ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים. רציתי את התייעצותכם ואת המלצתכם בנושא : ברגעים אלו אני בחיפוש אחר ברכב הבא שלי . כל חיי נסעתי על יפניות וקוריאניות . ואתמול במפתיע החלטתי לשנות כייון ולחפש גם משו גרמני . אז מצאתי לי גולף מנוע 2000fsi בעל גיר dsg שנת 2005 יד 4 עם 106 אלף קמ שהיא במצב מהממם. פרט לנורת מנוע שלאחר בדיקה הראתה שמדובר בחיישן egr הרכב תקין . נסיעה חלקה והגיר מתפקד מעולה . היום לאחר קריאה מאומצת קראתי עשרות פוסטים בשלל פורומים על נושא הdsg . וקצת הבתלבלתי . אומרים שכל הגירים בעייתים ועושים בעיות ושתיקונם עולה מעלל 15 אלף שקל .. אני חייל בסדיר ,לכן חשוב לדעת מה דעתכם האוביקטיבית בנושא ה dsg 6 בגולף מנוע 2000fsi . במיוחד כאשר נסע 106 אלף קמ וחי כבר 10 …
הודעה אחרונה מאת adz, -
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
שלום, אז אני כבר הרבה זמן מחפש מכונית מנהלים שחשוב שתהיה מרווחת, יחסית לפחות. שתהיה חזקה יחסית לפחות, מרשימה, מאובזרץ וסה"כ מכונית מנהלים. עכשיו לא מאוד אכפת לי כמה דלק היא אוכלת, העיקר לא בצורה מוגזמת מדי. ומבחינת מראה ביינתים מה שראיתי המאזדה 6 החדשה (פרימיום פלוס) היא הכי יפה. הבעיה היא ששמעתי שהיא לא מרווחת ומרגישים את הכביש חזק מאוד בנסיעה. אשמח לכל המלצה, טיפ או ביקורת. תודה רבה, טום.
הודעה אחרונה מאת UniqueZ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 730 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת כמה קמ מחזיק מנוע DURATEC בעל 2.3 ליטר , האם 120000 קמ לדגם מתחילת שנת 2010 זה סביר? איזה טיפולים נדרשים בטווח של 120-150K מעבר לטיפולים הרגילים? איזה דברים צריך לשים לב במיוחד? תודה
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
שלום חברים, אני רוצה לעשות בדיקה לפני קניה בחולון. אשמח לשמוע המלצות על מקומות אמינים וטובים שיודעים לבדוק את מה שצריך. והאם צריך לבקש במקום בדיקות מסויימות שלא עושים אוטומטית. וגם אשמח לדעת סדר גודל של מחירים, אם מישהו מכיר. מדובר בסוזוקי ליאנה אבל תופס לכל רכב, לא? תודה, מיכאל
הודעה אחרונה מאת michaelr524, -
מחפש רכב כבר זמן מה, ומעולם לא ראיתי המלצה כולשהי על סיטרואן. ביד 2 לדוגמא סיטרואן סי 4 מתומחרת במחיר זול יחסית למשפחתיות אחרות מאותו שנה. האם הסטיגמה נכונה? או שההפך? אשמח לשמוע דעות של אנשים שמחזיקים צרפתיות (מכוניות כמובן ולא נשים)
הודעה אחרונה מאת save, -
- 14 תגובות
- 927 צפיות
שלום! בעקבות התייעצות כאן בפורום ( לא זוכרת שמות, אבל תודה לכולם), ירדתי מהרעיון של לשכור מישהו בתשלום שיבוא איתי לבדוק את הרכב. לקחתי איתי מישהו שמבין ברכבים ( פחות בקניה..), ומפה לשם, כבר ברכב הראשון שראינו חתמנו כבר על זכרון דברים. ( טויוטה יאריס 2004, יד 1, 175k, אוטומטית). א- מחיר המחירון הוא 34500, וסיכמתי איתם על 29500. לא התמקחתי. ( הם ביקשו 29500 בגלל 2 צמיגים קדמיים שזקוקים להחלפה בקרוב). להתבאס? ממש שראיתי בשוק, המחיר הוגן..והשאלה אם מקובל לסכם על מחיר סופי טרם לקחתי את הרכב למכון בדיקה? ( שילמנו 1000 ש"ח מקדמה...). ב- אני לא מאזור המרכז.שרון. יש המלצה על מכון בדיקה בהרצליה? או באזור הסמוך אליו? ( לא ראיתי המלצה חד משמעית כאן בפורום). ג- בהמשך לשאל…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 854 צפיות
שלום לכולם אני פה חדש אני מחפש רכב במחיר 20-30 אלף שקל עם גיר אוטומטי. מה אתם חושבים כדאי לקנות? הצרכים של הרכב נסיעה לעבודה 7 ק"מ לכל כיוון. ולפעמים נסיעה לטיולים בארץ. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
