Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו מזדה 3 2008 1.6 ליטר (לאחר מתיחת פנים).

ביטוח חידשתי אתמול ויצא כ 1400 חובה ו 2100 מקיף כולל שמשות וגרירה מעל גיל 30 (מתחת לגיל 30 חובה היה נראה לי 1800).

צריכת דלק 1/10 כאשר כ 60% מהנסיעות הן עירוניות.

ממליץ לך ללכת על הדגמים המאובזרים יותר (קומפורט/ ספורט) ולא אקטיב כי אם זה אומר להתפשר על שנתון.

פורסם

גם אני מחזיק במאזדה 3 2008 אקטיב בדגם שלאחר מתיחת הפנים כבערך 4 שנים.

צריכת הדלק אצלי היא בסביבות ה-1:11 במשולב בנהיגה רגילה שרובה עירונית. בתוך העיר עם רגל כבדה אפשר להגיע גם ל-1:7 ואפילו גרוע מכך. הצריכה העירונית שלי היא בערך 1:9.5-1:10. מחוץ לעיר בשיוט במהירות חוקית אפשר להגיע גם ל-1:13.

הרכב שלי נקנה עם כ-74 א' ק"מ, השכרה לשעבר והיום היא בערך על 120 א' ק"מ. הרכב עובר תחזוקה ישראלית למדי (אולי קצת יותר טוב) ולא נתקלתי בכלל בשום בעיה. רק עכשיו אני אמור לבצע כיוון פרונט (לגיטימי...), אבל מלבד זה הכל תקין ועובד כמו חדש. שים לב למחלות מסויימות שיש למאזדות האלה שהם זיעה בפנס האחורי שנגרם מכניסת מים לתוך הפלסטיק (אצלי זה קורה לעיתים רחוקות ומתנקה לבד במהירות בלי עין רעה), יש גם המתלוננים על בולמים שהולכים מוקדם מדי ותושבות מנוע, אצלי ב"ה זה לא קרה.

בסך הכל לא הוצאתי שום סכום מיוחד על טיפולים או תיקונים מיוחדים כל הזמן שהרכב אצלי, ככה שמניסיון שלי האמינות של הרכב די גבוהה.

אני ממליץ לך ללכת על גרסת ה-2.0 ליטר. צריכת הדלק העירונית אמנם פחות טובה, אך מחוץ לעיר היא מרגישה הרבה יותר רגועה וחסכונית, הביצועים עדיפים בהרבה והאבזור מכובד (גג שמש, חישוקים בקוטר 17 אינץ', שליטה מההגה על המערכת וכו') וכולל בין היתר מערכת בקרת יציבות ESP. כמו כן, בגלל שיש המון מאזדות כאלה למכירה ורובן עברו חיים קשים חשוב מאוד שתחפש אחת שטופלה כראוי ולא להתפתות למחירים זולים מדי, על פניו הן יראו לך מציאות אבל לרוב הן יהיו שחוטות והעסקה לאורך זמן לא תשתלם לך.

פורסם
גם אני מחזיק במאזדה 3 2008 אקטיב בדגם שלאחר מתיחת הפנים כבערך 4 שנים.

צריכת הדלק אצלי היא בסביבות ה-1:11 במשולב בנהיגה רגילה שרובה עירונית. בתוך העיר עם רגל כבדה אפשר להגיע גם ל-1:7 ואפילו גרוע מכך. הצריכה העירונית שלי היא בערך 1:9.5-1:10. מחוץ לעיר בשיוט במהירות חוקית אפשר להגיע גם ל-1:13.

הרכב שלי נקנה עם כ-74 א' ק"מ, השכרה לשעבר והיום היא בערך על 120 א' ק"מ. הרכב עובר תחזוקה ישראלית למדי (אולי קצת יותר טוב) ולא נתקלתי בכלל בשום בעיה. רק עכשיו אני אמור לבצע כיוון פרונט (לגיטימי...), אבל מלבד זה הכל תקין ועובד כמו חדש. שים לב למחלות מסויימות שיש למאזדות האלה שהם זיעה בפנס האחורי שנגרם מכניסת מים לתוך הפלסטיק (אצלי זה קורה לעיתים רחוקות ומתנקה לבד במהירות בלי עין רעה), יש גם המתלוננים על בולמים שהולכים מוקדם מדי ותושבות מנוע, אצלי ב"ה זה לא קרה.

בסך הכל לא הוצאתי שום סכום מיוחד על טיפולים או תיקונים מיוחדים כל הזמן שהרכב אצלי, ככה שמניסיון שלי האמינות של הרכב די גבוהה.

אני ממליץ לך ללכת על גרסת ה-2.0 ליטר. צריכת הדלק העירונית אמנם פחות טובה, אך מחוץ לעיר היא מרגישה הרבה יותר רגועה וחסכונית, הביצועים עדיפים בהרבה והאבזור מכובד (גג שמש, חישוקים בקוטר 17 אינץ', שליטה מההגה על המערכת וכו') וכולל בין היתר מערכת בקרת יציבות ESP. כמו כן, בגלל שיש המון מאזדות כאלה למכירה ורובן עברו חיים קשים חשוב מאוד שתחפש אחת שטופלה כראוי ולא להתפתות למחירים זולים מדי, על פניו הן יראו לך מציאות אבל לרוב הן יהיו שחוטות והעסקה לאורך זמן לא תשתלם לך.

איזה מחיר נורמאלי צריך לאזדה 3? יש ביד 2 מאזדות ב25K 22K 26K ויש 30K 33K....

אין הרבה ספיריט ביד 2

פורסם

תלוי בשנתון וברמת הגימור. כמובן שהמחיר זה לא הפקטור המרכזי, אבל במאזדות האלה אלו המוצעות במחיר נמוך מדי ביחס לשנתון צריכות לגרום לך לפקוח עליהן עיניים טוב טוב. המחיר מפתה אמנם, אבל כנראה שעברו תחזוקת שבר או שאולי אפילו תאונות או כל עבר מפוקפק אחר. זאת גם הסיבה למה אני ממליץ לך להסתכל בעיקר על הדגמים המאובזרים יותר שלא הגיעו כ"כ הרבה לליסינג בניגוד לאקטיב הבסיסית.

פורסם

אבל הדגמים המאובזרים מבעלות פרטית, לא רק שהרבה יותר נדירים, גם רוצים מחיר גבוה מאוד. חשוב לקנות רכבים מהשנתונים האלה במחיר נמוך כדי שיהיה כסף להחליף את כל מה שצריך גם כתוצאה מבלאי רגיל.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...