Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mustang V6 VS GT, עד כמה שווה להשקיע בGT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי עדיף לשלם תוספת ולקחת את ה- GT, בעיקר מסיבה שכאשר תרצה למכור השמאי של לוי יצחק יוכל להעריך בצורה גבוהה יותר. הדגם גם מציע אבזור עדיף עם יכולת לשפר את הרכב בארה"ב, ולא בהרבה כסף ולקבל תמורה למחיר מאוד גבוהה למי שאוהב מכוניות שרירים אמריקאיות.

מידע נוסף על הרכב פה

פורד מוסטנג

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

זה עניין מאוד אישי וסובייקטיבי.

לו הייתי שוקל להוציא כזה סכום על מוסטנג והיתרה הייתה מצויה בכיסי - ללא ויתורים כואבים מתחום אחר - הייתי משדרג ל GT.

באופן אישי אני לא מבין את האפיל של המוסטנג הרגילה ורק ה-GT מתחילה לדגדג לי משהו.

ברמה כזו או אחרת, אני מאמין שההפרש גם יחזיר את עצמו במכירה.

פורסם

בדקת אצל איילון מוטורס? לדעתי הם בהחלט מייבאים מוסטנגים באופן סדיר ולא כייבוא אישי.

אחרי ה"התנפלות" של רשויות הס על המייבאים אישית אני לא הייתי נוגע בזה. לא בא לי לקבל מכתבי דרישה להפרשי מס...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

חיכית 10 שנים ועכשיו תתפשר על V6?? אם כבר מכונית פוני אמריקאית, אז שתהיה V8! כך תקבל גם את החוויה הווקאלית, לא רק הויזואלית!

פורסם
בדקת אצל איילון מוטורס? לדעתי הם בהחלט מייבאים מוסטנגים באופן סדיר ולא כייבוא אישי.

אחרי ה"התנפלות" של רשויות הס על המייבאים אישית אני לא הייתי נוגע בזה. לא בא לי לקבל מכתבי דרישה להפרשי מס...

איילון מוטורוס חיים באיזשהו סרט.

250,000 ש"ח לV6 2014.

הזוי, בייבוא אישי זה יוצא 180-200 אלף ש"ח בסה"כ.

אגב, התקשרתי היום לפורד, אמרו לי שאין תשובה סופית לחלוטין, אבל התכנון הוא להביא את המוסטנג באופן סדיר לארץ רק לקראות סוף 2015.

ולזה שכתב שכדאי לקחת את הV8 בשביל הצליל.. גם בV6 אפשר להוסיף אגזוז שיעשה צליל סקסי לא פחות.

אבל ככל הנראה, שאלך באמת על הV8, בשביל הנשמה. :)

עכשיו...

המלצה לחברת ייבוא הוגנת, אמינה, עם עמלות הגיוניות?

פורסם
איילון מוטורוס חיים באיזשהו סרט.

250,000 ש"ח לV6 2014.

הזוי, בייבוא אישי זה יוצא 180-200 אלף ש"ח בסה"כ.

אגב, התקשרתי היום לפורד, אמרו לי שאין תשובה סופית לחלוטין, אבל התכנון הוא להביא את המוסטנג באופן סדיר לארץ רק לקראות סוף 2015.

ולזה שכתב שכדאי לקחת את הV8 בשביל הצליל.. גם בV6 אפשר להוסיף אגזוז שיעשה צליל סקסי לא פחות.

אבל ככל הנראה, שאלך באמת על הV8, בשביל הנשמה. :)

עכשיו...

המלצה לחברת ייבוא הוגנת, אמינה, עם עמלות הגיוניות?

תתחדש! לא לשכוח רק gt פרימיום וכמו שאמרתי נסה לדוג אחת עם track pack מושבי הריאקרו האלה מדהימים(תעשה חיפוש על חווית השכרה שהייתה לי לפני שנה וחצי על gt penski)

Porsche 944 turbo

פורסם

לך על הGT.. הCAYOTE נכנס במתיחת פנים של המוסטנג לפני שלוש שנים בערך. מנוע מודרני וחדיש עם פוטנציאל שיפורים גדול.