שלום אני שוקל לקנות את הרכב אופל קורסה שנת 2000 180 אלף ק"מ זה רכב ראשון שלי .. 1. מה אני צריך לבדוק ? 2. האם כדאי לקחת אותו לבדיקה במוסך רגיל או במשהו כמו קומפיטסט ? 3.הוא רוצה 4.5 מחיר הוגן ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת orispok, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 881 צפיות
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש רכב שהבעלים שלו הוא תושב חוץ שעבד בארץ תקופה של שנתיים. כל הנושא עדיין בבדיקה, לטענתו, הוא לקח את הרכב כשחזר למדינה שלו אבל מסובך ויקר מידי בשבילו לקבל רישוי מקומי לרכב. הוא טוען שבארץ הוא שילם את כל המיסים והוא שולח לי את הרכב לארץ ואני מקבל אותו נקי מחובות מיסים או רישוי למיניהם. כמובן שאני לא משלם כלום לפני שאני מקבל את האוטו לבדיקה כמו שצריך. האם משהו מכיר תהליך דומה ויודע להגיד לי איפה אפשר לברר דברים ספציפים על הרכב (יש לי מספר שילדה) והאם במידה וכל מה שהוא אמר נכון האם יש לי איזה שהם הגבלות מכירה וכו׳ בגלל שהרכב יצא מהמדינה? תודה זיו
הודעה אחרונה מאת sand372, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש את הרכב הכי חסכוני שיש! אני צריך רק ליסוע לעבודה ולימודים. יכולים להמליץ על רכבים אמינים וחסכוניים?
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 991 צפיות
כדאי לרכוש סקודה פאביה 2006 עם 140 אלף קמ אוטומט מנוע 1400? בהתחשב בכך שהוא כמעט בן 10 ולא הכי יפה חיצונית? פשוט יחסית זול וחסכוני
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
שלום לכולם, החלטתי להשתדרג ואני רוצה רכב מפנק עם מעט ספורטיביות ( באיזור ~150 כ"ס ו20 מומנט ) לאחר התלבטות רבה שהתחילה מאלפא רומאו ( פנטזיה אבל יקרה לתחזוקה) ,המשיכה בפולקסווגן פאסאט(גיר DSG בעייתי) הגעתי לפורד מונדאו 2300 ומשם לאקורד, מספר שאלות אליכם : 1. האם האקרוד עדיפה על המונדאו ? (מדובר על ~25k במחיר ) מצד שני המונדאו שותה דלק ומאבדת ערך מהר מאוד 2. מה מחיר השוק הריאלי של אקורד 08\09 , לפי יד 2 בעלי אקורד עפים על עצמם בדרישות..בכל זאת רכב בן 6-7 3.מה ההבדלים בדגמים הללו, הבנתי שיש צורה חדשה וישנה בתפר של השנים 08\09 4. כל נתונים על צריכת דלק אמיתית, עלות ביטוחים, אגרת רישוי יתקבלו בברכה תודה רבה מראש, אורי
הודעה אחרונה מאת oricoh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני עובר למרכז ורציתי לרכוש רכב שהוא יחסית קטן אבל לא יותר מידי.... התקציב סביב ה 80000 מה שחשוב לי זה צריכת דלק נמוכה ואמינות.... י מה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 540 צפיות
שלום , אני מחפש רכב שלא זולל דלק , משהו כמה שיותר חסכוני אבל חשוב לי שיראה טוב . משהו של צעירים קטן לא איזה מיניואן או משהו כזה . התקציב שלי עד 25 אלף . חשוב לי מעל שנת 2000 ולא משהו שאני יתקע איתו עם תיקונים יקרים או איזה גיר בעייתי .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום שוב! רציתי לשאול איך אפשר לרכוש רכב חדש ללא מקדמה, האם הסוכנויות רכב כרגע נותנות אופציה כזו? יש עכשיו מלא חברות כמו NewDrive, AmericanLease וכו' לרכישת רכב חדש ללא מקדמה בתשלומים חודשיים. אז רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ על חברה מסוימת ולספר לי מה הקאץ' בכל הסיפור הזה (חוץ מהריבית כמובן)... כי כל החברות האלה נראות לי קצת מפוקפקות.... ,תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
