Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמינות כזאת הוא ישיג עם כל רכב חדש שהוא יקנה,למעט אולי פולו,בגלל הDSG,וגם זה בספק.

כמו שרשמת,הסוויפט מיושנת,צפופה,לא איכותית,אין שום סיבה להשכיב 100K על רכב כזה,במיוחד שיש רכבים כל כך מוצלחים אחרים.

הסוויפט באמת שלא בליגה,עלויות האחזקה השוטפת שלה גבוהות,מחיר החלקי חילוף גבוהים,גם מהפורד,פיגו,ורנו.

לא ברור מאיפה אתה ממציא את זה, הכל בדיוק הפוך :-D

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שנפלתי על מועדון המעריצים של סוזוקי...ולכן אני מציע לפותח השרשור לבצע נסיעות מבחן ולהחליט בעצמו מה מתאים לו.

פורסם

לא נפלת על מועדון מעריצים אלא נפלת עלינו בהצעות שלא תואמות את בקשת פותח השרשור, הוא רצה אמין וחסכוני, הסוויפט נותנת את כל זה, בלי מנוים עם מותחנים שנכשלו, בלי מצמדים שמוחלפים בתדירות גבוהה, וגיר כושל בחיתוליו.

אולי הן יותר מאובזרות אבל הזמן יוכיח אם הן יהיו אמינות יותר מהסוויפט, שאני חושב שהיא תמורה טובה לעלות שלה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

באיזה מנועים יש מותחנים שכשלו?,בקליאו?,פיאסטה?,208?..

באיזה מהרכבים האלה יש גיר כושל בחיתוליו?..איפה שמעת על דבר כזה?.

כמו שאמרתי,כל עוד שהוא ירכוש רכב חדש,בעיות לא יהיו לו.

מה עם נוחות?,אחיזת כביש,עוצמת מנוע,התנהגות כביש,איכות תא נוסעים,בטיחות,מרווח פנים,כל אלה לא חשובים??

כל אלה פרמטרים שהפיאסטה,208,וקליאו,בכמה דרגות טובות מעל הסוויפט הסתמית.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

בנתיים אני דיי חם על הפורד פיאטסה, מצאתי רק שתי ביקורות שליליות - אחת היא שהיבואן לא אמין. האם זה נכון? במה זה מתבטא בידיוק?

השנייה היא שהחלקי חילוף והתיקונים במוסך יקרים. שוב האם זה נכון?

בנוסף אשמח להמלצה על מקומות ששווה לקנות דרכם.

פורסם

עלות חלקי חילוף בפורד ממוצעים במקרה הרע.

אתה יכול ליצור קשר עם 2 סוכנויות שקרובות אליך ולראות איפה תקבל הצעה טובה יותר,קרוב לוודאי שההצעות יהיו קרובות זה לזו.

פורסם

אני מאמין שיש פה בלבול קטן.

הפיאסטה אכן עם גיר בעייתי אבל בגרסה הרובוטית שלה ולא הידנית. ה-208, פיאסטה וקליאו ידניות אמינות ללא עוררין. כנ"ל הסוויפט.

אם בגרסה ידנית חפצה נפשך, לך על הפיאסטה. היא נותנת לך כל מה שתרצה ומעבר.

דלק מוטורס הם היבואן רשמי של פורד, לא שמעתי יותר מדי ביקורות שליליות עליהם, אבל כמובן שיש לקוחות שנפגעו מהם.

אצלי אישית הם היו מאוד נעימים ומקצועיים, הרכב הגיע בזמן ללא שום תקלות.

התיקונים במוסך מורשה הם אכן יותר יקרים אבל זה נותן לך אחריות וראש שקט.

מה שכן, הסוויפט בגרסה האוטו' הכי אמינה מבין כולן עם גיר אוטו' רגיל ופשוט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

חברה סליחה אם אני משגע אתכם חח פשוט אני מקבל יותר מדי דעות בנושא.

דיברתי עם המוסכניק שלי בשביל לקבל חוות דעת אחרונה, והוא אמר שמבחינת אמינות זה רק יפניות או קוריאניות. ויש לו ניסיון לא טוב עם הפיאסטה מהבחינה הזאת.

היא המליץ לי על היונדאי i20 או טויוטה, הטיוטה יאריס יותר מושכת אותי. מה דעתכם על הגרסה הידנית שלה? או ששווה להשקיע יותר ולקחת את ההיברידית?

פורסם

חבל על הכסף בקניית טויוטה יאריס, איי 20 לא נופלת ממנה, ויש כאלה 0 ק"מ יד 1, ואפילו בגרסאות האוטומטיות סביב 80 אלף ש"ח.

http://www.motori.co.il/camp.php?id=132

יש לך פה את הסיד

http://www.motori.co.il/camp.php?id=124

קיה ריו סדאן

http://www.motori.co.il/camp.php?id=106

קיה ריו האצ'

http://www.motori.co.il/camp.php?id=120

את האיי 25

שקול אחת מהן, כולן מעולות בתקציב שלך, ובמיוחד הקיה באבזור EX.

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

הטויוטה יאריס מתומחרת הרבה מעל מה שהיא שווה, בטח ובטח בגרסה ההיברידית שלה.

אין סיבה להשקיע כ"כ הרבה ולקבל רכב שלא עולה על הפיאסטה. היאריס לא מרווחת בכלל, לא נוחה ולא נעימה לנסיעה.

אבל אם אתה חושב בכיוון, תעשה נסיעת מבחן ותראה, רק אל תשכח שהיאריס עולה 10K יותר מהפיאסטה, וההיברידית הרבה יותר.

תבין, אתה קונה רכב חדש, כל עוד תתייחס אליו כמו שצריך, לא תקרע אותו ותעשה טיפולים בזמן...אין סיבה שיקרה משהו.

במיוחד שהרכב ידני ולא עם גירים רובוטיים שנויים במחלוקת.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני מאד מחבב את הסיאט מי, אגב אתה יכול במחיר הזה עכשיו גם לקנות את הסיאט איביזה עכשיו אם המיני זה רק משיקולי עלות ולא משיקולים אחרים

• תוכן חדש...