לפני הקנייה, לא לשכוח לבדוק CARFAX והיסטוריית טיפולים ולבדוק שהTITLE נקי. לא חסר רמאים גם בארה"ב..

פורסם

אם יש את הכסף - לחלוטין GT. הרעש (יותר נכון מוזיקה) בכל פעם שאתה מתניע או מתקרב לדוושת הגז יותר ממפצה על התשלום בתחנת דלק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי שני חברים עם GT שנת 2013 ו 2014 . אני עצמי נהגתי ב V6 .

בעניי , הרכב נוח לנסיעה פה בארהב (נתיבים גדולים ) , הראות מקדימה ואחורה מזעזעת .

הסאונד של ה V6 זה פה לכל מכונית אחרת ולכן לא באמת נחשב אבל ה V8 יש לו צליל בהחלט יפה.

המחירים של הרכבים האלה כיד שניה נמוכים מאד (בהרבה ממה שכתבת) זה שהמחיר שציינת זה המחיר שהדילר רוצה לא אומר שזה מה שמשלמים .

אגב , פה הכי זול לקנות רכבים בטקסס ... כנראה אנשים שם עשויים מכסף והכל כל כך זול.

הינה דוגמה יקרה לרכב מקליפורניה

http://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?endYear=2014&zip=95123&listingType=used&listingTypes=used&transmissionCode=AUT&transmissionCodes=AUT&showcaseListingId=388706828&mmt=%5BFORD%5BMUST%5B%5D%5D%5B%5D%5D&modelCode1=MUST&sortBy=derivedpriceASC&showcaseOwnerId=68264271&makeCode1=FORD&startYear=2013&searchRadius=200&listingId=369077334&Log=0

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ההבדל בין המנועים לא מסתכם רק בהספק. יש גם כיול שונה למתלים , וצמיגים במידות שונות. בקיצור רכב שונה. שיפור 6 צילינדר ידרוש גם השקעה מאסיבית במתלים כדי שהאוטו ישאר בטוח.

תזמין 8 צילינדר ואל תתפשר ...נכון להיום האמריקאית היחידה שההיתי שוקל עם 6 צילינדר זאת הגראנד נשיונל gnx אבל היא עדין לא אפשרית ביבוא :)

קח בחשבון שהקבר יולי תדרוש ביטוח מקיף יקר בלי כיסוי על הגג בד

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אם אתה מגשים חלום, לדעתי אל תתפשר, רק 8צלינדרים ,גם יותר חזקה , גם יותר קל לשפר,

לגבי סוכנות תבדוק עם ushopsmotors

הם מביאים רכבים, ייבאתי דרכם לאחרונה אופנוע, וקיבלתי שירות מעולה, מחיר טוב

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

http://www.ebay.com/itm/131380819685?_trksid=p2060778.m2763.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&autorefresh=true

מה דעתכם?

קילומטראז' נמוך מאוד, חבילת Track Package עם בלמי Brembo ומושבי Recaro פלוס אגזוזים של GT500...

הורדתי אותו ב1000$, הוא מוכן לתת לי אותה ב25,500$.

מה שיוצא 230 אלף ש"ח אחרי מיסים וייבוא.

פורסם

הנתונים טובים והמייל נמוך, לפי ה auto check הרכב לא עבר תאונה וגם לא החלפת שמנים. כן מדווח שנלקחה הלוואה על הרכב, בדוק זאת איתו ואחכ בצע בדיקת auto check או carfax בעצמך. אם אתה הולך על זה, תוסיף לו כסף שיעשה לרכב טיפול בארהב.

רכב ב 25 אלף דולר בארהב.. מדהים בארץ אתה לא קונה יונדאי I20 חדשה במחיר הזה.

אם אתה מחפש מידע לאיך מייבאים רכב לארץ:

שלבי יבוא אישי לרכב

דרור- מנהל מוטורקאר

• תוכן חדש...