אני כרגע מחפש רכב בטווח 20-30 אלף. ראיתי את הרכב הזה, יד 2 120000 ק"מ עם צמיגים ומצבר חדשים וטיפול טיימינג לפני פחות מחודש. טופל אצל חבר שלי במוסך והוא אומר שהרכב במצב מכאני מצויין (אני סומך עליו 100%). רוצים עליו 23000. זה מחיר טוב, נמוך מהמחירון. הבעיה היחידה שלי עם הרכב שהוא לא ממש יפה, בכללי אני לא כזה אוהב את המראה של מיצובישי. עד עכשיו היה לי סובארו איפרזה 2000 והמיצובישי ממש מזכירה אותה חיצונית. בתוספת של כמה אלפים אוכל להביא מזדה 3 2007-2008, שבעיני יותר יפה, אך כמובן יש כאן את עניין התוספת. האם לדעתכם מראה חיצוני צריך להיות שיקול עם התקציב שלי? איך הלאנסר יחסית למאזדה 3? האם הרכב מומלץ?
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
- 2 תגובות
- 950 צפיות
ראיתי את הרכב הבא : http://www.up2me.co.il/images/41006926.jpg מסר שאלות : 1.כיצד הוא נחשב בחישוב הפחתת מחיר ? כתוב "אלבר ציי רכב " 2. המחיר שמופיע מאוד גבוה. לפי מחירון יד 2 המחיר לאחר הפחתת ליסינג תפעול יחיד (ל דעתי לפימה לעשות ),90,000 שח. זה עדיין יקר לרכב בן 3שנים. בזמנו קנינו מקרסו ניסן טידה 8 חודשים על הכביש ב93,000 ₪ (2009) 3.האם במחיר כזה עדיף לקנות רכב חדש ממוטדיל עם 3שנים אחריות ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי, אמין, חסכוני ועם בקרת שיוט בטווח של עד 20000 ש"ח. לאחר בירורים רבים הגעתי לכך שיש דגמי הונדה סיוויק ES בטווח המחירים הזה בשנים 2001-2003 עם בקרת שיוט. אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב ואם יש לו מחלות מוכרות. בנוסף אשמח להבין האם בדגם ES קיימת בקרת שיוט כסטנדרט בשנים האלו או שהיא רק אופציה ולא קיימת בכל הרכבים מדגם זה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת איצו, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני זקוק לייעוץ בנוגע להתלבטות, בעיקר בין שני רכבים. אז ככה, אחרי שלוש וחצי שנים אני מחליף את הפג'ו 206+ שלי ברכב קצת יותר רציני. אני מבלה כמו כולנו, לא מעט על הכבישים, ומאסתי בידני, ככה שאני מחפש רכב אוטומט, שחשוב לי שיהיה מהנה לנהיגה, מאובזר ואם אפשר כמה שיותר חסכוני בדלק. כרגע אני מתלבט בין רנו קליאו 1.2 טורבו החדשה (מהיבואן - כרגע הצעה של 106 אלף על הכביש), עליה עשיתי נסיעת מבחן וקצת התאכזבתי מההאצה שלה, לבין הסיאט לאון 1.2 TSI DSG 2013 (יד שנייה כמובן, במחיר מחירון של כ96 אלף). חייב להודות שהלאון מאוד מושכת אותי, אבל קצת מטריד אותי שהיבואן נותן רק שנתיים אחריות, מה שמשאיר למעשה קצת פחות משנה אחריות לרכב המדובר. גם המנוע הקטן לרכב בגודל משפחתי לא…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 6 תגובות
- 956 צפיות
הי, אני נאלץ להחליף את הסיוויק הצ'בק הידנית שלי ומתלבט בין מספר אופציות. המכונית מיועדת למשפחה קטנה (אני אשתי וילדה קטנה) רצוי 5 דלתות. כמו כן חשובה לי איכות ההיגוי (שהייתה מצוינת בסיוויק לטעמי). בנוסף, רצוי מאד ידני. אני קצת חושש מהרובוטיות הכפולות וממש לא אוהב את הפלנטריות. בנוסף שנת ייצור: לא ישנה יותר מ-2012, מקסימום 2011. האופציות שהרהרתי בהן היו: 1. אלפא גולייטה 170 2. סיאט ליאון 1.8 3. יונדאי ולוסטר ידנית (או טורבו ידנית) - מישהו יכול להגיד לי איך איכות התיבה הידנית שלהם (אני יודע שההגה חמאתי לגמרי) 4. במו סדרה 1 אשמח אם תוכלו בנוסף להמלצות לציין נקודות לטובה ולרעת המכוניות שציינתי. רעיונות נוספים?
