה קשה... הרכב היחיד שמפגין צריכת דלק דומה ומרווח מאוד הם הרנו פלואנס/אסטייט דיזל אבל הם מאוד יקרות לי ביד 2. אשמח לשמוע הערות בעניין.
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 928 צפיות
שלום לכולם, בדקתי מספר רכבים ביומיים האחרונים. למרות שהתרשמתי מאוד מהיכולת של אנשים להדביק בד של גג עם סיכות צבעוניות, או להזניח רכבים בצורה נוראית. צמצמתי את הבחירה שלי ל2 רכבים: ניסאן פרימירה 2006 יד 00 147 אלף ק"מ מזוג פנסיונרים במחיר של 35 אלף שקלים מאוד שמור וכמעט ללא שריטות או פגמים (8/10) והרכב השני הוא סובארו B4 סטיישן 2006 יד 00 169 אלף ק"מ ללא טסט מחודש נובמבר המחיר שמבקשים הוא כ25 אלף (כ10 אלף פחות מהמודעה ) המצב של הרכב מבפנים ומבחוץ פחות טוב מהניסאן אך הפרש של 10K בין הרכבים מטשטש את זה. מה לדעתכם עדיף? זה לא יהיה מסוכן לקנות רכב בלי טסט? תודה לכולם, סטיבן.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהגת היום בטויוטא יאריס 2006 רכב חסכוני ואמין אבל לא מפנק בשום דרך! הבנתי שאני LADY אז תעזרו לי עם המלצות אני מחפשת: אוטומטי (לא רובוטי) חסכוני בדלק ואמין נוח ומפנק בעיצוב הפנים - מושבים נוחים, מזגן חזק, סטראו מובנה איכותי רצוי כניסת USB נסיעה זורמת, רכה ושקטה (לא רועש קופצני ומקרקש) תא מטען סביר עם אפשרות לקיפול מושבים גחון גבוה יחסית (לא 4*4 אבל שלא מקבל מכות מכל אבן בנסיעת שטח) פחות חשוב: גודל, ביצועי נהיגה, פאסון, שנת יצור
הודעה אחרונה מאת Stone, -
- 2 תגובות
- 618 צפיות
הודעה אחרונה מאת Moran Bar On,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,056 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- matan_mil
- Avia
- סידן
- aviaviavi
- איציק נ.
- gpm11
- bv12
- ypz
- sperial
- WideFocus
- laviil
- amirtoar