Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריגוש בלהכנס בבוקר לאוטו ולא לדעת אם תגיע או לא, וספר הטלפונים שמתמלא בשמות כמו : "שגריר","חמודי מוסך" וכ"ו...

הרגת אותי,מזמן לא צחקתי כל כך על הבוקר...BRAVOֱֱֱ!!!

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב האנשים פה הם לא בעלי מקצוע בתחום הרכב, לכן הם מסתמכים על נסיונם האישי בלבד עם רכבים כאלו ואחרים.

בעבר בעבודתי אצל חשמלאי רכב, רוב הרכבים עם התקלות המשבתיתות והחמורות היו צרפתיות.

באמת היו ימים שהמוסך היה עם לפחות 2-3 רכבי פיג'ו עם bsm תקול, ועוד שלל צרפתיות עם קצרים בצמות, רנו מגאן עם התקלה הנפוצה של מנגנוני חלון, באמת לא חסר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כדאי לך לקנות צרפתיה : אתה תכיר חלקים ברכב שלא ידעת שהם קיימים (ולא ידעת שיכולים להתקלקל), תהיה סחבק של המוסכניק מרוב שתראה אותו.

הריגוש בלהכנס בבוקר לאוטו ולא לדעת אם תגיע או לא, וספר הטלפונים שמתמלא בשמות כמו : "שגריר","חמודי מוסך" וכ"ו...[/QUO

חחחחח :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

פיג'ו 106, רנו אקספרס, רנו 11, רנו קליאו, פיג'ו 206, פיג'ו 107, רנו קליאו.

אלו הרכבים הצרפתיים שהיו\יש לי.

חוץ מהקליאו החדשה וה107 (הרכבים שיש לי כיום), אפילו אני לא הייתי ממליץ לקנות רכב צרפתי משומש כי האמינות של מערכות החשמל עשו בעיות בכל אחד מהרכבים האלה.

יש סיכוי לא רע שזה בגלל תחזוקה לא נכונה אבל אי אפשר לדעת מה עבר עליהן אצל הבעלים הקודמים.

הקליאו שלי בת שנה וחודשיים וה107 בת חצי שנה ולא עושות בעיות. הן גם לא יעשו בעיות כי מטפלים בהן רק במוסך המרכזי.

פורסם

שמע, הכול תלוי מה אתה רוצה מהרכב.

לפני שנתיים לי אישית היה ברור מאוד מה אני רוצה מהרכב: שיקח אותי מ-א ל-ב' , שיהיה זול, ושיהיה אמין. כול השאר מבחינתי זה רק בונוס.

אז היה לי בחירה שהתנקזה ל-2 : פיזו/סיטרואן/מגאן או מיצובישי לנסר.

למזלי היה לי ניסיון עם פיזו 307(רכב של ההורים) ויצא לי פה ושם לנסוע על מיצובישי לנסר. אז עשיתי השוואה פשוטה :

סחיבה- פחות או יותר אותו דבר(0.3 שניות ל-100 פה ושם לא באמת ישנה לי)

דלק- מנוע 1.6, גיר 4 הילוכים, למה שזה יהיה שונה?( בדיעבד הסתבר שאכן צריכת הדלק לא שונה במיוחד)

נוחות ואבזור- הפיז'ו נוחה יותר ומרגישה חדשה יותר, האם ההבדל הוא ברמה של ב.מ.וו סדרה 7 לעומת סוזוקי אלטו? לא ממש. אפילו לא קרוב.

גיר- בפיז'ו הוא עובד גרוע וגם נוטה לתקלות. במיצובישי? גיר רגיל ללא בעיות מיוחדות

מוניטין אמינות- לפיז'ו יש מוניטין אמינות גרוע, למיצובישי בדיוק ההפך.

סחירות - בשניהם הסחירות פח.

אז חשבון פשוט יצא לי שמלבד מעט נוחות ומודרניות, אני לא באמת מפסיד שום דבר בקניית מיצובישי- לא בשנתון, לא בסחיבה, לא בדלק ולא בסחירות. ומה שכן אני חוסך מעצמי זה את ההתנהגות המעצבנת של הגיר, מהחשש לתקלות בו, ובכלל לבדוק אם מוניטין האמינות הגרוע מוצדק או לא.