הודעה אחרונה מאת vitek15, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 842 צפיות
שלום מה מומלץ מבין 2 המכוניות הם אותו מחיר .
הודעה אחרונה מאת מוטורקאר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 525 צפיות
אני רוצה לקנות רכב. זה הרכב הראשון שלי. התקציב הוא 14K.אני מחפש את השנתון הכי גבוה שאני יכול להשיג ותמורה טובה לכסף. הרכב ישמש רק אותי, בעיקר עבודה-בית אני מניח וסידורים וכאלה..דווקא בגלל ששוק הליסינג שחק את הדגמים האלה - חשבתי על יונדאי גטס, שברולט אבאו, או סיטרואן אפשר להשיג בשנותים גבוהים יחסית לתקציב. עמדתכם?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 781 צפיות
אני מחפשת לקנות רכב אוטומטי שישמש אותי לנסיעה לעבודה ומדי פעם ליציאות. הסתכלתי על כל ה mini למיניהם כי אני מחפשת רכב שלא יצרוך הרבה דלק אבל שיהיה אמין והתקציב הוא עד 40,000 שקל. בסוף סגרתי על i10 או מאזדה 2. מצאתי רכב i10 ב-40,000 שפעם שומש להשכרה בחברה מוכרת (אלדן ואלבר למיניהם). הוא היה בחברה פחות משנה ואז עבר לפרטי. ניסיתי לתמכר אותו אבל ראיתי שיש הבדל גדול בין חברת השכרה עם קריטריונים לחברת השכרה בלי. מישהו אולי יודע את ההבדל? האם אני יכולה לדעת שאם הוא נמכר מהחברות האלה אז הוא בסדר? האם זה אמור להיות כתוב איפושהוא? עוד שאלה, האם צריכה להיות סיבה שרכב שהיה משומש להשכרה הוא פחות טוב מרכב שהיה רק בבעלות פרטית? לרכב יש 75,000 קילומטר ושאר הרכבים בערך ב…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
היי, אני בדרך ללקנות רכב ראשון שלי בתקציב עד 30K. ההמלצות פה בפורום הן כמעט חד משמעיות ללכת על הפונטו גרנדה עם המלצה לקנות את גרסאת ה1.4 ליטר (ידני). הבעיה כמובן היא שקיימות מעט מאוד גרנדה ידניות ב1.4, כרגע מופיעות ביד 2 רק שלוש מכוניות ורק אחת מהן עם קילומטראג' שפוי (כשאחת מהן עם קילומטראג' של כמעט 40K לשנה!). עד כמה קריטי ללכת על גרסאת ה1.4? עד כמה ההבדל הוא משמעותי? האם להתאזר בהרבה סבלנות ולחכות לאחת לא שחוטה שתעלה ללוח?
