Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה חשוב שבמאזדה לא קורה כלום?

הרכבים האלו לא חפים מתקלות, בואו תנסו גם להזכר בריקולים של טויוטה שלא מפסיקים.

להורים שלי בקורולה רובוטית 2008 אחרי שנתיים התחילה לנזול משאבת מים. הרכב עשה בתקופה הזאת משהו כמו 25 אלף ק"מ, הם היד הראשונה, מטופל במורשה ולא קורעים את הרכב. מה דעתך על זה?

עכשיו בטח תבוא ותגיד לי שזה יכול לקרות וכו', אז כמו שזה יכול לקרות בטויוטה זה גם יכול לקרות בצרפתייה.

אני מחזיק קליאו כבר כמעט 3 שנים. נוהג ברכב באופן רגיל, רוב הנסיעות בינעירוניות, לא מתגרזן, טיפולים כל 15 אלף ק"מ במורשה. מה תיקנתי? נאדה. בעיות חשמל? סיפורי סבתא, והרכב עם התקנות מקומיות של חיישני רוורס, קודן ודיבורית בלוטות'.

אצל ההורים מגאן DCI כמעט שנתיים והכול פיקס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
גוגי ברשותך אני מעתיק מדביק מהודעה ישנה שלי :

אז אצלי לא הלך לא גיר ולא מנוע, אלא דברים כמו משאבת דלק סטרטר אלטרנטור(פעמיים)ובאמצע נסיעה הגיר לא נכנס לשום הילוך(תיקון זול אבל מפחיד שזה קורה) חור באגזוז קרע בצינור משאבת הגה ועוד כל מיני שטויות שאני לא זוכר, אנשים לא אוהבים להגיד "אכלתי אותה עם האוטו" הם מעדיפים להגיד שעשו את עסקת חייהם חוץ מזה שהלך מנוע\גיר\תיקון אחר, אבל זה "בלאי טבעי".

אז איך זה שלמזדה זה לא קורה ? מזדה היא על-טבעית ? או שאולי היצרן תיכנן את המכלול שיילך אחרי X שנים ?

אתה מדבר על רכב ישן..אם אתה חושב שבהונדה או מאזדה שנוסעות כבר כמה שנים טובות על הכביש אין בעיות,אתה פשוט לא עברת מספיק בעלויות על רכבים,אני מציע לך אחרי שיהיה לך סיויק בת 11 או מאזדה 3 בת 8,תוכל להשוות.

כרגע,כמו בכל סטיגמה,אתה מתבסס על אויר,וזה שקוף.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

GUGY כולם מתבססים על אויר כי אין פה מדגם מייצג. זה לא כאילו הגיבו פה 100 נהגים שהחזיקו גם צרפתיות וגם יפניות 10-12 שנה כל אחת.

זה מפתיע שבסוף 2014, שרשור כזה עדיין מגיע ל5 עמודים. תכל'ס, תובנות אמיתיות בנושא הזה יכולות לבוא רק מנתונים סטטיסטיים של אלפי רכבים, שגם אותם לא כ"כ קל לאסוף ולא כ"כ משתלם לפרסם. אפילו בכתבה שהתפרסמה לאחרונה בנוגע לאמינות רכבים בציי ליסינג, חב' הליסינג מסרו את הנתונים באנונימיות לYNET, ולובינסיקי נתנו להם בראש על זה.

כאילו זה לא מספיק, יש גם את הנושא של הצגה לא אובייקטיבית. כמו שאני אגיד איך קניתי רכב מנהלים יפני בן 8 דגם בסיס, 160K ק"מ, עבר בהשכרה, ונסעתי איתו 3+ שנים בלי שום ביקור במוסך מעבר לטיפולים שוטפים, ו3 טסטים עברתי בלי בעיה (פה מגבים, שם כיוון גלגלים). זה נכון, אבל רק כי לא אמרתי עם איזה בעיות הקונה החדש קנה את הרכב (ביודעין). אני הערכתי 3-5 אלף לסדר אותו רק מכאנית.