אז השאלה בעצם היא לא "אז למה לא סיטרואן", אלא היא "למה כן סיטרואן?"

כמובן, שדיברתי על רכב משפחתי מ-א ל-ב' ללא יומרות, אם נכנסים משתנים כמו גיר ידני, ספורטיביות וכו', אז צריך לבחון את העניין מחדש.

פורסם (נערך)

אוי ומה כול כך טוב ביצירות ה"פאר" הצרפתיות האלה? שום דבר. בדיוק אותם רכבים משפחתיים משמימים רק עם סמל אחר מקדימה. אם הדיון היה על משהו אחר שהוא לא 1.6 לסיניגואומט מצוי, אז זה כבר משהו אחר.

קצת פרופורציות.

עריכה: ודרך אגב, המיצובישי כבר לא איתי, אבל במשך השנה שהייתי איתה, הייתי יותר ממרוצה. מכניס מפתח, מניע, משלב ל-D ונוסע. יום יום ללא שום בעיה. לשימוש הזה היא נקנתה ועשתה את תפקידה כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

לא, לא אותו דבר .

אתה לא תבין את זה כי המטרה שלך זה "מכניס מפתח, מניע, משלב ל-D ונוסע" .

יש אנשים שרוצים איבזור, פינוק , נוחות נסיעה, בטיחות וכו'.

פורסם

אני מבין, ובגלל זה אני מדגיש שוב פעם ובמודגש : פרופורציות!

ההבדלים הם לא גדולים. זה לא ב.מ.וו סדרה 7 לעומת אלטו(ממחזר את עצמי בפעם השניה)

או שזה סתם ההתנשאות המטופשת של בעלי רכבים צרפתיים שלחשוב שכול רכב צרפתי הוא מנימום כורסאת מסאז', וכול מה שמגיע מיפן הוא במקסימום ספסל עץ.

פורסם

לי ב86 היתה TALBOT חדשה,שבוע אצלי ושבוע במוסך וכך לאורך 3 שנים.אחרי שמכרתי אותה אני נשבעתי שעד סוף חיי אני לא ארכוש רכב צרפתי.

בינתיים טפו טפו טפו כמעט 30 שנה שמתוכם 26 שנה עם רכבים יפניים. מאות אלפי קילמטרים,וכלום,אף תקלה ולו כניסה אחת למוסך שלא לצורך טיפול תקופתי..גורנישט..

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לבסס דעה בשנת 2014 על רכב שהיה לך בשנות ה80 זה דבילי ברמות שאי אפשר לתאר.

להזכירך טאלבו כבר לא קיימים והטכנולוגיה התפתחה בצורה אדירה מאז אותן שנים.

אתה לא יכול להשליך תקלות מאז על סיטרואן מודרנית.

פורסם

דבילי???

ספר את זה לקצין רכב שלנו:wink: ,שמהר מאוד העיף את כל הרנו וסיטרואן מצי רכב שלנו.

אפילו בליסינג הוא יותר לא היה מוכן לקחת אותן.

הצרפתיות הן אותן צרפתיות וכמות התקלות רק עולה ועולה.

אני כל פעם צוחק כשחולף על פני איזה גרר עם רנו עליו ועליה מדבקה מפגרת המפורסמת עם המוסך:roll:,על השמשה אחורית..

פורסם

זה נכון. אם תשים שמן דגים במקום 10w40 ברכב יפני הוא יתמודד עם זה קצת יותר זמן. מצד שני, הקמצנות באבזור, המחיר הגבוה ביד 2, והעיצוב המשעמם לדעתי לא מצדיק את זה - בייחוד שאני מקפיד לטפל לפי הוראות היצרן.

תקלות מפתיעות? יש בהרבה רכבים. גם יפנים.

בתור סוכן רכב יד שנייה ראיתי לא מעט מזדות במצב נוראי ( תושבות נגמרות על ימין ושמאל), טויוטות עם גירים גמורים וסוזוקי עם מגוון תקלות חשמל.

אין רכבים חסינים, יש כאלו שמטופלים כמו שצריך.

• תוכן חדש...