Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת המלצות לרכב אוטומט, חסכוני בדלק עד 20,000 ש"ח

רוב הנסיעות הם בתוך העיר, רוצה רכב אמין שלא צורך הרבה טיפולים, ביטוח לא יקר... לא צריך ביצועים מרהיבים - פשוט רכב להגיע איתו ממקום למקום בלי דאגות ושחיטת כיס.

אנחנו זוג + 2.

כמו כן האם כדאי לחכות לתחילת השנה האזרחית או שהמחיר לא מושפע?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

אוטומט וחסכוני בדלק בתקציב הנ"ל לא הולך ביחד. צריך להתפשר על משהו.

כמה ק"מ אתם נוסעים בשנה? אם הנסועה לא גבוהה צריכת הדלק לא תשפיע הרבה ומעבר לכך- כשקונים רכב בתקציב נמוך- צריכת הדלק זה לא מדד לחיסכון אמיתי בתחזוקה אלא המצב המכאני של הרכב. אם הרכב סבל מהזנחה- הוא יבלה המון במוסך.

אם אתם מחפשים סופר מיני אפשר לנסות ולחפש פיאט פונטו ספייס.

אם משפחתית וחשוב לכם צריכת הדלק- היית מחפש רכב ידני כמו סיאט קורדובה ידנית 1.4/סיאט לאון ידנית 1.6.

ושוב- הכי חשוב זה לבדוק שיש היסטוריית טיפולים מלאה, שהרכב עבר את כל הטיפולים, שכל המכלולים עובדים (מזגן, חלונות חשמל וכו') ולקחת כמובן לבדיקה במכון בדיקה/מוסך מטעמך. ק"מ נמוך ויד נמוכה אלו לא ערבים לאמינות טובה, בתקציב הזה הכי חשוב זה איך תחזקו את הרכב (מה גם שאם אין היסטוריית טיפולים והק"מ נמוך- זה צריך להדליק נורה אדומה).

ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אכן, רק פונטו ספייס.

בתור בעלים של אחת כזו אני מאוהב בגיר הרציף. אוטומטי וחסכוני.

למרות שיש לי אחת כזו, אני כנראה אחליף אותה בקרוב כי אני מחפש רכב יותר מרווח (למרות שהעגלה נכנסת בתא המטען).

פורסם

תודה רבה על העיצה.

אנחנו לא מתכוננים ליסוע יותר מדי, ממש רק לנסיעות בעיר ופעם פעמיים בחודש בינעירוני..

ביד 2 אני רואה מודעות לפיאט פונטו, רק עד שנתון של 2003-4 בסכומים של עד כ15K האם זה סביר? אני מעדיפה לשלם 20K ולקבל רכב קצת יותר חזק.

מה לגבי יונדאי אקסנט 2006, פיג'ו 206 ומיצובישי לנסר? אני רואה את הרכבים האלה בטווח מכירים.. האם שווה בדיקה?

פורסם

מצטרף להמלצה החמה על פונטו ספייס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

206 אוטומטית לא ממש חסכונית, ויש מהן לא מעט שסובלות מבעיות חשמל ו/או גיר - אני הייתי מוותר.

אם כבר ללכת למחוזות כלי הרכב האמינים והזולים לאחזקה אך לא ממש חסכוניים - יונדאי גטס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי 2 הצעות בשבילך

סוזוקי בלנו תחפש את גרסאת הסופר שתיהיה יותר בטיחותית,רכב מאד אמין וכבר הוכיח את עצמו כמובן טיפולים,אחזקה זולה

טויוטה קורולה עד שנת 2002 :מאד אמינה,חסכונית אגב חפש את הגרסה היפנית שלא יהיה מנוע טורקי שמעתי שהוא לא הכי אמין,אחזקה ממוצעת,רכב חזק

• תוכן חדש...