היו לי עד עכשיו רק יפניות, אבל אני לא פוסל צרפתיות ואפילו מכוון לשם בסיבוב הבא (יש זמן). מאוד התרשמתי מרנו ופיג'ו שראיתי ונהגתי.

אגב, שיהיה ברור, זה לא אומר שאין טעם לדבר על אמינות רכבים, כי עובדה שמידי פעם צצה פנינה, כמו הבחור שעובד בחב' ליסינג ולקח אטראג' לעצמו, ומספר ש"אפילו חב' ליסינג שנוהגות להשתמש בתחליפיים ולחסוך, משתמשות בחלק מקורי במקרה של הדגם הזה כי זאת המחלה שלו" זה ציטוט חופשי, אאל"ט הוא התייחס לרפידות בלמים.

אז למה לטחון כשתמיד יהיה את זה שנסע רבע מליון על AL4 מקורי, מול זה ששיפץ אותו אחרי 80K ק"מ. או שיבוא מי שהיה צריך להחליף בולמים, תושבת מנוע, משולשים במאזדה3, ומולו מישהו עם 323 שנוסעת פיקס.

הלוואי שהיה דיון אמיתי על תקלות מהסוג המסוכן, שיכול לפגוע בחיים ולא רק בכיס. אלה דברים שחשוב לדעת גם מקרי קצה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אתה חי במדינת ה" סמוך על סמוך ייהייה בסדר".

בשנות ה 80-90 זה עבד יופי על הסובארו והמיצובישי והם עבדו ועבדו בלי תקלות.

כשהתחילו לטפל ככה גם בצרפתיות...ממממ זה לא עבד. ומכאן הסטיגמות על האמינות הצרפתית.

אגלה לך סוד קטן...אישתי נוהגת על קורסה 1.2 רובוטית שנת 2002. לפני כ 3 שנים הוחלף הגיר. וזהו!

עכשיו החיישן טמפרטורה חיצונית מגמגם וחיווי הגיר בלוח השעונים כנראה נשרפה שם איזו נורית כי מראה חלקית.

הרכב טופל תמיד עם נוזלים איכותיים והתוצאה היא רדיטאור מקורי ורדיאטור חימום מקורי!

עוד סוד..יש לנו גם פלואנס 2000 שנת 2010 בבית. 0 תקלות!

סליחה....היתה השנה תקלה אחת שהצריכה שירותי דרך...

מצבר שבק חיים אחרי 4.5 שנים!

פורסם
לא, לא אותו דבר .

אתה לא תבין את זה כי המטרה שלך זה "מכניס מפתח, מניע, משלב ל-D ונוסע" .

יש אנשים שרוצים איבזור, פינוק , נוחות נסיעה, בטיחות וכו'.

בסופו של דבר, אם אתה לא יכול לשים D ולנסוע, כל הפינוקים לא שווים שום דבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הבנתי מה אתה רוצה ? :))

הוא רומז לזה שהאמינות של הצרפתיות נמוכה, והפינוקים לא שווים כלום אם אתה כל היום צריך להיות במוסך.

מנסה לספר סיפורים לבעלי צרפתיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
GUGY כולם מתבססים על אויר כי אין פה מדגם מייצג. זה לא כאילו הגיבו פה 100 נהגים שהחזיקו גם צרפתיות וגם יפניות 10-12 שנה כל אחת.

זה מפתיע שבסוף 2014, שרשור כזה עדיין מגיע ל5 עמודים. תכל'ס, תובנות אמיתיות בנושא הזה יכולות לבוא רק מנתונים סטטיסטיים של אלפי רכבים, שגם אותם לא כ"כ קל לאסוף ולא כ"כ משתלם לפרסם. אפילו בכתבה שהתפרסמה לאחרונה בנוגע לאמינות רכבים בציי ליסינג, חב' הליסינג מסרו את הנתונים באנונימיות לYNET, ולובינסיקי נתנו להם בראש על זה.

