Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פתחתי דיון דומה לפני כמה ימים, אבל התקציב והדרישות השתנו אז החלטתי לפתוח חדש.

אני נהג צעיר, נוסע בסביבות 600 ק"מ לממוצע בחודש ולרוב בדרכים בין עירוניות. המכונית הנוכחית שלי היא פג'ו 206 שנת 2003 ומנוע 1.6, הצריכת דלק שלה משוגעת, היא לא מפסיקה להיכנס למוסך, והתיקונים מאוד יקרים.

אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה חסכוני בדלק ובעלויות הטיפול שלו, ואמין - כזה שלא יעשה כמעט תקלות לא צפויות. שאר הדברים הם רק בונוס עבורי ואני מוכן להתפשר למען מכונית חסכונית יותר. אבל בגדול אשמח גם ל - תא מטען בגודל סביר,רעשי מנוגע ורוח שקטים, נהיגה מהנה במיוחד בהחלפת ההילוכים, יכולת להסיע 5 אנשים, ביצועים טובים ביציאה לעקיפות.

כרגע שמתי עין על: קיה פיקאנטו, סיאט מי, ויונדאי I10, מה דעתכם על עליהן? אשמח כמובן לעוד המלצות.

התקציב הוא עד 80 אלף ש"ח, ואשמח גם להמלצות על מקומות רכישה.

תודה מראש :)

עריכה אחרונה על ידי Shay Hadar
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידני או אוטומט?

ברכבים שציינת היכולת להכניס 5 נפשות גובלת בהתעללות. אבל אם אתה רוצה ידני אז סופר מיני תכנס לך בכיף ב-80K ש"ח ואז ההתעללות תהיה פחותה.

את כל הבקשות הבנתי חוץ מיציאה לעקיפות. כיום אין רכב חדש שלא יוצא נורמלי לעקיפות אלא אם כן אתה מתכוון לעקוף כל היום ורוצה שזה יקרה בשניה, הרבה תלוי בנהג ובהכירות שלו עם הרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם הייתי צריך לקנות היום רכב מיני ידני,

הרכב היחיד שהייתי רוצה זה הפנדה, היא היחידה שאני מתחבר אליה.

אישית אם אתה מסיע 5 אנשים בוגרים קבוע גם אני הייתי ממליץ לך לברר סופר-מיני.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

התכוונתי שאני מחפש ידני :)

בנוגע ל 5 נפשות, בדרך כלל אני נוסע לבד או מקסימום עם החברה, אבל למדי פעם יש מצב שאצטרך להסיע יותר אז טוב שתיהיה לי את האופצייה.

פורסם

רנו קליאו ופז'ו 208 בגרסת ה 1.2 ידנית נכנסות בתקציב. הקליאו בגרסת ה 0.9 טורבו היותר מהירה וחסכונית חורגת בכ 6000 ש"ח בלבד.

אני חושב שמבחינת אמינות הבעיה של הצרפתיות יותר תדמיתית.

לסוזוקי תדמית מוצדקת של אמינות ושמירת ערך. הסויפט בול בתקציב שלך. היא קצת קטנה יחסית לספר מיני, בטח בתא המטען. אבל מרווחת יותר מכל האופציות שהצעת.

אתה לא נוסע הרבה וייתכן שאתה נותן משקל יתר לצריכת הדלק בהיבט הכלכלי.

פורסם

80 אלף ש"ח זה תקציב טוב לסופר מיני ידנית, במכונית מיני תשאר עם עודף יפה.

אם יש לך אפשרות, אני הייתי מציע לחכות, צריכים להגיע בקרוב דורות חדשים של סקודה פאביה, יונדאי i20 ואופל קורסה. היונדאי והסקודה נראות אטרקטיביות לדעתי, את הקורסה לא ראיתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה חייב להסיע 5 אנשים, אז דע שהטריו: מי/סיטיגו/אפ מציעות מקום ל-4 נוסעים בלבד. גם בפנדה הגרסה הבסיסית מוצעת עם 4 מושבים והמאובזרות עם 5. פיקנטו ו-I10 טובות אבל בתקציב שלך הייתי עולה קטגוריה לקטגוריית הסופרמיני. ההבדל באיכות הנסיעה ובאיכות הכללית מאוד מורגש.

אני ממליץ על פיאסטה או 208. הן עונות על כל הדרישות שלך ולדעתי מהטובות בקבוצה.

פורסם
אני נהג צעיר, נוסע בסביבות 600 ק"מ לממוצע בחודש
כפי שגם רזי ציין, אתה לא נוסע הרבה וייתכן ואתה נותן לעלות הדלק משקל עודף בשיקולי הקניה. גם לדעתי סוויפט מצוינת אבל תא המטען שלה ממש מצומצם והאבזור מעט קמצני. לא הייתי קונה פאביה או i20 היות והן מוחלפות בקרוב. אני הייתי מבצע נסיעת מבחן בפיאסטה וב-208 ובוחר באחת מהן.
פורסם

חברים, התקציב עלה ל 100,000 :)

בכתורת רשמתי שאני מחפש מיני אבל הכוונה היא גם לסופר מיני. וההסעה של 5 נוסעים ממש לא קריטית בשבילי, אם יש רכב שמציע ביצועים והוא אמין זה יותר חשוב לי מלהסיע עוד בן אדם.

פורסם

100 אלף ש"ח יקנו לו רכב משפחתי ידני כמו i30 או פוקוס או גרסה אוטומטת מאובזרת של אחת מהסופר מיניז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...