הודעה אחרונה מאת Eddard, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בהתחלה התלבטתי על קיה פיקנטו למרות שיש לה 7 שנים אחריות ,ומרגיש "יותר רכב",הוחלט לוותר עליה עקב צריכה של דלק. אני מתלבט בין שתיי המכוניות הנ"ל ספארק או אלטו. הספארק היא המכונית המושלמת בשבילי: חזקה,חסכונית,מאובזרת,מודרנית. האלטו סופר חסכונית ועם אמינות טובה יותר. אני חושש מהספארק בנוגע לאמינות יש לנו בבית גי'פ חדש של שברולט ושברולט קרוז שניהם אחרי שנתיים די מאכזבות בנוגע לאמינות(בעיקר בעיות חשמל מעצבנות שאף אחד לא יודע לפתור אותן). מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כיום נוהג על ג׳יפ הרנגלר רוביקון שלי שמשמש אותי גם כרכב יום יומי. אומנם הקילומטרז׳ כולל הטיולים לא ממש גבוה - 20,000 ק״מ בשנה, אבל, עדיין הבהמה שותה לשוכרה בממוצע 5.5 ק״מ לליטר וזהו נשבר לי- רוצה לחסוך. התאומות שלי יש להן רכב - פיג׳ו 207 שנת 2012 מנוע 1.6 ל׳ אוטומטית. הן ישמחו להחליף איתי (הן כמעט ולא נוסעות) ולנחל לעצמן את הג׳יפ. לא אוהב את הפיג׳ו ושוקל למכור אותה ולרכוש לעצמי פרייבט אחר. הדרישות: חסכוני בדלק. נוסע לבד בדרך כלל. שיהיה מהנה לנהיגה ונוח רצוי ידני. שיהיה מרשים עם אפקט הגעה... ( חלק מדרישות העבודה שלי זה הפוזה... נשמע דבילי ופלצני אבל תכלס זה בהחלט שיקול של לקוחות שבין היתר בוחנים גם באיזה רכב אתה נוהג). תקציב: 70,000₪ עד 80,000₪…
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות 2014 GOLF GTI הציעו לי 3 דלתות אדומה, רציתי לדעת האם זה חיסרון בעת מכירת הרכב? (הצבע ובעיקר שזה 3 דלתות ולא 5) קראתי את הדברים שנאמרו פה, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?205735-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-3-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA אך לא קיבלתי תשובה. ד"א נסעתי ב 5 דלתות, האם הנסיעה היא שונה בין ה 5 דלתות ל 3 דלתות? תודה
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעקבות התייעצות קודמת כאן אני מתלבט בין אאודי a3 יד שנייה שנת 2013 בערך מנוע 1.8 אבזור בסיסי. אלפא גולייטה 2012 מילאנו. שירוקו 2013 160 כוחות סוס אבזור בסיסי. או בכלל a1 2015 חדשה עם חבילת אבזור סטייל בגלל המבצע. הרכב מיועד בעיקר לנסיעה עירונית של שניים שלושה אנשים כשלעיתים רחוקות אמור להכיל יותר. ב.מ.וו סדרה 1 לא מצאתי בתקציב הזה רכב מעניין בשוק. רכבים דומים לאלה במחיר הזה יתקבלו בברכה. אספקטים אמינות נוחות הנאה מנסיעה תודה
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
רכב לסטודנט
מאת 1234qwer- 4 תגובות
- 683 צפיות
אני רוצה לקנות רכב הכי חסכוני גם בדלק וגם בטיפולים! את הרכב אני צריך בשביל ליסוע ללימודים ולעבודה זה מסתכם בערך כמו 50 ק"מ ביום. אני לא יודע איזה רכבים אמינים...ולא יודע מה העלויות של כל הטיפולים.... אני רוצה להשקיע ברכב עד 20K ולשים בצד עוד 10K לשנה בשביל ביטוח טסט וטיפולים....אז תעזרו לי בבקשה
הודעה אחרונה מאת 1234qwer, -
- 6 תגובות
- 931 צפיות
שלום. אני מעוניין ברכישת רכב ראשון (משומש כמובן). התקציב שלי הוא לא גבוה - בין 10,000 ל-15,000. בגלל שזה רכב ראשון אני מעוניין בשנתון שהוא לא גבוה בכדי שאוכל להשתמש ברכב למשך תקופה של שנתיים שלוש. היתי רוצה לדעת בגדול האם לרכב ראשון משתלם וכדאי לי לקנות רכב מסוג AUDI A4 שנת 2001 מנוע ללא טורבו. הנסיעות שלי לא מתוכננות ליהיות בעלי קילומטראג' גבוה. אשמח לדעת האם הרכב בשנתון זה משתלם לקניה בתקציב הנוכחי שלי או שכדאי בכל זאת לבדוק אופציות אחרות לדוגמא אופל קורסה או כל דבר אחר בסיגנון. *קראתי שיש הרבה בעיות עם רכב זה בעיקר בגיר. האם זה נכון? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת drsubaru,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,056 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- matan_mil
- Avia
- סידן
- aviaviavi
- איציק נ.
- gpm11
- bv12
- ypz
- sperial
- WideFocus
- laviil
- amirtoar