כאילו זה לא מספיק, יש גם את הנושא של הצגה לא אובייקטיבית. כמו שאני אגיד איך קניתי רכב מנהלים יפני בן 8 דגם בסיס, 160K ק"מ, עבר בהשכרה, ונסעתי איתו 3+ שנים בלי שום ביקור במוסך מעבר לטיפולים שוטפים, ו3 טסטים עברתי בלי בעיה (פה מגבים, שם כיוון גלגלים). זה נכון, אבל רק כי לא אמרתי עם איזה בעיות הקונה החדש קנה את הרכב (ביודעין). אני הערכתי 3-5 אלף לסדר אותו רק מכאנית.

היו לי עד עכשיו רק יפניות, אבל אני לא פוסל צרפתיות ואפילו מכוון לשם בסיבוב הבא (יש זמן). מאוד התרשמתי מרנו ופיג'ו שראיתי ונהגתי.

אגב, שיהיה ברור, זה לא אומר שאין טעם לדבר על אמינות רכבים, כי עובדה שמידי פעם צצה פנינה, כמו הבחור שעובד בחב' ליסינג ולקח אטראג' לעצמו, ומספר ש"אפילו חב' ליסינג שנוהגות להשתמש בתחליפיים ולחסוך, משתמשות בחלק מקורי במקרה של הדגם הזה כי זאת המחלה שלו" זה ציטוט חופשי, אאל"ט הוא התייחס לרפידות בלמים.

אז למה לטחון כשתמיד יהיה את זה שנסע רבע מליון על AL4 מקורי, מול זה ששיפץ אותו אחרי 80K ק"מ. או שיבוא מי שהיה צריך להחליף בולמים, תושבת מנוע, משולשים במאזדה3, ומולו מישהו עם 323 שנוסעת פיקס.

הלוואי שהיה דיון אמיתי על תקלות מהסוג המסוכן, שיכול לפגוע בחיים ולא רק בכיס. אלה דברים שחשוב לדעת גם מקרי קצה.

הכל טוב ויפה,אבל אף אחד לא יודע בכלל איזה רכב היה לו,ואם כן,איזה מודל,באיזה מצב..וכו

מה שכן,במיוחד בשרשור הזה,הרבה אויר יש.

פורסם (נערך)

GUGY צודק.

יש חברת ביטוח חלפים (בריטית) שמבטחת רכבים פרטיים אחרי אחריות היבואן. שם הפרמייה נגזרת ישירות מההיסטוריה המשוקללת של הדגם והשנה.

ודרך אגב: הם בהחלט מפרסמים פעם בשנה את טבלת התביעות לפי סוג רכב, עלות תיקון, ומשך התיקון ואיזור התיקון (מנוע\גיר\חשמל וכו')

אלפי רכבים במאגר שלהם.

הטבלה מפתיעה לא אחת. המחירים בפאונד והרבה דגמים ידניים ודיזל שלא ממש נמכרים בארץ , אבל עדיין מעניין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

http://www.reliabilityindex.com/manufacturer

אז נכון שהיפניות נותנות בראש אבל זה לא שהגרמניות תמיד אמינות ולא בהכרח הצרפתיות בתחתית.

אבל זו הטבלה הכללית. מעניין יותר להכנס לכל דגם לגופו ולראות את הנתונים.

למשל http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/261

דרך אגב : בממוצע השירות השנתי שלהם עולה 200 פאונד לשנה. למשל לרכב בן 10 ומעלה יש כיסוי מלא לעבודה וכיסוי 50% בעלות החלפים . לרכבים צעירים יותר הכיסוי גדל לפי הגיל.

וכן הם גם מכסים חלפים שניזקו כתוצאה מבלאי טבעי. חבל שלא קיים בארץ הקודש...

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...