Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני צריך את ההמלצה שלכם בין הדגמים , מדובר בקשקאי החדשה , עשו שינוי מדהים ברכב ורמת האבזור פי כמה יותר טובה וגבוהה מהספורטאז׳,

הפחד שלי זה המנוע החלש 1.2 טורבו לרכב כזה גדול ושהמנוע כנראה של רנו .

עשיתי נסיעת מבחן והוא באמת סבבה לגמרי.מה לעשות אני רגיל ל2000 פלוס ...

הבעיה האספקה רק לעוד 4 חודשים.

למחזיקים ( הוא שלא ) קשקאי הישנה איך הטיפולים? מחירים ? אמינות?

הספורטאז׳ כבר דגם שרץ הרבה זמן היום מוכרים אותו עם מנוע gdi מנוע 2000 הרכב באמת יפה , איך המנוע הזה ? הבנתי שיש שינוי לגבי חיסכון בדלק ?

מבפנים הרכב רגיל , אין תוספות וכו׳ כמו בקשקאי , אבל לרכב יש קטע עדיין.

למחזיקים ( הוא שלא ) ספורטאז׳ איך הטיפולים ? מחירים? אמינות?

כאן מדובר אספקה במיידית כלומר 2015 כמובן...

עם יש לכם המלצות כמובן על דגמים אחרים אני פתוח לשמוע .

עריכה אחרונה על ידי drazic234
פורסם

הספורטאז' יותר זול, ומרגיש יותר גבוה ויותר "ג'יפ".

הקשקאי מרגיש יותר איכותי, ויהיה הרבה יותר חסכוני, נוח ושקט.

שני המנועים לא משהו - כנראה שהספורטאג' יהיה טיפה יותר חזק, אבל לא בצורה משמעותית.

יש לקשקאי דגם דיזל (1.6) שיהיה הרבה יותר חזק מהספורטאז' ולדעתי עדיף בהרבה - אם כי כמובן גם יותר יקר.

פורסם

1600 דיזל כרגע אין בכלל , נשאר כמה מכוניות בודדות של הקשקאי של ה1200 ,

אמינות מי יותר טוב ?

טיפולים מי יותר זול ?

פורסם

אני הייתי בודק את המאזדה cx5, לדעתי מציע חבילה שלמה יותר מבחינת יחידת כוח וגם אבזור טוב דגם הבסיס.

יש ימי מכירות במאזדה לקראת סוף השנה, כדאי לגשת לשמוע מה הם מציעים.

פורסם

לפי מה שאני מבין שאתה מחפש נראה לי שתהיה מרוצה פחות או יותר משניהם, שניהם גם סבבה לגמרי. הלב שלי נוטה יותר לכיוון הספורטאז' מבחינה עיצובית ומבחינת נוחות נהיגה, אבל זה מאד סובייקטיבי

פורסם

ברמות המחיר הנמוכות אני מציע לשקול שתי אופציות נוספות:

1 - סקודה ייטי. מניסיון - הרכב פשוט מעולה. איכותי יותר, זריז יותר, יציב יותר וכו' מהאופציות שציינת. גם מבחינת מרווח שלא תטעה - הוא מרווח במידה מספקת ולא נופל מהאחרים. החיסרון שלו הוא בתא המטען שמעט קטן יותר.

2 - יונדאי ix35 - הוא למעשה האח התאום של הספורטאז, אולם למעט נושא העיצוב, הוא מתוכנן בצורה יעילה יותר. הוא מרווח יותר, מרווח הראש טוב יותר, תחשות האווריריות טובה יותר לנוכח קו חלונות שפוי וכו'.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני ישבתי ב IX35 בדגם הבסיס ומאוד התרשמתי, יש עלייה משמעותית ברמת האיכות ותחושה טובה. גם המנוע לא רע בכלל והגיר חלק. רק להרכיב עצמאית סט חישוקים על הטאסות המכוערות שהוא בא איתן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...